ftp Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Res pa tam prehitevanje NI dovoljeno. ( ali za motoriste ne velja? ) https://www.google.si/maps/@45.5495282,13.8033782,3a,75y,143.94h,96.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLX1oFKV0XTV1K144BCy7wQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Ob 19. 12. 2015 at 21:28, DAMI34 pravi: Sam hvala Bogu. Ti preden je počilo sem se odločil za skok, pol sm letu ene 10m, nakar so reševalci zapisali, letel po zraku, pristal na hrbtu s pokrčenimi nogami . ninda stajl to si zanalašč naredu .. iz solidarnosti do Kmeta in mene .... da ne bo zaključne fure .. k bomo šli sami na diujo plažo nekje ob jadranki, si bomo brazgotine kazali DXR16, thumper, m62n in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Na fotografiji je vidna polna črta... v članku pa piše pravilno prehiteval. Zdaj pa bodi pameten Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 pred 13 urami, Snecer pravi: Kaj si na ISS? Dipidolor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Dipidolor Fak tastar tega pa jaz ne prenašam ,sem bruhal ko po mačku ......zdej pred vsako OP povem Dipidolor not for mi ,drugaše spiš pa kot ubit po njemu . DAMI34 in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Jaz sem to doživela po Tramalu. Pobruhala vso parkirišče pred zdravstvenim domom, hahaha . Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 (popravljeno) @thumber & jskrablin & ftp na mojem linku se pomakni naprej in boš videl križišče in znak, pa obrneš za pogled nazaj tam je nekaj metrov prekinjene črte, se sprašujem zakaj. Priznam da nisem velik na cesti (15~20 kkm/leto), še manj na Hrvaškem (tam sam za počitnice), sem pa na hrvaških cestah po črtah na cestah vedel ali lahko prehitevam ali ne, pri polni črti sploh nisem šel kukat iza tovornjaka ali avtobusa, čez mejo na naši strani pa so črte narisane čisto naključno in si z njimi nimaš kaj pomagat... Popravljeno December 21, 2015. Popravil peter.nn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 pred 2 minutami, KARMEN1 pravi: Jaz sem to doživela po Tramalu. Pobruhala vso parkirišče pred zdravstvenim domom, hahaha . Mene so v dveh letih že tok kemično obdelal da je tramal kot TikTak samo 2 kaloriji DAMI34, KARMEN1, mladench in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 nuben pa ne pove, komu so globje v debelo črevo pogledali Kmet2, KARMEN1, dondule in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 pred 44 minutami, peter.nn pravi: @thumber & jskrablin & ftp na mojem linku se pomakni naprej in boš videl križišče in znak, pa obrneš za pogled nazaj tam je nekaj metrov prekinjene črte, se sprašujem zakaj. Priznam da nisem velik na cesti (15~20 kkm/leto), še manj na Hrvaškem (tam sam za počitnice), sem pa na hrvaških cestah po črtah na cestah vedel ali lahko prehitevam ali ne, pri polni črti sploh nisem šel kukat iza tovornjaka ali avtobusa, čez mejo na naši strani pa so črte narisane čisto naključno in si z njimi nimaš kaj pomagat... Maš prav, tisto zgleda malo na pamet narejeno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 Ob 19. 12. 2015 at 19:11, Kmet2 pravi: Sam tolk za info ...Dami ne more pisat ,če me bo poblastil boste dobili še kakšno info ,drugače ne ,to je čista jeba Tipkam za silo, treutno dela ena roka, vse ostal bol tako tako. Ti lahko komot napišeš kaj je bilo un kake so poškodbe Ferrarist, Fantocci, mladench in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: Tipkam za silo, treutno dela ena roka, vse ostal bol tako tako. Ti lahko komot napišeš kaj je bilo un kake so poškodbe sm pa slišou tvoj glasek .. sicer za sekundo .. ampak sm sm biu u megli pa je biu slb signal NINĐA PAWAAAAAAAAAAAAAA thumper, Kmet2, DAMI34 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 21, 2015 Deli Objavljeno December 21, 2015 pred eno uro, DAMI34 pravi: Tipkam za silo, treutno dela ena roka, vse ostal bol tako tako. Ti lahko komot napišeš kaj je bilo un kake so poškodbe https://goo.gl/maps/8eBxCoWEykr Al je ženska zavijala al pa prečkala, nagibam se, da je prečkala iz stranske, imela je tudi ogledalo. Omejitev je bila 60, prehitevanje dovoljeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 Ob 20. 12. 