KeC Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 pa tudi piva je cca 2 gajbi mesečno samo. Stari vse ostalo bi še šlo, ampak po temle pa vem, da smo v totalni pizdi :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 ...Ne s HHV jem se ne bova skregala kljub drugačnim pogledom! Horjo zdej je pa res že čas za pivo! :whistle: Nul problemo :beer2: . Le če bo prišel tudi Pervy, mu ga moraš hitro poriniti (pivo namreč) preden te bo na gobec. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 edini odgovor na janšev odstop je ta, da se bo na tak način rešil bajuka in njegovo NSI, ker ta mu že lep čas kravžla živce, ne vem sicer zakaj se JJ tolk boji bajuka, da se mu ne upa u obraz rečt, da ga kej lepi k. gleda, verjetno pa imajo orožarji na njegovem računu(bajukovem) v aregentini shranjen denar od orožja, nikol ne veš :whistle: Opus Dei. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Ne s HHV jem se ne bova skregala kljub drugačnim pogledom! Horjo zdej je pa res že čas za pivo! :whistle: SF, če bosta na mene pozabla, sta navadna jagra :-) poklič ko bomo tok delč! - 031 345 914. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Perviya ste pa čist s tira vrgli. sej ga razumem, jez si morm tud sam plačo zalužit, in prispevke plačevat prej kot material, dobavitelju razložim, da morm prispevke plačat..pa razumejo. Nevem če je prav vsega kriv JJ in njegovo vladanje, ampak med ljudmi nekako ne opažam obljubljenega razcveta. Blaginije za vse.... pred volitvami: Da nam ne bo treba uvažati tujcev, kot načrtuje sedanja vlada. Da ne bomo imeli samo evropskih stroškov, ampak tudi evropske plače. po volitvah: Ne želimo biti nič manj kot ena najuspešnejših držav na svetu. Eden svetilnikov 21. stoletja. zdej je pa kar naenkrat kriza. no, eno obljubo so izpolnili. smo svetilnik evrope. naša rdeča lučka označuje področje hude inflacije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Ok ok ob pivu je resnica... Hehehehe ampak a je kdo porajtu kako padajo tečaji na ljubljanski borzi? Ok negotovost že, ampak tako še ni padalo pravi statistika, kar mi daje vedet da se vlagatelji bojijo zamenjave oblasti, to pa bi lahko pomenilo da ta vlada ni slabo delala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Perviya ste pa čist s tira vrgli. sej ga razumem, jez si morm tud sam plačo zalužit, in prispevke plačevat prej kot material, dobavitelju razložim, da morm prispevke plačat..pa razumejo. Nevem če je prav vsega kriv JJ in njegovo vladanje, ampak med ljudmi nekako ne opažam obljubljenega razcveta. Blaginije za vse.... pred volitvami: Da nam ne bo treba uvažati tujcev, kot načrtuje sedanja vlada. Da ne bomo imeli samo evropskih stroškov, ampak tudi evropske plače. po volitvah: Ne želimo biti nič manj kot ena najuspešnejših držav na svetu. Eden svetilnikov 21. stoletja. zdej je pa kar naenkrat kriza. no, eno obljubo so izpolnili. smo svetilnik evrope. naša rdeča lučka označuje področje hude inflacije. Kot kaže se je Pervy najbolj razburil na moje pisanje, kar seveda ni bil moj namen. Bajukovo znižanje davčne stopnje se je pri meni kar poznalo. Tudi jaz si sam služim svojo plačo, vendar ne v svojem podjetju. In zato tudi ne morem iskat hčeri v vrtec ob 14h ampak šele okoli 17h. Sem pa sam zelo razočaran nad sedanjo vlado (kar seveda nisem eksplicitno povedal v svojem prejšnjem postu in s tem sprožil Pervy-jevo ogorčenje) predvsem zaradi tega, ker nam je obljubljala korenite spremembe, naredila pa je zelo malo od obljubljenega. Skrbi me predvsem to, da ljudje v Sloveniji niso pripravljeni na drastične spremembe. Le-te se po