kocka Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Ja spredaj bi mogla bit 2.75-21 zadaj pa 4.10-18! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 Mangart Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 a so na bikepics že usposobili upload :shock: , cool Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 ne se, baje enkrat aprila :? . to je se od prej gor. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 9, 2003 Deli Objavljeno Februar 9, 2003 ja, sem gledu in probavu, pa nč od nč :cry: , kurc, sej je afrika... :lol: ti, si je AlCapone (član MS) nabavu WR400, mate na gorenjskem enga kandidata več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2003 fantje a mislte ,da bi se dal dobit WR400F street rabljeno v sloveniji? :? Kok je sploh WR-k v slo? 2 mogoče? :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 misl'm da jih je več, samo je problem, ker se prodajajo takrat ko so že :cry: , ni pa nujno, samo če je dobra, je ponavadi tut draga lahko pa glih na dobro in ugodno nabašeš...redno preverjaj salomonca in še kake druge oglase WR400 :arrow: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 v ca. pov leta nisem zasledil nobene v salamoncu, drugje pa sploh ne.upajmo pa da vsaj dobro drži ceno 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 no kdaj se gremo pelat, da še kdo slika k mate vsi digitalce :? upajmo da se bo vsaj D.J. držov tistega kar je rekel :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 a mas kaksno dobro idejo kam? kdaj si jo pa nabavil? cestitam 8) , pa velik veselih kilometrov :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cypena Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 ja, sem gledu in probavu, pa nč od nč :cry: , kurc, sej je afrika... :lol: A mislis, da znajo na bikepics kaj zatezit, ce svoje fotke z njihove strani "lepis" kje drugje, recimo v motosvetov forum? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 capone, valda da velja ja, sem gledu in probavu, pa nč od nč :cry: , kurc, sej je afrika... :lol: A mislis, da znajo na bikepics kaj zatezit, ce svoje fotke z njihove strani "lepis" kje drugje, recimo v motosvetov forum? to se včasih sploh ni dalo, pa sem jim mail poslal (mogoče tut kdo drug), da se tega ne da in so zrihtal problem je samo, če slikco, ki jo uploudaš k njim, uporabiš za avatar ali svoj "podpis", ker se zadeva ponavljaz objavljenimi posti in jim kao obremenjuje strežnik tako da ni panike 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
typeR Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Vsi kr neki lepte slikce, zdej bom se pa jest prelpu neki mojga, mojo bivso boljso polovico... Tole je bla moja boljsa polovica, pa sm jo prodal, zdej pa kupujem SX KTM...Aja, bla je pa letnik 97, vse na novo preurejena...Motor je su pa v Črno na Koroškem....Prodal lani avgusta, za 430k SIT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kar tako naprej!!! Kje si pa 'one industries' kit kupu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
typeR Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kar tako naprej!!! Kje si pa 'one industries' kit kupu??? Pr STAR motorsport, če se ne motim, vse drugo sm kupu v AUNERJU GRAZ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kaj mi noben ne ve nič povedat kere gume naj dam na DTjko?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Kar tako naprej!!! Kje si pa 'one industries' kit kupu??? Pr STAR motorsport, če se ne motim, vse drugo sm kupu v AUNERJU GRAZ! am kolko si pa dav za tele nalepke? mikajo me tudi za na sedeš...se jih zašije, prilepi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Ej KOCKA Jst sem ti napisu kere gume so zakon(moje skromno mnenje) za tvojo kobilco in celo iste dimenzije so,kot so bile moje!Zdej pa cak na bozicka da ti jih kup pa pomoznosti se montera... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 jest bi tudi kej napisu, pa sem se vrgu v politko ligazabojprotiturizmupress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
typeR Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Kar tako naprej!!! Kje si pa 'one industries' kit kupu??? Pr STAR motorsport, če se ne motim, vse drugo sm kupu v AUNERJU GRAZ! am kolko si pa dav za tele nalepke? mikajo me tudi za na sedeš...se jih zašije, prilepi? Hm...Ble so kr drage, če se ne motim, je prsla prevleka in vsi dekorji, ki jih vidiš na motorju cc 30-35k SIT...Prevleka se "prklanfa gor", že na obstoječo prevleko, jest sm dau to delat, k enmu, k prevlači sedeže pa mi je 1000SIT računu, je pa dosti boljša kot pa original, nč ne drsi, skratka super... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2003 typeR kater motor maš pa zdej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
typeR Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 typeR kater motor maš pa zdej? Trenutno nič, včasih pelem mal fotrovga R1150R, drugače sm pa v dilemi, ali SX al pa yz 125 cross, al 620 supermoto, al exc 520 al pa wr 426, al pa honda hornet 600 al pa fazer 600, bomo vidli kako bo financno stanje, trenutno pa avto kupujem... :lol: hehe, mam skuterja aprilia polini 70cc, za v trgovino pa nazaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 Cypena ... kako dolgo pa že maš tega KTM ja ? Kir letnik je ... nasploh pa je z 18 literskim keslom samo par komadov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Februar 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 13, 2003 typeR jaz glasujem za WR :wink: :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
typeR Objavljeno Februar 13, 2003 Deli Objavljeno Februar 13, 2003 typeR jaz glasujem za WR :wink: :twisted: :P HM... mislim da bo padu 520exc, wr ma premalo kubikazo...ma kolega sam on ma yz 426 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave