bna Objavljeno December 30, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 30, 2007 A tega istega LG,zdaj je pri nas 950€ :krneki:Kje,če ni skrivnost? jap kupil sem v media markt celovec
bna Objavljeno December 31, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) na netu se dobi že kar precej hd filmov . zdaj me pa zanima kako posneti hd film na dvd tako da mu ohraniš hd kvaliteto . ali kako prenesti z kablom hd film z pc na lcd tv ? -------------------- Popravljeno December 31, 2007. Popravil bna
_Misko_ Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) na netu se dobi že kar precej hd filmov .zdaj me pa zanima kako posneti hd film na dvd tako da mu ohraniš hd kvaliteto . ali kako prenesti z kablom hd film z pc na lcd tv ? -------------------- A ne obstaja tak kabel, tak vhod k maš na LCD pa na usb? Popravljeno December 31, 2007. Popravil Misko.91
teonagode Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Plazma je preklemansko teška :closedeyes:
DAN Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Plazma je preklemansko teška :closedeyes: In kaj je umetnik hotel s tem povedat..... :hmm:
sayo Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 In kaj je umetnik hotel s tem povedat..... :hmm: Da jo ni pametno na KNAUF steno prišraufat :lol:
DAN Objavljeno Januar 4, 2008 Opozori Objavljeno Januar 4, 2008 Da jo ni pametno na KNAUF steno prišraufat :lol: Yap,tastarga crtja tudi ne :lol1:
bmw Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 na netu se dobi že kar precej hd filmov .zdaj me pa zanima kako posneti hd film na dvd tako da mu ohraniš hd kvaliteto . ali kako prenesti z kablom hd film z pc na lcd tv ? -------------------- mogoče s kablom DVI-HDMI......
Sanda7 Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 tast namerava nabavt lcd iz big banga(na obroke) in sicer kaj svetujete za rang nekje od 600 do 850€ lavfala bo kablskain dvd predvajalnik nekaj si je ogledoval sony kdl-32S3000k http://www.enaa.com/oddelki/avdioVideo/izd...ik_KDL-32S3000K sony bravia kdl 32v2000 599€ nej bi pa to zadevšno mel dolgoročno 10 in več let,če bo tolk zdržala;) in še uprašanje o velikosti tvja recimo da bo oddaljen 3,5metrov katero dimenzijo priporočate??
Fire Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 Tanartavecjo, bo lahko podnapise filmov gledal kot bi bil na tenisu v prvi vrsti... pa se dobro je proti trdemu vratu
bna Objavljeno Januar 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 JAZ BI REKEL max 82 ekran ker se bo manj opazilo slab signal na kabelski . primer pri kolegu gledal kabelsko na 94 cm lcd z razdalje 3 metrov in je bilo vse skupaj porazno ,kolega pa je priznal da odkar ima novi lcd tv kabelske ne gleda več :headbang:
Tadeusz Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 moja teta ima tegale sony kdl-32S3000k in je zadovoljna z njim...jst pa sm uzeu http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=DBA0...D&linkid=15 in je boljša slika...pri nas doma ga gledamo iz razdalje max. 3m in je čisto ql...prou zadosti velik je ta tv (32")...in ima tudi notr že dvb-t al dvb-c...nevem kateri točno...sam je kar nekaj dinarčkov več kot model kdl32s3000k...mah sej kar kupiš v rangu 900€ ne more bit slabo dej...so samo finese:D
T Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 Pr nas smo pa nabavl LCD TV 94 cm, Philips 37PFL7662D Slika je dobra, na splošno mislim da je čist :OK: Nosilce sm naredu sam in ga natlaču na steno... Če kdo rab imam ene viška :whistle:
JaRaNe Objavljeno Januar 17, 2008 Opozori Objavljeno Januar 17, 2008 definitivno plazma.... če misleš kj menjat resolucijo bo LCD pokazu svojo grdo plat, plazma pa bo delal tko kt mora, pa še cenejša je tud pr nas nj bi zj zamenjal tv, ker na novo opremljamo dnevno sobo in smo se odločil za plazmo pri sošolcu imajo LCD in plazmo, plazma je večja in cenejša, slika pa boljša kot na LCD, LCD ima diagonalo okrog 90, plazma pa mal čez 100, plazma je bla tud skor 500€ cenejša
Megajver Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Jaz pa sem definitivno za lcd-ja! Sem ga nabavil pred kratkim in moram reci da sem zelo zelo zadovoljen! Logično je da je na kabelski slabši sprejem in je zaradi velikosti tv-ja to se bolj opazno. Samo moram reči da sem se ze navadil na tak sprejem in me skoraj nic več ne moti no! Tako plazma kot lcd imata vsak svoje pomankljivosti! zdaj pa kaj te manj moti tisto nabaviš :unsure: No sam sem nabavil Philipsa 107 diagonale! LP Marko
elbarto Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Logično je da je na kabelski slabši sprejem in je zaradi velikosti tv-ja to se bolj opazno. Ni logično.. priklopi kaj takega, pa bo slika tak ostra, da te v oko vreže :naughty: Res pa je, da je brez digitalnega reciverja slika slabša kot na navadni tv. El Barto
bna Objavljeno Januar 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 Ni logično.. priklopi kaj takega, pa bo slika tak ostra, da te v oko vreže :naughty: Res pa je, da je brez digitalnega reciverja slika slabša kot na navadni tv. El Barto to sem jaz neredil digatalni sat+total tv za 15eur na mesec pa imam sliko dvd kvalitete in vse slovenske programe . kabelska in internetnatv se lahko skrijeta .
elbarto Objavljeno Januar 18, 2008 Opozori Objavljeno Januar 18, 2008 to sem jaz neredil digatalni sat+total tv za 15eur na mesec pa imam sliko dvd kvalitete in vse slovenske programe .kabelska in internetnatv se lahko skrijeta . Kak lahko veš če imaš boljšo sliko od moje, če je pa nisi videl :whistle: :whistle: Ali mogoče zato, ker imaš digitalno?
Fresh_ales Objavljeno Februar 1, 2008 Opozori Objavljeno Februar 1, 2008 mogoce kdo ve, kje dobit LCD TV za ene 500€, pa da je nov seveda... (moznost vecje kolicine nakupa) :P
cvili Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 Moje mnenje je vzemi LCD plazma je prevelika sploh pa ni lepa slika je dražja.LCD je zlo luštn priporočam drgač pa si mal oglej na: www.mimovrste.com/
JMatic Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 se strinjam...tut mi smo kupl LCD full hd pa je boljsa slika kokr na frendovi plasmi, pa tut dal smo pol manj :)
miha Objavljeno Februar 2, 2008 Opozori Objavljeno Februar 2, 2008 lcd je zakon pa še dalšo življensko dobo ma
Fritz Objavljeno Februar 3, 2008 Opozori Objavljeno Februar 3, 2008 lcd je zakon pa še dalšo življensko dobo ma Ki je verjetno nikoli ne boš dosegel, ker boš prej zamenjal TV. Tako kot pri plazmi. Da ne omenjam tega, da ti lahko pri LCD-ju kak pixel odpove, tako mimogrede. Torej, če gre hvaliti eno ali drugo, dajte uporabljat vsaj kredibilne argumente. LCD ljubitelji pa si poglejte kakšno Pioneerjevo plazmo. Sam se sicer nagibam h Full HD LCD-ju, ampak predvsem zaradi subjektivnega občutka pri primerjanju slike plazme in LCD-ja.
nowfak Objavljeno Marec 31, 2008 Opozori Objavljeno Marec 31, 2008 Kaj pa LG??, se mi zdijo najbolj dostopni, ne vem pa kako se kaj obnašajo?? npr. LG 32LC41
RHonda Objavljeno April 3, 2008 Opozori Objavljeno April 3, 2008 Ima kdo izkušnje z LCD televizijami ekran 51 ali 58 cm ??? Iščem neki za v sobo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se