vpmotori Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ..mene žal h bratu niso spustili..ker lahko ga obiščeta samo ati pa mami...zdravnica je rekla da izboljšanja ni...ima pa hud pretres možganov,, krvavitve v glavi,, polomljeni obe roki,,polomljeni obe nogi,,zdrobljeni obe zapestji in poškodbe prsnega koša.....držimo pesti da se izvleče.. :cry: fertik... tut jst in vsi v klubu držimo pesti zanj...
dr.looney Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 cvičkar osebno te ne poznam, želim ti pa da boš v tem boju zmagal. družini cvičkarja pa zdržite in spodbujajte ga da se bori, čeprav je v komi vas sliši. dr.looney
sboy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ..mene žal h bratu niso spustili..ker lahko ga obiščeta samo ati pa mami...zdravnica je rekla da izboljšanja ni...ima pa hud pretres možganov,, krvavitve v glavi,, polomljeni obe roki,,polomljeni obe nogi,,zdrobljeni obe zapestji in poškodbe prsnega koša.....držimo pesti da se izvleče.. :cry: Fak ej :cry: Zlomi se zacelijo, sam glava je delikat, če je do zj blo tko, se more premaknt na boljše, na slabše ne more več it.Ma krvavitve se ustavljajo ne? Grem jutri na morje za 10dni in mi prou teži ker nebom vedu kako je z njim.Držal bom pesti vglavnem kot do zj in vem da bo ok. :cry:
sboy Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 ..mene žal h bratu niso spustili..ker lahko ga obiščeta samo ati pa mami...zdravnica je rekla da izboljšanja ni...ima pa hud pretres možganov,, krvavitve v glavi,, polomljeni obe roki,,polomljeni obe nogi,,zdrobljeni obe zapestji in poškodbe prsnega koša.....držimo pesti da se izvleče.. :cry: Fak ej :cry: Zlomi se zacelijo, sam glava je delikat, če je do zj blo tko, se more premaknt na boljše, na slabše ne more več it.Ma krvavitve se ustavljajo ne? Grem jutri na dopust za 10dni in mi prou teži ker nebom vedu kako je z njim.Držal bom pesti vglavnem kot do zj in vem da bo ok. :cry:
Bejba22 Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Mimogrede, a lahko kdo od moderatorjev tole temo razdel iv dve? Ena naj bo izvirna, druga pa cvičkarjeva? :headbang: Kako kruto!!!, človek se bori z življenjem, ti pa modruješ tukaj............ :BUA:, Forum ima še 1000 drugih tematik, pa obišči kaj drugega, če te to ne zanima, ne vem zakaj visiš tukaj, če ti gre ta tema od našega dragega prijatelja na živce :surrender:
Bejba22 Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 :worship: Drži se Martin..... vsi smo s tabo........ vsi Kočevski medvedi, čimprej okrevaj, saj znaš, ker si močna osebnost!! :OK: Lp Bejba :worship:
KR-MULC Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 Dejo MARTIN!!! MK Moto Klapa 7 je s tabo...... :grupni: :grupni: navijamo zate :grupni: :grupni: dam za 100L cvička...sam zmaž se!!!! pa tok ked je Bajo reku u CG mormo jet še na zrezke!!! Držim pesti!!! :cry: :cry: :cry: Predobr smo se mel za pruga maja de bi te zgubl.... zdrž...bor se!!!!
pajkec Objavljeno Avgust 8, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2008 (popravljeno) :headbang: Kako kruto!!!, človek se bori z življenjem, ti pa modruješ tukaj............ :BUA: , Forum ima še 1000 drugih tematik, pa obišči kaj drugega, če te to ne zanima, ne vem zakaj visiš tukaj, če ti gre ta tema od našega dragega prijatelja na živce :surrender: jA TUDI JAZ SE STRINJAM S TABO čE TI NI VŠEČ MAŠ ŠE DOSTI DRUGIH TEM TUKAJ KER SE NAŠ FREND TRUDI ZA ŽIVLENE !!!!!!!! Popravljeno Avgust 8, 2008. Popravil pajkec
Guest pmali Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Pred eno uro sem okusil trdoto asfalta. Podkraj - Kalce že skoraj na Kalcah pri prvi hiši v senci pod drevesom sonce nasproti na debelo droben pesek. Sreča da sem šel počasi v drugi in da ni bilo kakega kombija nasproti, drugače ne vem kaj bi bilo???. Skrivljena balanca in lukna v komolcu, ker mi je dvignilo rokav pa ščitniki niso odigrali svojega. Vsi ki greste iz smeri Ajdovščine preko Podkraja bodite previdni!!!
