Cartman Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 chunga, bistvo motozborov je druženje ljudi z enakim hobijem, za pitje tega ne rabiš. Ja pa ja. Zbori so izredne prilike za izmenjavo izkušenj, (kolk smo se ga pa na unmu zboru) odličen kulturni dogodek z dobro glasbo,(tega ni treba komentirat posebej, ne?) in sploh so eno tako nekomercialno gibalo napredka za novosti je bikerska scena dojemljiva skoraj tako kot RKC. zdi se mi da se ta zadeva ni niti malo spremenila vsaj 15 let. Tolk je minilo od kadar je bil cartman v klubu in se matral na prvem zboru. . . je pa res, da se spomnim samo šterih usodnih nesreč, ki so bile neposredno povezane z zborom. (dva v Goriških Brdih, eden v preklmurskih koncih, in eden na Kalcah) raznorazni nejkoooti in njegovi kloni pa na veliko žalost njihovih družin in frendov, precej pogosteje plemenitijo črne kronike. Kruzeja (tomkruzov klon?!?!) in njegove darwinistične teorije o preživetju najmočnejših bi pa stestiral s deset minutnim pogledom v njegov zdravniški karton. če je pojedel 1 škatlo antibiotika u svojem lajfu, ni nujno, da bi sedaj smetil po forumu, ne? če je bil operiran za slepičem ali katero koli drugo "banalno" operacijo, bi zdej, bednik, s svojimi teorijami gnojil rožice. . . .
Gost Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Ja pa ja. Zbori so izredne prilike za izmenjavo izkušenj, (kolk smo se ga pa na unmu zboru) odličen kulturni dogodek z dobro glasbo,(tega ni treba komentirat posebej, ne?) in sploh so eno tako nekomercialno gibalo napredka za novosti je bikerska scena dojemljiva skoraj tako kot RKC. zdi se mi da se ta zadeva ni niti malo spremenila vsaj 15 let. Tolk je minilo od kadar je bil cartman v klubu in se matral na prvem zboru. . . je pa res, da se spomnim samo šterih usodnih nesreč, ki so bile neposredno povezane z zborom. (dva v Goriških Brdih, eden v preklmurskih koncih, in eden na Kalcah) raznorazni nejkoooti in njegovi kloni pa na veliko žalost njihovih družin in frendov, precej pogosteje plemenitijo črne kronike. Kruzeja (tomkruzov klon?!?!) in njegove darwinistične teorije o preživetju najmočnejših bi pa stestiral s deset minutnim pogledom v njegov zdravniški karton. če je pojedel 1 škatlo antibiotika u svojem lajfu, ni nujno, da bi sedaj smetil po forumu, ne? če je bil operiran za slepičem ali katero koli drugo "banalno" operacijo, bi zdej, bednik, s svojimi teorijami gnojil rožice. . . . nejko v svojih 4 letih odkar je redno na cesti z motorji še ni zakrivil nesreče, je pa mu neštetokrat bla odvzeta prednost (enkrat tud smo počli), neštetokrat bil žrtev izsiljevanja ob prehitevanju, ker so pač eni bli fauš da moj motor leti bolj ko njihov avto, pa so me malo hteli spravit iz ceste, in nešteto podobnih situacij...sicer pa ne se bat, nejko si bo vzel dopust od cest in za nekaj časa presedlal na kros, ker še ene take sezone kot je letošnja že po verjetnostnem računu ne morem preživet, ker ni blo furce v kateri vsaj enkrat ne bi blo situacije kjer bi odločali milimetri in stotinke...to so pa pač naše zjebane ceste in fukjeni vozniki, no pa priznam da tut jaz nisn bil med počasnimi...tak da ene kamikaze ste se rešli za nekaj časa- odvisno kdaj me bo spet začelo vlečt na cesto, pa se spet vidimo :D
