Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ti praviš postojna pa proti mariboru se pravi potem takem bi štartali iz postojne kar pomeni da bi morali mb prist dol da bi šli potem vsi skupi gor,in ko bi štajerci prišli do postojne bi bili že lepo lačni med tem ko bi bilo primorci še siti in recimo bi imeli štajerci že dve urci vožnje do postojne med tem ko mi okoliški in primorski motoristi največ eno urco tako da za moje pojme je ljubljana primetrno mesto saj imamo do nje vsi en del vožnje kar pomeni da lahko pridejo gorenci,dolenci notranjci in primorci ter ostali furca čez turjak je tudi solidna in kar je najbolj važno bo narejen krog iz ljubljane do ljubljane. tko da se mi tvoja ideja žal ne zdi pametna,sploh pa ker naj bi bila recimo masa motorjev kar pomeni veliko ustavljanja,čik pavz,lulanja,tankanja,... se mi zdi pomembno da se ta masa skoncentrira pač na en del slovenije npr ta trasa bi recimo za šrtajerce znesla cirka okrog 500km in če odbijemo pot mb-lj-mb na pamet govorim teh 250km pomeni da se v skupini prevozi nekje 250km kar pa mislim da je čist na vse pretege dovolj če ne celo preveč najbrž pa da ni namen fure samo vožnja pač pa tudi druženje in spoznavanje,...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Sicer je to vaša tura, samo povem mnenje.. Glede na to, da Motosvetovci prihajajo iz cele Slo, bi bilo bolj pošteno do vseh, da se naredi tura ki vsaj približno zajame čimvečji del Slo.. To je npr. relacija od npr. Postojna pa gor proti Mariboru.. Ne vem zakaj bi se dobili v Lj in potem omejili na majhen košček primorske :) :yes: ...no sej drugač pa meni je vseeno, lahko se zarad mene v kopru dobimo, za mene in mojo ninđico razdalja ni problem hehe... :OK:
Jure Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Pa saj nikjer ne piše, da morajo vsi udeleženci hkrati štartat na enem mestu in potem tudi zaključit.. Tudi če je zbor v LJ, je bolj smiselno naredit turo proti geografskem centru Slo (Lj to ni) kakor proti enemu izmed krakov. Samo moje mnenje :) Vi se boste pa že zmenili tako, da bo prav :D
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 no sej je še cajt do takrat, ker vreme ni glih neko obetavno hehe
simonsi Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Preden se boste kaj zmenil, bo že par sezon mimo. :P Določi se par datumov in relacij, kdor hoče pride, pa je.
Tomozuki Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Meni je vseeno, kakor se boste dogovorili. Lahko se nam grupe sproti priključujejo, ko bomo vozili po Sloveniji ;)
Dadi Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Kawa fura? Seveda bo! Kaj upa kdo dvomit? :evilgrin: Aprila, maja, eno soboto ali nedeljo. :OK: šel bi zraven, če me vzamete poleg :)
macmen Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 jz pa predlagam zbor LJUBLJANA pač nek kao center slovenijein potem čez škofljico pa turjak na sodražico pa dol na cerknico-rakek-ride-postojno-senožeče-sežano(kosilo)-divačo-kozino-ilirsko bistrico-pivko-postojno-ride in vsak po svoje domov Ta furca mi je full všeč, jst sm zravn.
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Menim, da je Sandin predlog dober, saj se nam lahko zgodi, da bomo preveč zakomplicirali in izbirali center Slovenije tako dolgo, da ga bomo iskali še kje na avstrijski strani. :whistle: Kar se same fure tiče predlagam, da sprejmemo Sandin načrt, počakamo pa na čas, ko bodo dnevi daljši in bomo lahko iz vseh kurjih koncev prilezli do Ljubljane tako, da nam ne bo treba tja in nazaj po hladnem in v temi vozit. Kje se bomo dobili, kje bomo stali (no, veljajo določena pravila za skupinske vožnje in upam, da ne bomo stali za vsakim voglom), kje se bomo nahranili in napojili ... o vsem tem lahko razpravljamo čez kakšen teden, dva ali tri, saj je vreme še vedno neprijazno. In sploh ne vidim razloga, zakaj nam ne bi ratalo.
