johan Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Lep moped......ni pa nč posebnega, da bi moral zdej kredit jamt da ga kupim! Je še veliko lepših!(hvala bogu) Se strinjam.Ni vredn greha.
Sanda7 Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Men je full ušeč no sej kateri mi pa ni :wink:
Ales Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Meni ni preveč všeč, zaden del mi je dober, spredaj pa bljek..
vrho1679 Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Glih Z1000 oznake si ne zasluži, saj je bil ta motor v svojem času ZX12-R . Kvečjemu bi lahko bil ZR 1000. Všeč so mi izpuhi, maska in zadnja špica malo manj. Novi Z1000 je ZX12-R ali pa ZX-9R.
Noise Objavljeno September 24, 2002 Opozori Objavljeno September 24, 2002 Fantje in dekleta, dajte raje kaj konkretnega napisat, ne pa samo "grd je". Ker takšne "debate" niso za nikamor.
classic Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Mene moti da nima delta box okvirja. Da je pa kratek pa pomeni da je super za ovinke. Sam zgleda pa ful strup! Kakšen zvok pa imajo kej tile izpuhi?
strom Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Grd je. Da da da... unlike tastari Z-ji... LP
suzuki Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 ... Da je pa kratek pa pomeni da je super za ovinke. ...in potencialno nestabilen na ravnem, slabi cesti ali večjih hitrostih... :? Počakajmo na (primerjalne) teste... :wink: freya in SharpNinja 2
Dream_er Objavljeno September 25, 2002 Opozori Objavljeno September 25, 2002 Da je ravno grd ne bi mogel reči, vendar mi vseeno ni všeč. Mogoče so njegove linije že kar malo preveč futuristične. :shock: :? :shock:
bladzo Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Fantje in dekleta, dajte raje kaj konkretnega napisat, ne pa samo "grd je". Ker takšne "debate" niso za nikamor. Glede na to, da smo ga v najboljšem primeru samo videli (tudi enega oprijemlivega podatka se ni bilo o z1000), ti žal nemoremo nič konkretnega napisat. :? lp
moped Objavljeno September 27, 2002 Opozori Objavljeno September 27, 2002 Fantje in dekleta' date=' dajte raje kaj konkretnega napisat, ne pa samo "grd je". Ker takšne "debate" niso za nikamor.[/quote'] Kratko in jedrnato sem podal svoje mnenje. Za moj okus je preveč futurističen, kot takemu pa se mi zdi da mu ne pašejo izpuhi ki jih ima. Mašina za naked mora biti narejena za naked, sem ne pašejo mašine vzete iz športnih motorjev ( obstajajo izjeme ), kateri jih imajo skrite pod oklepom- govorim samo o estetiki. Zadnji sedež je oblikovno čisto mimo. Ampak to je samo moje osebno mnenje. Zame je grd, nekomu pa je lahko naravnost najlepši, ljudje smo različni.
Pervy Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 ko smo ze pri tej temi, a ma kdo sliko policijskega Z-ja (srebrnega) iz filma mad max 1. to je zame eden najlepsih motorjev :P . ce jo ima kdo naj mi jo prosim poslje na mail pervy007@hotmail.com ali jo objavi v tej temi.
moped Objavljeno September 28, 2002 Opozori Objavljeno September 28, 2002 Grd je. Da da da... unlike tastari Z-ji... LP Ta je pa všeč.
mat Objavljeno September 29, 2002 Opozori Objavljeno September 29, 2002 ko smo ze pri tej temi, a ma kdo sliko policijskega Z-ja (srebrnega) iz filma mad max 1. to je zame eden najlepsih motorjev :P . ce jo ima kdo naj mi jo prosim poslje na mail pervy007@hotmail.com ali jo objavi v tej temi. Ni srebrn, ampak za mene ena najlepših predelav Zja.
