NumLock Objavljeno Marec 30, 2016 Deli Objavljeno Marec 30, 2016 pred 3 urami, DL650 pravi: Naj bi se pred cca. eno uro zgodila prometna nesreča v Šentilju, kjer je življenje izgubil spet motorist. Zaenkrat še ni nič v medijih, tako, da podrobnosti niso znane. Sedaj tudi v medijih ....http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-pri-pesnici-umrl-41-letni-motorist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 15 hours ago, DL650 said: Sedaj tudi v medijih ....http://www.slovenskenovice.si/crni-scenarij/doma/foto-pri-pesnici-umrl-41-letni-motorist Stara cesta MB-Pesnica-Šentilj je katastrofa, ni tam za vozit .. Primož, RIP .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 http://www.vecer.com/motoristi-ze-umirajo-sezona-pa-se-sele-pricenja-6203387 Dirkač Igor Jerman je prepričan, da bi bilo nesreč manj tudi, če bi v Sloveniji imeli dirkališče. A so po njegovih izkušnjah vozniki športnih motorjev, s katerimi pogosto pride do prehitre vožnje, le ena od skupin motoristov, ki botrujejo nesrečam. Druga skupina so vozniki skuterjev, ki so običajno mlajši, vozijo bolj adrenalinsko, na cesto pa se odpravijo s slabo opremo. Vse več je tudi starejših moških, ki si kupijo dober, težji motor, a nimajo dovolj izkušenj, da bi ga obvladali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/trcila-voznik-tovornjaka-in-motorist-slednji-podlegel-poskodbam.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 (popravljeno) 24-letni voznik tovornjaka zaprl pot motoristu. Po trčenju motorist umrl na kraju nesreče Pošlji Tiskaj Velikost pisave Slovenska Bistrica, 31.03.2016, 21:40 | V.L. Na cesti Slovenska Bistrica - Oplotnica sta trčila voznik tovornega vozila in motorist, ki je poškodbam podlegel na kraju nesreče. 24-letni voznik tovornjaka se je vključeval na prednostno regionalno cesto in ni pustil mimo vseh vozil. Zaprl je pot motoristu, ki je kljub zaviranju trčil v desno bočno stran tovornjaka. Okoli 15.10 se je zgodila prometna nesreča na cesti Slovenska Bistrica - Oplotnica, ki se je končala tragično. Trčila sta voznik tovornega vozila in motorist, ki pa je podlegel poškodbam na kraju nesreče. Policisti so z ogledom, ki sta se ga udeležila tudi preiskovalni sodnik in državna tožilka ter z zbiranjem obvestil ugotovili, da se je prometna nesreča zgodila, ko se je 24-letni državljan Slovenije s tovornim vozilom vključeval na prednostno regionalno cesto in ni pustil mimo vseh vozil, ki so vozila po prometnem pasu, na katerega se je vključeval, je pojasnil tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Bojan Kitel. S svojim vozilom je zaprl pot motoristu, ki je pripeljal z njegove desne strani, in sicer iz smeri Oplotnice v smeri Slovenske Bistrice. Motorist je kljub zaviranju trčil s sprednjim čelnim delom v desno bočno stran kabine tovornega vozila. Po trčenju je motorno kolo odbilo v desno, preko bankine v obcestni jarek, kjer je obležalo. Voznik je po trčenju obležal na travnati površini ob vozišču. Umrl je na kraju nesreče. Policisti bodo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru zoper voznika tovornega avtomobila podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče s smrtnim izidom. Že tretja smrtna žrtev na slovenskih cestah med motoristi v štirih dneh Včeraj je umrl motorist pri Pesnici, potem ko je zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču in trčil v kovinski drog prometnega znaka. V ponedeljek pa je domnevno na poti domov z blagoslova motoristov v Mirni Peči pri Litiji umrl 59-letni motorist. Prenesi v Facebook Twitter Popravljeno Marec 31, 2016. Popravil motolover Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamar Objavljeno Marec 31, 2016 Deli Objavljeno Marec 31, 2016 pred 3 minutami, motolover pravi: 24-letni voznik tovornjaka zaprl pot motoristu. Po trčenju motorist umrl na kraju nesreče Pošlji Tiskaj Velikost pisave Slovenska Bistrica, 31.03.2016, 21:40 | V.L. Na cesti Slovenska Bistrica - Oplotnica sta trčila voznik tovornega vozila in motorist, ki je poškodbam podlegel na kraju nesreče. 