eXTReme13 Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 jA TUDI JAZ SE STRINJAM S TABO čE TI NI VŠEČ MAŠ ŠE DOSTI DRUGIH TEM TUKAJKER SE NAŠ FREND TRUDI ZA ŽIVLENE !!!!!!!! Jaz ga sicer ne poznam ampak kot motorist mu želim da čimprej okreva. Kar se tiče pa teme majo pa fantje prav da se to razdeli v dve temi. Naredite temo cvičkar in debatirajte o njegovem stanju, ta tema je za obvestila o nesrečah.
dozzi Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Vsi ki greste iz smeri Ajdovščine preko Podkraja bodite previdni!!! Men se zdi ta cesta ena bolj nevarnih. Nikol ne veš kaj te bo pričakalo za kakšnim ovinkom; traktor, blato, pesek, pa tud pešci ... najbolj mi gre pa na živce, ker folk seka ovinke kot za stavo, kaj lahko se zgodi, da te spregleda ali pa ne more več na svoj pas ... tko da je treba vedno z rezervo tam vozit.
Fritz Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 :headbang: Kako kruto!!!, človek se bori z življenjem, ti pa modruješ tukaj............ :BUA: , Forum ima še 1000 drugih tematik, pa obišči kaj drugega, če te to ne zanima, ne vem zakaj visiš tukaj, če ti gre ta tema od našega dragega prijatelja na živce :surrender: Kako kruto, človek se bori za življenje mi pa nabijamo po forumu, anede :yawn: Kot prvo, to ni tema tvojega dragega prijatelja, kot drugo, ta forum ni namenjen samo njemu in kot tretje, tudi na internetu velja svoboda govora, znotraj zakonskih okvirjev. Ali bo fant preživel in če bo, s kakšnimi posledicami bo živel, to je predvsem stvar obsega poškodb, konstitucije njegovega organizma in zdravstvene stroke. Za tiste, ki verujejo v metafizično, je tukaj še možnost skupinske molitve itn. Spodobi se, da se mlademu človeku, ki je imel nesrečo, zaželi dobro. Temu pa niso vsi zavezani, kar tako, in še posebej ne na javnem forumu. Zame je zadosti, če pomislim: "Še eden, ki ga je motorizem veliko stal. Upam, da se bo izmazal." In kadar menim izmazal, potem imam v mislih tudi posledice nesreče, kajti včasih so še hujše stvari od smrti (stvar percepcije posameznika) in v veliko primerih se s tem soočajo ponesrečeni in njihove družine še dolgo potem, ko se je prah okoli nesreče že polegel. Kakorkoli že, do nesreče je prišlo in kaj bo, bo. Piše se o stanju na cesti, napakah občine in pristojnega organa, reakciji voznika kombija itn. Policija je, seveda, napisala pod vzrok nesreče neprilagojena hitrost. Najsi je večina motoristov alergična na ta pojem, odseva ta tudi del resnice. Vozimo počasneje, uporabljajmo pogosteje zavore in zmanjšajmo hitrost vsepovsod kjer so okoliščine sumljive (preglednost, drugi udeleženci, stanje cestišča itn.). Nesreč s tem ne bomo popolnoma odpravili, lahko pa zmanjšamo posledice. Zato tudi razumem Teyo, ki želi prodati motor. Ko ti umirajo prijatelji, ki jih imaš za dobre in preudarne voznike, potem se še bolj zavedaš, da vsakega od nas včasih potegne ta moč, s katero upravljamo. In ko se tega zavedaš, potem se zavedaš tudi tega, da bo lahko nekega dne, na nekem mestu zadostna samo sekunda nepazljivosti in splet okoliščin pa te ne bo več. Skratka, moti me, da ste tako solidarni v izražanju sožalja, niste pa tudi v željah, da bi drugi ne doživeli takšno usodo - v tej temi in v drugih. Zato, pazite nase in spoštujte sebe in druge. Upam, da bo Martin enega dne sam kaj povedal o tem kako je bilo tistega dne in potem.