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 točno to določi se še datum in uro par pitt stopov, se pobere magar še okvirne prijave za kosilo rezervira plac in to je to če imate pa kakšne posebne želje lahko damo tud kakšne kawasaki majce tiskat za količino nad 20komadov lohk zrihtam tja za ene 8€komad okvirno,črne majce ble tisk ali obratno sam motiv je treba narest;).kot moderator na forumu pa lahko zrihtam da so tekoče objave za furo objavlene na prvi strani MS in pa tudi sprotno organiziranje damo lahko na prvo stran te teme da se zadevšna ne išče.Predlagam pa da se javi par resnih ljudi ki bi pomagali zadevšno organizirati.Jaz sem pač podala nekaj predlogov nekaj izkušen s temi rečmi imam tako da sem pripravljena pomagat izpelat to idejo o furi kaera pa ni zrasla na mojmu zelniku.
rude Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 točno to določi se še datum in uro par pitt stopov, se pobere magar še okvirne prijave za kosilo rezervira plac in to je toče imate pa kakšne posebne želje lahko damo tud kakšne kawasaki majce tiskat za količino nad 20komadov lohk zrihtam tja za ene 8€komad okvirno,črne majce ble tisk ali obratno sam motiv je treba narest;).kot moderator na forumu pa lahko zrihtam da so tekoče objave za furo objavlene na prvi strani MS in pa tudi sprotno organiziranje damo lahko na prvo stran te teme da se zadevšna ne išče.Predlagam pa da se javi par resnih ljudi ki bi pomagali zadevšno organizirati.Jaz sem pač podala nekaj predlogov nekaj izkušen s temi rečmi imam tako da sem pripravljena pomagat izpelat to idejo o furi kaera pa ni zrasla na mojmu zelniku. Za furo in majce lahko računaš približno takole: miljavžnt virtualnih, 3-4 bojo zares prišli, dva bosta kupila majce. :P
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 hja poznam tole reč kako deluje tako, da se vseno jemlje tako zadevšno mau z rezervo :winkiss:
Tomozuki Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 Najboljše, da ti interesenti nakažejo denar vnaprej ;)
Mutika Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Dovolite, da podam le svoje osebno mnenje ... za prvič ne bi preveč ne pričakovala, ne organizirala. Pomemben je datum, pa ura in natančno določeno mesto srečanja (koga zanima, ga itak zanima, kako kdo do tja pride je čisto njegova skrb, sledi pa Sandina furca, ki je ful fajn), pa kakšno oštarijo vnaprej rezervirat, da bomo vsi lepo siti in odžejani, pa se bomo takrat dogovorili in se odločili, če gremo korak dalje - majice, simboli, obeležja, slikice ... karkoli že. In tudi ne bi (za prvič) objavljala drugje, kot pri tej temi, saj moramo najprej videt, če bo sploh (realni) interes zadovoljiv že za tole prvo skupno kawa furco, kaj šele za naprej ... in če bo, potem ni več ovir, da postane celo tradicionalna. Pomladna, poletna, jesenska ... :whistle: . In prijavljali bi se tudi kar tukaj (število - eden gor ali dol - je dobro vedeti zaradi rezervacije papcanja, postavimo rok dva ali tri dni pred datumom), na najbolj simpl način, recimo: 1. Sanda7 2. Tomozuki 3. Mutika 4. Nejkoo 5. DejaVu 6. Dadi 7. ... 8. ... 9. ... Kot je rekel rude ... zaenkrat je mnogo besed in črk, kako bo pa v resnici, pa bomo videli. Pustimo se presenetit. In kot sem že prej omenila, tole je le moje osebno mnenje. :winkiss:
Jeger Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 1. Sanda7 2. Tomozuki 3. Mutika 4. Nejkoo 5. DejaVu 6. Dadi 7. Jeger :) 8. ... 9. ...