24-letni voznik tovornjaka se je vključeval na prednostno regionalno cesto in ni pustil mimo vseh vozil. Zaprl je pot motoristu, ki je kljub zaviranju trčil v desno bočno stran tovornjaka. Okoli 15.10 se je zgodila prometna nesreča na cesti Slovenska Bistrica - Oplotnica, ki se je končala tragično. Trčila sta voznik tovornega vozila in motorist, ki pa je podlegel poškodbam na kraju nesreče. Policisti so z ogledom, ki sta se ga udeležila tudi preiskovalni sodnik in državna tožilka ter z zbiranjem obvestil ugotovili, da se je prometna nesreča zgodila, ko se je 24-letni državljan Slovenije s tovornim vozilom vključeval na prednostno regionalno cesto in ni pustil mimo vseh vozil, ki so vozila po prometnem pasu, na katerega se je vključeval, je pojasnil tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Bojan Kitel. S svojim vozilom je zaprl pot motoristu, ki je pripeljal z njegove desne strani, in sicer iz smeri Oplotnice v smeri Slovenske Bistrice. Motorist je kljub zaviranju trčil s sprednjim čelnim delom v desno bočno stran kabine tovornega vozila. Po trčenju je motorno kolo odbilo v desno, preko bankine v obcestni jarek, kjer je obležalo. Voznik je po trčenju obležal na travnati površini ob vozišču. Umrl je na kraju nesreče. Policisti bodo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru zoper voznika tovornega avtomobila podali kazensko ovadbo zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče s smrtnim izidom. Že tretja smrtna žrtev na slovenskih cestah med motoristi v štirih dneh Včeraj je umrl motorist pri Pesnici, potem ko je zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču in trčil v kovinski drog prometnega znaka. V ponedeljek pa je domnevno na poti domov z blagoslova motoristov v Mirni Peči pri Litiji umrl 59-letni motorist. Prenesi v Facebook Twitter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bear Objavljeno April 1, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 1, 2016 Evo pa sm tudi js dobil drugo šanso na tem svetu ko mi je med petrinjami in kastelcom srna skočla 1 meter pred motor pri cca 80km/h. Motor totalka (kasko tudi proti divjadi), js sm malo popraskan po obeh kolenih in komolcih od kotaljenja po cesti, policija je tudi bla tko da uradni zapisnik je narjen zdej pa čakat na zavarovalnco. Pa rekli so mi naj grem mašo plačat. Efendi, UnionJack, Zivnorc in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kitekatus Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Dobro si jo odnesu,svaka čast,glede na to,da si bil na bombniku oblečen,kot na biciklu:P Srna pa R.I.P.:( gradbenik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Sedaj boš sovražil srne tako kot jih jaz od 6.7.2012. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 2.4.- boš pa novo storijo povedal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gradbenik Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 pred 21 minutami, solorider pravi: 2.4.- boš pa novo storijo povedal No.. Ce se je iz tega hecal pol pa ne vem no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Še podnevi se jih bojim...zvečer me ne spraviš na motor... