RHonda Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Look, who's talking ... res se ogromno število Triumphov po dirkalnih pistah preganja, mhm ... :whistle: ! (Pijem kokto ali čaj, da se odkupiš, Hilton. Za razliko od drugih te imam jaz "na dohvat ruke" skoraj vsak torek, zato pazi, kako se izražaš!) :winkiss: Mislim da 675-ka poje 636ko za malico :P
Dadi Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Za enodnevno furo definitivno. :yes: Me veseli :OK: , sva že dva, če bo še kakšen se javil nas bo pa več, lahko greva tudi samo midva, en dan tudi meni odgovarja,lahko ti pustim če želiš na PM mobi številko in se dogovoriva za datum, ali pa ti meni pa te pokličem ? Lp. Dadi
decaf Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Mislim da 675-ka poje 636ko za malico :P Čaki, sam kero zdej? To uno izpred vojnih časov al zdej bolj nove modele??? :hmm: :slap:
greenninja Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Mislim da 675-ka poje 636ko za malico :P Honda štiristotka pa oba namesto čigumija, a? :naughty:
JEJŽ Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Kaj ti pa bo orodje na kawasakiju, vrž stran...ne boš nikol nucu...aja pardon za komu pomagat na cesti, ki pa le nima kawe, pa pride prav... :lol1: Npr. komu ki vozi Aprilijo... :whistle:
RHonda Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Honda štiristotka pa oba namesto čigumija, a? :naughty: Ja, mislim da pa na marofu bo popapala kar vse kar leze in gre; poglede, simpatije in motorje :grim :P
Jure Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Težko.. Tudi na marofu moč motorja ni popolnoma zanemarljiva, sploh če gre za približno enako težke motorje in nima noben predosti v zavojih zaradi lahkega motocikla kot imajo 125 in 250cc :)
greenninja Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ja, mislim da pa na marofu bo popapala kar vse kar leze in gre; poglede, simpatije in motorje :grim :P In kdaj nas misli napast na Marofu? :hmm:
Jure Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 No mimo mene verjetno ne bi bil problem it, ampak kolikor sem videl vas redne obiskovalce, se ne da kar takoj kosat z vami :D
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Gužva na servisih pa porast živčnosti pri le-teh zaradi dolge čakalne dobe ob naročilu rezervnih delov? Četrtega cilindra? :hmm: :lol1: , tisti trije cilindri so res podn ja...ko da bi vorwerka poslušal :lol1: No kdo je zdaj za furo 31.maja v smislu: dobili bi se nekje v okolici Celja, mal furce okol (nevem povejte kolk km...Golica je blizu :whistle: ), postanki itd. (postanki za scat pa to, kufe, pa tankat.... ne takšni kot pri Angležih za popravila na poti (sicer pa tak kawaborci ne vemo kako lahko kaj crkne na cesti, ampak če kdo drugi bere) :D , pol pa, kdor bi šel še mal na zbor pa gremo skup tja, kdor pa ne, pa srečno pot domov....oz. kam drugam (lahko napišemo opravičilo, da ste bili z nami do konca .) :krneki: LP, Decaf jaz do pondeljka povem če pridem al ne, se zna zgodit da vletim :D No mimo mene verjetno ne bi bil problem it, ampak kolikor sem videl vas redne obiskovalce, se ne da kar takoj kosat z vami :D kolk maš cajt na marofu dexo?
Jure Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Bil samo enkrat, lap timer pa je pokazal 1.21.4. Vendar glede na to, da bom naslednjo rundo v poliestrih, s crash padi, pa tudi malo sem že bolj navadil tega motorja, upam da bo pod 1.20 :) Bomo videli če uspe..