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Dovolite, da podam le svoje osebno mnenje ... za prvič ne bi preveč ne pričakovala, ne organizirala. Pomemben je datum, pa ura in natančno določeno mesto srečanja (koga zanima, ga itak zanima, kako kdo do tja pride je čisto njegova skrb, sledi pa Sandina furca, ki je ful fajn), pa kakšno oštarijo vnaprej rezervirat, da bomo vsi lepo siti in odžejani, pa se bomo takrat dogovorili in se odločili, če gremo korak dalje - majice, simboli, obeležja, slikice ... karkoli že. In tudi ne bi (za prvič) objavljala drugje, kot pri tej temi, saj moramo najprej videt, če bo sploh (realni) interes zadovoljiv že za tole prvo skupno kawa furco, kaj šele za naprej ... in če bo, potem ni več ovir, da postane celo tradicionalna. Pomladna, poletna, jesenska ... :whistle: . In prijavljali bi se tudi kar tukaj (število - eden gor ali dol - je dobro vedeti zaradi rezervacije papcanja, postavimo rok dva ali tri dni pred datumom), na najbolj simpl način, recimo: 1. Sanda7 2. Tomozuki 3. Mutika 4. Nejkoo 5. DejaVu 6. Dadi 7. ... 8. ... 9. ... Kot je rekel rude ... zaenkrat je mnogo besed in črk, kako bo pa v resnici, pa bomo videli. Pustimo se presenetit. In kot sem že prej omenila, tole je le moje osebno mnenje. :winkiss: jaz se strinjam :worship:
AiroH Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 jst bi se rad pridružu :rolleyes: Ye sploh tu kdo z obale da bi štartal z mano gor?
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 jz sem iz rakeka lahko se nas nekaj dobi na ridah in skupaj krenemo do ljubljane če se ne motim je tud tato omenu da bi šel
no_name Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 :krneki: http://www.youtube.com/watch?v=yr0xrGHzd9E :krneki:
AiroH Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 ya že widu, hudo do kraja ! Leđend :worship:
Tomozuki Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 (popravljeno) Hehe, Kawasaki z enojin V in zvok od formul :D Še en predlog imam. Sicer bo res dolga tura, ampak... Kaj če bi se vsi Mariborčani zbrali (uf, nas bo dosti :D ) in šli proti Celju, kjer bi se nam priklopila grupa Celjanov, naslednja postaja bi bile kakšne Trojane za lulanje, kakanje in krofe. Istočasno bi recimo štartali Koprčani, ki bi med potjo pobrali Postonjsko grupo in se z nami dobili v Ljubljani. Isto bi naredili Krški in Novomeški motoristi. Iz Ljubljane bi se lahko odpeljali v smeri Jezerskega, kjer bi se lahko najedli, potem pa preko Avstrije v Savinjsko dolino in domov. Je pa malo daleč za priobalčane :) Popravljeno Marec 12, 2008. Popravil Tomozuki
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Hehe, Kawasaki z enojin V in zvok od formul :D Še en predlog imam. Sicer bo res dolga tura, ampak... Kaj če bi se vsi Mariborčani zbrali (uf, nas bo dosti :D ) in šli proti Celju, kjer bi se nam priklopila grupa Celjanov, naslednja postaja bi bile kakšne Trojane za lulanje, kakanje in krofe. Istočasno bi recimo štartali Koprčani, ki bi med potjo pobrali Postonjsko grupo in se z nami dobili v Ljubljani. Isto bi naredili Krški in Novomeški motoristi. Iz Ljubljane bi se lahko odpeljali v smeri Jezerskega, kjer bi se lahko najedli, potem pa preko Avstrije v Savinjsko dolino in domov. Je pa malo daleč za priobalčane :) jaz sem za...drugač pa s tistim nevem kaj si mislo uf nas bo dosti, ali "uf nas bo dosti" hehe...ker mensezdi smo zaj zaenkrat iz maribora samo ti, mutika in jaz...tak da ne bo neke gužve zgleda :D
Tomozuki Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Jaaaa, hehe, sej to je bila zajebancija :D
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Jaaaa, hehe, sej to je bila zajebancija :D no sej sn si mislo hehe
firebladeX Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Hehe, Kawasaki z enojin V in zvok od formul :D Še en predlog imam. Sicer bo res dolga tura, ampak... Kaj če bi se vsi Mariborčani zbrali (uf, nas bo dosti :D ) in šli proti Celju, kjer bi se nam priklopila grupa Celjanov, naslednja postaja bi bile kakšne Trojane za lulanje, kakanje in krofe. Istočasno bi recimo štartali Koprčani, ki bi med potjo pobrali Postonjsko grupo in se z nami dobili v Ljubljani. Isto bi naredili Krški in Novomeški motoristi. Iz Ljubljane bi se lahko odpeljali v smeri Jezerskega, kjer bi se lahko najedli, potem pa preko Avstrije v Savinjsko dolino in domov. Je pa malo daleč za priobalčane :) Pa še Šparla pokliči, direktorja DKS, on se rad z motorom vozi. Samo dvomim, da ga bote dohajali. Če drugo ne, lahko za rundo da. :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se