mojem mnenju morajo zgoditi, saj v nasprotnem ne bomo nikoli dohiteli Evrope, tudi s plačami. In tudi za brzdanje inflacije, ki smo jo v pričakovanju Evra vsi potihoma zataškali, sedaj pa je vzplamtela, ne bo zadosti le šopirjenje s predsedovanjem EU, prenavljanjem raznih objektov z luksuznimi stoli ali pa s populističnimi idejami kot so "delavcem višje plače". Plače se bodo zvišale takrat, ko bo trg delovne sile deloval bolj učinkovito. Če sem dober v svojem poslu, me bo kupil drug za višjo plačo. Če ne bom dobro delal me bo delodajalec zamenjal za nekoga, ki dela bolje. Sam sem mnenja, da moramo prodati državno premoženje najboljšemu ponudniku (nacionalni interesi; kaj je sploh to?) in pridobljeni denar naložiti v razvoj. Recimo v Pervy-ja, če pokaže, da ima načrt za razvoj in dobro idejo in v vse njemu podobne. Naj ponovim še enkrat mojo tezo. Kar se politične ideologije tiče smo čisto v kur...u ker desni niso desni, levi pa niso levi. Vsi so "kar nekaj" brez jasnih idej, kako Slovenijo spraviti stopničko višje v razvoju. Vsi si želijo vladati zaradi vladavine same in vseh slasti, ki jih prinaša, in ne zato, da bi naredili nekaj, po čemer se bodo zapisali v zgodovinske knjige ali pa vsaj omogočili mojima hčerama življenje v pravi Evropski SLoveniji. Z veseljem se vam pridružim pri piru, da ne boste vsi trobili v isti rog, ampak jaz lahko šele po šihtu... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Hehehe tole bo pa "politička nastava"! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 ok, kdo je zadolžen, da prnese sliko od Maršala? PRedlagam, da se dobimo v Twinu v Šiški. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 ok, kdo je zadolžen, da prnese sliko od Maršala? PRedlagam, da se dobimo v Twinu v Šiški. Bo Kekec III prnesu. On itak zmeraj ... pride! Lahko pa se nama pridružite v soboto. Greva gnila jajca metat. Srp pa kladu obvezna oprema! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Zakaj se JJ ne more rešit Bajuka? simpl. Cerkev je odgovor. No sej so to vse že prej povedali drugi. Gotovo bom z veseljem spil en pir na konec te vlade, upam, da še v nezakejenih lokalih... :rolleyes: Z veseljem tudi prispevam 10 centov za nakup nepovratne letalske karte Slovenija-Argentina za Bajuka, če bo šlo to v davčno olajšavo seveda :whistle: Da je levica bila nepripravljena na tako potezo JJ je pa čisto v stilu JJ, "shock and awe" seveda, verjetno zato, da spet kaj potegne medtem na skrito. Upam, da bodo protesti v soboto zabili še en velik žebelj v že pripravljeno trugo te vlade. Če koga vidim na levici kot premierja je to Golobič. Barbika je sicer najverjetnejši ma meni je sumljiv in je preveč jeguljast...no mogoče še dozori. Zaenkrat pobira glasove takoimenovanih kariernih žensk... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LucifugeRofocale Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Hehehehe ampak a je kdo porajtu kako padajo tečaji na ljubljanski borzi? Ok negotovost že, ampak tako še ni padalo pravi statistika, kar mi daje vedet da se vlagatelji bojijo zamenjave oblasti, to pa bi lahko pomenilo da ta vlada ni slabo delala? Ja, vsi smo v skrbeh zaradi zamenjave te neverjetne, nezmotljive in nenadomestljive Vlade... :yawn: Pa če še nisi porajtal, borza je padala že pred izjavo JJ... Ljudje smo res v skrbeh, ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 ... Barbika je sicer najverjetnejši ma meni je sumljiv in je preveč jeguljast...no mogoče še dozori. Zaenkrat pobira glasove takoimenovanih kariernih žensk... :whistle: True! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Kot kaže se je Pervy najbolj razburil na moje pisanje, kar seveda ni bil moj namen. Bajukovo znižanje davčne stopnje se je pri meni kar poznalo. Tudi jaz si sam služim svojo plačo, vendar ne v svojem podjetju. In zato tudi ne morem iskat hčeri v vrtec ob 14h ampak šele okoli 17h. Sem pa sam zelo razočaran nad sedanjo vlado (kar seveda nisem eksplicitno povedal v svojem prejšnjem postu in s tem sprožil Pervy-jevo ogorčenje) predvsem zaradi tega, ker nam je obljubljala korenite spremembe, naredila pa je zelo malo od obljubljenega. Skrbi me predvsem to, da ljudje v Sloveniji niso pripravljeni na drastične spremembe. Le-te se po mojem mnenju morajo zgoditi, saj v nasprotnem ne bomo nikoli dohiteli Evrope, tudi s plačami. In tudi za brzdanje inflacije, ki smo jo v pričakovanju Evra vsi potihoma zataškali, sedaj pa je vzplamtela, ne bo zadosti le šopirjenje s predsedovanjem EU, prenavljanjem raznih objektov z luksuznimi stoli ali pa s populističnimi idejami kot so "delavcem višje plače". Plače se bodo zvišale takrat, ko bo trg delovne sile deloval bolj učinkovito. Če sem dober v svojem poslu, me bo kupil drug za višjo plačo. Če ne bom dobro delal me bo delodajalec zamenjal za nekoga, ki dela bolje. Sam sem mnenja, da moramo prodati državno premoženje najboljšemu ponudniku (nacionalni interesi; kaj je sploh to?) in pridobljeni denar naložiti v razvoj. Recimo v Pervy-ja, če pokaže, da ima načrt za razvoj in dobro idejo in v vse njemu podobne. Naj ponovim še enkrat mojo tezo. Kar se politične ideologije tiče smo čisto v kur...u ker desni niso desni, levi pa niso levi. Vsi so "kar nekaj" brez jasnih idej, kako Slovenijo spraviti stopničko višje v razvoju. Vsi si želijo vladati zaradi vladavine same in vseh slasti, ki jih prinaša, in ne zato, da bi naredili nekaj, po čemer se bodo zapisali v zgodovinske knjige ali pa vsaj omogočili mojima hčerama življenje v pravi Evropski SLoveniji. Z veseljem se vam pridružim pri piru, da ne boste vsi trobili v isti rog, ampak jaz lahko šele po šihtu... :evilgrin: jebeš politično ideologijo! a misliš da narod briga ideologija? leva opcija je začela fantazirat, in so jih na volitvah pokopali. trenutna vlada je obljubljala rešitve. kaj so naredili? Ukinli nalepke za tehnični in preprogramirali semaforje. JJ si je vladanje zamislil čisto drugače. Vendar je bilo potrebno nagraditi jurišnike iz bitke za oblast. drugače si ne predstavljam kaj je Drobnič počel na ministrskem stolčku, in kaj tam še vedno počne Bajuk. eden od 6ih bivših ministrov te vlade je o bajuku in reformah povedal: za finančnega ministra je reforma prestavitev maše iz 12.00 na 12.30. vse ostalo je zanj revolucija.......življenje pa za večino mojih prijateljev in znancev ni nič boljše. pej obratno. ene dva pa sta včlanjena v SDS.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 No no tole je hudo posploševanje... Še par let nazaj so te včasih babe po šalterjih sprehajale pa grdo gledale, češ kaj kurca tukaj počneš a ne vidiš da se pripravljamo kavo pit... Danes je pa človek, ki pride na keri koli urad gospod... Delaš naprimer prepis za motorno vozilo,. ti ni treba nikamor več hodit... Tudi kupoprodajno ti spiše una tam direktno, notarske storitve pa koštajo vrednost enega piva v cenejšem pajzlu... Tega vse prejšpšne vlade niso bile sposobne zrihtat v vsej vladavini levice (ki seveda to itak ni). