Drejo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 ni treba glih čiist navito.. delno odprta je fajna :D Ok sej maš prou ampak že s tem je nevem kok stroška..od porabe pa do generalke..sej ne praum da ne leti :worship: :worship:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Drgač odprte 2t mašine sploh ne porabijo tok kot bi mislil. Recimo, Cagiva je meni pri normalni vožnji (skupaj z ostalimi 125kami - 4t ali pa zablokirane 2t) kurla okoli 5l. Upam si rečt da kdaj še celo manj. Seveda, če jo pa odpiraš, da gre tako kot more, je pa poraba hitro okol 8,9l. LP
Drejo Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Ja itk ne...pa sej ma moj frend kawasaki kmx odprtga pa mu kuri ene 9l če ga skus prtiska
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Pa kakšn enduro...sportaka si kup :OK: jst sm že naredu napako k si že za 125 nism kupu sportaka :BUA: me too :yes:
biker125 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 ni treba glih čiist navito.. delno odprta je fajna :D Sej ja, mors met pa sreco na kako naletis :trance_33_sleep: . Moji svaka cast, me se ni razocarala :worship: . Je pa treba delat redne servise.
harmonkar Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Za vas ne vem samo men so osebno ljubše endure. Živim na deželi kjer je ogromno gozdnih poti(makedam, vlake...) in zato si nameravam kupiti enduro. Drugač pa Drejo se lahko kej zmenva:P
Drejo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Za vas ne vem samo men so osebno ljubše endure. Živim na deželi kjer je ogromno gozdnih poti(makedam, vlake.. .) in zato si nameravam kupiti enduro. Drugač pa Drejo se lahko kej zmenva:P No sej zdej ga boš še mau poštimu čez zimo...naredu bom nou nosilc za tablco odtadej..pa pomoje da bom auspuh odprl na krivini pol pa lonc od kroske gor montiru da bo bulši zvok..pa še kakšna lepotni popravk se bo najdu...pa bo motor ni da ni
harmonkar Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Kok pa to kej potegne, mislm a ma hude pospeške :unsure: ???
_Fingi_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 No sej zdej ga boš še mau poštimu čez zimo...naredu bom nou nosilc za tablco odtadej..pa pomoje da bom auspuh odprl na krivini pol pa lonc od kroske gor montiru da bo bulši zvok..pa še kakšna lepotni popravk se bo najdu...pa bo motor ni da ni Če boš motor v kratkem prodajal, ga pust čimbolj v originalnem stanju - moje mnenje :whistle:
Drejo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ma ja sej maš po svoje prou..sm veš kok je jst sm ful alergičen na tu da motor cel zimo stoji pa take pizdarje..če pa mal ustvarjam po svoje pa itk nimam nevem kakih stroškov pa še dolgčas mi ni...drgač pa itk lahk usaj mau ceno dvignm k ga prodajam, k se itk vidi da je ful učuvan in podobno...drgač harmonikar pa dt čist dobr potegne..sicer je še ceu zaprt sam prehiti kergakoli 125 4t
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Ma ja sej maš po svoje prou..sm veš kok je jst sm ful alergičen na tu da motor cel zimo stoji pa take pizdarje..če pa mal ustvarjam po svoje pa itk nimam nevem kakih stroškov pa še dolgčas mi ni...drgač pa itk lahk usaj mau ceno dvignm k ga prodajam, k se itk vidi da je ful učuvan in podobno...drgač harmonikar pa dt čist dobr potegne..sicer je še ceu zaprt sam prehiti kergakoli 125 4t buče.... @harmonikar, če hočeš pravi motor za teren kupi kakšnega ktma, po možnosti kakšnega z večjo kubikažo, če pa vstrajaš pri 125-kah, pa kakšnega lc2, hard enduro, ki je neprimerno jači od DT-jke, tako po voznih lastnostih, kot tudi pospeških.... Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil _Nejko_
