budacki Objavljeno Februar 17, 2013 Opozori Objavljeno Februar 17, 2013 A ko se filter opere je potrebno nanovo nastavit vplinjač? Ali to govoriš specifično za njegov problem? Jaja zračni filter Ja je original ja V bencinu sm ga oprau anpak nism nastavu nič uplinjač a to je nujno? Kaj se lahko zgodi ce ne nastaviš uplinjača? Nikakor ni nujno, je pa priporočljivo. Saj ni težko, vijak je zunaj in se malo poigraš. Načeloma pa najprej sprobaj in če se bo motor obnašal normalno, potem ne rabiš. Kaj se lahko zgodi, če ga ne nastaviš? V najslabšem primeru ti zariba motor. Vendar to mora bit zadeva že dokaj razštelana pa dobivat mora preveč zraka in potem ni pravo razmerje olje:benz:zrak in dela bolj na suho in normalno, da vtrga. To je res ekstremno. Načeloma pa se lahko motor samo čudno obnaša...kaj specifičnega se trenutno ne morem spomnit
rok418 Objavljeno Februar 17, 2013 Opozori Objavljeno Februar 17, 2013 Nene motor je meu normaln glas in je seu normalno. Sam sm up ker mi je po kakem tednu ko sm ocistiu filter stisnlo bat in mi je bilo zelo cudno ker pomohe bi mobu bat se zdrzat ker motor ni zgubljau moci ne nic Mehanik je reku da edini razlog za to je biu dovod olja
džabuka Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Kolko zdaj stane husky? Sem gledo na avto.net pa je 4,700€ čeprav ga en prodaja za 3,300€ (oboje novo). Se odločam med tem, da bi ga kupil in pa med tem, da bi predelal moj moped.
rok418 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Nova je okol 4.500 da se pa dobit kasn lanski model ce ga imajo kje na zalogi za kakih 1000€ majn Rabljene. Pa dobis tam okol 2000 tam okol 2008-2009 letnik Kasn motor mas zdej?
džabuka Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Zdaj mam Rieju MRT 50 SM (racing edition). Ma še vse dele original. Odločam se med nakupom huskyja (če ga bom kje dobil za 3jurje) in pa med predelavo moje mopeda, da bi dal gor za 1 jurja delov (mid-race). Ne vem kaj naj naredim :S
džabuka Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Aja, pozabil sem dodat. Seveda iščem 2-taktno verzijo, ne 4.
rok418 Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Ce mas izpit za 125 se splaca uzet huskya ker meni je rees super motor Ce bos tvoj motor predelovau bos porabu dosti dnarja pa bos meu probleme z registracijo in policijo in se kvaru se ti bo najbrz precej sou pa bo majn ko husqvarna original Zdej se mores ti odlocit kolko denarja imas in kaj bi raje meu 50 al 125 In z huskyem nimas kej zgresit edino da cakas dougo na rezervne dele je ostalo use uredu Poglej si na avto.net ce je kej ponudbe ker mislim da jo lahko dobis za dosti majn ko 3.000€ Kdaj pa jo mas namen kupit?
budacki Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 (popravljeno) Ce mas izpit za 125 se splaca uzet huskya ker meni je rees super motor Ce bos tvoj motor predelovau bos porabu dosti dnarja pa bos meu probleme z registracijo in policijo in se kvaru se ti bo najbrz precej sou pa bo majn ko husqvarna original Zdej se mores ti odlocit kolko denarja imas in kaj bi raje meu 50 al 125 In z huskyem nimas kej zgresit edino da cakas dougo na rezervne dele je ostalo use uredu Poglej si na avto.net ce je kej ponudbe ker mislim da jo lahko dobis za dosti majn ko 3.000€ Kdaj pa jo mas namen kupit? Ej od kar ma BMW čez servise ni panike s temi deli Vsaj iz mojih izkušenj. Pa tudi ni potrebno naročat v SLO, ebay je popolnoma dostopen in v enem tednu maš vse Tista za 3.300 je verjetno lanski letnik in ja, zgleda kot dober nakup. Ponuja kdo kakega Husqya za dober denar? Pa mora bit vsaj 07 Popravljeno Februar 20, 2013. Popravil budacki
rok418 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Js na primorskem mam probleme ker ni servisou v blizini Js jo bom prodau najbrz cez kake 2-3 mesce
budacki Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Js na primorskem mam probleme ker ni servisou v blizini Js jo bom prodau najbrz cez kake 2-3 mesce Do ITalije maš pol ure vožnje Glede na to, da se Husqvarna dela v Italiji...oz. se vsaj je...mislim, da to ne bi smel biti problem. Keri letnik furaš? Sem našel svojo nekdanjo ena par mescev nazaj in je še zmer v popolnoma istem stanju Edini motor, ki je bil moji mami ušeč
rok418 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Ja sej hodim narocevat v italjp sam zdej sm bat cakau 1mesec 2008 Haha pol pa kul da je mami uredu Sej mislim da na avto.net je samo 1 trenutno Si jo imeu v original stanju al?
