MoTo G_P Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 cesta Dvor-Kočevja spet terjala krvni davek.Prvi desni ovinek od Vel.Lašč,smer proti Kočevju,motorista odneslo pod tovornjak,ki se je po trčenju vnel. Voznik tovornjaka(mislim da makedonska registracija) ,se je uspel rešiti,manj sreče je imel motorist,ki ga je dobesedno zmečkalo.Hitra intervencija gasilcev,ki so bili na prizorišču pred rešilci in policijo,je preprečila še večji izbruh požara,ker je bil tovornjak,na polno naložen z deskami. http://24ur.com/novice/crna-kronika/smrt-m...pri-lascah.html
bikez Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 Ni edini danes: http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=174848
minca Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 :topic: :topic: nesreča pri laščah kdo ve kaj več ?
johnny21 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Menda pri nas velja prepoved vožnje za vozila katerih skupna masa presega 7,5 tone. Kaj je počel 20 tonski šlepar na cesti mi tudi ni jasno. In mogoče je tu še kanček ''sreče''. Predstavljejte si če bi nasproti pripeljala 4 članska srečna družina v osebnem avtu?! Lp
Ole Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 A kdo ve, kaj je počlo v Postojni? baje dva avta pol pa še motor v njih. http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...amp;c_id=174905 Poglej video prispevek :(
mazho Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 Danes nesreča motorista v Litiji :( Pretresljivo za videt, zgledalo je kar hudo - verjetno je priletel ob robnik pločnika, v nesreči je bil udeležen tudi voznik avta. Upam da bo z motoristom vse OK :unsure:
_Fingi_ Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Baje je danes na jesenicah en motorist v avto prletu pa da je kr hudo zgledal. Ve kdo mogoče kaj več? :(
rokecc Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Baje je danes na jesenicah en motorist v avto prletu pa da je kr hudo zgledal.Ve kdo mogoče kaj več? :( Baje ( tko sem slišal ) da je krepko čez 100 pripeljal skoz Jesenice, en avto je pa takrat iz križišča zapeljal... Kaj je pa res pa nevem :hmm: Na kraju nesreče sem pa vidu obrise od krede.
sjeng Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Baje ( tko sem slišal ) da je krepko čez 100 pripeljal skoz Jesenice, en avto je pa takrat iz križišča zapeljal... Kaj je pa res pa nevem :hmm: Na kraju nesreče sem pa vidu obrise od krede. Baje kr krepko čez 300
rokecc Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Baje kr krepko čez 300 :eek: :eek: :blink: :blink: a si ti resen ket si to pobrav?
sjeng Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 :eek: :eek: :blink: :blink: a si ti resen ket si to pobrav? Števec mu ni delal, pa sem mu z mojim zadi ravno brzino meril... pol je pa ata vn zapeljal
Fritz Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Števec mu ni delal, pa sem mu z mojim zadi ravno brzino meril... pol je pa ata vn zapeljal Baje...
jetman Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Števec mu ni delal, pa sem mu z mojim zadi ravno brzino meril... pol je pa ata vn zapeljal Še dobro, da si se ti atu ognil.
fastgirl Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Števec mu ni delal, pa sem mu z mojim zadi ravno brzino meril... pol je pa ata vn zapeljal kdo pa je to bil? se je ubil ali je preživel?
GRUNF Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 kdo pa je to bil? se je ubil ali je preživel? Zavohala kri.......... :headbang:
fastgirl Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Zavohala kri.......... :headbang: ja itak, ti že veš btw: ne maži teme z blesavimi komentarji
GRUNF Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 ja itak, ti že veš btw: ne maži teme z blesavimi komentarji Normalno.......tvoj komentar je bil seeeeveda drugačen.......pač še ena firbčna razpočnica več...... :SS
sjeng Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Še dobro, da si se ti atu ognil. Sej pr 300 ni panike mal rukneš balanco pa si mem :D. @mladinka: kar vem ma fant poškodbe glave, kolk resno pa ne vem
bostjanb Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Bok... ...ima kdo info kaj se je zgodilo na cesti Mb-Ruše? Menda je motoristu spet nekdo vzel prednost? LP
MARE 65 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Bok... ...ima kdo info kaj se je zgodilo na cesti Mb-Ruše? Menda je motoristu spet nekdo vzel prednost? LP Pravkar na TV, na žalost še ena smrtna žrtev.
GRUNF Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Bok... ...ima kdo info kaj se je zgodilo na cesti Mb-Ruše? Menda je motoristu spet nekdo vzel prednost? LP Nesreča se je zgodila na relaciji Maribor-Dravograd (za tiste, ki veste: pri biviši betonski ladji na Sp.Slemenu)......Odvzem prednosti je bil ja.........in sami dobro veste koliko se da peljat na tej relaciji.......in tudi dobro veste, da je na tej relaciji (cca 1 km, vsaj pet izvozov na glavno cesto iz desne strani, če se peljemo proti Dravogradu)......
GP-1 Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 http://24ur.com/novice/slovenija/zrtev-spet-motorist.html
yamaha Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Nesreča se je zgodila na relaciji Maribor-Dravograd (za tiste, ki veste: pri biviši betonski ladji na Sp.Slemenu)......Odvzem prednosti je bil ja.........in sami dobro veste koliko se da peljat na tej relaciji.......in tudi dobro veste, da je na tej relaciji (cca 1 km, vsaj pet izvozov na glavno cesto iz desne strani, če se peljemo proti Dravogradu)...... Hm, kaj še naj bi vedel :hmm: :hmm: vozit počasneje mogoče :krneki: ??
xr800 Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 (popravljeno) Hm, kaj še naj bi vedel :hmm: :hmm: vozit počasneje mogoče :krneki: ?? Recimo, glede na vse opisano......ta odsek ni niti malo varen, čeprav ga vsak zategne zaradi varlljive ravnine v rahel klanec.... Popravljeno Junij 11, 2008. Popravil xr800
kLavDiia Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Ja res je lepa cesta tam, in tud jaz ga tam rada napičim kolko pač 125 gre on ni imel sreče in na žalost je ravno takrat negdo potegno ven.. :(.. Sem ga poznala in ja ne morem verjet,da se je to res zgodilo... :blink: in je njegova želja za nov motor splavala po vodi.. :( naj počiva v miru.. R.I.P. :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se