Cartman Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 nejko v svojih 4 letih odkar je redno na cesti z motorji še ni zakrivil nesreče, je pa mu neštetokrat bla odvzeta prednost (enkrat tud smo počli), neštetokrat bil žrtev izsiljevanja ob prehitevanju, ker so pač eni bli fauš da moj motor leti bolj ko njihov avto, pa so me malo hteli spravit iz ceste, in nešteto podobnih situacij...sicer pa ne se bat, nejko si bo vzel dopust od cest in za nekaj časa presedlal na kros, ker še ene take sezone kot je letošnja že po verjetnostnem računu ne morem preživet, ker ni blo furce v kateri vsaj enkrat ne bi blo situacije kjer bi odločali milimetri in stotinke...to so pa pač naše zjebane ceste in fukjeni vozniki, no pa priznam da tut jaz nisn bil med počasnimi...tak da ene kamikaze ste se rešli za nekaj časa- odvisno kdaj me bo spet začelo vlečt na cesto, pa se spet vidimo :D a maš disleksijo? kr tvoje pisanje ma hudo zmden vrstni red. to ni važno. jaz se za nejkota ne bojim, ker to ni moje delo. in nejko more vedet, da na motorju te more bit strah zase. ne panično strah. tak, zdrav strah k čuva ovce. neglede a te auto izsili, al je bedak za volanom. najebal boš ti. in kriv? na pogrebu nobenga ne briga kdo je kriv. u bolnici pa te prešine, da u bistvu, tam ni blo treba prehitevat, in tam ni blo treba letet 230. . . You live with that. jaz nebom.
Gost Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 a maš disleksijo? kr tvoje pisanje ma hudo zmden vrstni red. to ni važno. jaz se za nejkota ne bojim, ker to ni moje delo. in nejko more vedet, da na motorju te more bit strah zase. ne panično strah. tak, zdrav strah k čuva ovce. neglede a te auto izsili, al je bedak za volanom. najebal boš ti. in kriv? na pogrebu nobenga ne briga kdo je kriv. u bolnici pa te prešine, da u bistvu, tam ni blo treba prehitevat, in tam ni blo treba letet 230. . . You live with that. jaz nebom. vse to je res, ampak na motoru te pač prevzame tisti občutek in želja po adrenalinu, da straha skoraj več ni, tud v kritičnih situacijah, katerih sem glede na svojo kilometrino imel res ogromno me ni prevzel strah, temveč zgolj dodaten adrenalin, ki je pripravil možgane in telo do tega da so hitro reagirali, mogoče sem ravno zarad tega danes še živ, ker če bi otrpnil me verjetno več ne bi blo...vsa ta strah pa pride za mano, po končani furi ko malo razmišljaš kaj bi se lahko zgodilo, ravno zarad tega sn se odločo da za en čas prekinem z cestaki, pa tud pred kratkim ko sn gledal kolega kako je letel v zaščitno ograjo me je tud stisnilo, ampak kaj ko sem en dan za tem dogodkom spet žgal na polno, kot da se ne bi nič zgodlo...skratka počasi se ne morem vozit, čeprav se zavedam vseh nevarnosti, preprosto ne morem...in raje kot počasi se sploh ne vozim, zato sn prišel do sklepa da je treba naredit rahlo pavzo- kvečjemu kako dirkališče, drugač pa kros, ki je neprimerno bolj varen kot cestak- čeprav se glih tak lahko ubiješ, je pa možnost dosti manjša...
gusti Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 a maš disleksijo? kr tvoje pisanje ma hudo zmden vrstni red. to ni važno. jaz se za nejkota ne bojim, ker to ni moje delo. in nejko more vedet, da na motorju te more bit strah zase. ne panično strah. tak, zdrav strah k čuva ovce. neglede a te auto izsili, al je bedak za volanom. najebal boš ti. in kriv? na pogrebu nobenga ne briga kdo je kriv. u bolnici pa te prešine, da u bistvu, tam ni blo treba prehitevat, in tam ni blo treba letet 230. . . You live with that. jaz nebom. Podpis. Nekdo me izsili na križišču. On je kreten in nesposoben bedak, jaz sem pa mrtu. Kdo je zej na boljšem? Raje sem jajca in živ ostanem, da lahk kretenu vsaj fakiča pokažem, če si mrtu mu še tega nemorš.