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2007 Faker.....dej stari.....nehi provocirat.......sej jest dobr vem.....da si na naši strani!!!!!! :naughty: Pa tut taprav pir piješ!!!!! oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 No no tole je hudo posploševanje... Še par let nazaj so te včasih babe po šalterjih sprehajale pa grdo gledale, češ kaj kurca tukaj počneš a ne vidiš da se pripravljamo kavo pit... Danes je pa človek, ki pride na keri koli urad gospod... Delaš naprimer prepis za motorno vozilo,. ti ni treba nikamor več hodit... Tudi kupoprodajno ti spiše una tam direktno, notarske storitve pa koštajo vrednost enega piva v cenejšem pajzlu... Tega vse prejšpšne vlade niso bile sposobne zrihtat v vsej vladavini levice (ki seveda to itak ni). No ne vem če je to ravno merilo. Saj potem bi bilo merilo tudi to, da ni treba več v vrsti za kruh celo uro stat, ampak se valja po smetnjakih. Določene reči napredujejo z razvojem širšega okolja in tržnega gospodarstva in zanje ni ravno pomembno kdo je na vladi. O tem kaj je levica in kaj je desnica, sva pa že enkrat preklala in argumentirala. Ne bi spet. :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 No no tole je hudo posploševanje... Še par let nazaj so te včasih babe po šalterjih sprehajale pa grdo gledale, češ kaj kurca tukaj počneš a ne vidiš da se pripravljamo kavo pit... Danes je pa človek, ki pride na keri koli urad gospod... Delaš naprimer prepis za motorno vozilo,. ti ni treba nikamor več hodit... Tudi kupoprodajno ti spiše una tam direktno, notarske storitve pa koštajo vrednost enega piva v cenejšem pajzlu... Tega vse prejšpšne vlade niso bile sposobne zrihtat v vsej vladavini levice (ki seveda to itak ni). ee. ja Virant je naredu red. Svaka mu čast. Svetla izjema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 15, 2007 ee. ja Virant je naredu red. Svaka mu čast. Svetla izjema. Pa še ta ne v celoti........na določenih področjih ( pridobitev gradbenega dovoljenja ) je naredil še večjo zmedo!!!!!! oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 1.Ne bluzi še ti nečesa o metanju polen . Koga kurca v Evropi pa zanima, kaj se dogaja v Sloveniji??? V nedeljo zvečer sem se peljal z avtom v Evropo. Na Avstrijskiem radiu so omenili, da je zmagal levi Türk, ter da bo SLO od Januarja predsedovala EU. Na Bayern 3 pa so omenili, da so bile volitve in kdo je zmagal (brez levo/desno usmeritve). V časopisu so bilo SLO volitve omenjene na 6. strani, v enem malem članku. V Bild Zeitung (na nivoju Slovenskih Novic), pa ni o Sloveniji pisalo nič. Toliko o "pomembnosti" dogajanja v Sloveniji. 2. Še enkrat: če so kradli vsi pred mano, še ne pomeni, da lahko tudi jaz. Tile izgovori so mi tako poceni in otročji. Ker so oni pred mano to delali, lahko jaz tudi, namesto, da bi bili boljši kot oni pred njimi. Zakaj še ne pobijejo nekaj belih, saj so to tudi delali oni pred njimi. 3. Ne vem, koga si obtožil, da je razvajen froc, ampak jaz trdim, da ni. Daj mi povej, česa ta vlada NI zajebala. Poglej si inflacijo, poglej si standard, človekove pravice, promet, ..... Pa nikar ne pozabi, da je Gaspari kot guverner banke Slovenije letel, ker je napovedal višjo inflacijo, od tiste, ki jo je izračunal Bajuk. In sedaj se vlada izgovarja, da ona ni kriva, ampak so krive cene nafte, hrane, ..... Vprašanje je le, zakaj nimajo enake inflacije drugod po Evropi, kjer se je nafta in hrana prav tako dražila...... :slap: okostnjaki skačejo iz omar od vsepovsod, časovno gledano je od 91´ minilo ravno dovolj časa da niso vsi izgubili spomina, kazensko pa je večina dejanj zastaralo..... :whistle: :slap: Ma, dej ne bluzi, SF! Janša je vladal tri leta in naj zdaj prevzame odgovornost za vse, kar si je nakopal! Ne pa stisnit prpo in "odstopiti". Pizda, če desničarji nimate tolk samorefleksije in samokritičnosti, da