Pervy Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Pervy a ti beres moje misli? Nekaj takega sem tudi sam hotel napisati, pa si me prehitel. Tadej ne berem misli, vem pa da nas je dosti z enakimi izkusnjami :roll: in stalisci do te teme :wink:
Gregs Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 a sem jest nenormalen, ker bi raje jahal tisto modro stvar v levem kotu slike, kot pa da bi me jahala tista stvar na modri stvari? Jaz bi jahal obe.. .ekhmm... oba... ekhmmm... Ma, kaj bi bil skromen: jahal bi vse stiri... :wink: :twisted: :D
Mačica Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Jaz bi jahal obe.. .ekhmm... oba... ekhmmm... Ma, kaj bi bil skromen: jahal bi vse stiri... :wink: :twisted: :D :twisted: :twisted: :twisted:
dunker Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Gregs: "Ma, kaj bi bil skromen: jahal bi vse štiri!" Mačica: " :twisted: :twisted: :twisted: jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut" :lol:
bladzo Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Še vedno nisem spremenil mnenja :!: "do poroke na roke" :? :roll:
Tatjana Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Še vedno nisem spremenil mnenja :!: "do poroke na roke" :? :roll: to ti tok verjamem tko kot v to da smrkci obstajajo!
klimbra Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Še vedno nisem spremenil mnenja :!: "do poroke na roke" :? :roll: to ti tok verjamem tko kot v to da smrkci obstajajo! Kaj.....a ne obstajajo.......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: BTW.....bladzo ma pa močne roke :twisted: :shock: :D :D :D :D
klemens Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Klimbra : seveda obstajajo smrkci. Mislim na kaj ljudje lahko pomislijo. Samo reči je hotla da mu verjame :) LP, klemen
Pravokotar Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Madona, sem se že ustrašu, da smrkcov ni :shock: :shock: Pa telebajskov tud ne :shock: :shock: Pa ROTAFELCE :shock: Katastrofa :!: Kaj pa Jerry Springer :?: :?: PEPE
Tatjana Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 joj :oops: KAKŠNE NEUMNOSTI KVASIM! Nisem pomislila, da s tem lahko koga prizadanem!!! :cry: :oops: Vse vzamem nazaj!!! SMRKCI OBSTAJAJO! :oops: :oops: :roll:
kekec III Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 joj :oops: KAKŠNE NEUMNOSTI KVASIM! Nisem pomislila, da s tem lahko koga prizadanem!!! :cry: :oops: Vse vzamem nazaj!!! SMRKCI OBSTAJAJO! :oops: :oops: :roll: ...torej ,če bi se rada igrala-imam zate -tvojim letom -primerno igračo...
ak Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 joj :oops: KAKŠNE NEUMNOSTI KVASIM! Nisem pomislila, da s tem lahko koga prizadanem!!! :cry: :oops: Vse vzamem nazaj!!! SMRKCI OBSTAJAJO! :oops: :oops: :roll: TIDAMTIDAMTIDAM Press
Tatjana Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 joj :oops: KAKŠNE NEUMNOSTI KVASIM! Nisem pomislila, da s tem lahko koga prizadanem!!! :cry: :oops: Vse vzamem nazaj!!! SMRKCI OBSTAJAJO! :oops: :oops: :roll: ...torej ,če bi se rada igrala-imam zate -tvojim letom -primerno igračo... npr?
Tatjana Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 joj :oops: KAKŠNE NEUMNOSTI KVASIM! Nisem pomislila, da s tem lahko koga prizadanem!!! :cry: :oops: Vse vzamem nazaj!!! SMRKCI OBSTAJAJO! :oops: :oops: :roll: TIDAMTIDAMTIDAM Press Hm! Nebi rekla! Od kje ti pa to? :oops:
kekec III Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 joj :oops: KAKŠNE NEUMNOSTI KVASIM! Nisem pomislila, da s tem lahko koga prizadanem!!! :cry: :oops: Vse vzamem nazaj!!! SMRKCI OBSTAJAJO! :oops: :oops: :roll: ...torej ,če bi se rada igrala-imam zate -tvojim letom -primerno igračo... npr? ogrevana ročka ! (vprašaj Mačico!)
Mačica Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 ogrevana ročka ! (vprašaj Mačico!) Kaj ogrevana ročka? Kje? Kako? Jst nič vidla?
Tatjana Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 No kekec Mačica nima pojma! Ti mi povej!!!! :twisted: Vem samo to, da je ogrevana ročka zakon! :twisted:
Mačica Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 No kekec Mačica nima pojma! Ti mi povej!!!! :twisted: Vem samo to, da je ogrevana ročka zakon! :twisted: Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane?
Tatjana Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 No kekec Mačica nima pojma! Ti mi povej!!!! :twisted: Vem samo to, da je ogrevana ročka zakon! :twisted: Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane? Verjamem, da je ogrevana ročka zakon in da ena sama ni uporabna! Pa tud mela bi jo, če bi vedla kam jo nataknit! :oops: Ne razumam pa Kekca kakšno igračko mi ponuja! :D :D :D
ak Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 kam jo nataknit! nenenenenene.... kekec jo ponuja za vtaknit :lol:
Tatjana Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 kam jo nataknit! nenenenenene.... kekec jo ponuja za vtaknit :lol: :D :lol: :D :lol: :D
urbi Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Pri 17. Oba bla nedolzna, tak da ko se zdaj na to spomnim... :shock: cista groza. Pol smo pa zvadli! 8). Ce smem se skromno mnenje... Kurc gleda device. Starejse, pa izkusene! :wink: Urbi
Vrtnica Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Kurc gleda device. Urbi Ej! :evil: :wink: :)
spidy Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Tuki se pa vsi prov z veseljem hvalite kako kmalu ste zgubili nedolžnost! :evil: Kva a je današnji mladini res samo še do seksa in alkohola :?: Kam je pa šlo tisto: Do poroke nič seksa :?:
Alla Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Ja, Spidi, ta mladina pa res nima več nobenih moralnih zadržkov!!!! Kaj se to pravi, seksat pred poroko?!?! A so normalni?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: Alla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se