dunker Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 AREA51, glih moj primer si navedel. :lol: Kaj pa, ko bom jest 18 in ona 16? A ima tud tukej zakon kej proti?
AREA Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Ne, ker kakor hitro je starejša od 14 se smatra kot starejši mladoletnik. Sicer pa, če te ne prijavi je lahko stara teoretično 12 let pa te lahko policaj pogled gleda pa če te ona ne prijavi ti nima kaj bit :wink:
Gregs Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 *Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh* Dejmo raje narediti tekmovanje, kdo je prej izgubil nedolznost. Evo, jaz sem jo, se preden sem se rodil. A me lahko kdo prehiti?! :twisted: :D
AREA Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Dajmo nardit tekmovanje, kdo je dalje vzdržal :lol:
bmw Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 BMW pa kaj še sram te je povedat :oops: :idea: al pa nimaš jajc :D .......mačka...glede jajc samo v živo in v dvoje (lahko tudi v troje,nisem izbirčen)........glede leta izgube in števila "prijateljic" pa modro molčim,saj lahko moja bere tale forum (če bi povedal, bi pomen smrtne postelje v trenutku izginil............)
enduraš Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 :oops: :oops: :oops: Nimam nč za povedat ,čeprov sem že skor 17... Is it me or what? :?
AREA Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Stari nimaš se kaj sekirat, glavno da si ti založu do konca! 8) 8)
duhec Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 glede zaščite: Seks s kondomom je kot bi lizal sladoled skozi steklo. Moje skromno mnenje. Zaščita pa valda mora zmeri bit. No skor zmeri.. ;) Sicer pa, da ne zaidem s teme: Jst pr 17-ih. Ne prezgodi, ne prepozno. LP duhec
Desmo Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Seks? Kaj pa je to? Jaz sem zadnjič po naključju slišal nekoga govoriti o tem, da pozna nekoga, ki pozna dva, ki sta enkrat seksala... :oops: :roll: :lol:
kocka Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Kaj ni to nekaj za jest?? :eating:
AREA Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Bolj priporočljivo je lizat :roll: :lol:
dunker Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Na kruh se pa slabo namaže...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Oja, pa se! Sem že vido, kak to ene delajo... :lol: :lol: :lol: :shock:
hotschko Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 ročno pri 9, zares pri 17. :wink: :D
SF Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Jest poznam enga, k ma na kmetiji že vse stroje, sam še seksa na roko... :wink:
LuCy Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Sam kot sm rekla jz se rada zakona drzim.... Ma zdaj je baje neka nova moda, Britney Spears pa to :lol: :lol:
kekec III Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Seks? Kaj pa je to? ..ko bova testirala tople ročice ti bom vse lepo razložil...počasi...nežno...
RAN Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Jest poznam enga, k ma na kmetiji že vse stroje, sam še seksa na roko... :wink: Mleka z njegove kmetije pa ne bi pil. Če mu bi glih na pamet padl, pa bi s kakšnim molznim strojem poskušal, da bi se mal moderniziral. :wink:
ak Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 jst nism kriv - se pravi, da sem še kr nedolžen :roll:
BoBo Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Eee mladost ludost. Sem pogruntal, da bi polek rock'n rola in alkohola morde pašala še kaka bejba in ga usral. Namesto bi budala počakal do enga 25 leta, ko je dedc res polnoleten....menda. 8)
.T. Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Konec sedmega razreda smo sli trije korenjaki sami na morje. Po doustu smo se doma hvalili: - da smo se ga prvic na.ukal (Karlovacko pivo), - da smo prvic .ukal - da smo bili prvic pre.ukani od domacinov. Vse je blo prvic! Sanda 7 pisi me v tvoj club 14. Tadej
poldy Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Hm ja tk je to, mi ko smo pa tabolš generacija smo se pa ahtal točno do prve možnosti. čeprav upažam da se danes pa res že vsem neki mudi no mislim iskušnje nabirat. :lol:
TOMY Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Do poroke strogo nič, ker to je greh! :agrue: :cry: :cry: :cry: :wink: :lol: :onfire:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se