_Fingi_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) Ma ja sej maš po svoje prou...... Ja, sej te razumem, težko je motor pr mir pustit pa nič delat... samo, če maš use predelan, al pa zamenjan kupec hitro lahko posumi da je blo kej paden al pa kej. Sej veš kako je to. Pa še vseke oči majo svojga malarja. Recimo, nekej boš predelov, bo tebi všeč, kupcu pa mogoče lih to ne bo, pa ga bo morda lih to odvrnilo od nakupa. Zato je najbolje da imaš originalne dele vedno zraven. Ne pa jih neki žagat al pa kej... Aja, še to, se mi zdi da si ti govoril o tem da boš peno iz auspuha vn dajal? Motor ne bo šel niti 5km/h bolje... zvok pa ne bo toliko boljši kot bi pa pričakoval. Bo drgačen, ampak ne na boljši način :trance_33_sleep: @harmonikar, če hočeš pravi motor za teren kupi kakšnega ktma, po možnosti kakšnega z večjo kubikažo, če pa vstrajaš pri 125-kah, pa kakšnega lc2, hard enduro, ki je neprimerno jači od DT-jke, tako po voznih lastnostih, kot tudi pospeških.... Je že res da je lc2 velik boljši od DT, samo... je to bolj hard enduro... temu primerno je tudi ''udoben'' in navit. Navit je pa tolk da še1x hitreje lahko zariba kot pa DT. Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil _Fingi_
Drejo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Nism jst nč o peni govoru..pa itk da ktm je sam strošek...če že kupš ktm je najbl pametno kupt močnejšga ktm...125 ktm so pa nenormalno drage...sej jih sploh ni dost sm kar je je ful drgao pa itk da prej ribne...mism da je en lc2 na avtonetu pa je 98 letnik pa mislm da je 2200€???
_Nejkooo_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Nism jst nč o peni govoru..pa itk da ktm je sam strošek...če že kupš ktm je najbl pametno kupt močnejšga ktm...125 ktm so pa nenormalno drage...sej jih sploh ni dost sm kar je je ful drgao pa itk da prej ribne...mism da je en lc2 na avtonetu pa je 98 letnik pa mislm da je 2200€??? kvaliteta pač stane
harmonkar Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ne sej jest neb kupu motor za čist teren če b, b s rajš kupu krosa. Glih kšnga hard endurota s ne mislm nabavt. Eno tako endurco kor je yamaha dt in podobno. Sploh pa kaj je še kej podobneda dtjki??? :rolleyes:
rs fan Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 (popravljeno) kawa kmx ma kolega in je fajna ene 140 leti odprta pa ne žere mu 9l na 100km vlk manj je pa tud za cesto vredu mislim on se bol po cesti fura ampak za ofroad je tud superca tud skoke in hosto preživi brez problemov Popravljeno Oktober 16, 2007. Popravil rs fan
harmonkar Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Aja. Pa kaj kej hvali svojga kawasakija??? lol :rolleyes:
rs fan Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 ja itak usak dan je pr men 2 ure pa sam hvali :P nevem no ko sm se jst pelu se mi je zdel fajni ti pa koker hočeš zarad mene se lohk z frajtonarco po hosti furaš lol :rolleyes:
_Fingi_ Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Sam teli Kawasakiji so že mal zastareli no... :rolleyes: drugače pa itak vsak svojo kravo hvali.. :whistle:
Drejo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ja to je res da vsak svojo kravo hvali ja:D..drgač pa frend ma kmx-a pa je tut zlo zadovolen no, pa tut gre zlu dobr..tut nima kej problemov z njimi..sm kaj k je zadnji letnik 1999...sej zdej se mislm da en na avtonetu prodaja letnik 99 z narjeno generalko mislm da
woox Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 4 TTTTTTTTTTTTTTTTTT :worship: sam mal težko ga je pol prodat
Drejo Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 4 TTTTTTTTTTTTTTTTTT :worship: sam mal težko ga je pol prodat Ja naredu si 18T in kaj naj to pomen??? :naughty:
Schmid87 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Sej ja, mors met pa sreco na kako naletis :trance_33_sleep: . Moji svaka cast, me se ni razocarala :worship: . Je pa treba delat redne servise. js sm meu do zdj tut še srečo :) jo skos tišim kokr se pač da.. :) je delno odprta.. kur mi pa ukol 7l :)
Schmid87 Objavljeno Oktober 16, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2007 Ja naredu si 18T in kaj naj to pomen??? :naughty: da se mu je tipka zataknla? :o
biker125 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) js sm meu do zdj tut še srečo :) jo skos tišim kokr se pač da.. :) je delno odprta.. kur mi pa ukol 7l :) Aha! Ja js mam pa čist ofjeno pa tud kur tam nek. :worship: Tišim jo pa tud skoz kulker se le da! Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil biker125
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se