Alla Objavljeno November 14, 2002 Opozori Objavljeno November 14, 2002 Ampak običajno se ne konča pri dveh kozarcih in nakoncu pastaneš sam neprivlačen za okolico, pa še zavedaš se ne tega :? Je pa okolica tebi toliko bolj privlačna....... :wink: :D :D :D :D :D Alla
Manu Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 Ampak običajno se ne konča pri dveh kozarcih in nakoncu pastaneš sam neprivlačen za okolico, pa še zavedaš se ne tega :? Je pa okolica tebi toliko bolj privlačna....... :wink: :D :D :D :D :D Alla A zato sem se zadnjič pr Manti skor zaljubila vate, draga ? 8) :wink:
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 A zato sem se zadnjič pr Manti skor zaljubila vate, draga ? 8) :wink: A zdaj bom moral pa se na decve pazit, da mi je ne speljete?! :shock: :twisted: :D Razen ce... se samo prikljucis... ehehehehheheh.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D
Ice Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 gregs,po dveh kozarcih vina je tebi ze vse vseeno. :twisted: :lol: 8)
manjak Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 Tale se je pa vsekakor prov odloču :D :D :D
Alla Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 Ampak običajno se ne konča pri dveh kozarcih in nakoncu pastaneš sam neprivlačen za okolico, pa še zavedaš se ne tega :? Je pa okolica tebi toliko bolj privlačna....... :wink: :D :D :D :D :D Alla A zato sem se zadnjič pr Manti skor zaljubila vate, draga ? 8) :wink: A se nisi, draga? Jaz sem se............ :roll: :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 gregs,po dveh kozarcih vina je tebi ze vse vseeno. :twisted: :lol: 8) Ne pijem vina... :wink:
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 A se nisi, draga? Jaz sem se............ Evo, pa sem spet zvisu... :cry:
Ice Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 gregs,po dveh kozarcih vina je tebi ze vse vseeno. :twisted: :lol: 8) Ne pijem vina... :wink: ja.....saj zato....... :lol:
dave the wave Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 A se nisi, draga? Jaz sem se............ Evo, pa sem spet zvisu... :cry: No Gregs, pa saj ni tako hudo :cry: :cry: .Samo ne zdaj z vinom začet :drinking: . ....bo boljše..........al pa tud ne :D :D :D lp DTW p.s.: Gregs čestitam za nov motor.
Manu Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 Ampak običajno se ne konča pri dveh kozarcih in nakoncu pastaneš sam neprivlačen za okolico, pa še zavedaš se ne tega :? Je pa okolica tebi toliko bolj privlačna....... :wink: :D :D :D :D :D Alla A zato sem se zadnjič pr Manti skor zaljubila vate, draga ? 8) :wink: A se nisi, draga? Jaz sem se............ :roll: :D :D :D :D Alla Pa ja... se če pomislim...mal sem se pa :oops: :oops: 8)
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 A se nisi, draga? Jaz sem se............ ...zaljubila vase?! A nisi to ze skoz?! :wink: :twisted: :D
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Opozori Objavljeno November 15, 2002 .Samo ne zdaj z vinom začet :drinking: . ....bo boljše..........al pa tud ne p.s.: Gregs čestitam za nov motor. Ne bom zacel, ne skrbi.. tudi, ce bo se bolj hudo, ne bom... sem toliko trden.. :D Hvala... Upam, da tudi ti okrevas in da se prihodnjo sezono spet srecamo na cesti na motorjih... 8)
Hanzi Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 A to magija dela? :o :?: :roll:
manjak Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 A to magija dela? :o :?: :roll: Ja, sam taka posebne vrste :drinking:
Manu Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Ker se približuje NFS bi skoraj morali to temo obuditi k življenju 8) Mogoče bi jo nadgradili, poglobili in razdelali :roll: Privlačnejši po dveh kozarcih vina.... hmmm :? Ampak katerega :?: :roll: Belega? :shock: Rdečega? :shock: Refošk? Merlot? Zelen?Malvazija?Pinot? A se kdo spozna na to :?: :lol:
Noise Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Manuela, iz ust si mi vzela temo ( :shock: )... NFS + vino + M&Ž = ??
Manu Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Manuela, iz ust si mi vzela temo ( :shock: )... NFS + vino + M&Ž = ?? Ne bi vedla, sine.... ne bi :roll: :? :shock: Ampak bo zihr zažgal 8) :lol:
GREY WOLF Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 In vino veritas... torej kozarček al pa dva da bova lepša oba. :worship:
fossil Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 za zihr raj flašo, tm ne moreš falit
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se