Cartman Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 gorski reševalec :hmm: ne ne, (tokrat) nism ciničen. glede na to, de živim u malom mistu, bi si mislil, da poznam človeka k se ukvarja z enakima hobijema. pa še Kawasakije ma rad.
Ven0m Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 gorski reševalec :hmm: ne, gorski potapljač :lol1:
Red Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 @Green-ka, ti si solidno zagrizena predstavnica Kawaljubov :rolleyes: ...bi ti s šefom spotoma ene lepe zelene poliestre vzela proti Celju, če bi bilo treba O:-) ? Hitrosti naj bi itak ble v okviru toleranc....ne bi te ovirali :grrr .
k0ci Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 ne ne, (tokrat) nism ciničen. glede na to, de živim u malom mistu, bi si mislil, da poznam človeka k se ukvarja z enakima hobijema. pa še Kawasakije ma rad. saj se tudi jaz ne hecam.....glede na to da ima tam še CB postajo (ki v vodi pomoje ne dela), pa kaj je tisti pleh tam, lopata? pa čelado z lučko......mogoče tudi jamar :hmm: naj sam pove...
Jure Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 gorski reševalec :hmm: Voznik reševalec pa res :)
Ninjaraider Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Motor mam pač v službeni garaži parkiran,pa so mi en dan mal presenečenja pripravli :? .Morm povedat,da sm se kr namatral vse dol dat B) .
Mutika Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 250 je jajca, pa kawasaki gor al dol :P :D Miško, malo se hejaj. Tudi jajca 250 lahko kar solidno letijo, da si kakšen del teleščka solidno polomiš. :trance_33_sleep: Baba kot baba vedno vse pametne :whistle: Imel sem kawasakija, hondo in sedaj yamaho. In če bi spet kupil SS bi gotovo vzel Hondo 2007 model cbr 1000rr repsolko. :hmm: Ko tole prebiram, sem rahlo skeptična ... tule so predvsem moški hudo, hudo pametni ... :whistle: :P . No, ta vikend bi prišla v Celje, če ne bi bil v načrtu napad na Grossglockner. Furca za prste polizat, res. Kwak je v družbi z yamaho frčal po ovinkih in serpentinah, da je bilo veselje. Na vrhu nas je bil mali bataljon ... hond, yamah, kawasakijev, bmw-jev, ... nikogar ni motilo, če je prišel kdo z drek pumpo ali pa s super druper mašino. Vsi smo se veselo pozdravljali in uživali v prelepi naravi. Gor je pa vsak prilezel. Dve slikici za užitek. Pozdrave vsem! :OK:
fossil Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Se ne obremenjujem :D pa zakaj ne... :whistle:
greenninja Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 @Green-ka, ti si solidno zagrizena predstavnica Kawaljubov :rolleyes: ...bi ti s šefom spotoma ene lepe zelene poliestre vzela proti Celju, če bi bilo treba O:-) ? odgovor maš označen v zgornjem tekstu
Ven0m Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 (popravljeno) Miško, malo se hejaj. Tudi jajca 250 lahko kar solidno letijo, da si kakšen del teleščka solidno polomiš. :trance_33_sleep: :hmm: Ko tole prebiram, sem rahlo skeptična ... tule so predvsem moški hudo, hudo pametni ... :whistle: :P . No, ta vikend bi prišla v Celje, če ne bi bil v načrtu napad na Grossglockner. Furca za prste polizat, res. Kwak je v družbi z yamaho frčal po ovinkih in serpentinah, da je bilo veselje. Na vrhu nas je bil mali bataljon ... hond, yamah, kawasakijev, bmw-jev, ... nikogar ni motilo, če je prišel kdo z drek pumpo ali pa s super druper mašino. Vsi smo se veselo pozdravljali in uživali v prelepi naravi. Gor je pa vsak prilezel. Dve slikici za užitek. Pozdrave vsem! :OK: ovinki zgledajo bomba, samo kaj ko je mrzlo, pa mokro ko se sneg topi, ni asfalt glih za neke ekstra hitrosti v ovinek in pospeševanja iz njega, ter kolenčkanja... da bi ble take ceste enih 1000 višinskih metrov nižje bi pa blo bomba ja :OK: _Nejkooo_ Popravljeno Junij 4, 2008. Popravil Ven0m
straza Objavljeno Junij 8, 2008 Opozori Objavljeno Junij 8, 2008 a pozna kdo koga da prodaja zadn lonc za zx6r 2005-06 pa kere ferme...
greenninja Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 (popravljeno) Nobene objave od 8.6.?!?!? Eh pa dajte no... DejaVu, Prowler, Pjero, Diablo in podobni.. KDORKOLI!!! Dajte vsaj nekaj pljunit preko Kaw. Saj vseeno, itak nas osebno ne prizadane, samo da ni tišina.. :grim Popravljeno Junij 11, 2008. Popravil greenninja
Čamac Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Samo za greenninjo: Kawasakiji so jajca. Kawasakis are eggs. Kawasakis son huevos.
