Skoči na vsebino

BMW S 1000 RR

Priporočene objave

Objavljeno

Ampak upam stavit, da ga bo yamaha kljub temu namahala, najahala itd :-)

Bomo vidl....ne verjamem ampak tudi, če bi ga bo to hudo manjši šok kot pa, da BMW v prvem poizkusu pomete z konkurenco. Vsa elektronika, ki je v stilu BMW-ja nastavljiva in izklopljiva da tem motorju hudo dober potencial tako na cesti kot na dirkališču. Da je cena na nivoju japoncev je pa za vse tudi sigurno šok. Ves čas ko se je govorilo o ceni nismo ne kupci niti konkurenca verjeli da bo tako poceni. Pa je res in pomoje so lahko japonski konkurenti kar zaskrbljeni da jim bo BMW odgriznil kar omembe vreden del pogače.

Objavljeno

Bomo vidl....ne verjamem ampak tudi, če bi ga bo to hudo manjši šok kot pa, da BMW v prvem poizkusu pomete z konkurenco. Vsa elektronika, ki je v stilu BMW-ja nastavljiva in izklopljiva da tem motorju hudo dober potencial tako na cesti kot na dirkališču. Da je cena na nivoju japoncev je pa za vse tudi sigurno šok. Ves čas ko se je govorilo o ceni nismo ne kupci niti konkurenca verjeli da bo tako poceni. Pa je res in pomoje so lahko japonski konkurenti kar zaskrbljeni da jim bo BMW odgriznil kar omembe vreden del pogače.

pomoje bo ravno zaradi vse te elektronike tudi v rokah manj izkušenega zelo hiter in verjetno hitrejši od ostalih. govorim seveda o nas navadnih uporabnikih čeprav večina ne prizna da so kaj slabši kot Rossi.

Po drugi strani pa je to lažno zanašanje na elektroniko, ki te reši, lahko razlog da jih bo dosti hitro v kosih ker z toliko konji igrača za vsakega to spet ni.

meni je všeč in če bi imel potrebne € bi ga kupil :blush:

Objavljeno

Japsi.....zdej ste ga pa naj....al :headbang: ....1000 RR....je tu... :yea1:

Objavljeno

ne pač ker mam novo vlko garazo pač :winkiss:

saj ves plastične azijske igračke mi niso všeč :trance_33_sleep:

Jaaaaaaaaaa, saj to vem, samo kar ti hočem povedati je to, da je motor namenjen VOŽNJI, torej se uporablja predvsem za VOŽNJO. :whistle: Edino, če si nek zbiratelj, potem bom razumel, zakaj bo stal v garaži... :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Ko daš grafa na isto sliko opaziš, da je razlika do 10.000rpm minimalna z razliko tega da ima BMW malo bolj linearen graf. Od tam naprej pa BMW doda še tisto piko na I :worship: :worship: Že nad 11.000 navor pri R1 pade na toliko kot je pri BMW-ju pri 13.500. Ta motor je vse od 8.000 do rdečih obtaov čista žival :kva1: :kva1:

post-2506-126149982553_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Andrej777
Objavljeno

Ne me zdaj :fight2: :fight2: če nisem v piku skupaj dal. Veliko nisem zgrešil. Grafa sta pa oba z akrapovičem.

Objavljeno

Šola vožnje (superbike school) v kaliforniji, ki jo vodi Keith Code, prešaltatla iz dolgoletnega sodelovanja s kawasakijem na bmw, očitno delajo tudi na marketingu :)

Objavljeno

Ta motor je vse od 8.000 do rdečih obtaov čista žival :kva1: :kva1:

ker liter ss pa ni?

Objavljeno

BMW 1000 RR Carbon Edition

A potem je v dveh barvah carbon edition?

post-18324-126152287671_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Bmw daleč najmočnejši

post-18324-126160659715_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)

Še kvaliteten članek na MotorCycle Daily.