Orange Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Men se zdi ta cesta ena bolj nevarnih. Nikol ne veš kaj te bo pričakalo za kakšnim ovinkom; traktor, blato, pesek, pa tud pešci ... najbolj mi gre pa na živce, ker folk seka ovinke kot za stavo, kaj lahko se zgodi, da te spregleda ali pa ne more več na svoj pas ... tko da je treba vedno z rezervo tam vozit. Pesek na cesti je tudi na cesti med Ilirsko B in Sembijami !(Spodaj na koncu ravnine proti Sembijam ) Previdno!!!
bernardek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) Fritz lepo napisano in se popolnoma strinjam s tabo, dobre misli in želje lahko izraziš na tisoč načinov, pretirana "skrb" virtualnih znancev in prijateljev je pa malce moteča, napišeš drži se in mu pošlješ smeškota z upanjem da bo čimprej lahko to prebral in to je to.... Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil bernardek
prefix Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 (popravljeno) pravkar se je 2km od moje hise zgodila huda nesreča, v kateri so izgubili življenje voznik avtomobila ter 2 motorista :unsure: :slap: :cry: :cry: :cry: (Med Litijo in Zagorjem). RIP Sem ju slisal ko sta letela mimo hise saj ene 150 :slap: :slap: . Hitrost ubija! Vozite previdno! Popravljeno Avgust 9, 2008. Popravil prefix
_N3jC_ Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 pravkar se je 2km od moje hise zgodila huda nesreča, v kateri so izgubili življenje voznik avtomobila ter 2 motorista :unsure: :slap: :cry: :cry: :cry: (Med Litijo in Zagorjem). RIP Sem ju slisal ko sta letela mimo hise saj ene 150 :slap: :slap: . Hitrost ubija! Vozite previdno! jao jao :? pa glih po radio sm poslušu da je zaprta cesta in se mi je takoj zdel da so motoristi vpleteni :cry:
ELO Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 dva motorista, baje peljala vzporedno, trčila v avto, ki se je priključeval na glavno cesto in zavijal levo. voznik avtomobila je za seboj zapustil štiri otroke... iskreno sožalje!!!
_LuX_ Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 FAK! Danes okoli 7...Oče in sin na jezersko (vem da je meu en aprillio - oče, ker je bila zbita), sedim na neki avtobusni da se malo odpočijem (direkt iz litije bil) pa prideta mimo, ko se odpravim, peljem gor...Mi en kolesar maha kao počas počas počas...Ok peljm skrajno previdno, sm si mislu spet en šlepar dol voz, peljem, pa vidm tm en kolesar maha z florestencno jakno, itak ustavim..na tleh pa motorista. Sin je rekel, da je bil nekaj časa nezavesten, nato pa je lahko govoril, ni se spomnil kako je padel, niti ne zakaj, ponavljal je vprašanja kaj je z motorjem...Govoril je normalno, kakor je on rekel, da ga ne boli kej prav močno. Prišli rešilci, odpeljali do helihopterja in v kliničnega v ljubljano. Stari upam da bo vse OK!!!! Vzrok: kolikor sem razumel spodneslo sprednjo gumo, model trčil v ograjo vrjetno s hrbtom in z glavo v tla.. Res upam da bo vse ok... Tip je umrl v bolnišnici. R.I.P
kotzi Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 Mater...., dejte ahtat!!! Cvičkar, drž se!! Iztok
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 jao jao :? pa glih po radio sm poslušu da je zaprta cesta in se mi je takoj zdel da so motoristi vpleteni :cry: JA ti maš pa tok hudo intuicijo, da bi moral delat na nacionalni TV al pa radiu ... da bi predvideval nesreče pa to ...
bernardek Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 :cry: sej ne morem verjet kaj se dogaja
Gost Objavljeno Avgust 9, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2008 JA ti maš pa tok hudo intuicijo, da bi moral delat na nacionalni TV al pa radiu ... da bi predvideval nesreče pa to ... črni humor raje prišparaj za ostale teme, ne bo nič narobe, tukaj so pa stvari preveč resne da bi se iz njih šalili...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se