si priznate, da niso vsega krivi mediji in opozicija, ampak tudi sami, ne vem, kaj potem sploh delate (ne ti, tvoji idoli) na oblasti... Prekleta cagavost in hinavščina. :slap: alo, alo ! kaj zdaj SF ! nič čakat ! spokat pa odstopit ! da bo beseda meso postala ! ajde ! :naughty: mi ne idemo nikud, mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisna gomilaaaaa :whistle: da li veruješ meni, ili misliš svojom glavom :whistle: dobri stari špilferderberji stari Bora : prodane duše mogi da mi puše ker termin "razmišljanja s svojom glavom" je subjektivna kategorija prepričan sem da večina v dol. zavodih je prepričana da misli s svojo glavo Daj se še mal pozanimaj, če se je kaj metodologija štetja brezposelnih spremenila.... Pol pa debatiramo dalje. povej kdaj, pod katero vlado Odstop ljubljenega JJ je farsa, ki si jo privošči le nekdo tipa JJ.Nobene zakonske možnosti ni, da bi dobili novo vlado v doglednem času... sicer pa je dr. Cerar lepo razložil na TV dnevniku.JJ je prebrisan inteligenten falot, okoli sebe je zbral ministre, ki so lahko kvečjemu MINISTRANTI, pa še to v zadni fari.Le zakaj ?Udrihanje in zgovarjanje na prejšnjo vlado pač po 3 letih vladanja ne potegne več.In na srečo slovenci nismo ovce.Daj bogu kar je božjega, daj cerkvi kar je cerkvenega, daj župniku kar zahteva, kaco na zavadu pa itq ne dobiš nič, razen čira na želodcu... JJ ne joči, delaj še to leto, pol pa z Urško na kmetijo, pa Rupla vzami z seboj... A pol pa ni tako neumen ta JJ :unsure: In tudi slovenci nismo take ovce več pa cel cajt smo bili :whistle: preberi si zakonodajo kadaj in kako lahko vlada, če je zato interes ki ga seveda ni, se konstituira če pa hočes flancat in nabijat nabijaj edini odgovor na janšev odstop je ta, da se bo na tak način rešil bajuka in njegovo NSI, ker ta mu že lep čas kravžla živce, ne vem sicer zakaj se JJ tolk boji bajuka, da se mu ne upa u obraz rečt, da ga kej lepi k. gleda, verjetno pa imajo orožarji na njegovem računu(bajukovem) v aregentini shranjen denar od orožja, nikol ne veš :whistle: :slap: Kahel bo zjebal JJ in vso vlado, ker mu niso dali pahade :kva2: Ma takoj naj odstopijo prekleta banda diletantska, nesposobna :headbang: , pa spokajo naj ven iz države, da jih več ne vidimo, od Janše, Cukjatija do Bajuka, Podobnika in Jerovška. Marš napolje, cigani!!!!! Tu nimate več kaj iskat :angry: Navadno ljudje sodijo druge po sebi in jih tudi tako imenujejo? Tako so me učili na faxu. brez panike, vlada ne bo odstopila. namreč: 1. cerkev ji ne pusti ker jim še ni izpolnila vseh zahtev (denar, zemlaj, 100% financiranje šol,... ) 2. lastni člani jih ne pustijo ker še niso dovolj "poslov" naredili pri raznih razpisih in mimo njih 3. niso uspeli prodat telekoma, luke koper in ostalih firm kjer bodo pokasirali mastno provizijo in ustoličili svoje ljudi in najbolj pomembno 4. ker vejo da več dolgo časa ne bodo prišli do take oblasti bodo ta svoj egotrip furali kolikor dolgo bo šlo. zgleda da imajo prvič po dolgih letih frustracij spet normalno erekcijo in temu se ne bodo odpovedali :whistle: PS: upa kdo napovedat koliko pomembnih ljudi iz SDS in NSi bo prestopilo v tem letu do volitev v šrotovo SLS? :evilgrin: pukšič TO JE KRIVICA!!!! Znane besede Kalimera, vse bolj pa tudi našega ljubega vodje JJ. No, mora pa res imeti "jajca" da tik pred predsedovanjem grozi s takimi neumnostmi kot je odstop vlade! No grožnja, pa jajca mogoče tut, ampak kje pa je PAMET?? To je pa Urški dal ?? Kaj res misli samo z eno glavco?? BRAVO! To je res pravi vodja! A.H. se je usaj fentou, k je vidu, da mu nau ratal! ko boš razumel kaj