NejcN Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Zadnje čase je pri meni S1000rr zbudil precejšne zanimanje. Za ta denar dobiš v primerjavi z konkurenco izredno veliko(abs,protizdrsni sistem,quickshifter), poleg tega pa imajo daleč najbolši sistem odplačevanja. 3eazy ride je super, 5%odbitna franšiza kasko je samo 1000 evrov, kar je izredno malo za tako drag motor... No kukrkoli, malce sem prebiral po forumih in zasledil naslednje probleme... -Malce so obtežili glavno gred, ker je bila prejšna prelahka, se je preveč vrtela in s tem je lahko prišlo do poškodbe motorja -Menjalnik ni kos ogromni konjenici 1000rra zato imajo z njim razne probleme, od blokade v brzini pa do pretirane obrabe zobnikov in do nezmožnosti najti N pozicijo ko stojiš, med vožnjo naj bi se dogajalo, da ko daš iz 1 v 2 ostane v N. -Nekdo je padel pri 30kmh in staknil neke resne poškodbe agregata, ker naj nebi imel stikala za samodejen izklop... Če želite sami prebrati, samo v google napišite: S1000rr gearbox problems. Ko sem prebral vse to me je minila želja po motorju. Zanima pa me, če ma kdo kakšne boljše insiderske informacije in ali bodo motorji ki pridejo 2011 kej "popedenani" glede tega.... LP Bremzer, malakai, BIZIXXX in 4 others 5 2
hilton Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Zadnje čase je pri meni S1000rr zbudil precejšne zanimanje. Za ta denar dobiš v primerjavi z konkurenco izredno veliko(abs,protizdrsni sistem,quickshifter), poleg tega pa imajo daleč najbolši sistem odplačevanja. 3eazy ride je super, 5%odbitna franšiza kasko je samo 1000 evrov, kar je izredno malo za tako drag motor... No kukrkoli, malce sem prebiral po forumih in zasledil naslednje probleme... -Malce so obtežili glavno gred, ker je bila prejšna prelahka, se je preveč vrtela in s tem je lahko prišlo do poškodbe motorja -Menjalnik ni kos ogromni konjenici 1000rra zato imajo z njim razne probleme, od blokade v brzini pa do pretirane obrabe zobnikov in do nezmožnosti najti N pozicijo ko stojiš, med vožnjo naj bi se dogajalo, da ko daš iz 1 v 2 ostane v N. -Nekdo je padel pri 30kmh in staknil neke resne poškodbe agregata, ker naj nebi imel stikala za samodejen izklop... Če želite sami prebrati, samo v google napišite: S1000rr gearbox problems. Ko sem prebral vse to me je minila želja po motorju. Zanima pa me, če ma kdo kakšne boljše insiderske informacije in ali bodo motorji ki pridejo 2011 kej "popedenani" glede tega.... LP ostani na japoncu, ker to so res stvari ki te prepricajo k temu da ne kupis popolnega stroja :notworthy: aja ti porocam cez mesec ce katera izmed teh trditev na forumih drzi :naughty: rot, BIZIXXX, bmw M3 in 3 others 3 3
hilton Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 aja pa kasko je se dosti bolj ugodnejsi. avto val ma se akcijo da kasko pokrije rekreativno voznjo na dirkaliscu :closedeyes: mislim da preco adriatica cene so pac zanimive zaradi bmw interesa po % prodanih motociklov v evropi Bremzer in bmw M3 1 1
NejcN Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 ostani na japoncu, ker to so res stvari ki te prepricajo k temu da ne kupis popolnega stroja :notworthy: aja ti porocam cez mesec ce katera izmed teh trditev na forumih drzi :naughty: aja pa kasko je se dosti bolj ugodnejsi. avto val ma se akcijo da kasko pokrije rekreativno voznjo na dirkaliscu :closedeyes: mislim da preco adriatica cene so pac zanimive zaradi bmw interesa po % prodanih motociklov v evropi Želim si, da bi se tudi ostale firme malce zbudile in skopirale ta njihov sistem. Pri avtomobilih je že nekaj časa eden od odločilnih stvari ki vplivajo na odločitev o nakupu prav možnosti odplačevanja, ne vidim razloga, da to nebi ponujali pri motorjih. V mojem primeru če se odločim za nakup nove R1,CBR etc in dam polog 7000 do 8000eur in vzamem 4000 evrov lizinga, me v štartu lizing hiša cepi za 1000, potem pa še vsako leto kasko vsaj 500 evrov dražje kot pri bmwju, skratka krneki... Glede raznih problemov z agregatom pa nevem. Rad bi kakšne informacije prej kot čez eno leto, ko boš naredil svojih 10.000km... Vprašanje če jih bom dobil, saj načeloma folk nerad razglablja o minusih. Dražja kot je stvar, težje povejo minuse.... Bremzer, malakai, roko in 3 others 5 1
RVT Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Vprašanje če jih bom dobil, saj načeloma folk nerad razglablja o minusih. Dražja kot je stvar, težje povejo minuse.... Povejo pol k niso več lastniki tega motorja, še posebaj so pa "odkriti" takrat ko poleg motorja zamenjajo še znamko bikez, Bremzer, halls in 5 others 7 1
simonsi Objavljeno Februar 23, 2011 Opozori Objavljeno Februar 23, 2011 Ko sem prebral vse to me je minila želja po motorju. to pomojem velja za ekstremne obremenitve. recimo pri kakih američanih, ki imajo neskončne ravnine in lahko nažigajo cele dneve na polno. pri nas itak ne moreš izkoristit takega motorja na cesti Bremzer 1
bikez Objavljeno Februar 24, 2011 Opozori Objavljeno Februar 24, 2011 Povejo pol k niso več lastniki tega motorja, še posebaj so pa "odkriti" takrat ko poleg motorja zamenjajo še znamko Nekako tako kot si rekel! Je pa zanimivo, da se dogajajo take banalne napake, sej so verjetn nardil kak test recimo 20kkm? Sam dePihlja in Bremzer 1 1
