Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
He, he, jaz sem jih že od januarja do zdaj kakih 1.400 ... servis me kliče!

Je že preko 18.000, :oops: !

Sem nameravala danes, pa mi gor do Šilerja glih rit zmrzne, dobremu oblazinjenju navkljub! :P

Kawa fura? Seveda bo! Kaj upa kdo dvomit? :evilgrin: Aprila, maja, eno soboto ali nedeljo. :OK:

nea k šileru hodi, mene je razočaro, namreč ni mi pustil, da bi si svoje olje zraun prneso (motul 300v), pa še nekaj je mutil, ko sn reko da bi tam počakal pa gledal zraun, kao da to predolgo traja pa nevemkaj še...skratka- ga bom kar k motor jetu pelal, čeprav bi si najraje vse to sam naredo, sam kurc ko rabim oni štempl za servisno knjigico...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
Kawa fura? Seveda bo! Kaj upa kdo dvomit? :evilgrin: Aprila, maja, eno soboto ali nedeljo. :OK:

Of cors :worship:

Objavljeno
Of cors :worship:

Cool, DejaVu ... ampak, si mi pa itak kavico obljubil, že ob prvem lepem vremenu, kajne? :whistle: :rolleyes: ;)

Objavljeno
Registriranega imam, pri meni je problem, da je motor še zmeraj brez plastik in smerokazev. Madmax varianta :) Ko dele dobim od ličarja bo pa čaga. Razen s smerokazi moram nekaj nardit. Kupil sem namreč nove in imajo take čepe na koncu. Naj jih odškrnem pa zvežem žice na obstoječi moški konektor? :unsure:

Priklopi pač nekam, saj je vseeno, :P ... glavno, da midva HHV-ja na krofe povabiva! Zanj z borovničevo marmelado, se še spomniš?

Midva pa imava itak še stare dolgove. Hm, me prav zanima, zdaj, ko imaš namesto kavnega mlinčka pravi motor, kdo bo koga s Trojan do Maribora lovil in kdo koga preganjal? :xx: O:-) :whistle: :winkiss:

Še en kandidat :yes: :ninja:

:OK:

Objavljeno
nea k šileru hodi, mene je razočaro, namreč ni mi pustil, da bi si svoje olje zraun prneso (motul 300v), pa še nekaj je mutil, ko sn reko da bi tam počakal pa gledal zraun, kao da to predolgo traja pa nevemkaj še...skratka- ga bom kar k motor jetu pelal, čeprav bi si najraje vse to sam naredo, sam kurc ko rabim oni štempl za servisno knjigico...

A res, Nejkoo, ... to pa ni fajn. :unsure:

Do zdaj imam dobre izkušnje z njim, popolnoma obratno, kot ti praviš. Pa ne reči zdaj, ah, babnca, saj se ne spozna ... tak leva pa spet nisem. :rolleyes:

Dobro mi rihta Kawico, motor gre kot urca, celo pri gumah mi je dal popust, da dol padeš ... je pa res, da mi je namontiral gume v stilu "staraomachopperjavozi" in komaj čakam, da jih zvozim, saj bodo naslednje bolj mehke kot le-te.

Hvala pa za opozorilo, Nejkoo, previdnost ni nikoli odveč. :D

Objavljeno (popravljeno)

...., saj bodo naslednje bolj mehke kot le-te.

Kako bo pa šele potem letelo, bomo morali ovinke z drsniki podkladat :? Kdo ti bo pa sledil, ti imej kar TRDE ... :OK:

Popravljeno . Popravil brankom
Objavljeno
Draga, pa kje ti tako bedaste dneve pobiraš??? :unsure:

Ni boljše fure čez sobotno, da se malo starejši spočijemo v nedelo po njej. :worship:

kaj a maš nedelje rezervirane z k maši???

drgač pa men je itak čist vseeno glavn da furca bo :krneki:

Objavljeno
Cool, DejaVu ... ampak, si mi pa itak kavico obljubil, že ob prvem lepem vremenu, kajne? :whistle: :rolleyes: ;)

Veš da :worship: Upam, da bo kawl do prvega aprilskega sonca že popravljen :whistle:

Objavljeno
Razen s smerokazi moram nekaj nardit. Kupil sem namreč nove in imajo take čepe na koncu. Naj jih odškrnem pa zvežem žice na obstoječi moški konektor? :unsure:

js sm kr tko naredu ja .... :)

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem lahko vedno zraven svetil, ko je kaj delal na mojem motorju..to sem mu že od začetka dal vedet, da hočem bit zraven,ko šraufa mj motor in ni čisto nič kompliciral. V glavnem jaz mam z njim zelo dobro izkušnjo. Zdaj pa nimam več Kawe in moram drugam na servise hodit.

Popravljeno . Popravil vuk76
Objavljeno
Jaz sem lahko vedno zraven svetil, ko je kaj delal na mojem motorju..to sem mu že od začetka dal vedet, da hočem bit zraven,ko šraufa mj motor in ni čisto nič kompliciral. V glavnem jaz mam z njim zelo dobro izkušnjo. Zdaj pa nimam več Kawe in moram drugam na servise hodit.

no sej, to ne rečem, sej verjetno bi se jaz tud že zmeno da bi zraun gledal, samo mi je reko da ne morn svojega olja met, mam pa 4litre motula 300v doma, pa res ne mislim še enkrat za brezveze olje plačevat...ko sn ga vprašal zakaj, pa je reko da kao on pol ne odgovarja za neka druga olja in kar nekaj v glavnem...itak pa motor ni v garanciji več, tak da res nevem kaj je težil....sem pol klical motorjeta in je reko da brez problema mi lahko moje olje not da...