volk Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Ja pa ja. Zbori so izredne prilike za izmenjavo izkušenj, (kolk smo se ga pa na unmu zboru) odličen kulturni dogodek z dobro glasbo,(tega ni treba komentirat posebej, ne?) in sploh so eno tako nekomercialno gibalo napredka za novosti je bikerska scena dojemljiva skoraj tako kot RKC. zdi se mi da se ta zadeva ni niti malo spremenila vsaj 15 let. Tolk je minilo od kadar je bil cartman v klubu in se matral na prvem zboru. . . je pa res, da se spomnim samo šterih usodnih nesreč, ki so bile neposredno povezane z zborom. (dva v Goriških Brdih, eden v preklmurskih koncih, in eden na Kalcah) raznorazni nejkoooti in njegovi kloni pa na veliko žalost njihovih družin in frendov, precej pogosteje plemenitijo črne kronike. Kruzeja (tomkruzov klon?!?!) in njegove darwinistične teorije o preživetju najmočnejših bi pa stestiral s deset minutnim pogledom v njegov zdravniški karton. če je pojedel 1 škatlo antibiotika u svojem lajfu, ni nujno, da bi sedaj smetil po forumu, ne? če je bil operiran za slepičem ali katero koli drugo "banalno" operacijo, bi zdej, bednik, s svojimi teorijami gnojil rožice. . . . Druge obmetavaš s tem, da pišejo nekaj kar ne poznajo vendar sam počneš in narediš prav to Moto žuri so se samo v zadnji 10 letih HUDO spremenili, od prej pa še bolj. (in bodi zdaj pameten pa napiši da veliko skupnega je še vedno ostalo. Priznam! Lahko začneva pri motorjih, šotorih, alkoholu,...) O ostalem pa niti nebi.
volk Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 sej mene tud boli tist cesar nimam,da nega boli klinac...ampak ce smo ze pr naravni selekciji,nej ta najprej izpljune take k je on,ker tako misleci si ne zasluzjo filat nasih slovenskih deklin,da bojo poj se otroc rasl iz tega..plevel ane,tko k je blo recen :slap: Tretji rajh je mel dobr program ANEDA :whistle:
Cartman Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 Druge obmetavaš s tem, da pišejo nekaj kar ne poznajo vendar sam počneš in narediš prav toMoto žuri so se samo v zadnji 10 letih HUDO spremenili, od prej pa še bolj. (in bodi zdaj pameten pa napiši da veliko skupnega je še vedno ostalo. Priznam! Lahko začneva pri motorjih, šotorih, alkoholu,...) O ostalem pa niti nebi. skjuzmi? a si citiral napačn post, al jez ne razumem :unsure: Jez sem bil na precej zborih, pred 10-12 leti, ko sm mel pač 17/18 let in svojga hardtaila By Šoki. res hudo sem se boril na prvih dveh zborih kluba NNR. in pol to zadevo prerastel/se naveličal. Lani je blo pet let, ko nisdm bil na nobenem zboru, nakr sem parkiral v novigrad. wild and free? mam še nalepko na luči. no, razn de je vozni park mlajši, in folk tudi, v poprečju, se mi je zdelo da sem padu v leto 1997. zdej pa....glej, zarad mene....ti lahk tud za pivo dam, naslednjič ko bom kje na zboru (mal me Hvar mika. je prijetno daleč)
Fritz Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 vse to je res, ampak na motoru te pač prevzame tisti občutek in želja po adrenalinu, da straha skoraj več ni, tud v kritičnih situacijah, katerih sem glede na svojo kilometrino imel res ogromno me ni prevzel strah, temveč zgolj dodaten adrenalin, ki je pripravil možgane in telo do tega da so hitro reagirali, mogoče sem ravno zarad tega danes še živ, ker če bi otrpnil me verjetno več ne bi blo...vsa ta strah pa pride za mano, po končani furi ko malo razmišljaš kaj