klimbra Objavljeno September 29, 2002 Opozori Objavljeno September 29, 2002 Grd je. Da da da... unlike tastari Z-ji... LP To je pravi motor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suzuki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Fantje in dekleta, dajte raje kaj konkretnega napisat, ne pa samo "grd je". Ker takšne "debate" niso za nikamor. Glede na to, da smo ga v najboljšem primeru samo videli (tudi enega oprijemlivega podatka se ni bilo o z1000), ti žal nemoremo nič konkretnega napisat. :? lp V včerajšnjem Motorradu so naslednji podatki: - 140 KM - šest prestav - jeklen cevni okvir - katalizator - vbrizgavanje goriva - 190 kg prazen (torej približno 220 pripravljen za vožnjo) - diski in zadnja vilica od ZX-9R freya in SharpNinja 2
Tomosaki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Da je ravno grd ne bi mogel reči, vendar mi vseeno ni všeč. Mogoče so njegove linije že kar malo preveč futuristične. :shock: :? :shock: Ravno ta futursitična oblikaje tista, zaradi katere se oblikovalci odločajo, da je nebojo uporabljali in se je izogibajo. To pa zato, ker večina ljudi še zmeraj ni dorasla novim oblikam in vse, kar je novo in nenavadno jim ni všeč. Pri meni je tako, da bolj kot je futuristično, bolj kot je nenavadno, bolj mi je všeč. In po subjektivni presoji lahko rečem, da je motor zakon in lep odgovor na obliko Suzukijevega B-Kinga. Sit sem že klasično oblikovanih motorjev! To velja predvsem za BMW-je. Sploh pa avtomobilov sem sit, predvsem nemci so fejst konzervativni kar se oblike tiče. Vidiš enega BMW-ja katerekoli serije (razn za Z8) pa sploh več ne veš katera klasa je. Isto je pri Mercedesih in Audijih in Volkswagnih, ki me nikoli nebojo mogli impresirat s svojo klasično obliko. Velikoraje bom verjetno pogledal za kakšnim Pininfarininim ali Guigarovim izdelkom (Alfa, Fiat, Hyundai itd.) in kakšno "japonsko strelo" (Honda, Toyota, Nissan itd.). Vsake oči pač imajo svojega malarja in moje bojo vedno namalane na kaki Suzi, Hondi, Kawi ali Yami.
Sanda7 Objavljeno Januar 11, 2003 Opozori Objavljeno Januar 11, 2003 Men je pa čedalje bolj ušeč.Cena pa je za vse tiste,ki še ne veste 2,265.137.Škoda ko jih nimam :cry:
dave the wave Objavljeno Januar 11, 2003 Opozori Objavljeno Januar 11, 2003 Cena se mi za taksen motor zdi mogoce malo previsoka. Sicer mi je motor vsec, je pa res , da sem ga videl samo na slikah. Kar pa mi pravijo ljudje, ki so ga videli v zivo, pa mi dela skrbi. lp DTW
Tratnjak Damijan Objavljeno Januar 13, 2003 Opozori Objavljeno Januar 13, 2003 Motor mi je všeč, razen prve maske ki je kopija skuterjevih. Pa cevast okvir bi lahko nadomestili s kako noviteto, npr. tako kot pri hondi kjer mašina predstavlja del okvirja. Na motorju ni v bistvu nikakršne novosti na področju novitet.
Lindau Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 He He.... Tole vrzete dol: Dodate najboljse izpuhe, ki se jih da kupit in dobite tole :twisted: :twisted: : Enega najlepsih motorjev :wink: :wink: :!:
dave the wave Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 PUUUUUAAAAAAAA, tou te buje :D :D
Mačica Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 No, zdaj vem kaj naj kupim, da bom lahko Akrapoviča mela gor ;)
perimund Objavljeno Marec 13, 2003 Opozori Objavljeno Marec 13, 2003 Eno slikca z munchna *dost majhen motorcek je tole za 1000 Izpuhe sem pa nekje videl od BlueFlame vsi 4 pod sedezem tudi ni bilo slabo - pa zadnja strehca obvezno v smeti!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se