Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Pa še Šparla pokliči, direktorja DKS, on se rad z motorom vozi. Samo dvomim, da ga bote dohajali.

Če drugo ne, lahko za rundo da. :whistle:

lahko še kar kakega novega kawasakija (zx-10r) da sponzorsko, naprimer, jaz bi ga nesebično sprejel, če noben drug ne bi hotel :P

Objavljeno
Pa še Šparla pokliči, direktorja DKS, on se rad z motorom vozi. Samo dvomim, da ga bote dohajali.

Bo Mutika svoja poznanstva uporabila :D Sej ga ne bomo rabili dohajat, če bo prehiter. Se bomo pač zmenili, da na Trojanah mizo rezervira :D Več nas je, boljše je :) Eh Nejko, ti pa res ne rabiš nekaj novega. Glej kako staro kljuse jaz jezdim :D

Objavljeno
Bo Mutika svoja poznanstva uporabila :D Sej ga ne bomo rabili dohajat, če bo prehiter. Se bomo pač zmenili, da na Trojanah mizo rezervira :D Več nas je, boljše je :) Eh Nejko, ti pa res ne rabiš nekaj novega. Glej kako staro kljuse jaz jezdim :D

ja veš kak je to...nikol nismo zadovoljni s tem kar imamo in hočemo še več in še boljše hehe :D , no čeprav sem jaz izredno zadovoljen drugač :OK:

Objavljeno
... Glej kako staro kljuse jaz jezdim :D

ZR7 ni kljuse, je Lipicanec. Ne žali ga! :angry:

Objavljeno

Karikiral sem ;) Je lipicanec brez pik :)

Objavljeno
Hehe, Kawasaki z enojin V in zvok od formul :D

Še en predlog imam. Sicer bo res dolga tura, ampak... Kaj če bi se vsi Mariborčani zbrali (uf, nas bo dosti :D ) in šli proti Celju, kjer bi se nam priklopila grupa Celjanov, naslednja postaja bi bile kakšne Trojane za lulanje, kakanje in krofe. Istočasno bi recimo štartali Koprčani, ki bi med potjo pobrali Postonjsko grupo in se z nami dobili v Ljubljani. Isto bi naredili Krški in Novomeški motoristi. Iz Ljubljane bi se lahko odpeljali v smeri Jezerskega, kjer bi se lahko najedli, potem pa preko Avstrije v Savinjsko dolino in domov. Je pa malo daleč za priobalčane :)

Tudi za razmislit, variacije na temo so vedno možne. V vsakem primeru gre konvoj Štajercev skupaj, no, bolj konvojček. Konvojčič. :P

Za rundo ziher ne bo dal, naj pa dodam ... ne le, da ga ne bi dohajali, on bo vmes še kakšen gorski prelaz dol vdaru, pa še nas bo čakal. Šparl je car. Moj dolgoletni prijatelj. Praktično od otroštva naprej. Odličen motorist. :OK: :worship: :winkiss:

ZR7 ni kljuse, je Lipicanec. Ne žali ga! :angry:

Ne jezi se, HHV. S Tomozukijem ti pripravljava presenečenje v obliki okroglastega, dišečega, opojnega knedla, z borovničevo marmelado! :naughty: :rolleyes: :winkiss:

Objavljeno
Za rundo ziher ne bo dal, naj pa dodam ... ne le, da ga ne bi dohajali, on bo vmes še kakšen gorski prelaz dol vdaru, pa še nas bo čakal. Šparl je car. Moj dolgoletni prijatelj. Praktično od otroštva naprej. Odličen motorist. :OK: :worship: :winkiss:

In eden najbolj simpatičnih od slovenskih uvoznikov/prodajalcev. Človek, razgledan tako zelo, da malokdo.

Objavljeno

Jst mam en predlog, kdo je sploh kai tle z obale?

Vglavnem alora, kdor je iz tle predlagam eno izi turco do Nove Gorice ali kam drugam za to soboto... če je kdo za....

Bajde da bo VROČE in SOČNO. :worship:

Objavljeno

Pozdravljeni borci!

Ste že splanirali furo... :? :? če ne bom jaz že mogoče prej mojo kawo prodal preden bo kaj... :headbang: :headbang: No sej mudi se pa tud ne po eni strani, ker bi itak u tem primeru novo kawo kupu :worship: :worship:

:D :D :lol1: :lol1:

LP, vsem!

Objavljeno
Pozdravljeni borci!

Ste že splanirali furo... :? :? če ne bom jaz že mogoče prej mojo kawo prodal preden bo kaj... :headbang: :headbang: No sej mudi se pa tud ne po eni strani, ker bi itak u tem primeru novo kawo kupu :worship: :worship:

LP, vsem!

AJA?!?!? :glare: :lol1:

Objavljeno
In eden najbolj simpatičnih od slovenskih uvoznikov/prodajalcev. Človek, razgledan tako zelo, da malokdo.

Že po telefonu je tako slišat ;)

Objavljeno
Pozdravljeni borci!

LP, vsem!

Haha, čedalje več borcev se javlja. Na koncu nas bo še preveč pa bomo morbit vozili v treh skupincah al pa v eni velki koloni :D

Objavljeno
Pozdravljeni borci!

