Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 No da vidimo gdaj ste jo izgubili,če ste jo.Men je ratalo kar hmal pri 14. :D
dunker Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Pri 15... Zelo zelo na začetku 15ga leta...
MotoRossi Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Still waiting :? Sicer pa vidim, da ste zlo pridni! Oz. ste ze mladi začel..lepo to..nekteri pa 'bohnedi pred 18!!'..sux.
bmw Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 ........zgubil sem jo, ko sem ugotovil, da so dekline še za kaj drugega,kot za cukanje in igranje........povem pa ne kdaj........moja namreč to še vedno uganjuje (pa mogoče tudi bere forum,nikoli ne veš).........
Sanda7 Objavljeno Avgust 31, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 BMW pa kaj še sram te je povedat :oops: :idea: al pa nimaš jajc :D
Grilzz Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 No, da vidmo če se bo vrtnica tut tuki prikazala. :D :wink: :roll:
Vrtnica Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 No, da vidmo če se bo vrtnica tut tuki prikazala. :D :wink: :roll: hehe jap sm se prikazala... Sm se devica in se mi nikamor ne mudi!
vragica Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 No, da vidmo če se bo vrtnica tut tuki prikazala. :D :wink: :roll: hehe jap sm se prikazala... Sm se devica in se mi nikamor ne mudi! No koncno ena pametna... smsezeustrasladaseborazpredladebadaospolnemzivljenjustirinajstletnikovpavsetjadosestnajstletnikov... :oops: :roll: :P :twisted: :shock:
dunker Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Hmmm... kot kaj naj vzamemo to? Zasmeh? :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 vragica... Tko je pac... Vsak naj se sam odloci kdaj in kje bo imel spolni odnos! Kar se mene tice... Tko je rada se drzim zakona torej nic spolnih odnosov do 15ega leta ;) Bomo vidli pa takrat kdaj ;) Sam tisti ki se niste imeli spolnega odnosa... Prva je zascita!
dunker Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Hm... zdej če je umes ljubezen, se mi zdi da ti noben ZAKON ne more prepovedat, da nekomu pokažeš kako rad ga imaš... To je pa zgolj moje mnenje... PS: Zaščita je pa res NUJNA stvar! Ne uničujte si živcev po nepotrebnem...
Vrtnica Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Hm... zdej če je umes ljubezen, se mi zdi da ti noben ZAKON ne more prepovedat, da nekomu pokažeš kako rad ga imaš... To je pa zgolj moje mnenje... PS: Zaščita je pa res NUJNA stvar! Ne uničujte si živcev po nepotrebnem... Ce te ma oseba res rada, bo pocakala dokler sam ne bos pripravljen! In ja ne unicujte si zivce po nepotrebnem kr je kr kriticno!
AREA Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Zaščita evo vlko sranje, pol rajši sploh ne! Sicer pa obstajajo tud drugi načini, kjer ni potreba zaščita... :roll: :lol: 8) :P
MotoRossi Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 In zakaj nebi smel pred 15 če še nisi tolko star? Vrjetno boš to delal s tistim/tisto, ki te ima rad/rada in ziher ne bo šla na policijo sporočit, da jo je njen starejši fant/punca posilu?
dunker Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Area51: Kaj pa imaš toliko prot zaščiti? Mene čist nič ne moti... Vrtnica: Kako pa veš da je kr kritično glede živciranja, če praviš da si še devica? Jest sem se že ene parkrat dost živciral, tko da - zdej merkam na 110%.
AREA Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Ne se vem da je zaščita dobra predvsem če dost menjuješ partnerje pa itd...samo bedni filing je, ker ČIST NIČ ne čutim, ko da gre v prazno...in pol me čist mine in ni to to...zato se slabi volji rajši izognem al pa pač brez...
dunker Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Brez??? Hm... al' je pol vsaj kolegica na tabletkah al si čisti kaskader?
MotoRossi Objavljeno Avgust 31, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2002 Taprav dec ve kdaj mu pride, taprava babnca pa vedno vse popuca! :twisted:
Vrtnica Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 dunker: ja vem kako je sej sm vidla kako se je frendica zivcirala... Tko da jz njene napake 150% ne bom ponovila... MotoRossi- sej mas lohko spolne odnose pred 15 to ti nihce ne prepoveduje, razen zakona seveda... Sam kot sm rekla jz se rada zakona drzim.... Nikomur pa ne bom govorila kdaj naj ma spolne odnose!
AREA Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Vtnica kakega zakona? Zakon govori da ne smeš met spolega odnosa z osebo mlajšo od 15 let samo v primeru če si ti polnoletel, ker se to smatra za pedofilstvo. Če pa sta skup dva...recimo 14 in 16 pa ti tega noben zakon ne more prepovedat, sicer pa, zakoni so zato da se kršijo! :P :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se