je politika... :grim sigurno sam po seb sklepa, tud on je volil tuerka in bil na referendumu proti, zdej pa jamra, tko kot vsa koalicija, itak je pa vlada sama pripomogla tuerku, da je zmagal, peterle pa je bil pač izigran :whistle: :nono: petrle je hoto jebat pa je naj... čist po krščansko ..ne želi svojemu bližnjemu... :lol1: Faker.....dej stari.....nehi provocirat.......sej jest dobr vem.....da si na naši strani!!!!!! :naughty: Pa tut taprav pir piješ!!!!! Kaj zdaj koji K.rac fantazira !!!!!!!!!!! A ni res ?????????? Delali so in naredili nekaj dobrega in SEVEDA tudi nekaj al pa VEČ narobe VENDAR so stvari ki se poznajo in če kdo koga ne mara ga ima pravico ne marat sam ne delit nebluoze da so neveeeeem že kaj in oh in sploh ker ravno zato ratate sami sebi karikatura in delate uslugo s tem kvazi kritikami nekaj mesecev me ni blo tu nekje in v vsem tem času iste besede. iste parole in iste diskvalifikacije INTELIGENTNO in ARGUMENTIRANO in to so stvari ki so RAZUMNE??? vsi ostali ki pa ne mislijo tako al pa PROBAJO razmišljat s svojo glavo, distancirano in BREZ EMOCIJ so pa nevem kaj BRIHTNO; INTELIGENTNO IN PREPRIČLJIVO :worship: Kako že gre: vsi drugačni, vsi enakopravni Hvala za tako enakopravnost in EDINO resnico. No ne vem če je to ravno merilo. Saj potem bi bilo merilo tudi to, da ni treba več v vrsti za kruh celo uro stat, ampak se valja po smetnjakih.Določene reči napredujejo z razvojem širšega okolja in tržnega gospodarstva in zanje ni ravno pomembno kdo je na vladi. O tem kaj je levica in kaj je desnica, sva pa že enkrat preklala in argumentirala. Ne bi spet. :zzz: A temu kar si napisal verjameš? Ker če je to res potem je vseen kdo nam vlada in kako- ker gre razvoj širšega okolja in tržno gospodarstvo po sinergiji svojo pot. Al pa zopet napisanega ne razumem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the JACK Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) A temu kar si napisal verjameš? Al pa zopet napisanega ne razumem U mater ti si pa čisto "ZARES" na eno stran usmerjen, a si dobil krila ?? Dan Brown ti je preveč zlezel pod kožo, veš ni vse kar je v knjigah fikcija !!! :whistle: Mah ja, saj boš doumel, al pa tudi ne :P Popravljeno November 15, 2007. Popravil the JACK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Ehhhh brezveze debatirat brez pritiskspuščajočega piva... :headbang: Prste mam že suhe, ne sam usta... Evo tud tega je JJ kriv :naughty: No če bi šlo pod to vlado slabo bi bla lakota na vsakem koraku. Jest uglavnem lačnih vidim zelo malo, razen organiziranih beračev iz bivšega vzhodnega bloka, kerim pa je to poklic in zaslužijo vsaj 20 EUR na uro, pa še gibljiv delovni čas imajo. No ljudem se ne da delat, saj je moj znanec skoraj eno leto iskal delavca za manj zahtevna parketarska dela, edini pogoj je bil nekaznovanost in vozniški izpit B kategorije. Domov bi prinesel 180 k sit, čez vikende pa se tam ne dela. NKV-jem se je po enem dnevu poizkusne dobe preprosto jebalo za delo. Oćitno ni kake prave lakote... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 ...Al pa zopet napisanega ne razumem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Nismo vec v komunizmu, kjer je imela vlada moc urejati cene na trgu. To je pac kapitalizem in sedaj smo "suzni" monopolistov. V Evropi se je to zgodilo istocasno glede na dogodke (evro). Konkretno, enako je bilo v Nemciji, cene (stevilke) so enake, le valuta je druga. ravnotako se je kresalo v politiki in kaj je sedaj? Nic, prehrana in precej ostalih zivljenjskih artiklov je skoraj se enkrat drazjih. Oni so to tezko sprejeli, kako bomo