Ninjaraider Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Primer igranja na karto usmiljenja ALI Kako se probat znebit Honde.. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Mutika Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Kaj je zdej,a ste vsi na dopustu B) :cry: Letos žal ne, šest tednov mavca (skoraj sem na polovici), potem še malo rehabilitacije, ... upam, da bo še kaj motoriranja to sezono. Malo sem se drsala po mokrem, žal s kwakom. :slap:
Ninjaraider Objavljeno Julij 30, 2008 Opozori Objavljeno Julij 30, 2008 Sam,da ni kej hujšga.Cesta bo že počakala,do takrat se pa lepo pocajti. Aja:hitro in čim bolj uspešno okrevanje ti želim ;)
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 bejba tud jz ti želim čim prejšno vrnitev na kawo
AiroH Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Some fears heights others sharks for guys in here, Ninjas... Buuuu Bow to the Ninjas :worship:
Jeger Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 kawaborca šla na road trip .... dalmacija, istra 1010 km :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1341
Gost Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 :cry: Letos žal ne, šest tednov mavca (skoraj sem na polovici), potem še malo rehabilitacije, ... upam, da bo še kaj motoriranja to sezono. Malo sem se drsala po mokrem, žal s kwakom. :slap: kaj pa kwak je razsut, al je še vozen?
Mutika Objavljeno Julij 31, 2008 Opozori Objavljeno Julij 31, 2008 Sam,da ni kej hujšga.Cesta bo že počakala,do takrat se pa lepo pocajti.Aja:hitro in čim bolj uspešno okrevanje ti želim ;) bejba tud jz ti želim čim prejšno vrnitev na kawo Hvala! :D kaj pa kwak je razsut, al je še vozen? :grrr Kwak potrebuje le novi crashpad, pa malo manikiranja. :010 Je zelo vozen. :D
RHonda Objavljeno Avgust 2, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2008 Moj zxr vztrajno čaka enga tiščača kot sem jaz, no mogoče celo ostane pri meni. Zgodovina se ponavlja, spet iščem drug agregat :evilgrin: Oba mehanika sta rekla, da je bla mašina preforsirana- zato pa je šla v k...c
RHonda Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Pa še za vse, ki se učite vožnje- vredno ogleda
Gost Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Moj zxr vztrajno čaka enga tiščača kot sem jaz, no mogoče celo ostane pri meni. Zgodovina se ponavlja, spet iščem drug agregat :evilgrin: Oba mehanika sta rekla, da je bla mašina preforsirana- zato pa je šla v k...c za tako staro krntijo ne rabiš bit tiščač da crkne :D
biker77 Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 Pa še za vse, ki se učite vožnje- vredno ogleda a to je prikaz kako se naj ne vozi? ti si moten..
RHonda Objavljeno Avgust 3, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2008 za tako staro krntijo ne rabiš bit tiščač da crkne :D :hmm:
Ninjaraider Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 To je pa moja mašinca :evilgrin: ,....................... .......................Me še ni izneverla :naughty:
zverko Objavljeno Avgust 11, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2008 vem d se tud upisal nism med kawaborce....sam sm mu že tatretji polizdelk(beri kawasaki)....ojoj.......katastrofa...
greenninja Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 vem d se tud upisal nism med kawaborce....sam sm mu že tatretji polizdelk(beri kawasaki)....ojoj.......katastrofa... :unsure: Ha?
Dani Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 vem d se tud upisal nism med kawaborce....sam sm mu že tatretji polizdelk(beri kawasaki)....ojoj.......katastrofa... :unsure: Ha? Eh tudi on bi rad pisal v tej temi pa nima kaj :lol:
simonsi Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 zakaj ni nobene ninđe zx-10 po oglasih a so tolk redke, a kako?
Tomozuki Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 So bolj redkost ja. Baje naj bi bil faljen motor. Zakaj točno ne vem, ampak zdi se mi, da je bila neka povezava s ceno.
Dani Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Jaz v 1 letu še nisem uspel ugotovit kaj bi naj bilo faljeno? :hmm:
Rocco Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 (popravljeno) zakaj ni nobene ninđe zx-10 po oglasih a so tolk redke, a kako? sam mam ninjo 10ko 06'...in sm kr eden redkih na nasmu konc k mam 10ko...res jih ni kaj dosti vidt... je ne zamenjam za noben motor :wub: Popravljeno Avgust 13, 2008. Popravil Rocco
kađiva Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 :unsure: Ha? ja človk je tud Hondo že meu, ni čudn da je to napisal :P
Tomozuki Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Hm... ne spomnim se točno, ampak o tem je pisalo v enem moto.si-ju nedolgo nazaj. Torej razlog, zakaj ni postal prodajni hit kot recimo CBR, čeprav se je peljal odlično.
Cartman Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Hm... ne spomnim se točno, ampak o tem je pisalo v enem moto.si-ju nedolgo nazaj. Torej razlog, zakaj ni postal prodajni hit kot recimo CBR, čeprav se je peljal odlično. kaj točno je nrobe z ninjo? meli so en vpoklic za menjavo prve feltne, kej druzga pa se ne spomnim. aja. 04, prow taprve, so imele en problem z alternatorjem. za na pisto so vse tri generacije desetke zelo konkurenčne. recimo Damjan Smrkolj vozi letnik 04 1:35:xx. pravijo pa da so mal neprijazne na cesti. nevem, je nisem peljal. so pa sigurno zelo dobri stroji. sej so zeleni :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se