Sanda7 Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 no sej čudim se glih ne upam da bo s fantom vse ok nimam več kawe mam pe še vedno jawo :naughty:
Čamac Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Kaj pa je bilo? :unsure: Ne vem najbolj točno, ponesrečil se je s suzukijem GSX-R 1000
RHonda Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Kaj pa je bilo? :unsure: HUDA NESREČA, zdej mam vikend izhod, ležim in trpim, mene še zdej boli glava pa vrat za umret. Škoda ker nisem mel N-93 čelade gor ko so mi jo ukradli, mel sem en shit. Blo je zlo zlo blizu smrti. SUZUKI nikoli več. Vsaki žaljivi komentarji (Sanda) NISO zaželjeni, ker telesno in duševno zelo trpim, poleg tega pa me je danes pustila punca.
Kawl Objavljeno Junij 14, 2008 Opozori Objavljeno Junij 14, 2008 Upam da se čimprej pocajtaš :krneki: ...Imaš pa sedaj tui čas da pozdraviš svoje psihično zdravje in malo razmisliš o vsem tem! LP
Rocco Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 Mene pa sam zanima, če ima kdo oz. pozna koga ki proda rablen sedež in stopalke za sopotnika :blush: ...Ninja Zx-10r 06'...tnx
JEJŽ Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Mene pa sam zanima, če ima kdo oz. pozna koga ki proda rablen sedež in stopalke za sopotnika :blush: ...Ninja Zx-10r 06'...tnx Ja, jaz! :huh: Čaki malo :hmm: ne, nimam :smoke:
vapotek Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Kaj pa moraš met, da maš aprilio? Nič posebnega, samo izbran okus.
GRUNF Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 HUDA NESREČA, zdej mam vikend izhod, ležim in trpim, mene še zdej boli glava pa vrat za umret. Škoda ker nisem mel N-93 čelade gor ko so mi jo ukradli, mel sem en shit. Blo je zlo zlo blizu smrti. SUZUKI nikoli več. Vsaki žaljivi komentarji (Sanda) NISO zaželjeni, ker telesno in duševno zelo trpim, poleg tega pa me je danes pustila punca. Jebem mu milu mater, a baba te je spet zapustla?.....al si nesrečno zaljubljen, al te pa baba pusti....... :whistle: :naughty: Kakorkoli trpiš kot Jezus na križu, a ne?? Bogi, bogi :evilgrin:
JEJŽ Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Nič posebnega, samo izbran okus. Pa dosti dnarja in živcev za redna popravila... :whistle:
greenninja Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 ...samo tolko, da nas nazaj na prvo stran spravim... ;) Kaxte Kawaši? :hmm:
jupiter Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Kaxte Kawaši? :hmm: V redu, hvala... :glare:
Burnout Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Bilo je i boljih dana -_- :huh: LP Burnout
Jeger Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Bilo je i boljih dana -_- :huh: LP Burnout res je ....
rafael Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Hmmmm, sami pametni odgovori, verjetno smo vsi več na motorjih, kot za računalnikom. Vreme se je končno popravilo... LP Rafael
AiroH Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 (popravljeno) :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Japanska masina od 500 kubika kad je vozi balkanac,pravi macho muskarac. Kawasaki, kawasaki kad juri po putu svaka cura zeli da ga voza bar minutu. Sve ga zene vole al curice vise jer sa njim se uvijek uvijek lakse dise. Svaka mnogo voli da ga duze jasejer njegova voznja svakoj curi pase. Kawasaki, kawasaki to ne moze momak svaki kawasaki, bas je fora kad ga vozi majstor Bora :naughty: Popravljeno Junij 24, 2008. Popravil AiroH
RHonda Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 Kawasaki kawasaki okvare so tvoji znaki :grim
Cartman Objavljeno Junij 24, 2008 Opozori Objavljeno Junij 24, 2008 ...samo tolko, da nas nazaj na prvo stran spravim... ;) Kaxte Kawaši? :hmm: Zadovoljen in zadovoljen. :winkiss: po ene desetih dneh abstinence, je dns PraNinja zaropotala kak se spodobi....človek nemore verjet, kol problemov lahko naredi strgana zajla za gas. :headbang: če se z njo ukvarjam jaz. . . .
Jeger Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 dons pa že bolše vole ..... je bla fura do grobnika pa nazaj ....smo šli mal štajerce pogledat :) lp
Jeger Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 ej kađiva ...a bi se ti rad kregu :)
DolencT Objavljeno Junij 26, 2008 Opozori Objavljeno Junij 26, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: Ma to :OK:
Marjanček Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: vem :topic: , ampak ko smo glih pri lulanju..... :whistle:
DolencT Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 (popravljeno) Ducati ma vsaj kej ven za spustit,Kawa pa že sproti vse požre B) P.S. Joke :) Popravljeno Junij 27, 2008. Popravil DolencT
kađiva Objavljeno Junij 27, 2008 Opozori Objavljeno Junij 27, 2008 jah tkole povalan-razbit Kawl bi se pa tud polulal ane :rolleyes: ma ne no, mal se hecam...sam k sem glih to fotko zadnč prtisnu sem jo mogu nekam napopat :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se