AiroH Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 In pol dajo izjave kot so "Oba udeleženca imata veljavni vozniški dovoljeni, motorist dobri dve leti, voznik kombiniranega vozila skoraj 18 let" tudi bakice imajo izpit 60 let pa kai ma to veze :worship: keri bedaki. Držim pesti zate Cvičkar!!! P.S http://www.lokalno.si/si/aktualno/kronika/?id=11042 če berete spodaj komentarje, pa to ni res kaki gnili ljudje obstajajo na svetu!! :trance_33_sleep:
linza Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Ajde, adje Cvickar izdrzljiv si ti mali, moras jos puno voziti...
ataIBA Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Cvičko, moj mladi prijatelj, :( , držimo pesti.
sboy Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Držimo pesti :( Zakaj se to zmeram dogaja takim ki niti živet niso začeli? :(
ZD€N€ Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Držim pesti zate Cvičkar in da se vse skupaj čimpej poceli,....
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Uffff... Cvickar, drzi se, stara kost! Pa cimprej na cesto pol nazaj!
ghibli Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Cvičkar upam da bo vse ok in da boš spet pridno nabiral kilometre.
TinaRR Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 držim pesti da se bo dobro izteklo! ZDRŽI!
KUŠČAR Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Držim pesti. Sporočte mal kaj je znemu. :(
tomkruz Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Držimo pesti :( Zakaj se to zmeram dogaja takim ki niti živet niso začeli? :( to se zgodi zato, ker nimajo izkušenj. žal. imel sem srečo, in svojo mladost preživel. učil sem se večinoma na lastnih kosteh, tudi po tuji krivdi...ampak, imam popravni izpit, in živim naprej, kar sem se navadil, me je naredilo boljšega, varnejšega, previdnejšega. Dragi Cvičkar, pliz pliz ozdravi. srčno upam tudi, da strokovni odvzem nebo vrgel krivde nate. držimo pesti, ostani z nami.
DivjaSvinja Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Sej bo.... fant je močan!!! Bomo s tabo Cvičkar!!!!
Hornet Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Pa veste da sem takoj na cvičkarja pomislu, ko sem včeraj prebaral Delo da je bila nesreča z yamaho. Uh a ga gre kdo pogledat, ker tista slika motorja oz kar je od njega ostalo je grozna. :headbang:
Frips Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Uh a ga gre kdo pogledat, .... Poba je v kritičnem, tako da dvomim, da se da do njega....
bikez Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Poba je v kritičnem, tako da dvomim, da se da do njega.... V šok sobo se ne more kr hodit.
SEOI-NAGE Objavljeno Avgust 6, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2008 Tinko - naša družina drži pesti, prijatelja bova za vedno ostala !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se