121609top.jpg

Pri Akrapovicu pravijo pa takole:

Akrapovic Stock Dyno Results (2009 or 2010 models)

BMW S1000RR 185.5 @ 13,120

Aprilia RSV4 165 @ 12,400

Ducati 1198S 157.4 @ 9,800

Honda CBR1000RR 170.6 @ 12,290

Yamaha YZF-R1 161.6 @ 12,430

Kawasaki ZX-10R 163.1 @ 12,150

Suzuki GSX-R 1000 168.1 @ 11,900

Kawasaki ZX-14 174 @ 9,400

Suzuki Hayabusa 179.5 @ 9,300

Popravljeno . Popravil mashina
Objavljeno

Kdaj je predvideno, da bo ta hec v salonih?

Pri nas februarja prvi...

Na youtube pa je kar nekaj res dobrih posnetkov...

Objavljeno

Pri nas februarja prvi...

Na youtube pa je kar nekaj res dobrih posnetkov...

Ja, na Youtubu sem videl marsikaj, dober moped, kapo dol!! :worship: Rad bi ga videl v živo, sedel nanj, to veš da je potem čisto nekaj druga, kot slikce in filmčki! :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Mitja Gustincic pravi, da je to najboljsi supersportnik sedaj. In da ima za to, kar ponuja zelo ugodno ceno, ki bi lahko bila

tudi 20.000 eur. Jaz se strinjam, ampak mene motita samo sprednji luci, ki vse skazita. Ceprav bi bil gor itak poliester..

Popravljeno . Popravil RHonda
Objavljeno

Mitja Gustincic pravi, da je to najboljsi supersportnik sedaj. In da ima za to, kar ponuja zelo ugodno ceno, ki bi lahko bila

tudi 20.000 eur. Jaz se strinjam, ampak mene motita samo sprednji luci, ki vse skazita. Ceprav bi bil gor itak poliester..

Sprednje luči so tudi meni totalno MIMO, ampak je pa ostali paket zelo MAMLJIV! :whistle:

Objavljeno

u poliestrih bo najbrž čist odličn. zanima me, kolko časa bo zadeva delala. BMWjevi motorji niso dobro prenašali klanja. tudi k1200 in 1300 mata določene prooblemčke, že na cesti. tehle pa bo precej živelo na pisti. če bo tam sposoben odpelat sezono kot japonci, se pravi brez strojeloma, bomo pa še videli.

Objavljeno (popravljeno)

u poliestrih bo najbrž čist odličn. zanima me, kolko časa bo zadeva delala... če bo tam sposoben odpelat sezono kot japonci, se pravi brez strojeloma, bomo pa še videli.

Men je tud tak čist ok!Mi je všeč,ko ni simetričen.Eno 24 urno dirko je zdržal :evilgrin:

V Motociclismo,italijanski reviji je test.

Aprilia po njihovem mnenju s svojimi voznimi karakteristikami(uporabnostjo) "prevlada" nad surovo močjo Bmw-ja...Test pa je bil na stezi.Bmw proti rsv4 factory.

Zanimivo,ko po drugih testih pišejo,da ima bmw super vodljivost in lego.Italijani :xx:

post-18324-12620928344_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Men je tud tak čist ok!Mi je všeč,ko ni simetričen.Eno 24 urno dirko je zdržal :evilgrin:

V Motociclismo,italijanski reviji je test.

Aprilia po njihovem mnenju s svojimi voznimi karakteristikami(uporabnostjo) "prevlada" nad surovo močjo Bmw-ja...Test pa je bil na stezi.Bmw proti rsv4 factory.

Zanimivo,ko po drugih testih pišejo,da ima bmw super vodljivost in lego.Italijani :xx:

To je isto kot v Nemških primerjalnih testih, NE MORE noben drug izdelek zmagat kot samo NEMŠKI, pa čeprav... :whistle:

Jasno, da po svojem lastnem izdelku ne smejo pljuvat. :naughty:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Motorevija ga je testirala :naughty: KLIK

Objavljeno

Za Gustinčiča je vse kar ma bmw nalepko najboljš kar je kdaj peljal... sori on meni ni....

Drugač po tehničnih zadeva zgleda res kul, tut cena ni pretirana... seprav tole al rsv4 factory ?:hmm:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Sicer že nekaj časa od kdar sem ga slikal, pa vseeno. (slučajno našel na rač sliko).

lp

post-14902-126401986504_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!