Gabry18 Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 ...... ..lušno blo v Štanjelu..vse pohvale A-Cosmosu in Marjanu Božiču nejcgs, maus, wix in 4 others 6 1
Popularna objava motolover Objavljeno Maj 31, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Da se malo pritožim čez mojega. Po enem letu, so se začeli stroški kar nabirati. Ne boste verjeli kaj se mi je zgodilo prejšnji teden! Mogoče sem malo res sam kriv, ampak to je pa že višek. Stalo me je celo premoženje... Kupil sem titanium kompletnega Akrapoviča casper7, zviki, Bremzer in 11 others 13 1
NX650 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Strojček.... bi imel takoj.. P182 in Bremzer 1 1
biker77 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Da se malo pritožim čez mojega. Po enem letu, so se začeli stroški kar nabirati. Ne boste verjeli kaj se mi je zgodilo prejšnji teden! Mogoče sem malo res sam kriv, ampak to je pa že višek. Stalo me je celo premoženje... Kupil sem titanium kompletnega Akrapoviča Upam da ti je ostal tolk da boš olje in filter lahko zamenjal Čestitke..i ja bih DAMI34, malakai, Bremzer in 1 other 2 2
Bremzer Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 (popravljeno) Srbin pravi NIJE žvaka za seljaka !! pa tudi klošarja še nisem videl z uro npr.Omego,Seiko,Schafhausen,Doxo,Rado,Heuer itd. Popravljeno Junij 1, 2011. Popravil Bremzer Ervin93, gandi, Urbii in 14 others 5 12
tomkruz Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 (popravljeno) Srbin pravi NIJE žvaka za seljaka !! pa tudi klošarja še nisem videl z uro npr.Omego,Seiko,Schafhausen,Doxo,Rado,Heuer itd. Sm ga jaz videl!! siromak de e ne da napisat. Ne vem kakšno uro nosi, ima pa seljačino bmw k1200r in akrapoviča gor. Ti povem, tak kmetavz, po moje, ga tud strojani neb uzeli k sebi. Popravljeno Junij 1, 2011. Popravil tomkruz svobodnaptica01, Fazer03, halls in 14 others 12 5
T 120 Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Da se malo pritožim čez mojega. Po enem letu, so se začeli stroški kar nabirati. Ne boste verjeli kaj se mi je zgodilo prejšnji teden! Mogoče sem malo res sam kriv, ampak to je pa že višek. Stalo me je celo premoženje... Kupil sem titanium kompletnega Akrapoviča Sama ušesa so me??
motolover Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Drobni tisk, he, he. No, da ne ostane samo na tem bo moja Bavarka naredila lastniku še kak strošek v obliki ogljikovih vlaken, višje šipce, stopalk,.. Ko se bo dokončno pokvarila, prilepim slikco. casper7 in SCORPIONS 1 1
Spider™ Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Sej če ti motor prevelik strošek, ga z veseljem vzamem, da neboš bankrotiral Bremzer, rdeci_vragec in Sharko 3
motolover Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Čist je zanič, zdaj sem moral še novo gumo naročiti. BMW res ne zna delati motorjev. Ma kaj boš z mojim, ki je že star, novega si kupi. Če je ta prepoceni, priporočam GTL1600. Sigurno se tudi stalno kvari
tosemjaz Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Če koga zanima, jaz svojega prodajam http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=4886470 Bremzer in hilton 1 1
sesir Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Če koga zanima, jaz svojega prodajam http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=4886470 Ni bila taka cena,če si ga vzel v predplačilu? :evilgrin: Urbii, roko in suntrace14 2 1
hilton Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 (popravljeno) Ni bila taka cena,če si ga vzel v predplačilu? :evilgrin: cena je z 3 izi rajdom 15.500€...... z to opisano opremo.... odvisno kje ga vzames... avtoval ma se kasko ful ugodno...... osnovni model je kao 14.500€ kao..... 10 % vrednosti zgubis ko odpeljes z salona tak da..... cena je tu nekje obilo uspeha ob prodaji Popravljeno Junij 8, 2011. Popravil hilton Bremzer in P182 1 1
tosemjaz Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Ni bila taka cena,če si ga vzel v predplačilu? :evilgrin: cena v predplačilu je morda za osnovni model, kar pa moj ni. plus še kak evro ali dva dodatne opreme ima. sicer pa lahko vsak potencialen kupec povpraša za cene tudi pri trgovcih. cena je z 3 izi rajdom 15.500€...... z to opisano opremo.... odvisno kje ga vzames... avtoval ma se kasko ful ugodno...... osnovni model je kao 14.500€ kao..... 10 % vrednosti zgubis ko odpeljes z salona tak da..... cena je tu nekje obilo uspeha ob prodaji hvala hilton in Gregc 1 1
motolover Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 BMW ji so pri nas zelo ugodni. V Nemčiji je S1000RR z vso opremo (quickshifter, alarm, M barva) 18.500€. Pa nimajo DMVja. Prejšnji teden sem pri dilerju videl testnega za "samo" 16.500€. Pri nas se pozna kriza, tam je ni videti, saloni so zdaj prazni, jeseni se spet napolnijo.
simonsi Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 ...... ..lušno blo v Štanjelu..vse pohvale A-Cosmosu in Marjanu Božiču a je tudi kak motor na sliki, jaz nič ne vidim P182 in Gregc 1 1
motolover Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Ta model si lahko v živo ogledaš v Avto Cosmosu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se