Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kolko gre zaprta husa?

105 km/h. Pa še to se neki matra.

Objavljeno

ka je fora,da gre men 130 v 5. tut k sma 2 gor,če sm pa sam pa v 6. ne gre več k 130 oz. mam občutek da nebi šlo

Objavljeno

mogoče je to da nikoli zares ne teram po ravnini alpa prekmalu prešaltam v 6.?

Objavljeno

brez skrbi, se ne bo prodala pod to ceno ;) če pa se bo... pa lucky me :D kasko bi bil 1000€ brez ugodnosti tk da pšt :P

Objavljeno

brez skrbi, se ne bo prodala pod to ceno ;) če pa se bo... pa lucky me :D kasko bi bil 1000€ brez ugodnosti tk da pšt :P

za koliko pa daš samo hgsa?

Objavljeno

za koliko pa daš samo hgsa?

Kr lepo u vrsto za mano se pustav!! :D hehe Šala.    Sem ga že jst sprašvou pa sm dobil isti odgovor. (=

Objavljeno

Sem jo glih pred 10 min opazu na netu. Kaj bo pa sedaj zaen motor prišel v garažo? Še vedno SM, ali kaj drugega?

suza bo...http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3634770, gremo mal na pisto :P, razen če bo kak močnejši SM(TM,HM) prišel na avto net oz. moto.it

Objavljeno

suza bo...http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3634770, gremo mal na pisto :P, razen če bo kak močnejši SM(TM,HM) prišel na avto net oz. moto.it

a ne meu tale motor eno leto nezei tok km? a je to zaribano da je generalka delana? pa prejsn lastnik je meu plavo jamahco 660 anda? Ja ja ... tale je meu vec km siguren. si ti vrtu nezei?

Objavljeno (popravljeno)

a ne meu tale motor eno leto nezei tok km? a je to zaribano da je generalka delana? pa prejsn lastnik je meu plavo jamahco 660 anda? Ja ja ... tale je meu vec km siguren. si ti vrtu nezei?

a ti govoriš o suzukiju? ki ni moj al o husqvarni ki je moja?aja n ibil zariban samo ležaj od gredi mi je šeu u k. pa smo pol kar generalno celo...

Popravljeno . Popravil janstyle
Objavljeno

a ti govoriš o suzukiju? ki ni moj al o husqvarni ki je moja?aja n ibil zariban samo ležaj od gredi mi je šeu u k. pa smo pol kar generalno celo...

pardon sm se spozabu da suzuki nima števca za km...no če misliš mojo husqvarno se verjetno motiš ker jaz kilometrov nisem vrtel ko sem ga kupil jih je imel natanko 4200 to je bilo poleti 2009 naredu sm jih pa samo 4000 ker je motor čakal na kose 3 mesce in pol!!!! to je pa husqvarna...

Objavljeno

pardon sm se spozabu da suzuki nima števca za km...no če misliš mojo husqvarno se verjetno motiš ker jaz kilometrov nisem vrtel ko sem ga kupil jih je imel natanko 4200 to je bilo poleti 2009 naredu sm jih pa samo 4000 ker je motor čakal na kose 3 mesce in pol!!!! to je pa husqvarna...

:yes:

zato kr plačaš kr precej firme bi se lahko malo podvizali, ti dam čist prav.

in evo malo za pogledat.

gor je scarov izpuh (najcenejša roba, najbolj zanič roba) original 28 dell orto, z mikuni 35tmx dobi na 11 500 komaj tapravi šus :D je pa 26 na kolesu, v primerjavi z večino 4t motorjev ko imajo prib. 11km na kolesu

g%20husqvarna%20125.jpg

Objavljeno

A tablco maš lahko tud tko tm notr pritrjeno? :blink: Ti niso na tehničnem nič težil??

To te policaji zahapsajo takoj. Verjetno živi v kšnem odročnem kraju :D

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=3667162

Evo za vse k bi pa novo kupli. Za 3800€ bi se dal že tanov motor dobit :D res da je pa verjetno lanski model ampak če pogledaš da iščejo po 3300€ za 08 in 3200 za 07 letnik rabljene je to odlična cena!

Objavljeno

To te policaji zahapsajo takoj. Verjetno živi v kšnem odročnem kraju :D

http://www.avto.net/....asp?ID=3667162

Evo za vse k bi pa novo kupli. Za 3800€ bi se dal že tanov motor dobit :D res da je pa verjetno lanski model ampak če pogledaš da iščejo po 3300€ za 08 in 3200 za 07 letnik rabljene je to odlična cena!

Oprosti ne živim v odročnem kraju, policijsko postajo mam 1km od mene... policaji so tablico že videli... in nič naredili! drugače če niste še opazili sem kupil nov blatnik (zadnji) če bojo problemi pa si mountate tistega gor...tko da se ni treba obremenjevat za bv.

@budacki: tisti modeli ki se prodajajo za 3900 so letnik 08.

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Oprosti ne živim v odročnem kraju, policijsko postajo mam 1km od mene... policaji so tablico že videli... in nič naredili! drugače če niste še opazili sem kupil nov blatnik (zadnji) če bojo problemi pa si mountate tistega gor...tko da se ni treba obremenjevat za bv.

@budacki: tisti modeli ki se prodajajo za 3900 so letnik 08.

sam tko glih... od moje tablice

:topic:
Objavljeno

jah te je pač nategno. K motor je meu tik pred prodaijo neki čez 7 tisoc km. :) Vem k je prodajauc moj daln sosed.

Objavljeno

jah te je pač nategno. K motor je meu tik pred prodaijo neki čez 7 tisoc km. :) Vem k je prodajauc moj daln sosed.

Nevem kaj bi reku upam da se motiš....sploh pa tud če je bil vrten ima zj komplet generalno in sploh ni problem torej naj bi zj meu 10 000 km če je to res kar ti praviš, kar še vedno ni veliko...

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!