Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Torej je samo še BLADZO moralen!!!!!!!!!!!! :) :o :o

Objavljeno
Torej je samo še BLADZO moralen!!!!!!!!!!!! :)  :o  :o

ce je to res potem bladzo ni vec moj prijatelj :wink:

Objavljeno

Hm... Tale s poroko je pa malo kruta, no...

To so se sam župniki spomnili po tistem načelu: "Če je meni koza crklna, naj pa še sosedu!". Če jest ne smem, naj pa še ostalim ne bo dovoljeno...

Objavljeno

Če se boš tako obnašal, ne boš prišel v nebesa :roll: :? :wink:

Objavljeno

Dejte se delat nedolžne! :roll: Ko pridete domov vas pa v postelji čaka kaka gospodična oz. gospodič! :twisted:

Objavljeno

Vam glih verjamem, da se samo gledate in objemate! :roll: :roll: :roll:

Objavljeno
jest se to ne, ker hitro pripelje do necistih misli.

dokler so samo misli.........

Objavljeno
jest se to ne, ker hitro pripelje do necistih misli.

dokler so samo misli.........

Ne, ne... tudi misli so prevec, ker lahko takoj pride do dejanj, ki so tako umazana, grda, nenaravna... © Rode in sodrga.

Objavljeno
Ja, Spidi, ta mladina pa res nima več nobenih moralnih zadržkov!!!!

Kaj se to pravi, seksat pred poroko?!?! A so normalni?!?! :shock: :shock: :shock: :shock:

Alla

Kašnih moralnih zadržkov? :D Sex, drugs & rnr... pa kakšen R6, R1, ninja al pa CBR vmes :D

Seksat pr 14-ih (OK, Vrtnica, 13) je pa ja zdej moderno pa in... a ni?

Kar se pa tiče ljubezni pa seksa oz. ljubljenja... hmmm... I'll take sex any time. Ne vem no, vsaj take so moje izkušnje v veliki meri. Fuq je bil najboljši z eno "kolegico", s katero itak nisva počela nič drugega. Fuq bi bil tud, če bi njen tip zvedu. :lol: :wink: One-night-stand variante... nikoli ni blo nevemkolk dobro, ampak boljš kot nič. :) Kar se pa tiče resnejših zvez... definitivno varnejše, pa če je enkrat bolj slab seks, maš lahko miljaužnt popravnih izpitov. :D

OK, glede na temo... 17 nekje. Živčen bil pa tud k pr norcih :D Drugič je blo že bolš... pa tretjič pa tko naprej.

Pomoje bi blo tud dobro vprašanje, kolkrat ste doživeli orgazem (2x)... pa ne mislim kolkrat vam je pršlo pa tko naprej. Vsaj pri tipih se mi zdi dokaj redek dogodek. (če komu ni jasna razlika, potem nikoli)

LP

Objavljeno

Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane?

Ej Mačica. če bo šlo vse po načrtu dobiš v ponedeljek ogrevanE ročkE! Držim pesti, da jih bodo dobili!

Objavljeno

Ne, ne Tatjana. To si pa naroboe razumela. OgrevanE ročkE so zakon. Z eno samo pa že ne bomo zadovolj(e)ne, ane?

Ej Mačica. če bo šlo vse po načrtu dobiš v ponedeljek ogrevanE ročkE! Držim pesti, da jih bodo dobili!

...če pa pride kaj vmes-ti jaz odstopim svojo ročko ...pa še kapljice zraven !

Objavljeno

Pa kaj je zdaj to ?

Ta ogrevana ročka, pa še kapljice zraven, so že po celem forumu.

Je ratalo pocasto in lepljivo.

:lol: :wink:

Objavljeno

Ja jaz zelo računam s tem. Imam jih namreč obljubljene. Drgač naj se me Robi pazi.
Objavljeno

samo z držanjem ročk še ne boš izgubila nedolžnost :lol:

PS

Župniki lažejo :wink:

Objavljeno

A kdo men lahko pove, k sem zgleda tud jest mal blond, kakšno vezo majo, Mačica, ročke in nedolžnost? Razen vzporednice, da vsako jesen cel forum dobi menstruacije od Mačicinih ročk??? A ni že lan enih kupovala tkole ene 4 mesce po vseh možnih temah? :wink: :P :x :x :x

Objavljeno
A kdo men lahko pove, k sem zgleda tud jest mal blond, kakšno vezo majo, Mačica, ročke in nedolžnost

Takole - Mačica je tolk časa držala za ročke, da je izgubila nedolžnost? 8)

Objavljeno
A kdo men lahko pove, k sem zgleda tud jest mal blond, kakšno vezo majo, Mačica, ročke in nedolžnost

Takole - Mačica je tolk časa držala za ročke, da je izgubila nedolžnost? 8)

Kdor zna pač zna. Ni vsakomur dano se peljat z ogrevanimi ročkami. Glede nedolžnosti, pa nima veze :!: :!: :!:

Objavljeno
Glede nedolžnosti, pa nima veze :!: :!: :!:

EEEEEEEE-WRONG!

A je treba narisat? :lol:

Objavljeno
Glede nedolžnosti, pa nima veze :!: :!: :!:

EEEEEEEE-WRONG!

A je treba narisat? :lol:

JA !!!

Objavljeno

Ok sam za Matica....

- rečmo, da je tole Mačica, ki se drži ogrevanih ročk.....

309.jpg

- in jih noče spustit

- in je še nedolžna

Vprašanje časa je koliko časa bo še ostala nedolžna :wink:

Objavljeno

Če se boš tako obnašal, ne boš prišel v nebesa :roll: :? :wink:

v nebesih bi mi bilo dolgcas ker ne bom tam imel nobenih prijateljev :wink: :twisted:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!