Frips Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 ne... nista policista niti videla, ker je stal za ovinkom. poleg tega pa ni oni drugi mogel vedet, da bo ustavil tudi njega. Saj to pravim.....morala bi predvidevat. :whistle: Tako, kot moraš predvidevat, da je za ovinkom razsut kubik šodra. P.S.: Upam, da vidiš na kaj ciljam :D
Vale Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 (popravljeno) name='Frips' date='13 May 2008 @ 08:02' post='1363110' P.S.: Upam, da vidiš na kaj ciljam :D Na to, da si grozno pameten in da se tebi pa kaj takega že ne bo zgodilo, ker znaš predvidevati. :photo: Popravljeno Maj 13, 2008. Popravil Vale
Frips Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 @vale.....umiri hormone in beri med vrsticam :P Ciljam na to...da policjoti v svojih veleumnih zapisnikih, v 50%-ih, navedejo vzrok za nesrečo neprilagojeno hitrost glede na razmere na cesti. Večina cest je pa itak v razsulu in neočiščenih.
Vale Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 (popravljeno) @vale.....umiri hormone in beri med vrsticam :P Ciljam na to...da policjoti v svojih veleumnih zapisnikih, v 50%-ih, navedejo vzrok za nesrečo neprilagojeno hitrost glede na razmere na cesti. Večina cest je pa itak v razsulu in neočiščenih. Pri nas je večina v razsulu in neočiščenih, ne samo cest, tudi policajev, pa motoristov, pa avtomobilistov, pa biciklistov ... kulture nam manjka na cesti. Agresija je hujša od neočiščenih in razustih cest. Popravljeno Maj 13, 2008. Popravil Vale
bna Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 v nedeljo je skupina 5 motoristov v železni kapli v avstriji prekoračila hitrost v naselju za 32 kmh . kazen prvo vozeči je plačal 36 eur :yea1:
vapotek Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 v nedeljo je skupina 5 motoristov v železni kapli v avstriji prekoračila hitrost v naselju za 32 kmh . kazen prvo vozeči je plačal 36 eur :yea1: Upam, da vas bo ta kazen izučila!!!
motoristek Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Upam, da vas bo ta kazen izučila!!! Jaz se ne vozim več v A, da nas tako podcenjujejo... :)
TheMan Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 v nedeljo je skupina 5 motoristov v železni kapli v avstriji prekoračila hitrost v naselju za 32 kmh . kazen prvo vozeči je plačal 36 eur :yea1: se mi zdi da imajo v A standardne kazni za slovence. pred 2 tedna so policaji ustavili kolega z avtom, ker je v naselju prekoračil 22 km/h. pa pove policaj "Minimum Strafe 35 €". prejšnji teden se peljemo v avtu 4-je, pa nas spet ustavijo, pa eden ni imel niti osebne nit potnega lista sabo. pa je policist spet rekel "Minimum Strafe 30 €". vcasih so bile to velike kazni proti našim... zdaj pa je zgolj drobiž
janih Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 se mi zdi da imajo v A standardne kazni za slovence. pred 2 tedna so policaji ustavili kolega z avtom, ker je v naselju prekoračil 22 km/h. pa pove policaj "Minimum Strafe 35 €".prejšnji teden se peljemo v avtu 4-je, pa nas spet ustavijo, pa eden ni imel niti osebne nit potnega lista sabo. pa je policist spet rekel "Minimum Strafe 30 €". vcasih so bile to velike kazni proti našim... zdaj pa je zgolj drobiž dokaz, da nam gre boljš, kot njim :naughty:
Vucko Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 vedo da mamo slovenci place za nikamor .. pol se nas pa usmilijo :D
jetman Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Mislim, da se bomo zdaj še več vozili po Avstriji :D
HHV Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Mislim, da se bomo zdaj še več vozili po Avstriji :D V tujino bomo hodili tišat, doma pa bomo živce žrli drug drugemu z vožnjo po omejitvah, ki so marsikje butasto postavljene. Koga qrca so sploh še potrebne table omejitve 40km/h v naselju? Če je itak 50 v naselju, naj tako ostane, razen če je res potrebno, a potem naj bo 30km/h. In naselje se začne pri prvi hiši iin ne 300m prej! Vedno se mi je zdela vožnja po Avstriji mnogo bolj tekoča in varna kot pri nas, četudi imajo skoraj vsa naselja v večini področja cono 30km/h. No, tudi tu pri tem zakonu je vodstvo ministrstva pokazalo svojo policajsko in omejeno miselnost. Heil kaplar in njegovi podrepniki!