2015 at 23:53, Ferrarist pravi: Res je. Stranska cesta pride na glavno, na desno imaš zelo dober pogled na ravnino, v levo pa zelo slab, ker je tam zidek in grmovje zelo blizu glavne ceste. Zanest se moreš na ogledalo, v tem času pa gledaš direktno v sonce. Res je tole križišče ZELO zajebano za vključevanje na glavno cesto. Ponovno pregledujem situacijo trka, če pogledam tole sliko 444 https://goo.gl/maps/xkWsSAoK3JT2 Se mi zdi da bi me baba , če bi se pravilno pripeljala do križišča in tam ustavila, lahko videla. Ampak kar imam v spominu,j se je avto dobesedno naslikal pred mano....malomarnost šoferja, ne morem drugega rečt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 pred 37 minutami, Kmet2 pravi: Sijalo je sonce Damiju v hrbet in ženski v oči in posledično je bilo ogledalo obsijano z soncem in težko bi razbral luči ......ne vem samo na glas razmišljam .... pred 1 minuto, DAMI34 pravi: V bistvu je bilo sonce na jugu za špeglom, kar pomeni, da je nji sijalo v oči, jaz pa nisem bil med njo in soncem. Če bi hotela, bi videla. Ni tok zajebano križišče se vidi po sencah.. ta je hotela zapeljati čez glavno cesto na tisto preko kjer na googlu stoji berlingo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 5, 2016 Deli Objavljeno Januar 5, 2016 Pravkar sem dobil še nekaj slik karambola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobi1001 Objavljeno Februar 6, 2016 Deli Objavljeno Februar 6, 2016 Danes med Krizem in Komendo padel motorist.Ali kdo kaj ve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Februar 20, 2016 Deli Objavljeno Februar 20, 2016 https://www.facebook.com/CodcastChannel/videos/975482009200200/?fref=nf skategrizzly, builder, blazzarss in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znj Objavljeno Marec 20, 2016 Deli Objavljeno Marec 20, 2016 Prva smrtna letos AJDOVŠČINA Ob 14.28 sta trčila osebno vozilo in motorno kolo na cesti v kraju Batuje v občini Ajdovščina. Voznik motornega kolesa je klub hitri intervenciji reševalcev NMP Ajdovščina in GRC Ajdovščina zaradi poškodb podlegel poškodbam na kraju nesreče. Gasilci GRC Ajdovščina so posuli in očistili razlite motorne tekočine, očistili cestišče ter nudili pomoč reševalcem NMP Ajdovščina in policiji pri urejanju prometa.a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWflar Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 Spet, tko kot lani, šel iz žegnanja in ...http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/cesta-terjala-zivljenje-motorista.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 pred eno uro, BMWflar pravi: Spet, tko kot lani, šel iz žegnanja in ...http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/cesta-terjala-zivljenje-motorista.html Upam da ne tisti (upam zato, ker sem videl prizor), ki se je ponesrečil z zlatim K1200LT. RIP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 Okoli 14.25 se je pri Litiji zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena dva motorista. 59-letni motorist je vozil po regionalni cesti iz smeri Cerovice proti Šmartnem pri Litiji. Za njim je vozil 63-letni voznik motorja. Ko sta pripeljala iz desnega v ostri levi ovinek in nato v ravnino, je 59-letni motorist izgubil oblast nad motorjem. Pričelo ga je zanašati po vozišču, zaradi česar je trčil desno v varovalno ograjo ob cesti, z motorjem padel po vozišču ter obležal na vozišču. 63-letni motorist, ki je vozil za njim, se je umikal v levo, vendar je kljub temu trčil v motorno kolo 59-letnika in padel po tleh. 59-letni voznik motorja je umrl na kraju nesreče, 63-letni voznik motorja pa ni bil huje poškodovan. -------------------- Vožnja v skupini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 In potem tekst naprej: Motoristična sezona traja približno od aprila do oktobra, v tem času se zgodi tudi največ prometnih nesreč, v katerih so udeleženi motoristi, najpogosteje poleti. Lani je tako zgolj v poletnih mesecih umrlo kar 50 odstotkov vseh umrlih motoristov in mopedistov v tem letu. A to pomeni raje se ne vozit poleti DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ktr1sk Objavljeno Marec 29, 2016 Deli Objavljeno Marec 29, 2016 Tule piše da je bil motorno kolo znamke BMW K 1200 :(http://m.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/litija-trcila-motorista-eden-je-umrl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Marec 30, 2016 Deli Objavljeno Marec 30, 2016 (popravljeno) Naj bi se pred cca. eno uro zgodila prometna nesreča v Šentilju, kjer je življenje izgubil spet motorist. Zaenkrat še ni nič v medijih, tako, da podrobnosti niso znane. Popravljeno Marec 30, 2016. Popravil DL650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se