Sanda7 Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 smo vremensko pogojeno se pravi trenutno tako tako
hilton Objavljeno Oktober 25, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2008 ma ja aja zato prodajaš kawnla :whistle: :whistle:
Dadi Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 aja zato prodajaš kawnla :whistle: :whistle: oh ne, to pa res ne, ampak zato, ker kupujem stelvio MG, če mi bo uspelo zbrati dovolj časa :hmm: , dveh pa ne morem imet, bilo mi je lepo z njim, zelo lepo :cry: ! je pa vsega lepega enkrat konec ! :closedeyes:
Dadi Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 (popravljeno) aja zato prodajaš kawnla :whistle: :whistle: še dodatek, je motor, ki me nikdar ni razočaral ali pustil kje in z užitkom ter zaupanjem sem se letos vozil z njim, bi pa kupil kawo tak tip motorja kot je stelvio, če bi obstajal, pa ga žal ni ! Popravljeno Oktober 26, 2008. Popravil Dadi
Igorr Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 (popravljeno) še dodatek, je motor, ki me nikdar ni razočaral ali pustil kje in z užitkom ter zaupanjem sem se letos vozil z njim, bi pa kupil kawo tak tip motorja kot je stelvio, če bi obstajal, pa ga žal ni ! Versys... :) Ene tri deci pa pol mu manjka, na žalost... :trance_33_sleep: Popravljeno Oktober 26, 2008. Popravil Igorr
Guest Brumer Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Nisem opazil, vendar mislim če imajo bmw-jaši svojo temo je prav da tudi kawaborci povemo kaj zanimivega o naših strojih , začnimo kar z ZZR-1400 Zdravo Damjan! Kje si javi se kaj OK!!!!
Mutika Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Versys... :) Ene tri deci pa pol mu manjka, na žalost... :trance_33_sleep: :yes: Versys je od marsikoga zelo pohvaljen motor. Me je hudo mikal nekaj časa, že po tem, ko sem si er6-tko kupila, pa so mi štručkoti odsvetovali, ravno zato, ker mu malo "sape" manjka.
rafael Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 :yes: Versys je od marsikoga zelo pohvaljen motor. Me je hudo mikal nekaj časa, že po tem, ko sem si er6-tko kupila, pa so mi štručkoti odsvetovali, ravno zato, ker mu malo "sape" manjka. Sape manjka? Že morda, vendar za 2cilindra in 650 ccm je zadeva v redu... Sicer pa lahko počakaš tudi na 2 cilindra in 1000ccm :rolleyes: http://www.visordown.com/motorcyclenews/vi..._1000/1393.html
Mutika Objavljeno Oktober 26, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2008 Sape manjka? Že morda, vendar za 2cilindra in 650 ccm je zadeva v redu... Sicer pa lahko počakaš tudi na 2 cilindra in 1000ccm :rolleyes: http://www.visordown.com/motorcyclenews/vi..._1000/1393.html Seveda je v redu! Vsekakor ... mislila sem bolj v primerjavi z er6, ki ima velik navor in če že menjaš motor "navzgor", menjaš za kaj bolj konkretnega. Sicer pa je meni osebno Versys mučo všeč! Si pa to bolj razmišljanja, zaenkrat je er6 zame več kot primeren motor. Ufff ... zanimivo. Hvala za link! :OK:
jupiter Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 še dodatek, je motor, ki me nikdar ni razočaral ali pustil kje in z užitkom ter zaupanjem sem se letos vozil z njim, bi pa kupil kawo tak tip motorja kot je stelvio, če bi obstajal, pa ga žal ni ! Nekateri bi rekli, da je KLV 1000 v podobnem rangu, ne? Boš pa s Stelvijem sigurno bolj opazen in poseben :whistle:
SuiGeneris636 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 čuj vreji :trance_33_sleep: ups napačna tema. mislim da vsi mopede šraufajo ker so se poskušali vozit pa vidijo da bo treba znamko menjat :whistle: :whistle: razen tisti ko so na bolniški majo čas pisat :winkiss: res je, radlpassovska drva so tud mojo modro puščico konkretno obdelala :D Seveda je v redu! Vsekakor ... mislila sem bolj v primerjavi z er6, ki ima velik navor in če že menjaš motor "navzgor", menjaš za kaj bolj konkretnega.Sicer pa je meni osebno Versys mučo všeč! Si pa to bolj razmišljanja, zaenkrat je er6 zame več kot primeren motor. Ufff ... zanimivo. Hvala za link! :OK: se strinjam, tud kr mojga ranga :D :D
Dadi Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Nekateri bi rekli, da je KLV 1000 v podobnem rangu, ne? Boš pa s Stelvijem sigurno bolj opazen in poseben :whistle: probal klv in suzuki, mi ne dišita, fajn dobr motor ampak brez duše-moje mnenje-brez zamere lastniki le teh, v glavnem ne leži mi, veliko boljši od obeh je caponord, če bi že ne bilo MG, ja opazen to pa res ! zgleda pa da bom kawo kar obdržal, predvsem sem se premislil zaradi bebcev, ki prihajajo z dvemi jurji kupovat motor in še preveč pametni, sem dva skoraj :fight2: :fight1: sploh ko sta mi dvignila pritisk s smrkavim pametovanjem :headbang: , če sem včasih mel več motorjev bom pa še zdaj, samo še garažo pospravim, pa še naša nekaj navija o vožnji z kawlnom, še izpit nardi pa ji ga dam ! torej vsaj teoretično še ostanem kawaborec :010
Mutika Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 torej vsaj teoretično še ostanem kawaborec :010 :OK: Kwak je dober motor. To je dejstvo. Kot tudi ostale znamke. Naši predniki niso brez veze sproducirali dveh resnic: "Vsake oči imajo svojega malarja" in "Vsako tele ma svoje vesele"! :worship: Moj skromen dodatek, prosto po Prešernu:"Le gume sodi naj Kopitar!! :whistle: Si pa Metallica fan, kajne? Jaz tudi!