TheMan Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 V tujino bomo hodili tišat, doma pa bomo živce žrli drug drugemu z vožnjo po omejitvah, ki so marsikje butasto postavljene.Koga qrca so sploh še potrebne table omejitve 40km/h v naselju? Če je itak 50 v naselju, naj tako ostane, razen če je res potrebno, a potem naj bo 30km/h. In naselje se začne pri prvi hiši iin ne 300m prej! Vedno se mi je zdela vožnja po Avstriji mnogo bolj tekoča in varna kot pri nas, četudi imajo skoraj vsa naselja v večini področja cono 30km/h. No, tudi tu pri tem zakonu je vodstvo ministrstva pokazalo svojo policajsko in omejeno miselnost. Heil kaplar in njegovi podrepniki! po glavni cesti se pelji skozi naselje, ne po stranskih ulicah :whistle: imajo po dostih naseljih kjer pelje skozi glavna cesta omejitev 70 :worship: , razen v bolj strnjenih naseljih je 50, pa še to na tistem odseku ki je res primeren za 50 ali manj
sergejl Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 po glavni cesti se pelji skozi naselje, ne po stranskih ulicah :whistle: razen v bolj strnjenih naseljih je 50, pa še to na tistem odseku ki je res primeren za 50 ali manj kot na primer dolenjka v lj
Guest Brumer Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 Danes popoldna prometna nesreča na cesti Nm-Gorjanci-Metlika v Koroški vasi.V ovinku (po izjavi policije)zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist v in trčil v nasproti vozeči avto.Bil pa je Nemški državljan,verjetno je vozil po predpisih samo nikjer se neomenja,da so popravljali bankine in je cesta polna peska ni pa nikjer kakšnega dodatnega znaka. :hmm: motorist je bil odpeljan v Novomeško bolnišnico,baje je precej poškodovan. Ps: upajmo da bodo pri teh omejitvah tudi kdaj vzdrževalci cest poklicani na odgovornost,kot je to drugje po svetu, kjer naj bi se držali CPP. :eek:
Prix Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Danes popoldna prometna nesreča na cesti Nm-Gorjanci-Metlika v Koroški vasi.V ovinku (po izjavi policije)zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist v in trčil v nasproti vozeči avto.Bil pa je Nemški državljan,verjetno je vozil po predpisih samo nikjer se neomenja,da so popravljali bankine in je cesta polna peska ni pa nikjer kakšnega dodatnega znaka. :hmm: motorist je bil odpeljan v Novomeško bolnišnico,baje je precej poškodovan. Ps: upajmo da bodo pri teh omejitvah tudi kdaj vzdrževalci cest poklicani na odgovornost,kot je to drugje po svetu, kjer naj bi se držali CPP. :eek: ....LINK... :oops:
XTR Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Danes popoldna prometna nesreča na cesti Nm-Gorjanci-Metlika v Koroški vasi.V ovinku (po izjavi policije)zaradi neprilagojene hitrosti padel motorist v in trčil v nasproti vozeči avto.Bil pa je Nemški državljan,verjetno je vozil po predpisih samo nikjer se neomenja,da so popravljali bankine in je cesta polna peska ni pa nikjer kakšnega dodatnega znaka. :hmm: motorist je bil odpeljan v Novomeško bolnišnico,baje je precej poškodovan. Ps: upajmo da bodo pri teh omejitvah tudi kdaj vzdrževalci cest poklicani na odgovornost,kot je to drugje po svetu, kjer naj bi se držali CPP. :eek: še posnetek http://www2.tv-nm.si/index.php?option=com_...&Itemid=111 Sicer pa je ravno v enem desnem ovinku, na tem odseku, prav grdo zlomljen asfalt, tako da te lahko lepo preseneti. Nisem pa siguren ali je ravno v tem ovinku na posnetku, ker sta si dva precej podobna.