bi se lahko zgodilo, ravno zarad tega sn se odločo da za en čas prekinem z cestaki, pa tud pred kratkim ko sn gledal kolega kako je letel v zaščitno ograjo me je tud stisnilo, ampak kaj ko sem en dan za tem dogodkom spet žgal na polno, kot da se ne bi nič zgodlo...skratka počasi se ne morem vozit, čeprav se zavedam vseh nevarnosti, preprosto ne morem...in raje kot počasi se sploh ne vozim, zato sn prišel do sklepa da je treba naredit rahlo pavzo- kvečjemu kako dirkališče, drugač pa kros, ki je neprimerno bolj varen kot cestak- čeprav se glih tak lahko ubiješ, je pa možnost dosti manjša... Psihološko svetovanje Darka Bajec, univ. dipl. psiholog Med drugim ponuja: - Svetovanje pri težavah odraščanja - Svetovanje pri težavah v spolnosti Naredite majhen korak za svoje dobro duševno počutje. Lokacija - Razlagova 3, Maribor. Tel. (031) 680 221 Zberi pogum in dovoli, da ti pomagajo :winkiss:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 no pol pa lahk sam moli,da se mu ne bodo besede kdaj zaletele v grlu,ce bodo njegovi potomci takratko vlekli...naravna selekcija na cesti ane,sj to ni nc tazga :headbang: Zakaj bi se mu zaletele v grlu? Če to verjame, se mu nima kaj zaletavat. To bo sprejel in tako bodi. Za razliko od enih, ki se radi potem sprašujejo "Pa zakaj je ravno on/ona moral imeti tako nesrečo in tako umret ..." Sej ... zdaj že razumeš, kam ciljam, right? Sprejmi svojo karmo in se ne sprašuj, zakaj - odgovorov običajno ni (adekvatnih), ali pa jih niste pripravljeni sprejeti (racionalnih).
Gost Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 (popravljeno) Psihološko svetovanje Darka Bajec, univ. dipl. psiholog Med drugim ponuja: - Svetovanje pri težavah odraščanja - Svetovanje pri težavah v spolnosti Naredite majhen korak za svoje dobro duševno počutje. Lokacija - Razlagova 3, Maribor. Tel. (031) 680 221 Zberi pogum in dovoli, da ti pomagajo :winkiss: hehe no za to zadevo pa ziher ne rabim mam babo ki me porihta vsaj nekajkrat tedensko, za ostalo pa nikol ne veš hehe...mogoče pa so dobre medicinske sestre .) Popravljeno Avgust 14, 2008. Popravil chunga
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 hehe no za to zadevo pa ziher ne rabim mam babo ki me porihta vsaj nekajkrat tedensko, za ostalo pa nikol ne veš hehe...mogoče pa so dobre medicinske sestre .) Ignorance is bliss ...
Irencko Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 se wm ne zdi d ste enmal :topic: ?
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 se wm ne zdi d ste enmal :topic: ? Ne,ker skušamo preprečit nesrečo :-)
Lauura Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 V Poljanah na Križišču se je naredila prometna nesreča... Motorist peljal čez rdečo luč in se zaletel v avto. Je v kliničnem, več pa nevem. Tele 14 dni je pa kriza... :unsure:
ProdriveR Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Psihološko svetovanje Darka Bajec, univ. dipl. psiholog Med drugim ponuja: - Svetovanje pri težavah odraščanja - Svetovanje pri težavah v spolnosti Naredite majhen korak za svoje dobro duševno počutje. Lokacija - Razlagova 3, Maribor. Tel. (031) 680 221 Zberi pogum in dovoli, da ti pomagajo :winkiss: Fak no,pa ne bom u MB hodu.A je kje kaj blizjega? :D Jest kr zivcn ratam,k berem poste od nekaterih tukaj pisocih. Ne razumem,kako so(ste) lahko tako prepricani,da VI ne boste nikoli zakrivili podobne nesrece kot je bila tale?? Sicer mocno upam,da se kaj takega ne zgodi nikoli in nikomur. Samo se vedno je najlazje pametovat,kako drugi vozijo,sami se pa imate za vzornike. Tudi ce vozis po omejitvah in nabases avto,kolesarja,motorista... so lahko posledice katastrofalne. Pa se tole,kdor tukaj trdi da vozi po omejitvah in v skladu z vsemi CPP, po mojem mnenju laze ;) Je pa vsekakor razlika,med voznjo in divjanjem. Ajde
