klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Torej je samo še BLADZO moralen!!!!!!!!!!!! :) :o :o
Pervy Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Torej je samo še BLADZO moralen!!!!!!!!!!!! :) :o :o ce je to res potem bladzo ni vec moj prijatelj :wink:
dunker Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Hm... Tale s poroko je pa malo kruta, no... To so se sam župniki spomnili po tistem načelu: "Če je meni koza crklna, naj pa še sosedu!". Če jest ne smem, naj pa še ostalim ne bo dovoljeno...
urbi Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Vrtnica, sory. Ni blo tak zares misljeno. Urbi :wink:
bladzo Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Torej je samo še BLADZO moralen!!!!!!!!!!!! :) :o :o ce je to res potem bladzo ni vec moj prijatelj :wink: Če se boš tako obnašal, ne boš prišel v nebesa :roll: :? :wink:
Tatjana Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Dejte se delat nedolžne! :roll: Ko pridete domov vas pa v postelji čaka kaka gospodična oz. gospodič! :twisted:
Tatjana Objavljeno September 16, 2002 Opozori Objavljeno September 16, 2002 Vam glih verjamem, da se samo gledate in objemate! :roll: :roll: :roll:
Einherjar Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 jest se to ne, ker hitro pripelje do necistih misli.
Ice Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 jest se to ne, ker hitro pripelje do necistih misli. dokler so samo misli.........
Einherjar Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 jest se to ne, ker hitro pripelje do necistih misli. dokler so samo misli......... Ne, ne... tudi misli so prevec, ker lahko takoj pride do dejanj, ki so tako umazana, grda, nenaravna... © Rode in sodrga.
strom Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Ja, Spidi, ta mladina pa res nima več nobenih moralnih zadržkov!!!! Kaj se to pravi, seksat pred poroko?!?! A so normalni?!?! :shock: :shock: :shock: :shock: Alla Kašnih moralnih zadržkov? :D Sex, drugs & rnr... pa kakšen R6, R1, ninja al pa CBR vmes :D Seksat pr 14-ih (OK, Vrtnica, 13) je pa ja zdej moderno pa in... a ni? Kar se pa tiče ljubezni pa seksa oz. ljubljenja... hmmm... I'll take sex any time. Ne vem no, vsaj take so moje izkušnje v veliki meri. Fuq je bil najboljši z eno "kolegico", s katero itak nisva počela nič drugega. Fuq bi bil tud, če bi njen tip zvedu. :lol: :wink: One-night-stand variante... nikoli ni blo nevemkolk dobro, ampak boljš kot nič. :) Kar se pa tiče resnejših zvez... definitivno varnejše, pa če je enkrat bolj slab seks, maš lahko miljaužnt popravnih izpitov. :D OK, glede na temo... 17 nekje. Živčen bil pa tud k pr norcih :D Drugič je blo že bolš... pa tretjič pa tko naprej. Pomoje bi blo tud dobro vprašanje, kolkrat ste doživeli orgazem (2x)... pa ne mislim kolkrat vam je pršlo pa tko naprej. Vsaj pri tipih se mi zdi dokaj redek dogodek. (če komu ni jasna razlika, potem nikoli) LP
Tatjana Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane? Ej Mačica. če bo šlo vse po načrtu dobiš v ponedeljek ogrevanE ročkE! Držim pesti, da jih bodo dobili!
kekec III Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane? Ej Mačica. če bo šlo vse po načrtu dobiš v ponedeljek ogrevanE ročkE! Držim pesti, da jih bodo dobili! ...če pa pride kaj vmes-ti jaz odstopim svojo ročko ...pa še kapljice zraven !
RAN Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Pa kaj je zdaj to ? Ta ogrevana ročka, pa še kapljice zraven, so že po celem forumu. Je ratalo pocasto in lepljivo. :lol: :wink:
Mačica Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane? Ej Mačica. če bo šlo vse po načrtu dobiš v ponedeljek ogrevanE ročkE! Držim pesti, da jih bodo dobili! Ja jaz zelo računam s tem. Imam jih namreč obljubljene. Drgač naj se me Robi pazi.
ak Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 samo z držanjem ročk še ne boš izgubila nedolžnost :lol: PS Župniki lažejo :wink:
lojzi Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 A kdo men lahko pove, k sem zgleda tud jest mal blond, kakšno vezo majo, Mačica, ročke in nedolžnost? Razen vzporednice, da vsako jesen cel forum dobi menstruacije od Mačicinih ročk??? A ni že lan enih kupovala tkole ene 4 mesce po vseh možnih temah? :wink: :P :x :x :x
marijan Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 verjetno so držale le kratek čas-lateks
ak Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 A kdo men lahko pove, k sem zgleda tud jest mal blond, kakšno vezo majo, Mačica, ročke in nedolžnost Takole - Mačica je tolk časa držala za ročke, da je izgubila nedolžnost? 8)
matic Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 A kdo men lahko pove, k sem zgleda tud jest mal blond, kakšno vezo majo, Mačica, ročke in nedolžnost Takole - Mačica je tolk časa držala za ročke, da je izgubila nedolžnost? 8) Kdor zna pač zna. Ni vsakomur dano se peljat z ogrevanimi ročkami. Glede nedolžnosti, pa nima veze :!: :!: :!:
chris Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 No Tatjanca, kdo je zdej srecnez? (Ze vemo al ne??? :roll: :!: :?: :?: )
ak Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Glede nedolžnosti, pa nima veze :!: :!: :!: EEEEEEEE-WRONG! A je treba narisat? :lol:
matic Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Glede nedolžnosti, pa nima veze :!: :!: :!: EEEEEEEE-WRONG! A je treba narisat? :lol: JA !!!
ak Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Ok sam za Matica.... - rečmo, da je tole Mačica, ki se drži ogrevanih ročk..... - in jih noče spustit - in je še nedolžna Vprašanje časa je koliko časa bo še ostala nedolžna :wink:
Pervy Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Torej je samo še BLADZO moralen!!!!!!!!!!!! :) :o :o ce je to res potem bladzo ni vec moj prijatelj :wink: Če se boš tako obnašal, ne boš prišel v nebesa :roll: :? :wink: v nebesih bi mi bilo dolgcas ker ne bom tam imel nobenih prijateljev :wink: :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se