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 @Bear ,moja nočna mora, dobr si jo odnesu, je pa zanimivo, da na zavarovanje nikol nism niti pomislil, na avtu mam to "pod obvezno" zadnič, ko sm se vračal z Jadranke, normalno skozi 2 rojstni kraj, malo izven , takoj za Gorenjem, srnjak večji od krave s parom srnic, posral sm se, in smo se peljali proti domu krepko pod omejitvam z takimi Port Folio, UnionJack, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 ... dobr je, moped bo že skp zlezu. srno pa kr živmunorcu nes. hitr bo suhomesnata Kmet2, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Vsem prjatlom z motorji sem prinesel neke piščalke, ki se prilimajo na motor in delajo na prepih. Baje oddajajo neke visoke zvoke, ki odganjajo divjad. Tudi svojo sem šenkal in ostal brez. Ali kdo ve kaj več o tem, ali zadeva resnično deluje? Stane par evrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 pred 4 minutami, Igi Pop pravi: Vsem prjatlom z motorji sem prinesel neke piščalke, ki se prilimajo na motor in delajo na prepih. Baje oddajajo neke visoke zvoke, ki odganjajo divjad. Tudi svojo sem šenkal in ostal brez. Ali kdo ve kaj več o tem, ali zadeva resnično deluje? Stane par evrov. Jaz sem to kupil v Luisu in imel namontirano na GSA srn in divjadi ni bilo ,ali je to naključje ali je pa res kaj na tem . Efendi in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robot Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Jaz sem tudi to imel nalepljeno na skuterju in iz izkušenj povem,da ne deluje.Zajec mi je skočil direktno pod kolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Sej to je bistvena dilema. Jaz sem ostal brez piščalk pa sem zaenkrat tudi imel srečo in nisem srečal kakšne divjadi. A dela ali ne dela?Če se prav spomnim so jih imeli v Conrado po 3-4 eure. Joda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2016 Deli Objavljeno April 1, 2016 Pravkar, Igi Pop pravi: Sej to je bistvena dilema. Jaz sem ostal brez piščalk pa sem zaenkrat tudi imel srečo in nisem srečal kakšne divjadi. A dela ali ne dela?Če se prav spomnim so jih imeli v Conrado po 3-4 eure. Resno ...nimam pojma,mel in nikoli srečal divjadi ,kot pravim ,naključje ali pa dela .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Danes sem na Črnem kalu videl eno belo raketo speštano skozi ograjo, tik ob kafani. Kaj je bilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Nič hudega. Raketa je zgorela, fant pa je imel strgan kombinezon in malo je šepal. dlicen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dark Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno April 2, 2016 pred 23 urami, Bear pravi: vrjameš al ne, lih sm šou od prjatla domou in sm meu na sebi ene navadne hlače, usnjene allstarke in en hoodie čet termo majco in majco sz kratkimi-nevem niti sam koko sm šou tko lepo skozi Fant, vesel sem zate, da se je tvoje srečanje s srno končalo brez večjih posledic. Razbit moped boš že preživel, nekaj pa boš dobil tudi od zavarovalnice. Opozoriti pa bi želel na nekaj drugega. Pogosto se dogaja, da se odločimo za nakup motorja (po možnosti čim zmoglivejšega), za opremo pa pogosto zmanjka denarja, ali se nam ne zdi potrebna. V oblačilih, ki si jih imel na mopedu (sam ga upravičeno imenuješ bombnik), si imel več sreče kot pameti. Prihodnjič pa morda ne boš imel takšne sreče. Zato lahko iz svoje sreče v nesreči potegneš dva nauka: na mopedu bodi VEDNO v ustrezni zaščitni opremi (moped si kasko zavaroval, kako pa si zaščitil sebe?) in IZOGIBAJ se nočne vožnje. Nasvet o maši pa tudi upoštevaj... Vse dobro želim... dlicen, Andro Asgaard, pik1 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Ker talent se je prevracal po ridah z multistrado danes? pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Ja zakaj je pa prsu rešilc ce mu ni blo nič? Ograja pa lepo sesuta ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno April 2, 2016 Deli Objavljeno April 2, 2016 Dajte kolegi motoristi, pamet v roke ko greste na cesto. Mater ej ...http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/v-kraju-mali-obrez-52-letni-motorist-zapeljal-s-ceste-trcil-v-drevo-in-umrl.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se