Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

heh rajši imam nek redek motor kot ljudski voz, imeti cbr je enako kot imeti cliota

Objavljeno

Evo tudi jaz sem se vrnil med voznike kawasakijev.

Prave znamke ne pozabiš nikoli :whistle:

Objavljeno
Kawasaki rullz :worship:

da.

P.S

Prodajam mojo ninjo... :whistle:

Objavljeno
Kawasaki rullz :worship:

4 ever :OK:

Objavljeno (popravljeno)
heh rajši imam nek redek motor kot ljudski voz, imeti cbr je enako kot imeti cliota

:grim ZX-10R... :worship:

Popravljeno . Popravil Rocco
Objavljeno

Kwa so kul izjave kretenov, ki se obremenjujejo s tem kaj vozijo drugi :winkiss:

Objavljeno
kaj točno je nrobe z ninjo? meli so en vpoklic za menjavo prve feltne, kej druzga pa se ne spomnim. aja. 04, prow taprve, so imele en problem z alternatorjem. za na pisto so vse tri generacije desetke zelo konkurenčne. recimo Damjan Smrkolj vozi letnik 04 1:35:xx. pravijo pa da so mal neprijazne na cesti. nevem, je nisem peljal. so pa sigurno zelo dobri stroji. sej so zeleni :naughty:

no pa poglej Danijev podpis, kako se da s tako močno zadevo odpelat na marofu, ki je dokaj zaprt :worship:

Objavljeno
Evo tudi jaz sem se vrnil med voznike kawasakijev.

Prave znamke ne pozabiš nikoli :whistle:

Bravo!

:worship:

Objavljeno
Kwa so kul izjave kretenov, ki se obremenjujejo s tem kaj vozijo drugi :winkiss:

Men se zdi da jih bolj skrbi kakšen imiđ daješ, če voziš hondo. :whistle:

Pa hondaši čisto vsi brez izjeme trzate na vsako še tako majhno provokacijo. fauve fahrerji. :P

Objavljeno

Kawaborec ne postaneš čez noč :naughty: .

Objavljeno

To je pa res. Jest ko sm prvo ninjo kupu zx-6r nism 1 tedn nič spal :worship:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
To je pa res. Jest ko sm prvo ninjo kupu zx-6r nism 1 tedn nič spal :worship:

Nena se zaj dobrega delaj. Tolko si po kawah pljuval, da ne moreš več bit kawaborec :nono:

Objavljeno
Nena se zaj dobrega delaj. Tolko si po kawah pljuval, da ne moreš več bit kawaborec :nono:

eh pusti ga shizofrenika, vidiš da je spet nekdo drug :lol1:

Objavljeno
eh pusti ga shizofrenika, vidiš da je spet nekdo drug :lol1:

Pa ravno ti to izjaviš... :lol1:

Objavljeno
Pa ravno ti to izjaviš... :lol1:

jaz sem v to prisiljen by moderator team on pa po lastni volji v tem je razlika :D

Objavljeno
sam mam ninjo 10ko 06'...in sm kr eden redkih na nasmu konc k mam 10ko...res jih ni kaj dosti vidt...

je ne zamenjam za noben motor :wub:

:OK: :OK: :beer2:

Objavljeno

Oj, Kawaborci, prejmite lep pozdravček! Pa vsi tisti, ki so že bili in se tako še počutijo, pa tisti, ki niso nikoli bili pa bodo, pa tisti, ki nikoli ne bodo pa so simpatizerji, pa vsi, ki so vmes mislili, da so kje drugje med boljšimi, kot med Kawaborci ali pa vsi Kawaborci, ki menite, da nikjer drugje ni bolje, kot je tukaj (če mene vprašate, je en te isti šmorn, povsod je točno tolko fajn, kot si znamo sami naredit), pa vsi ostali, ki hodite, lezete ali štorkljate tako kot jaz, ki sem še vedno na berglah, medtem ko moj kwak sameva ... ups, no, ne ravno, v garaži ima na srečo družbo še štirih ostalih motorjev, pa nobeden od njih ni kwak, ampak se med njimi vseeno super počuti, saj so vsi na dveh kolesih ... no, dragi Kawaborci, kako ste kaj?

:rolleyes: :D :winkiss:

Objavljeno

Ja mamo se super fino fajn :) En kawl je trenutno še na bolniški drugi ma pa v garaži prou prijetno družbo 'junior' kawlna, tko da mu ni dolgcajt :P ...je pa itak skoz v pogonu tko da bl 'junior' kawl sameva :D ...oh ja..spet bo treba nove gume, servis, drsniki :blush: ...sam jebi ga...užitek se plača :rolleyes:

pa še ena fotka 'junior' kawlna B)

LP

Objavljeno

Zverinca in pol :evilgrin:

Objavljeno
no, dragi Kawaborci, kako ste kaj?

:rolleyes: :D :winkiss:

na Kwaku odlično, čim hitrejše okrevanje želim !

Objavljeno
tut moj ta modri ma v garaži družbo svoje mlajše črne sestrice, žal sta oba bolj al manj na bolniški, modra je še kolk tolk vozna, medtem ko črna je potrebna resnega popravila...pa naj kdo reče da nisem kawaborec hehe

post-21174-1219828080_thumb.jpg

slabo ogled daješ na kakije, obe sta rasuti... :whistle:

Objavljeno
slabo ogled daješ na kakije, obe sta rasuti... :whistle:

jebat ga stari, če pa jih ne gre brzdat hehe...ma ja ta črni ma prebit karter, zvito felno, pa počohan po obeh straneh, ta modri pa je sicer vozen brez problema, vendar potrebuje konkretno manikuro stranskih plastik in maske, ter novi števec...mah najkasneje drugo sezono bosta že oba spet v polnem pogonu :OK:

Objavljeno

En prisrčen kawa pozdrav vsem! :worship:

@Mutika- kako poteka okrevanje? :hmm:

@vsem: kako ste letos kaj s kilometrino z kwaki do zdaj? :hmm:

Jaz lahko povem, da sem po 2 bolj s kilometri sušnih sezonah letos čisto zadovoljna. :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!