Objavljeno
no sej, to ne rečem, sej verjetno bi se jaz tud že zmeno da bi zraun gledal, samo mi je reko da ne morn svojega olja met, mam pa 4litre motula 300v doma, pa res ne mislim še enkrat za brezveze olje plačevat...ko sn ga vprašal zakaj, pa je reko da kao on pol ne odgovarja za neka druga olja in kar nekaj v glavnem...itak pa motor ni v garanciji več, tak da res nevem kaj je težil....sem pol klical motorjeta in je reko da brez problema mi lahko moje olje not da...

u to si tapravo izbiro naredil ja. :lol1: motorjet je pa moto delavnica št 1 glede na reklamacije. tako da ne pol jokat :naughty: :naughty:

Objavljeno
u to si tapravo izbiro naredil ja. :lol1: motorjet je pa moto delavnica št 1 glede na reklamacije. tako da ne pol jokat :naughty: :naughty:

a res?

Objavljeno

Jaz bom tudi šel k Šilerju... ampak samo po rezervne dele... potem itak vse doma nardim :) Ker vem, da so ure mehanikov precej drage.

Priklopi pač nekam, saj je vseeno, :P ... glavno, da midva HHV-ja na krofe povabiva! Zanj z borovničevo marmelado, se še spomniš?

Midva pa imava itak še stare dolgove. Hm, me prav zanima, zdaj, ko imaš namesto kavnega mlinčka pravi motor, kdo bo koga s Trojan do Maribora lovil in kdo koga preganjal? :xx: O:-) :whistle: :winkiss:

:OK:

No, sej za silo so priklopljeni, en oranžen celofan edino rabim, da preko smerokaza nalepim :D Dipsy đipsy motor :) Torej, čim pride toplo vreme (nad 12,65 °c), prilezem iz garaže. Problem je namreč, da imam ene precej dirkalne gume gor in bi se jih rad znebil, ker se mi zdijo obrabljene (Metzeler Rennsport). Nimajo skoraj nič profila. Potem pa je treba še HHV-ja angažirat, da se bo pripeljal do tja.

Hehe, kdo bo koga preganjal? :) Tak, če sem čisto iskren, rad malo bolj na gas stisnem zdaj, še posebno na kakšni ravnini. Na ovinke pa se še nisem čisto navadil, ker me malo skrbijo te gume, kot sem že omenil. Sem pa že čohnil fusraster tudi :D Tak, da pomoje boma zdaj idelano peljala skupaj. Še oba motorja sta približno enako močna s tem, da je moj malo težji :)

Objavljeno

Tist gnil olje bodo pa že zamenjal. :rolleyes:

Objavljeno

sej bom zraun stal in videl kaj dela, tak da ne bo treba reklamacije...drugač pa itak bi si jaz to vse sam naredo, samo kaj ko bom drugo leto verjetno prodal motor, folk pa je ful občutljiv na to al je servisna potrjena al ni...

Objavljeno
Potem pa je treba še HHV-ja angažirat, da se bo pripeljal do tja.

Še oba motorja sta približno enako močna s tem, da je moj malo težji :)

HHV-ja angažirat? Po moje mu samo omeniva borovničevo marmelado v krofu, pa bo prletel po dveh kolah! :P

Glede teže ... tisto, kar se vozi na mojem kawasakiču je toliko težje od tistega, kar se vozi na tvojem, da lahko razpravljamo kar o nekakšni izravnalni teži. He, he, ja, me prav zanima, kako bo to zgledlo. Čakam. O:-) :OK:

Objavljeno

kje pa naj bi furca potekala??

Objavljeno
kje pa naj bi furca potekala??

najbolše da nardimo anketo...pa tam noter glasujmo v kerem delu slovenije (štajerska, primorska, dolenjska,...), in pol po določenem času, ko se bo nabralo dovolj glasov, za tisto področje ki je bilo izbrano, potem motoristi ki so od tam izberejo najbolj primerno furo, ki jo seveda poznajo... :OK:

Objavljeno

Jest predlagam ride-zbor- ljubljana- trojane (krofi)- celje- velenje- dravograd- golica pa nazaj :worship: Tko da ne bomo prikrajšani mi niti štajerci :worship:

Objavljeno
Glede teže ... tisto, kar se vozi na mojem kawasakiču je toliko težje od tistega, kar se vozi na tvojem, da lahko razpravljamo kar o nekakšni izravnalni teži. He, he, ja, me prav zanima, kako bo to zgledlo. Čakam. O:-) :OK:

Haha, 30kg pa nimaš več od mene (razlika med motorjema v suhi teži) :D Sploh dvomim, da maš kaj kg več od mene ;) Razen, če si zdaj še poleg štela karakter, opremo, litri v rezervoarju, krofi v želodcu... itd. :)

Objavljeno

jz pa predlagam zbor LJUBLJANA pač nek kao center slovenije

in potem čez škofljico pa turjak na sodražico pa dol na cerknico-rakek-ride-postojno-senožeče-sežano(kosilo)-divačo-kozino-ilirsko bistrico-pivko-postojno-ride in vsak po svoje domov

Objavljeno
jz pa predlagam zbor LJUBLJANA pač nek kao center slovenije

in potem čez škofljico pa turjak na sodražico pa dol na cerknico-rakek-ride-postojno-senožeče-sežano(kosilo)-divačo-kozino-ilirsko bistrico-pivko-postojno-ride in vsak po svoje domov

Sicer je to vaša tura, samo povem mnenje..

Glede na to, da Motosvetovci prihajajo iz cele Slo, bi bilo bolj pošteno do vseh, da se naredi tura ki vsaj približno zajame čimvečji del Slo.. To je npr. relacija od npr. Postojna pa gor proti Mariboru.. Ne vem zakaj bi se dobili v Lj in potem omejili na majhen košček primorske :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!