JEJŽ Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Samo za greenninjo: Kawasakiji so jajca. Kawasakis are eggs. Kawasakis son huevos. Mislim, da si prevod sfalil. Pravilno bi se glasilo Kawasaki is having balls!
greenninja Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Samo za greenninjo: Kawasakiji so jajca. Kawasakis are eggs. Kawasakis son huevos. Torej: če maš Kawasakija maš jajca. S tem se nas večina strinja. :grim Kaj pa moraš met, da maš aprilio? Problemos mit ohos, teževos mit uheros? :hmm:
decaf Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Kawasaki so jajca, klump, porodajajo jih pa na tržnci baje falej ko suzukije & ostale.... Sam ni mi pa jasno kok mate cajt pisat kawaborci...js ne utegnem tolk, morm cele dneve sam šraufat kawo, da bo pol ko bo sonce vsaj en dan delala...no ja vsaj pol... :rolleyes: :slap:
greenninja Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Kawasaki so jajca, klump, porodajajo jih pa na tržnci baje falej ko suzukije & ostale.... Sam ni mi pa jasno kok mate cajt pisat kawaborci...js ne utegnem tolk, morm cele dneve sam šraufat kawo, da bo pol ko bo sonce vsaj en dan delala...no ja vsaj pol... :rolleyes: :slap: Aj jebemti, jaz sem pa mislila da je to ok, da mamo tisti ki jih vozmo jajca. Saj je pa Čamac ziher mislil na njihovo brutalno moč in neizmerljive brzine.. :hmm: Glede šraufanja pa- to, da mojo vsak teden razmečeva in štejeva kok šraufov je v njej pa kje ole spušča ter kak fejst ketna kleplje v njej in štopava čas med utripom žmigavcev ni šraufanje, to počneva iz dolgcajta. :lol1:
Sanda7 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 da ne bom vse nazaj brala kaj fura je bla izpeljana :naughty:
greenninja Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 da ne bom vse nazaj brala kaj fura je bla izpeljana :naughty: SEVEDA! 38 NAS JE BILO PA JEDLI PA PILI PA PLESALI SMO, PA OKROG 250 KM JE PADLO. SUPER DAN! :) ...in potem se spomnim da je bilo srečanje oldtimerjev v murski pa da so rallye meli pa da sem se slučajno mimo dveh pelala.. Je pa bilo fajn. :grim
Mutika Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Da bo malo več strani še jaz nekaj napišem. Vozit se tak nimam cajta, niti vreme ni za to primerno, pa še v službi sem cele dneve, ... ni se kaj za pritoževat. :whistle: Za tiste, ki nimajo jajc, pa vseeno vozijo kawasakije pa bi se prevod lahko glasil ... jajcless kawadrivers. :rolleyes: Hm, kako pa za ženski spol? Ovary owner owns Kawasaki with no balls? Kawasaki is driven by the ovary owner with no eggs? :hmm: Hec. Od tega festivala se mi že meša ... zame je do polovice julija itak no kwak, either with or without, no nothing! :evilgrin:
Čamac Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 DejaVu, Prowler, Pjero, Diablo in podobni.. KDORKOLI!!! Dajte vsaj nekaj pljunit preko Kaw. Saj vseeno, itak nas osebno ne prizadane, samo da ni tišina.. :grim No, tega najbrž zdaj ne boš dočakala, sem danes zvedel, da je DejaVu v kliničnem zaradi nesreče z motorjem. Torej: če maš Kawasakija maš jajca. S tem se nas večina strinja. :grim Kaj pa moraš met, da maš aprilio? Problemos mit ohos, teževos mit uheros? :hmm: dobra fora tale :D si se lepo zmazala :P Eh, Aprilia so tudi jajca.
greenninja Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 No, tega najbrž zdaj ne boš dočakala, sem danes zvedel, da je DejaVu v kliničnem zaradi nesreče z motorjem. Kaj pa je bilo? :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se