Skoči na vsebino

Vtisi dnevnih voženj 2008

Sanda7

Priporočene objave

Sm se pa tut jst malo potepal z motorjem okrog.Prvo sem šov Vinji Vrh-Novo Mesto-Črnomelj-Žužemberk-Ljubljana-Škofja Loka-Idrija-Rihemberk(postanek na winterparty-ju).Drug dan pa naprej s tremi hrvati proti Trstu-Hrpelje-Rijeka-Delnice-Zdihovo(tle smo jel fajn jagnčka :D ) Pol pa počas jst proti Vinici-Črnomelj-Novo Mesto pa domov.Nabralo se je pa enih 660km.Lepo je blo :D :D Pa še dve slikce.Lp

post-13528-1203939278_thumb.jpg

post-13528-1203939481_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi midva sva v soboto otvorila sezono.

Najprej sva šla samo malo bolj okoli Ljubljane, ene 40 km, včeraj pa LJ. - Trojane - Lj.

Saj je blo več motoristov kot pa avtomobilistov parkiranih!

Za začetek nama je pasala turistična vožnja, pa lepo vreme ( še dobr, da nisva šla na Primorsko).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj prva vožnja letos. Vrhnika-Godovič-Idrija-Cerkno-Š.Loka-Ljubljana-Vrhnika. Vmes še kosilo. Skupaj 137 km. Fin občutek.

Pa srečno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes so nam odpadla predavanja :worship: in je bilo treba hiter izkoristit prosti čas :naughty: Iz Celja proti Trojanam-Ljubljana-Postojna-Izola in nazaj. Nabralo se je lepih 400km. Do Postojne lepo vreme in prav super toplo :whistle: . Bližje ko sem bil morju, bolj je bilo mrzlo :wacko: . V Izoli pa megla in deset stopinj manj kot v naših celjskih koncih :headbang: Primorci majo zimo, mi pa poletje....hahahahahaha :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes otvoritev sezone Ravne na Kor.-Velikovec-Ravne na Kor. :kva2:

Popravljeno . Popravil hudini
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika-Laze-Planina-Logatec-Col-Črni Vrh-Hotedršica-Vrhnika-Borovnica-Podpeč-Brezovica-Vrhnika

cc. 130km

faj je blo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

RAKEK-sodražica-turjak-škofljica-ljubljana-brezovica-vrhnika-Ride-planina-RAKEK

finu,hitru :krneki: skor mal prevroče je blo ma se ne bomo prtožvali

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

žiri-kamnik -črnivc-mozirje-trojane-medvode-sv.katarina-horjul-žiri :worship: :worship:

full dobr...vmes full toplo...pred20 minutam....k sn pršu dam,pa za zmrznt :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes Ljubljana-Kočevje in je blo kr dobr :) , potem pa Kočevje-Dvor :OK: :grim suuuper!!!

Sem tudi šel čez dvor kočevje in je kmalu iz dvora hinavski pesek na cesti od urejanja bankin. Je odneslo enega možakarja na cestaku.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes pa že kar konkretna furca v izvrstni družbi.

Šli iz Mb, čez Ljubljano, Medvode, Škofjo Loko v Železnike pogledat pri pujsu malo posla narediti, potem pa dalje preko Podbrda do Mostna na Soči. Cesta nič slabša kot pred lansko ujmo, malo ponekod vlažna, sicer pa lepi ovinkeji. No par gradbišč, kjer mostovje obnavljajo.

Od Mosta na Soči pa v Novo Gorico (Lepa nova obvoznica), pa v Miren in na Kras. So se mi ceste po Krasu danes nekam kratke zdele, dobra so pa še tak kot vedno. V glavnem čez Komen, Dutovlje do Sežane, tam naprej v Divačo in preko Postojne, Ljubljane, Sl. Bistrice do Maribora.

Lep dan, glede na vremensek napoved sicer za nekaj časa neponovljiv, ampak potem pa bojo že dolgi dnevi.

Družba izvrstna, Mutika, ataIBA, danci1973, NN666, motoristek in ostali :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes pa že kar konkretna furca v izvrstni družbi.

Šli iz Mb, čez Ljubljano, Medvode, Škofjo Loko v Železnike pogledat pri pujsu malo posla narediti, potem pa dalje preko Podbrda do Mostna na Soči. Cesta nič slabša kot pred lansko ujmo, malo ponekod vlažna, sicer pa lepi ovinkeji. No par gradbišč, kjer mostovje obnavljajo.

Od Mosta na Soči pa v Novo Gorico (Lepa nova obvoznica), pa v Miren in na Kras. So se mi ceste po Krasu danes nekam kratke zdele, dobra so pa še tak kot vedno. V glavnem čez Komen, Dutovlje do Sežane, tam naprej v Divačo in preko Postojne, Ljubljane, Sl. Bistrice do Maribora.

Lep dan, glede na vremensek napoved sicer za nekaj časa neponovljiv, ampak potem pa bojo že dolgi dnevi.

Družba izvrstna, Mutika, ataIBA, danci1973, NN666, motoristek in ostali :worship:

Ja, Gody, res ... dan za prste polizat.

545 km!

Vsem udeležencem moj poklon! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans do hologacije pa nazaj, malo je zeblo, samo užitek :blush: (asfalt ne drži, ne za pol k.... :glare: ).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ajme meni...Če nisem nor sm pa zlublen.Učer grem turo Vinji Vrh-Krško(v šolo) pol Črnomelj(Bučko Bar)Pol pa okol polnoči oz nekaj čez nazaj :D Za tam je bla pot perfektna,čeprov je dež padu :D Za nazaj je blo pa groza,kdo pozna pot čez Semič pa pol ko prideš v Jugorju ven oz vrh Jugorja ve :D No uglavnem,sneg na cesti!!V hrin se je zakon pelat k mam nove gume pa gre,ko pride pa pod breg cesta je pa hudič(To je tam ko je Vahta al kaj tist mini prelaz 616m)pa sm dal motor v ler,pržgan pa noge na tla,pa bremzu z nogam,bog ne daj da bi mel pod breg v brzini,to bi letel ko hruška :D :D Pa sm rabu od Črnomlja do doma 2 ure pa pol!!Za 75km.Tak,zdj sm pa opravu izpit za elefante se mi zdi.Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

En popoldanski giro, 112 km. Iskal sem sončne lege zato sem na pol poti iz LJ proti Kočevju polkrožno obrnil in po obrobju Ljubljanskega barja zapeljal do Vrhnike in še enkrat čez Barje do doma. Zame zaenkat še premrzlo za kakšen večji krog. Je Jägermeister po vožnji prav pasal :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes super dan za vožnjo. Naredil ene 120km na relaciji Ptuj-Sl.Bistrica-Poljčane-Rogaška-Majšperk-Ptuj-Zavrč-Ptuj.

Lahko bi bilo sicer kakšno stopinjo topleje, ampak ni panike.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ilegalna 2 km iz taščine zimske garaže v domačo sezonsko garažo. Srečal 0 (nič) miličnikov :rolleyes:

Med tednom registriram, potem pa se bo šele začela prava kriza ... :klicaj:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Novih letošnjih ilegalnih 150 m (metrov): garaža - tehnični - garaža. Kako je fajn, če se lahko na tehnični zapelješ kar v trenerki. Če ne bi bilo treba obvozit hiše imam do tehničnega 20 m zračne linije :naughty: :naughty: :naughty:

Sedaj sem pa zopet v legali ... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!