Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
hja, zgleda da bo treba nekaj talat da bodo kwakaši prišli :D ti boš zastonj airbrushala motorje, jaz pa bom po nabavni ceni prodajal motul O:-) upam da bo tako kdo prišel

Mojster, mislim, da bi bilo več uspeha, če damo reklamo: Zastonj zbiranje kosovnih. :grim

Ok, zdaj pa že preveč serjem po sebi. :P

ŠE ENKRAT: Celje ta vikend? Kdorkoli s te teme? :hmm:

Objavljeno

Kawasaki je ZARIBAN :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :glare: :xx: :SS :SS

Objavljeno
Kawasaki je ZARIBAN :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :glare: :xx: :SS :SS

kupim takoj zdej. sam ne več tikat. dej eno normalno ceno, de to legendo prkiram zravn mojga oldija. s ceno ne pretiravaj.

Objavljeno

Samo to povej koliko daš dam zraven VSE + tega zapakirano tesnilo glave in vodila šponarja, poliestre, stojalo VSE. Vse kar je narobe je ena zaribana ojnica.

Objavljeno

Honda temo so nam zaprli...Kawasaki NIKOLI VEČ, Honda pa je 100000000000X boljši motor, to je vse kar lahko rečem.

Suzuki in Yamaha sta pa itak še slabša od Kawe tako da............

Objavljeno

Zakaj potem naročen GSXR 1000 iz Italije?

Objavljeno

Ni naročen, sem se samo zanimal- po možnosti ga vzamem, saj so cbr-ke precenjene.

NSR500V naročena, povedal sem jim vse. So rekli ko bo denar lahko pridem iskat, ponudil sem jim dovolj.

Objavljeno
Samo to povej koliko daš dam zraven VSE + tega zapakirano tesnilo glave in vodila šponarja, poliestre, stojalo VSE. Vse kar je narobe je ena zaribana ojnica.

ker sm enega kawasakija kupil od bedaka, mu je zaribala ojnica po 180 kilometrih. ko to zariba je treba: menjat vsa tesnila, menjat gred (cca 800€) olnico in vse ležaje.

jaz mam trgovino, in v njej postavljene cene. pol se lahko še mal cenkamo. kaj daš zraven? 16 fentanih motorjev? ne rabim. akrapoviče? ne rabim. rad bi originaln motor, nič drugega.

glede kvalitete motorjev Kawasaki pa tole: moj ma na števcu 92 000 km dva in devet deset tisoč. na ravnem gre šesta še vedno do blokade. po 25 letih.

Objavljeno

KDAJ BO KRESOVANJE? VKLJUČIMO TO V KAWA-FURO?

Objavljeno

mislim da se lahko počasi umirite

kawaborci ne mi delat sramote

Objavljeno

Še dobro, da si prišla k pameti in nisi več Kawaborka ;) :P

Objavljeno

hehe očitno res ja :naughty:

Objavljeno

Kurjavo za kres priskrbi Prowler.

Objavljeno
SE opravičujem, mislil sem 330

Sej če gre r1 330 pol more it tud ninja

Vidim, da me občutek ni varal ... prowler, ti si en težki zajebant, ki se veselo zabavaš tule po forumu.

Saj ni nič slabega, ampak, ko te bo minilo, se boš moral s popolnoma novo identiteto pojavit.

Da ne boš namesto "déjà vu" ali pa "après vu" postal kar "jamais vu" ... ! :rolleyes:

Pošlješ jo z letalsko pošto v ameriko, pa bo šla več kot 330. :)

:slap: :lol1:

Mojster, mislim, da bi bilo več uspeha, če damo reklamo: Zastonj zbiranje kosovnih. :grim

Ok, zdaj pa že preveč serjem po sebi. :P

ŠE ENKRAT: Celje ta vikend? Kdorkoli s te teme? :hmm:

Bolj slabo kaže. Me vse spominja na "čakajoč Godota".

Za furco sem in bom vedno, ko bo interes vseh, da se res dobimo.

Tako pa sem skozi vse tole dogovarjanje ugotovila, da ni nekega skupnega navdušenja. Zato pa se vse skupaj vleče kot jara kača.

Če bi imeli voljo, bi se že zdavnaj dobili.

In greenninja, :worship: , za tvojo voljo!

Objavljeno

ja gremo te v soboto ne, jaz samo morn fotra nasrat do takrat da se gre en krog pelat z ninjo, pa da mi jo natanka do vrha, pol pa ni problema :OK: :D

Nejkl

Objavljeno

:hmm: Kdaj torej v soboto? Lokacija je sekundarna zadeva..

Objavljeno
Idite se z ovimi pelat. Malo dol zarolat.

http://mcm.mojforum.si/mcm-about26-165.html

Mhm, ... pa še na kakšno stran kakih totih, a ne Geiger?

Furca za furco ... druženje vsak teden ... prejšnji torek nas je bilo 22!

Saj bo. Tudi kawafura bo. Enkrat že!

Objavljeno (popravljeno)
:hmm: Kdaj torej v soboto? Lokacija je sekundarna zadeva..

predlagam lokacija maribor, ena furca do vrha pohorja, gori ena pijačka in to je to, pol pa po želji dalje kak vam je :D..itak nas bo na koncu samo enih par pa še to bolj tu iz našega konca SV slovenije, tak da z ostalimi tak brezveze da se menimo, naredimo raje mi tu eno furco po naših koncih

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
predlagam lokacija maribor, ena furca do vrha pohorja, gori ena pijačka in to je to, pol pa po želji dalje kak vam je :D

Pridite na Belvi, imam enih 15 minut do tja. :P

Objavljeno
Pridite na Belvi, imam enih 15 minut do tja. :P

jaz tudi :D

Objavljeno (popravljeno)

a bi vidva celo z kawasakiji prišla? Bi celo to zmogla? :hmm: Ali se vaj raje pobere, če bo že ker mimo šel? :yes:

@reesko: zaradi tak brez veznega razmišljanja se pa organizira toliko fur kot se jih. Dajmo pri sosedu da mi ne bo treba daleč it, ampak da pa ne bo na mojem, da mi nebo treba svinjarije pucat. :BUA:

Popravljeno . Popravil greenninja
Objavljeno
a bi vidva celo z kawasakiji prišla? Bi celo to zmogla? :hmm: Ali se vaj raje pobere, če bo že ker mimo šel? :yes:

@reesko: zaradi tak brez veznega razmišljanja se pa organizira toliko fur kot se jih. Dajmo pri sosedu da mi ne bo treba daleč it, ampak da pa ne bo na mojem, da mi nebo treba svinjarije pucat. :BUA:

hehe, ja če pa bo na mojem- pohorje je ja moja trasa, pa še svinjarijo bomo skup spucali hehehe :D

Objavljeno
hehe, ja če pa bo na mojem- pohorje je ja moja trasa, pa še svinjarijo bomo skup spucali hehehe :D

Doma si pa naj vsak sam puca. :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!