P182 Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ja, mislim da pa na marofu bo popapala kar vse kar leze in gre; poglede, simpatije in motorje :grim :P kul, prve napovedi že padajo :D kdaj bo mini-race, da pridem malo pogledat :photo:
hilton Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 kul, prve napovedi že padajo :D kdaj bo mini-race, da pridem malo pogledat :photo: treba bo plakate naredit :naughty: :naughty:
k0ci Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Ja, mislim da pa na marofu bo popapala kar vse kar leze in gre; poglede, simpatije in motorje :grim :P ti, jaz v naši garaži prej prehodim en krog kot ga odpelje desmo, pa ima zaradi mene lahko 300HP
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Bil samo enkrat, lap timer pa je pokazal 1.21.4. Vendar glede na to, da bom naslednjo rundo v poliestrih, s crash padi, pa tudi malo sem že bolj navadil tega motorja, upam da bo pod 1.20 :) Bomo videli če uspe.. aha, ma jaz tud morn naslednjič obvezno pod 1:20, sej zaj je blo skoraj (1:20:06) merjeno z ročnim lap timerjem, ampak pol se mi ni dalo več stiskat tega dreka, pa tud nisem raje več pretiraval, ker sn že začel travco kosit...ko bojo pa poliestri pa crash padsi pol pa itak na nož pa gas do konca :D
JEJŽ Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Jaz pa sem nazadnje rabu 1:19:00 do tja (ure seveda) :closedeyes:
_SEBA_ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Da bi tebi odgovarjal na kakšne tvoje poste, bi moral biti človek vsaj malo čuden. Vsaj! :slap: (Aja, če kdo ve kako se izklopi posameznega uporabnika :devil: , naj mi to prosim sporoči.) Evo kawafili! En primerjalni test, zmaga gre seveda Kawlnu, tokrat Zx-6R (636) :kva2: primerjalc.pdf to so se sigurn zmotil :headbang: :headbang: HONDA JE ZAKON ....TLE PA ŠELE TRETJA :whistle: :whistle:
Jeger Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 HONDA JE ZAKON .... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: seba ...dej bot resn :D :D
_SEBA_ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: seba ...dej bot resn :D :D a jst kdaj nism resn :? :? :? :?
JEJŽ Objavljeno Maj 25, 2008 Opozori Objavljeno Maj 25, 2008 Sem imel Hondo...dve pravzaprav...ma pa lepe barve... .)
hilton Objavljeno Maj 26, 2008 Opozori Objavljeno Maj 26, 2008 (popravljeno) v kratkem se vam pridruzim :naughty: :naughty: da se navadim ss petarde Popravljeno Maj 26, 2008. Popravil hilton
greenninja Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Mislim, da je čas- glede na to, da je že torek, da ponovno povprašam ali se komu, da priključit za stvar za katero smo se nekaj v grobem začeli menit. In sicer, da se srečamo ta vikend, pa pol odločimo, če se bomo šli še kam skup zapelat. Predlagana lokacija, meeting point, je bila Ljubečna. Drugi predlogi? :hmm:
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Opozori Objavljeno Maj 27, 2008 Mislim, da je čas- glede na to, da je že torek, da ponovno povprašam ali se komu, da priključit za stvar za katero smo se nekaj v grobem začeli menit. In sicer, da se srečamo ta vikend, pa pol odločimo, če se bomo šli še kam skup zapelat. Predlagana lokacija, meeting point, je bila Ljubečna. Drugi predlogi? :hmm: če se me bojo stari usmilili in mi dali kaj dnara, drugač žal ne, ker mam trenutno 5 eur v denarnici :D ...težka so pota študentkova hehe Nejkl
RAF Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Mislim, da je čas- glede na to, da je že torek, da ponovno povprašam ali se komu, da priključit za stvar za katero smo se nekaj v grobem začeli menit. In sicer, da se srečamo ta vikend, pa pol odločimo, če se bomo šli še kam skup zapelat. Predlagana lokacija, meeting point, je bila Ljubečna. Drugi predlogi? :hmm: Ninja, vlk sreče pr organizaciji...čeprav je najboljša spontanost ne, pa odzivni čas... Drgač pa Ninja rules.... :worship: :whistle: :worship: hvaladasimipokazaladatudmojegarenisonavadenjajcpress :whistle: :naughty:
greenninja Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Ninja, vlk sreče pr organizaciji...čeprav je najboljša spontanost ne, pa odzivni čas...Drgač pa Ninja rules.... :worship: :whistle: :worship: hvaladasimipokazaladatudmojegarenisonavadenjajcpress :whistle: :naughty: Thja... Dobra organizacija je pravočasna organizacija. :grim Odzivni čas pa mam rekordni in ne sprejmem nobene kritike za to. O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se