LP, vsem!

o lej ga tastar,kaj a se že kej furaš,no sej zadn cajt bi že bil a ne,

pa da letos tud kej dol uletiš in da ma kawa kej placa pod zicom za kakšno kremšnitko :naughty:

drgač pa jo daš napol in mi jo z greenninjo vsak pol prpeleta :winkiss:

Objavljeno

Vidim da se opet nea morte zmenit... :evilgrin:

Te pa tak Kawaborci... :naughty:

Za vlko noč je tri dni fraj, tak da je najboljši da se lepo vozimo okol naše lepe kure, naredimo dva kroga, obiščemo poberemo vse sotrpine, se vstavimo ko bomo žejni :beer2: , gremo spat ko bomo taj padli :zzz: , sexali nemo ...razn če bo kiremu sila :worship:

...na konci pa tretji dan lepo po pameti iz primorske proti domu direkt po sredini kure vkup z korošci in prekmurci... :OK:

p.s. za one ko bol bogo čitate bom nariso plan, smo rabim ene dva dni da se streznim prvo :headbang:

Objavljeno

Za vlko noč je tri dni fraj, tak da je najboljši da se lepo vozimo okol naše lepe kure, naredimo dva kroga, obiščemo poberemo vse sotrpine, se vstavimo ko bomo žejni :beer2: , gremo spat ko bomo taj padli :zzz: , sexali nemo ...razn če bo kiremu sila :worship:

...na konci pa tretji dan lepo po pameti iz primorske proti domu direkt po sredini kure vkup z korošci in prekmurci... :OK:

p.s. za one ko bol bogo čitate bom nariso plan, smo rabim ene dva dni da se streznim prvo :headbang:

za vlko noč je še prehitro, ni še dovolj toplo hehe, pa še šodra je kar precej na cesti :BUA:

Objavljeno

ma sej cajta mamo še kr neki nej se najprej vreme mal porihta

pa magar enkrat u aprilu al pa u maju po praznikih

Objavljeno

Bremzl, srce, najprej se strezni, potem pa plane riši.

Pa ravno ti se meniš o trodnevnem kurjem podvigu, ko ti kronično cajta primanjkuje! :slap:

Če ti bi le tisti dan ratal, da greš z nami! :OK:

za vlko noč je še prehitro, ni še dovolj toplo hehe, pa še šodra je kar precej na cesti :BUA:

Se strinjam, Nejkoo. Cesta mora bit spolirana v nulo, da boš lahko Tomozukija in mene, ko se bomo v kolonici peljali na zbirno mesto, zadaj puščal ... :whistle: :winkiss: !

Se strinjam. Tudi meni se zdi to bolje. Kakšna sredina maja. :worship:

Objavljeno

kramparce gor pa gassssaaaaaa... :naughty:

...to je glih tak ko pr sexu, nikol ni pravi cajt...

...paše pa vedno :worship: , pa prehitro je konec :evilgrin:

Bremzl, srce, najprej se strezni, potem pa plane riši.

Pa ravno ti se meniš o trodnevnem kurjem podvigu, ko ti kronično cajta primanjkuje! :slap:

Če ti bi le tisti dan ratal, da greš z nami! :OK:

Se strinjam, Nejkoo. Cesta mora bit spolirana v nulo, da boš lahko Tomozukija in mene, ko se bomo v kolonici peljali na zbirno mesto, zadaj puščal ... :whistle: :winkiss: !

Se strinjam. Tudi meni se zdi to bolje. Kakšna sredina maja. :worship:

Zgodovina kaže, da so vsi veliki umetniki ustvarjali bodisi pijani ali nadrogirani...

...ko bom vlki bom tui jaz umetnik :worship:

Torej kdaj je zaj tisti datum?

Objavljeno (popravljeno)

sezona se je že začela, že ta vikend je blo toplo, pa prejšn tud! za ta zmrznjene pa priporočam termofor ali pa odejo pred kaminom :grim

se pa pridružujem Kawaborcam :OK:

Popravljeno . Popravil fossil
Objavljeno

sexa glih u to ne bi mešala je pa oboje lušno :naughty:

drgač pa če govorimo o začetku sezone lohk rečem da se zame sploh ni končala niti začela no december je bil res mal švoh sam u glavnem sm bila vseh 12mesecev na motorju oziroma že nekaj let zaporede ni mesca da se ne bi vozila

btw:kaj mislite o kawlu 1400gtr

stric je mislu nabavt FJR1300 pa ga Neva iz elise prepričuje da uzame kawla

kar koli bo nabavu že kumi čakam da mi bo dal mau za furat

Objavljeno

še kr nič v fazi čakanja vremena :whistle:

Objavljeno
še kr nič v fazi čakanja vremena :whistle:

jasno kawasaki faferi čakate na + 35 ° al kaj. sisiji :naughty:

Objavljeno

a si ti pršu mal podjebavat :naughty:

a je kej narobe s 35+ :krneki:

Objavljeno
a si ti pršu mal podjebavat :naughty:

a je kej narobe s 35+ :krneki:

ma ne kupil bom kawasakija enkrat. pa se bom do maja vrjetno sam mogel vozit, ker z vami tako ne bo nič :whistle: aja pa res bi mel Z 1000

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!