gody01 Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 jaz pa sem se odloču da nabavim novo pa zlata bo kot od Tončka :OK: matr sam vreme naj drži do sredine novembra da kak krog naredim :P Če ne boš pa gretje vklopil in ketne namontiral. Saj zato pa so te mrcine, da se voziš, ko se drugi več ne morejo :)
eMBe Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 (popravljeno) HM midva s Cvetotom bova pa še kar tastare ožemala..... :devil: Cvetoo/ta sem že zapalu za novo :OK: morm še tebe :grim price is very interesting :OK: Popravljeno November 1, 2006. Popravil Avtokad
eMBe Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Cvetoo jih je naklepal - se mi zdi največ na MS tu! Moram najprej svojo ostarelo Astro zamenjat....pol pa .....vse je mogoče! LP Mare dedec mi je rekel predvčerajšnjim da jih je naklepal 75000 km :eek: jebiga ma srečo ker ima bogovsko službo :P
eMBe Objavljeno November 1, 2006 Opozori Objavljeno November 1, 2006 Jaz pa nisem tebi odgovarjal..... :kva2: ! Po čem pa to sklepaš? :hmm: ja zbira baker kot oni ki so bli pregnani iz Ambrusa :lol1:
TSC-LABA Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 na tole zadnje vprašanje bi pa moral Tonček podati odgovor :grim ja Cvetoo za solo vožnjo pa R1 postavi zraven tanove FJR :P Testne FJR žal ni več (2006). Čakamo na novo (2007), ki bo na razpolago takoj, ko bo vreme dopuščalo (v letu 2007 seveda). lp
gody01 Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Ima že kdo kake izkušnje z novim modelom? Kaj konkretno te zanima. Nekaj več kot 15k km izkušenj se je nabralo letos z 2006 FJR modelom.
eMBe Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Testne FJR žal ni več (2006). Čakamo na novo (2007), ki bo na razpolago takoj, ko bo vreme dopuščalo (v letu 2007 seveda). lp sej prav da je nimate :grim zdej bi vsi pri TC LA BA probavali :hmm: kupit bi šli pa (nesmempovedatpress) :hmm: pa sej Boštjan je fejst dečko ne bo zameru ker ve da smo Gorenjci zdrgnjeni še bolj kot Škoti :lol1:
Barth Objavljeno November 3, 2006 Opozori Objavljeno November 3, 2006 Kaj konkretno te zanima. Nekaj več kot 15k km izkušenj se je nabralo letos z 2006 FJR modelom. a si imel tudi prejšnji model? kakšna je razlika v vožnji glede na staro, je napredek očiten? plusi / minusi novega modela (if any)??? razmišljam naslednjo sezono kupit, pa me zanima ali je vredno dati 3,2 mio za novega ali raje 2,5 za rabljen starejši model (2005).
Toncek Objavljeno November 4, 2006 Opozori Objavljeno November 4, 2006 Pozdravljeni, oproščam se, da nisem takoj odgovarjal, potepal sem se po Toscani in Elbi, na žalost z avtomobilom. Kot sem že napisal, je ciklistika modela 06 boljša od prejšnjega (npr. 04), v ovinek gre lažje, predvsem pa slalomsko vjuganje je hitrejše in preciznejše. Problem so tačke, ki prehitro drsajo po asvaltu. Srečno Tonček
Draksler Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Ali kdo ve kje je TPS senzor? Sem samo radoveden....
simonsi Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Na levi ali pa na desni strani sesalnega kolektorja.
gody01 Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 a si imel tudi prejšnji model? kakšna je razlika v vožnji glede na staro, je napredek očiten? plusi / minusi novega modela (if any)??? razmišljam naslednjo sezono kupit, pa me zanima ali je vredno dati 3,2 mio za novega ali raje 2,5 za rabljen starejši model (2005). Nisem imel starega modela. Sem pa prebral razlike, ko sem se letos odločal in za sebe sem odločil, da so rwzlike vredne nakupa novega (plus 2 leti garancije seveda).