rok418 Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 ve kdo mogoče kje bi se dalo dobit ceu kit plastik za husqvarno 125 2008? pa nebi meu original ampak kot jih majo cr al pa smr pa ce od crja 125 2009 plastike pasejo na 2008 letnike 125 sms?
budacki Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 Ja sej hodim narocevat v italjp sam zdej sm bat cakau 1mesec 2008 Haha pol pa kul da je mami uredu Sej mislim da na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) je samo 1 trenutno Si jo imeu v original stanju al? Ne. Je dihala čez vse konje, odprta na uradnem servisu (seveda zgubil garancijo na mašino, ostala na vse ostalo). Kar se tiče plastik...Zupin.
rok418 Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 ajja kaj si meu uno za 600€ robo not? jaja sej gledam po netu pa se mi zdi škoda jo neki polepševat ker jo bom itak prodau cez par mescou.
budacki Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 ajja kaj si meu uno za 600€ robo not? jaja sej gledam po netu pa se mi zdi škoda jo neki polepševat ker jo bom itak prodau cez par mescou. Lahk bi jo mene zdej prec prodal, recimo za...hm...500€? Ti misliš resonanco ter elektroniko? Komplet racing kit od Husqvarne ( ala HGS izpuh?)? Ne, tega nisem dajal gor. Predrago, na Hrvaškem je bilo takrat veliko ceneje, plus da si dobil DDV nazaj.
rok418 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 hhaha za 500€ pa ne :DD jaja to mislim un husqvarna kit kdaj pa si jo ti meu sploh? HM-ja si meu pred huso al pol?
budacki Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) hhaha za 500€ pa ne :DD jaja to mislim un husqvarna kit kdaj pa si jo ti meu sploh? HM-ja si meu pred huso al pol? Hkrati 500€ pa Iphone (niso te pametni telefoni zame xD ) haha ne res, kok hočeš met? Lahko na ZS. Kdaj? ohoho nazaj Evo jih So mi policaji uzel tablco, ker sem mel zlizano gumo in sem moral potem doma menjat, da so mi jo vrnil. Boljš to, kot da dobiš kazen. Me je izučilo Prvič in zadnjič zlizana guma na mopedu. Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil budacki
rok418 Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Haha meni pa apple stvari niso glih pri srcu pa ze msm pameten telefon Raje 500€ pq kako smr 510 zravn pa jo pridem ob 2 zjutraj iskat xD Huso si pa meu enk model ko js sam da mam sprednjo masko pa blatnik drugacno pa zdej pridejo bele plastike za rezervar Pa tiste nalepke na zadnjem blatniku nimam vec ker ko sm ga prau odlepu dol hh Cne pa raje HM ko husa pomoje a?
budacki Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Haha meni pa apple stvari niso glih pri srcu pa ze msm pameten telefon Raje 500€ pq kako smr 510 zravn pa jo pridem ob 2 zjutraj iskat xD Huso si pa meu enk model ko js sam da mam sprednjo masko pa blatnik drugacno pa zdej pridejo bele plastike za rezervar Pa tiste nalepke na zadnjem blatniku nimam vec ker ko sm ga prau odlepu dol hh Cne pa raje HM ko husa pomoje a? Ej to sta dva tako različna mopeda, da ne moreš primerjat. Seveda je HMjka bolj poskočna, kar jo pa dela nepraktično za kofetkanje. Pa tut Husqy je namenjen vsakodnevni vožnji, natoči, pali, ogrej i gas...pri HM se pa malo zakomplicira Večinoma sem se vozil s Husqvarno, ko sem imel pa vsega sveta dovolj sem pa Rožico staknil iz stojala pa užeži Pa za menoj obvezno Petrolova cisterna Jebote 7 litrski tank, če moped pije 15 litrov haha dobr je blo edin to, da se je dalo takrat Motulova olja dobit že za 10€, ker drugače bi bankrotnu, podobno, kot v tem trenutku Slovenija Oba mopeda sta TOP, ni mi žal, da sem ju imel...edin pri hondi je blo dost komplikacij s temi servis, ker je bil prejšnji lastnik tak šalabajzr, da ni za verjet. Motor lih tok, da se ni razpadu, res. Pa s kje si ti to nabavu? Ful podobna je eni iz Trebnjega. SMR 510 je vibrator. Se pelješ 50 km in potem lahko pokličeš dohtorja, da ti da kšne tablete, ker cel vibriraš En cilinder pa taka kubikaža, si nor Mednožje na udaru ^^ Zkaj ne nataknejo V2, kot recimo SXV. haha Kero olje pa ti točiš v svojo zverco? TTS sm dal enkrat noter pa sm smrdel 2 dni po njemu. Fuchs je bil OK pa seveda Motul 710. Pa enkrat sem celo Bardahl nekje staknu, tist je tut SUPER zadeva. Ne s kirherjem prat, ker ti bo vse dol potrgalo. Lepo cev pa neko mehko metlico in drgneš 2 ure Ma da se sveti vsaka špica na kolesu haha
rok418 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Sejsej v naših časih pomoje najbolse met 4t 125 za vsakodnevno voznjo hh Ma kolega HM-ja 125 4t in mu pije 3l haha Pa gre dobro za 4t Ceprau js si vedno zelim neko hudo 125 Ko sm vidu na YT neke švede z unimi ktmji sixdays 125 SM PIZDA z akrapovici na 2taktnem Res nmj ko pa so pisali da so zaprauli po 12.000€ za tak mptor pa me mine volja kr vem da ga nbom nikoli vidu Ampak so res nori Jah mvem zakaj delajo to z 1cilindrom res Ja sxv majo 2cilindra pa se kvarijo 4x vec ko te huse z 1cilindrom xD Ceprau ja bi meu js to aprilio sxv 550 pa da ma 2akrapota hh Ja castrol mam ker ga grem kupit v trst ker ga dobim dokaj poceni prejsni lastnik pa je motul 710 not dajau Meni kastrol lepo disi ceprau pol ti use po olju smrdi ampak ok mi je uredu to Nabavu pa sm jo iz litije nkje od enga Sm opazu ja xD Ceprau je lepse brez nalepke ker je bla itak cela rumena Najbol zajebano je grus scistit tam umes na nihajki zadi pa okoli ketne ki je use mastno En dan sm se lotu to delat sm pucau grust pa ketno najmajn 2 ure -.- Kdaj pa si jo ti prodau?