Fritz Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Fak no,pa ne bom u MB hodu.A je kje kaj blizjega? :D Jest kr zivcn ratam,k berem poste od nekaterih tukaj pisocih. Ne razumem,kako so(ste) lahko tako prepricani,da VI ne boste nikoli zakrivili podobne nesrece kot je bila tale?? Sicer mocno upam,da se kaj takega ne zgodi nikoli in nikomur. Samo se vedno je najlazje pametovat,kako drugi vozijo,sami se pa imate za vzornike. Tudi ce vozis po omejitvah in nabases avto,kolesarja,motorista... so lahko posledice katastrofalne. Pa se tole,kdor tukaj trdi da vozi po omejitvah in v skladu z vsemi CPP, po mojem mnenju laze ;) Je pa vsekakor razlika,med voznjo in divjanjem. Ajde No, tisto je bilo po meri za našega Nejčija. Zate lahko, po potrebi, poiščemo ustrezno rešitev bližje domu :winkiss: Ker si lih mene citiral, bi lahko tudi navedel kje jaz pišem, da se nesreča ne more zgoditi meni oz. da jaz vedno vozim po predpisih (pa večino časa res vozim po predpisih oz. z minimalnimi odstopanji)?? Če tega ne najdeš razmisli o... Razlika med vožnjo in divjanjem vsekakor je. Težava je, ker ima vsak svoje kriterije za pojem divjanje. Za nekatere je divjanje samo tisto kar je čez 270km/h in je vse kar je pod 130km/h oviranje prometa. Go figure... :doze:
Dogma Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 V Poljanah na Križišču se je naredila prometna nesreča... Motorist peljal čez rdečo luč in se zaletel v avto. Je v kliničnem, več pa nevem. Tele 14 dni je pa kriza... :unsure: http://24ur.com/novice/crna-kronika/motori...-rdeco-luc.html genij
ProdriveR Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 @Fritz - Ja sorcy,tisto sploh ni blo misljeno tebi. Sam citiral sem,ker mi je bil vsec tvoj link ki si ga dodal :D Tko da ni tole nc nate letel. Kar se pa omejitev tice in drzanja le teh. Zlender je enkrat reku,da ce omejitev 50km/h! To ne pomeni 56 ali 52km/h...omejitev je 50km/h. Torej vse kar je nad 50 je krsenje CPP. Zato jaz pravim,da ga ni oz jaz ne poznam nikogar bi se vozil striktno po omejitvah. Je pa bistvena razlika ce se peljes 56km/h skoz naselje kot pa npr 78km/h ali vec. Upam,da razumete kaj hocm povedat. Hocem sam dopovedat,da naj ne obsojamo drugih ampak poskrbimo in pazimo nase! lp
ETV1000 Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Bolj ko vas berem bolj se mi zdi da je kar nekaj "soon to be dead" kandidatov. Imam samo dve želji preden odjahate v legendo. Pliiiiiz ne me ubit. Pa upam, da imate izpolnjene kartice za doniranje organov. Da vas bo imel vsak kdo v lepem spominu. Pa tudi spodobi se. Zdej pa hitro na cesto mislt si ne morte kok ljudi na dializi navija za vas. :evilgrin:
ETV1000 Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Najbrž kdo uspe tudi kaj pobremzat ane. Tu se šteje samo mrtve sem opazil. Ali obstaja tudi statistika trajno poškodovanih? Res je da je mrtvih kolikor toliko veliko. Koliko je tistih ki po nesreči niso več "tisti stari" ? Predvidevam da še več.