BAnToN Objavljeno November 7, 2006 Opozori Objavljeno November 7, 2006 Pa saj za 2.5 miljona dobiš novega letošnji model pa dve leti garancije ima pri moto igl samo nevem kako je z zaupanjem?? Bi ga takoj zamenjal samo denarja naprej ne dam. Naj ga pripelje v Ig pokaže plačane vse dajatve ter aktivirano evropsko garancijo pa ga takoj kupim. ps: a mogoče kdo ve kakšen je sprejem motorja če ti nekaj rikne in ga naprimer pelješ na servis v delta tim Krško ko je v garanciji. lp:
eMBe Objavljeno November 15, 2006 Opozori Objavljeno November 15, 2006 spet se prodaja v Moto IGLu za ceno 2560000sit :) FJRaši kaj ne bo nobeden kupil/menjal :hmm:
eMBe Objavljeno November 21, 2006 Opozori Objavljeno November 21, 2006 Cvetoo :? odloči se že :OK: al te barva je** :P cincaš kot :slap: sej boš skor več za tastaro dobu kot boš dal za novo :kva2:
BAnToN Objavljeno November 27, 2006 Opozori Objavljeno November 27, 2006 Ja ja na slikci so res lepe ampak v resnici dobiš brez stranskih kovčkov in brez evropske garancije PREVERJENO. :headbang:
Draksler Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 spet se prodaja v Moto IGLu za ceno 2560000sit :) FJRaši kaj ne bo nobeden kupil/menjal :hmm: Malo nove plastike ni razlog za menjavo - pod njo je pa 95% vse isto! :P
Draksler Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Ali kdo ve kje je TPS senzor? Sem samo radoveden.... Sem se spomnil, da imam 600 strani navodil......... TPS_senzor_.doc
BAnToN Objavljeno December 4, 2006 Opozori Objavljeno December 4, 2006 Pozdravljeni FJRaši A mogoče kdo ve kaj so spremenili pri 2007 modelu razen barve a se da kje to prebrat?? lp
TSC-LABA Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Pozdravljeni FJRaši A mogoče kdo ve kaj so spremenili pri 2007 modelu razen barve a se da kje to prebrat?? lp Razen novih barv je vse enako kot pri letniku 2006. lp
Damian Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 Pa saj za 2.5 miljona dobiš novega letošnji model pa dve leti garancije ima pri moto igl samo nevem kako je z zaupanjem?? Bi ga takoj zamenjal samo denarja naprej ne dam. Naj ga pripelje v Ig pokaže plačane vse dajatve ter aktivirano evropsko garancijo pa ga takoj kupim. ps: a mogoče kdo ve kakšen je sprejem motorja če ti nekaj rikne in ga naprimer pelješ na servis v delta tim Krško ko je v garanciji. lp: Sprejem je normalen,vendar moraš imeti s seboj denarnico, sajti moto igl ne daje uradne euro garancije,ampak svojo,kot vem.
eMBe Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 :OK: :OK: :OK: :010 :010 :010 še nikol ni bilo tako lepega Miklavža :yea1: :beer2: :beer1: :beer1: :beer2: :grupni: :grupni: :grupni: :grupni: se oproščam :topic:
BAnToN Objavljeno December 5, 2006 Opozori Objavljeno December 5, 2006 eMBe če si že dobil miklavža fjr :eek: lahko pokažeš kako slikco da bomo malo sline cedili lp
eMBe Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 eMBe če si že dobil miklavža fjr :eek: lahko pokažeš kako slikco da bomo malo sline cedili lp ekola sm jo moral fejst zvezat da je parkelni ne ukradejo :P rposed 1
TONTO Objavljeno December 6, 2006 Opozori Objavljeno December 6, 2006 KJE SI GA NABAVU JAST TUD KUPUJEM TAKO ZVERINCO SAM GALAXY FARBO BI VZEL
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se