kuntakinte Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 V poročilu policije je zaslediti, da je šlo za prehitevanje drugih dveh motoristov in zaradi prevelike hitrosti vožnjo na nasprotnem pasu. Torej, imam vtis da je posledice izzval sam. Kot slediš na črnem forumu, je poškodbam podlegel. Ja sam na enem linku sem tudi prebral, da se je en od prehitevanih motoristov tudi zabil v avto(brez posledic za njega). Mogoče res bilo cestišče krivo(da je na istem mestu oba odneslo). Neprilagojena hitrost je zmeraj dežurni krivec, pa čeprav se voziš po omejitvah.
RobiRoberto Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Zanimivo bi bilo, če bi se to zgodilo avtomobilistu in motoristu, ki bi vozila eden za drugim. Avtomobilist bi zapeljal na nasprotni pas iz neznanih razlogov, motorist pa zaradi neprilagojene hitrosti. Mislim, da tukaj nekaj ne štima. :hmm:
Guest Brumer Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Napisal sem da je bil Nemec,kajti to je bila prva informacija verjetno zato ker so z policaji govorili nemško.Danes zjutraj,pa sem šele izvedel,da je bilč Švicar in da je med prevozom v bolnišnico umrl.Kar pa se tiče ceste sem sam videl v nedeljo,ko sem na ravnini od Prepiha proti Nm.prehitel šleper in že v prvem desnem ovinku imel probleme z peskom,k sreči ni bilo avta nasproti rabil sem celo vozišče-potem pa naprej z malo manj adrenalina previdno domov.Namreč utrjevali (nasipavali)so bankine in na asfaltu je bilo več peska,kot na bankinah,pa kaj saj zato se nihče nesekira kriva bo spet neprilagojena hitrost motorista. :headbang:
Kor13 Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 no ja, tistega o nesrečnem švicarju ravno nisem hotel komentirat,ker se mi tudi ne zdi fajn, zato sem zadevo (takoj ko sem bil na netu) samo objavil tukaj. ampak, če se že govori - danes sem govoru s kolegom policajem, ki je bil na kraju nesreče. Tud sam je povedal, da neke strašne hitrosti zares ni blo. Res pa je, da je v vsakem primeru dejansko blo preveč. Žal. možakar je po tisti ravnini pred ovinkom snel dva kolega, pa se ni več izšlo. In res so v teh dneh tud zasipaval bankine, ampak konkretno na tem delu ni blo nobenga peska. Je pa res, da je še par minut pred nesrečo fejst lilo. tako da - velikrat je res da nismo motoristi nič krivi, tokrat pa... vsak naj sam presodi.
lmperator Objavljeno Maj 24, 2008 Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 http://24ur.com/novice/crna-kronika/nepril...-zivljenje.html
RSTDRIVER Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 http://24ur.com/novice/crna-kronika/medved...u-pobegnil.html kdo je bil? ajde, nej pove kwa mu je medeved naredu.... :krneki:
BAD PIT Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 cesta Dvor-Kočevja spet terjala krvni davek.Prvi desni ovinek od Vel.Lašč,smer proti Kočevju,motorista odneslo pod tovornjak,ki se je po trčenju vnel. Voznik tovornjaka(mislim da makedonska registracija) ,se je uspel rešiti,manj sreče je imel motorist,ki ga je dobesedno zmečkalo.Hitra intervencija gasilcev,ki so bili na prizorišču pred rešilci in policijo,je preprečila še večji izbruh požara,ker je bil tovornjak,na polno naložen z deskami.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se