ali pa ze sprejemamo mi, z nasimi placami je pa malo drugace. Recimo, dajmo vladi moznost da rece trgovcu:"ne smes prodajati kruha na xx ceno!". Spet bi vsi trgovci vpili kaksna da je vlada, da se mesa vnjihov posel Motiš se. Država lahko poseže po določenih regulativih, ki znižajo cene. Kar se tiče (baje) previsoke cene pšenice: na tržišče vrže del svojih blagovnih rezerv in s tem zniža ceno, kar pomeni, da se trgovci ne morejo zgovarjati na ceno pšenice in so potem PRISILJENI cene kruha (sami od sebe, brez ukaza od zgoraj ) znižati. Prav tako bi vlada (vse do sedaj, ne samo zadnja) MORALA znižati cene stanovanj. Kako?? Z denarjem, ki se po nepotrebnem valja v blagajnah Stanovanjskega sklada bi morala zgraditi večje število stanovanj, kar bi znižalo pretirane cene le-teh. Mesto Dunaj na leto zgradi več neprofitnih stanovanj, kot jih Slovenija v zadnjih 16 letih. Kar se tiče inflacije v Nemčiji, pa ne mešaj pojmov. Ko je prišel evro, so bile podražitve. Sedaj pa je inflacija nižja, čeprav naj bi se, po trditvah naših trgovcev zvišale cene na svetovnem tržišču. Torej bi morala biti povsod enaka podražitev živil. In če praviš, da nismo v komunizmu in da vlada ne sme posegati na tržišče z regulativami: zakaj pa lahko potem svari pred tem, da bi jaz podražil mojo storitev?? Zakaj pravi, da jaz ne smem zahtevati višje plače? Me ni, revežu torej ne sme pomagati, onim tam zgoraj pa lahko?? Sem kar nekaj časa preživel v tapravi Evropi, pa vem, kako tam zajec teče. Trenutno sem v Nemčiji, kjer stavkajo želežničarji, ki zahtevajo do 30% višje plače. Pa veš, kaj je bila edina izjava Merklove inn njenih ministrov??? Nihče ni rekel, da železničarji zahtevajo preveč in da bo to uničilo železnico, ampak so jih samo pozvali, da naj se zmenijo. Pri nas pa Bajuk joka, ko ljudje hočejo zaslužiti toliko, da bodo lahko z osmimi urami dela preživeli. Nonsens. Večina demokracij je konstruktivnih. pr nas pač ne. ni važno de je država pred eno večjih odgovornosti v svoji zgodovini. nas to ne briga. mi zahtevamo pokorščino. Žalostno. Kajkšna odgovornost je predsedovanje Evropi?? Daj ne bluzi. Kot sem že enkrat napisal, bodo premlevali 1000x premlete teme, ki ne bodo nikoli do konca premlete. Razlika bo pač ta, da sedaj ne bodo mleli na Bodensee-ju, Neuschwannsteinu, ali drugih uglednih krajih po Evropi, ampak na Bledu in v Portorožu. Zakaj bi sedeli vsak dan v isti stavbi, če lahko za isto plačo potujejo okrog..... :slap: :slap: Ne z roko, vzami si eno opeko, ali kamen, pa se mahni. Bolj hasni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Glede izgovorov, da so mediji krivi, da se ministri in ostali v vladi jokajo. Niso vladajoči odgovorni za stanje pri nas, ker so večino že dobili od prejšnjih vlad. Krivi so, da niso storili nič, da bi se stanje izboljšalo, če so že poskušali izboljšati, pa so delali narobe in so zadeve samo še poslabšali. Minister Božič ni bil kriv, da je prišlo do nezgode na železniškem prehodu v Cirkovcah in na ljubljanski obvoznici. Kriv pa je, da on in njegovi sodelavci na ministrstvu niso storili nič, da bi zmanjšali možnosti, da bi do tega prišlo. Edino, kar je vlada naredila, je bila ureditev razmer na uradih. Pa saj ne, da bi se hvalil, a jaz bi zadeve uredil v pol ure. Napišeš mail vsem. In v mailu obvestilo, da vsak, ki ne bo delal po predpisih in dovolj prijazno in hitro in oh in sploh, leti iz službe. In pika. Pa saj to je Virant tudi storil. In to je edino, česar je bila naša vlada sposobna. Groziti. Groziti. Groziti....... Popravljeno November 15, 2007. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se