Fritz Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Dej še zase eno skodelico nalij, kersi čist preveč brihten Če te v mojem pisanju kaj moti, lahko poskusiš temu argumentirano oporekati. Drugač pa na zdravje :evilgrin: Najbrž kdo uspe tudi kaj pobremzat ane. Tu se šteje samo mrtve sem opazil. Ali obstaja tudi statistika trajno poškodovanih? Res je da je mrtvih kolikor toliko veliko. Koliko je tistih ki po nesreči niso več "tisti stari" ? Predvidevam da še več. Ni statistike, ker teh podatkov ne dobiš tako lahko. Novinarji pač napišejo težko poškodovan in potem se za temi ljudmi bolj ali manj izgubi vsaka sled. Tako kot pri fantu z Dolenjske, ki dobiva veliko podpore na forumu. Čez nekaj časa bo predvsem prepuščen sam sebi, svoji družini in ožjemu krogu ljudi. Tako kot vsak med nami. Ne glede na to, upam, da bo okreval brez resnih trajnejših poškodb. Nekaj forumašev je tudi že bilo poškodovanih in je svoje zgodbe in okrevanje predstavilo na forumu (npr. Hanzi). Vsaj zase lahko rečem, da je bilo to zelo dojemljivo branje.
fifty Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Ni statistike, ker teh podatkov ne dobiš tako lahko. Novinarji pač napišejo težko poškodovan in potem se za temi ljudmi bolj ali manj izgubi vsaka sled. Tako kot pri fantu z Dolenjske, ki dobiva veliko podpore na forumu. Čez nekaj časa bo predvsem prepuščen sam sebi, svoji družini in ožjemu krogu ljudi. Tako kot vsak med nami. Ne glede na to, upam, da bo okreval brez resnih trajnejših poškodb. Nekaj forumašev je tudi že bilo poškodovanih in je svoje zgodbe in okrevanje predstavilo na forumu (npr. Hanzi). Vsaj zase lahko rečem, da je bilo to zelo dojemljivo branje. Nekje sem slišal (prebral?) podatek za Slovenijo: cca 50 mrtvih, cca 200 hudo poškodovanih (invalidi) in cca 1000 lažje ranjenih (brez resnejših posledic) motoristov in/ali sopotnikov na leto. Številke se seveda iz leta v leto spreminjajo a razmerje je približno tako. Žal to večini očitno nič ne pomeni; tudi ta forum poka po šivih od nadutih in objestnih izjav (težko bi jih označil za "misli", ker za produkcijo misli je potrebno - misliti) mlečnozobih in nezrelih dirkačev, ki jih ustavi le lastna nesreča ...
Fritz Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 Tukaj so podatki za leto 2006 (42 mrtvih, 175 hudo poškodovanih in 475 lahko poškodovanih). Kolesa z motorjem so obravnavana ločeno. Na straneh Policije je na splošno veliko statističnih podatkov o prometni varnosti in vsem ostalem, s čemer se Policija ukvarja.
jvalant Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 @Fritz - Ja sorcy,tisto sploh ni blo misljeno tebi. Sam citiral sem,ker mi je bil vsec tvoj link ki si ga dodal :D Tko da ni tole nc nate letel. Kar se pa omejitev tice in drzanja le teh. Zlender je enkrat reku,da ce omejitev 50km/h! To ne pomeni 56 ali 52km/h...omejitev je 50km/h. Torej vse kar je nad 50 je krsenje CPP. Zato jaz pravim,da ga ni oz jaz ne poznam nikogar bi se vozil striktno po omejitvah. Je pa bistvena razlika ce se peljes 56km/h skoz naselje kot pa npr 78km/h ali vec. Upam,da razumete kaj hocm povedat. Hocem sam dopovedat,da naj ne obsojamo drugih ampak poskrbimo in pazimo nase! lp Tole je pa res precej ozkogledno (sem danes precej prijazen, da ne uporabim kakih socnejsih izrazov, ki so morda bolj primerni), striktno 50km/h! Pa kaj tale Zlender je za zajtrk, da je tko pameten? A upa on stopt 15 metrov od crte, mi bomo pa do nje pognali motor na 50km in bremzali, pol pa avto, pa avtobus, pol pa se sleparja k ma ene 20 ton nalozenih... Pa nej izbira, al motor pri 60km/h al sleper pri 45km/h. Jaz tocno vem kaj bi izbral!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se