Dadi Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 Si pa Metallica fan, kajne? Jaz tudi! :grim od vsega začetka, zna bit, da si blizu mojega letnika a ?
Mutika Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 :grim od vsega začetka, zna bit, da si blizu mojega letnika a ? :worship: Hm, ... tvoj profil zavaja ... :rolleyes: . Mogoče res. Vprašaj Igorrja.
Dadi Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 :worship: Hm, ... tvoj profil zavaja ... :rolleyes: . Mogoče res. Vprašaj Igorrja. moj profil ne zavaja, poglej še enkrat, če me kje na sceni najdeš me pocukaj za rokav pa kakšno čvekneva !
Mutika Objavljeno November 10, 2008 Opozori Objavljeno November 10, 2008 moj profil ne zavaja, poglej še enkrat, če me kje na sceni najdeš me pocukaj za rokav pa kakšno čvekneva ! Zdaj pa res ne več. Zadnjič si imel še nekih 6 ali 9 let ... :whistle: :D . Vsekakor. Ko bom spet nazaj na sceni. Ojlala, Kawaborci! Vsi spite predzimsko spanje? :whistle:
Dadi Objavljeno November 11, 2008 Opozori Objavljeno November 11, 2008 Zdaj pa res ne več. Zadnjič si imel še nekih 6 ali 9 let ... :whistle: :D . Vsekakor. Ko bom spet nazaj na sceni. Ojlala, Kawaborci! Vsi spite predzimsko spanje? :whistle: eni ne :whistle:
Trbiz Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Čao, naj še jaz nekaj napišem postal sem novo pečeni lastnik Kawasakija 1400 gtr ali ga že kdo vozi in kakšne izkušnje ima z njim.Jaz sem z testnim naredil komaj nekaj km in imam dober občutek.Pa še nekaj kako ste kaj pritrdili navigacijo namreč original nosilec od Zumota ne paše.Hvala za pojasnila.
Sanda7 Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 gtr sm furala sicer samo nekaj kilometrov,drgugače pa je stric z njim naredil letos čez 24.000km in je full zadovoljen kaj nej rečem močan zmogljiv,dokaj udoben potovalnik sicer osebno se mi je bolj v tem rangu dopadla pan europe,drža in vetrna zaščita ter sedež so zakon glede drže se da dobit nastavke ki dvignejo krmilo za nekaj centinov,sem probala oba im se mi tole dvignjeno bolj dopade da se dobit tudi višjo šipo,sploh če je nastavitev prve tako da imaš rob sredi oči in je moteče kar se tiče gtr mi ni ušeč tisti ključ,mi klasika bolj sede drugače pa zakon, da so ugradili prikazovalnik prestav še goldwing tega nima ima sam za tazadno peto prestavo ps prve gume so mu držale nekje 8.000km skratka z motorjem boš zadovoljen vsekakor srečno in varno vožnjo
Mutika Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Dober dan, zaspanci! :rolleyes:
AiroH Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Halo mam eno vprašanje za vas Green's :) Nameravam vzet lepotico Zx7R, 1997. Zanima me kako kej se obnaša motor... tisti k ga je že imel :) :naughty:
Dadi Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Halo mam eno vprašanje za vas Green's :) Nameravam vzet lepotico Zx7R, 1997. Zanima me kako kej se obnaša motor... tisti k ga je že imel :) :naughty: obnaša se kot želiš, lahko tudi zahrbtno, me je stresel po tleh, zaresen motor, po grobniku bi ga še kdaj rad navil, u kje so tisti časi :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno November 26, 2008 Opozori Objavljeno November 26, 2008 aha sej za grobnik ga matra sm ga kuj pogruntala tička kaj mu bo druzga če ma doma novo raketo od ninje
Kawl Objavljeno November 28, 2008 Opozori Objavljeno November 28, 2008 Evo mojga v fazi pimpanja :) in čakanje na 10+ stopinj :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se