budacki Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 (popravljeno) Sejsej v naših časih pomoje najbolse met 4t 125 za vsakodnevno voznjo hh Ma kolega HM-ja 125 4t in mu pije 3l haha Pa gre dobro za 4t Ceprau js si vedno zelim neko hudo 125 Ko sm vidu na YT neke švede z unimi ktmji sixdays 125 SM PIZDA z akrapovici na 2taktnem Res nmj ko pa so pisali da so zaprauli po 12.000€ za tak mptor pa me mine volja kr vem da ga nbom nikoli vidu Ampak so res nori Jah mvem zakaj delajo to z 1cilindrom res Ja sxv majo 2cilindra pa se kvarijo 4x vec ko te huse z 1cilindrom xD Ceprau ja bi meu js to aprilio sxv 550 pa da ma 2akrapota hh Ja castrol mam ker ga grem kupit v trst ker ga dobim dokaj poceni prejsni lastnik pa je motul 710 not dajau Meni kastrol lepo disi ceprau pol ti use po olju smrdi ampak ok mi je uredu to Nabavu pa sm jo iz litije nkje od enga Sm opazu ja xD Ceprau je lepse brez nalepke ker je bla itak cela rumena Najbol zajebano je grus scistit tam umes na nihajki zadi pa okoli ketne ki je use mastno En dan sm se lotu to delat sm pucau grust pa ketno najmajn 2 ure -.- Kdaj pa si jo ti prodau? Kdaj? ej ne vem. Huh...leta 2009? Kaj pa vem Ja, tisto olje je kr sfukano ščistit. Meglio uzem, tist spuca čist vse! Od tam pa ne poznam, žal. Ja veš da. Tisto je V2 mašina, če bi dal linijsko I2 po mojem neb blo tok problema Popravljeno Marec 5, 2013. Popravil budacki
rok418 Objavljeno Marec 5, 2013 Opozori Objavljeno Marec 5, 2013 Sepravi nimas motorja zdej? Sej sm s tem drekom cistu pa sm sevedno 3 ure sedeu na tleh -.- Ehh jebes te taljane hh Bomo mi ktmja raje uzel cez pou leta
budacki Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Jo jo, KTMji so pa res TOP, kar se tega tiče...NOT Italijanske zverzce so zakon! Sej pač Husqvarna je v lastništvu BMWja, sam se sam dela v ITA Če jst prav vem. Že lep čas ga nimam...samo eno poknjeno ogledalo mi je ostal od njega. Potem pa najprej z nafto pa potem čez z Megliom Kok % mešanico delaš? Jst ti svetujem, da ne mečeš TTSa noter. Probaj kje dobit Motul.
rok418 Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 Itak da so pa mam blizu servis So ja sam se tudi lepo kvarijo hh Ja jo je kupu bmw dela se v italji mislim da firma pa je skandinauska iz gor nkje boo Haha lahko ti se js se eno prodam 2.5% delam Ma sej ni tts neki druzga je od castrola Sm meu tudi motula 710 neki casa
budacki Objavljeno Marec 6, 2013 Opozori Objavljeno Marec 6, 2013 (popravljeno) Itak da so pa mam blizu servis So ja sam se tudi lepo kvarijo hh Ja jo je kupu bmw dela se v italji mislim da firma pa je skandinauska iz gor nkje boo Haha lahko ti se js se eno prodam 2.5% delam Ma sej ni tts neki druzga je od castrola Sm meu tudi motula 710 neki casa Pa ti nč motor ne paca na 2.5%? Sliš se kar velik. Teh počenih ogledal mam doma za 2 škatle http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7036812 Lej tega. Pozabu oment, da ma športn izpuh? Pa plastike nimajo vseh nalepk. Važn, da je modra veriga pa 2× previsoka cena Popravljeno Marec 6, 2013. Popravil budacki
Priporočene objave