zlati Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 :worship: :worship: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: Jst enako. Čestitam za turo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Čestitke možakarja :worship: Sta imela na poti kakšne mehanske težave, okvare, ali je šlo brez problema? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Čestitke možakarja :worship: Sta imela na poti kakšne mehanske težave, okvare, ali je šlo brez problema? Brez problemov. Na mojem GS zamenjal zadnjo žarnico in čaka me še zamenjava kontrolne žarnice dolge luči. Porabil 0,6 l olja na 12,000 km. Proti koncu poti je igla števca občasno skočila v višave tudi preko 200 km/h ?!?! Samov GS le sprednja žarnica. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Nimaš kaj, kapo dol.Vsa čast! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Kake sta mela p gume gor? So zdržale celo pot? Tista na prtljažniku je bila najbrž le za rezervo a ne.. Ampak tole pot vama pa zelo zelo zavidam... :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Brez problemov.Na mojem GS zamenjal zadnjo žarnico in čaka me še zamenjava kontrolne žarnice dolge luči. Porabil 0,6 l olja na 12,000 km. Proti koncu poti je igla števca občasno skočila v višave tudi preko 200 km/h ?!?! Samov GS le sprednja žarnica. Pa še to ti je olja požrl, ko si ga dal na cuk... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Zafrkavalo me je objaviti slike v Albumu zato sem slike naložil TU Sledi še 2. in 3. del. Nocoj ali pa jutri. lp p.s. Majesty, gume so zdržale. Moje obrabljene do polovice (cca. 12.000 km !). Spredaj Pirelli MT60, zadaj Michelin Sirac. Za rezervo pa TKC80 (v primeru "napada na Tongusko") in rezervne zračnice navkljub tubeless kolesom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Julij 8, 2008 Deli Objavljeno Julij 8, 2008 Tule se nahajajo slike z Baikalske ture. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 :worship: :worship: :worship: :worship: Hudo dobra ture in še lepše slike. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Tule se nahajajo slike z Baikalske ture. lp Kam je šel biciklist na fotki 47 - 1.del B. ture ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Julij 9, 2008 Deli Objavljeno Julij 9, 2008 Kam je šel biciklist na fotki 47 - 1.del B. ture ? Klaus (in Roland) goni proti Pekingu. Več o njemu tukaj. Slika je iz Novosibirska. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Julij 11, 2008 Deli Objavljeno Julij 11, 2008 Danes dobil od vaju (Bajkalca) razglednico :yea1: najlepša hvala :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno Julij 15, 2008 Deli Objavljeno Julij 15, 2008 Najprej vama iz srca čestitam za to uspelo moto avanturo. :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Ob gledanju slik sem se povrnil za 2 leti nazaj, saj smo kar nekaj 1000 km naredili po istih cestah. Vidim, da se v tem času ni spremenilo ničesar. Grbine, luknje in prepreke,... Verjetno še vedno vsi govorijo "ČASTLJIVA DAROGA" oz. po naše Srečno pot. Priznam, da se mi je utrnila solza, ampak solza sreče, saj so se spomini vrnili na prijazne in preproste ruske ljudi, ki so ti pripravljeni pomagati na vsakem koraku. Rusija je izjemna dežela in z ženo sva si obljubila, da bova tja še šla. Z motorjem seveda. Prijetni spomini, hvala vama, da sta mi jih spet obudila. Še enkrat, ČESTITAM! :worship: :worship: :worship: lp vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Čestitke AVTOMOTO in še un tadrugi!!! Jaz sem se pa tudi danes vrnil iz dopusta..... ..... iz Hrvaške! :o :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Bila je debata o kvaliteti poti do in od Bajkala na vzhod. Tule je link tipa, ki je prevozil traso tudi od Vladivostoka do Bajkala, torej od vzhoda na zahod. Zanimivo branje, zame malo preveč dolgovezno. Odlične slike lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Link? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ups... http://www.enfield.hk/ lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ups... http://www.enfield.hk/ lp bv ..hvala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Po tej "transferzali" se tudi Rusi radi vozijo (v 5. delih). Pa še "afriška" stran je to. Mogoče bo koga zanimala ?! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ups... http://www.enfield.hk/ lp bv Pa če bi še delal (link), bi blo pa slpoh v redu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Pa če bi še delal (link), bi blo pa slpoh v redu :whistle: Saj dela ! ! (tako v MS Exploreju kot v Firefoxu) Mogoče se je pa Enfield zopet pokvaril :naughty: :whistle: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Saj dela ! !(tako v MS Exploreju kot v Firefoxu) Mogoče se je pa Enfield zopet pokvaril :naughty: :whistle: lp Pri meni "dela takole" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Pri meni pa takole: Do takrat, da se ti pripelje Enfiel uživaj v tej sliki. :rolleyes: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Pri meni pa takole: Do takrat, da se ti pripelje Enfiel uživaj v tej sliki. :rolleyes: lp :headbang: Mi ne odpre niti v FF :headbang: Q*c pač ne grem v rusijo :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se