Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
ma prehiter start :naughty: sevedno trdim da je to kankula :whistle: :whistle: aja kawl seveda

s tistim na 5. mestu sta štartala isti čas :yes:

aja sem na grobniku videl tak bel bicikel kot ga imaš ti, ki mu manjka en cilinder........če je pa to na pisti hitrejše od 600cc SS motorja dam pa takoj za par piv :lol1:

Objavljeno
s tistim na 5. mestu sta štartala isti čas :yes:

aja sem na grobniku videl tak bel bicikel kot ga imaš ti, ki mu manjka en cilinder........če je pa to na pisti hitrejše od 600cc SS motorja dam pa takoj za par piv :lol1:

hja. glede da je oni z kawlomZ 750 delal preglavice gsx-r jebemo da bos mogo dat za kišto karlovačkega. aja jaz sem vido doli 2 črnega pa mojega :naughty:

Objavljeno

a tistemu, ki ga je štrom jebal :whistle: jebemu, če me pa ti prehitiš z svojim triumphom ti pa dam za gajbo

Objavljeno
poglejte kaj je kwak naredil na grobniku v petek (klasa 600cc) na štartu....štartal iz 6. mesta

KLIK

:worship:

Ja, Golob je res pokazal kak se da naše krame pelat. :worship:

Objavljeno (popravljeno)
ma prehiter start :naughty: sevedno trdim da je to kankula :whistle: :whistle: aja kawl seveda

Ej a ti v tej temi toliko pišeš, ker bi rad bil Kawaš ali kak to da se te na vsaki strani bere? :hmm:

Aja, med Trumfarji se nimate kaj o dirkanju menit... :grrr

p.s.: a ti maš belega z Mb tablico? Mislim, da smo se srečali.

Popravljeno . Popravil greenninja
Objavljeno
a tistemu, ki ga je štrom jebal :whistle: jebemu, če me pa ti prehitiš z svojim triumphom ti pa dam za gajbo

čuj pa saj ves da grosse klappe nichts ........ :naughty:

ne saj kawasaki je moj sanjski moped. bom vas vse presento pa kupil :worship:

Objavljeno

jaz mu dam za 3 sode heinekena če me prehiti s tem triumphom...pa še ninjo v grabn spustim zraun :D

Objavljeno
jaz mu dam za 3 sode heinekena če me prehiti s tem triumphom...pa še ninjo v grabn spustim zraun :D

nejko glej tu mas en majhen test. v razmišljanje da daytona je od leta 2006 nespremenjena. kar za japanezere ne morem trdit :whistle:

no saj ves ce bi trumf vsako leto neke modifikacije delal, bi pač preprosto predober bil :worship: :worship:

aja street je slečena daytona

0007.pdf

Objavljeno

ma glej poščijem se jaz na te teste, rajš povej če si za eno akcijo letos na grobniku :naughty: enkrat julija/avgusta/septembra da se dobimo dol pa vidimo kako pa kaj ;) aja tok pozno zaradi tega, ker morm še mal dnarja nabrat za poliestre pa crash pade

Objavljeno
nejko glej tu mas en majhen test. v razmišljanje da daytona je od leta 2006 nespremenjena. kar za japanezere ne morem trdit :whistle:

no saj ves ce bi trumf vsako leto neke modifikacije delal, bi pač preprosto predober bil :worship: :worship:

aja street je slečena daytona

no kaj pa vem, tile testi so tako tako...vsakemu testu tut ne gre verjet...dejstvo je da so japonci alfa in omega v motociklizmu in nasploh kar se tiče tehnike, tu pa tam se pa kakemu italijanu ali inglezeru vsere nardit kaj spodobnega in pol to tak poveličujejo kot da je nevemkaj...itak pa triumph že odbija ko ga samo slišim, in tisti nikakvi zvok oz. piskanje 3 cilindrov...bljekkk...še kakega dizla (beri ducati) raje slišim kot pa to :D ...pa brez zamere hehe

Objavljeno
ma glej poščijem se jaz na te teste, rajš povej če si za eno akcijo letos na grobniku :naughty: enkrat julija/avgusta/septembra da se dobimo dol pa vidimo kako pa kaj ;) aja tok pozno zaradi tega, ker morm še mal dnarja nabrat za poliestre pa crash pade

saj si imel dirkanje za €€€€ v mislih?? :whistle: . saj ves kak so testi kdo vec da tisti moped je pač najboljsi ze 2 leti za pored :naughty: :naughty:

Objavljeno

ja ja, takrat bom tud že jaz za akcijo imenovano grobnik....do takrat se pa komot kaj na marofu vidimo, in preizkusimo inglezera vs japan poweeer :D

Objavljeno
saj si imel dirkanje za €€€€ v mislih?? :whistle: . saj ves kak so testi kdo vec da tisti moped je pač najboljsi ze 2 leti za pored :naughty: :naughty:

lahko tud za £££...ko že maš tak rad angleže, pa še več bo naneslo hehe :D

Objavljeno

ma ne za €€€€, sem študent pa nimam rednega dohodka niti štipendije, tak da za denar ne grem dirkat, se pa komot zmenimo za gajbo piva :yes:

Objavljeno
ma ne za €€€€, sem študent pa nimam rednega dohodka niti štipendije, tak da za denar ne grem dirkat, se pa komot zmenimo za gajbo piva :yes:

ne ne kar za denar, morš zaupat v svojo ninjo koci, ona te bo rešla, pa tud če nimaš prebite pare hehe...prava ninja ne pusti svojga lastnika nikol na cedilu :D

Objavljeno
ne ne kar za denar, morš zaupat v svojo ninjo koci, ona te bo rešla, pa tud če nimaš prebite pare hehe...prava ninja ne pusti svojga lastnika nikol na cedilu :D

Na cedilu res ne, na Marofu pa se rade same kam naprej brez šofera oddrajsajo. :grim

Govorim iz izkušenj. B)

Kaj je zdaj s Kawa furo 18.-ga? :hmm:

Objavljeno
no kaj pa vem, tile testi so tako tako...vsakemu testu tut ne gre verjet...dejstvo je da so japonci alfa in omega v motociklizmu in nasploh kar se tiče tehnike

ja, to smo videli zadnjih X let v F1 in lani v motoGP ...

Objavljeno (popravljeno)
Na cedilu res ne, na Marofu pa se rade same kam naprej brez šofera oddrajsajo. :grim

Govorim iz izkušenj. B)

hehe, majo rade solo fure na marofu ja :D

ja, to smo videli zadnjih X let v F1 in lani v motoGP ...

lani je bla muha enoletnica, letos je že vse po starem, in tak ko je blo prejšnjih 20 let, bo tudi naslednjih 20 :D

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

Dio cane... da se ne bom res prej jest pocelu kot se boste vi za kakšno furo zmenil :naughty: :naughty: :naughty: :grim :grim

Objavljeno
Dio cane... da se ne bom res prej jest pocelu kot se boste vi za kakšno furo zmenil :naughty: :naughty: :naughty: :grim :grim

Ne izzivaj ker se zna zgodit da se ti vsi na dvorišče postavimo, pol boš pa vido! :evilgrin:

p.s.: saj nisi s kje daleč? mene po 100 km rit boli. Drugače pa sem za furo. :grim

Objavljeno
Ne izzivaj ker se zna zgodit da se ti vsi na dvorišče postavimo, pol boš pa vido! :evilgrin:

p.s.: saj nisi s kje daleč? mene po 100 km rit boli. Drugače pa sem za furo. :grim

hihihihi jest rad izzivam! :naughty: :naughty:

Am če boš hotla do mene pridit te bo pošteno rit bolela :whistle: :whistle: :whistle: Poglej na zemljevid kje je idrija :winkiss:

Objavljeno

jaz zadnič naredo 500km v enem dnevu, o kaki fizični utrujenosti ali bolečinah ne duha ne sluha...tak da zarad mene gremo lahko tut v grčijo :D

Objavljeno
hihihihi jest rad izzivam! :naughty: :naughty:

Am če boš hotla do mene pridit te bo pošteno rit bolela :whistle: :whistle: :whistle: Poglej na zemljevid kje je idrija :winkiss:

no za tiste ki ne vedo kje je idrija. cesta od logatca godovič se gre :naughty: skoz za z mopedom samo bankine so malo kritične, ker je taki fajni pesek :evilgrin:

pol pa tistih 20 km v rovte :grrr :grrr

Objavljeno
no za tiste ki ne vedo kje je idrija. cesta od logatca godovič se gre :naughty: skoz za z mopedom samo bankine so malo kritične, ker je taki fajni pesek :evilgrin:

pol pa tistih 20 km v rovte :grrr :grrr

:grim :grim :grim :grim točno tako :OK: od Logatca do Hotedrščice je res za pazit na pesek v ovinku.... ma od tam naprej je pa :kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

Yoo kawaborci...a kdo ve za kakšno razbito ninjo 9ko do letnik 97' oz. samo mašino?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!