Vrtnica Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Seksat pr 14-ih (OK, Vrtnica, 13) :D Ce je pri 14ih pripravljen pa naj gre seksat sej kaj to mu ne mores preprecit ali pa ji preprecit! Sam zascita pa le mora bit taprava da ne bi bile posledice...
Mačica Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 ejkej. Napiši vsaj mačica in ne Mačica. K Mačica na žalost še nikol ni bla taka. Lojzi, saj jst ročk ne kupujem. Sam Robija morm vsake tolk spomnit, da nau slučajno pozabu kar je oblubu. Je pa res, da so bl mau časa zdržale in rabim nove.
ak Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 ejkej. Napiši vsaj mačica in ne Mačica. K Mačica na žalost še nikol ni bla taka. No,no... Matic je hotu da narišem, sem pa naslikal :wink: :lol:
Dada Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Ok sam za Matica.... - rečmo, da je tole Mačica, ki se drži ogrevanih ročk..... - in jih noče spustit - in je še nedolžna Vprašanje časa je koliko časa bo še ostala nedolžna :wink: Ne ti meni "sam za Matica"!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: P.s.: Kako pa kaj s tvojim počutjem, je za enkrat še v redu? :twisted:
Alla Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Ups, ak, se mi zdi, da bo Dada malo poskrbela za tvoje počutje.... Auč.... :D :D :D Alla
marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 to pa že ni mačica :oops:
FLAYO Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Je pa muca...ziher....se spoznam... FLAYO
marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 pokrita muca se ne upošteva
HHV Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 pokrita muca se ne upošteva Kaj da ne. Samo da sem tudi jaz pod pokrivalom! :lol: :lol:
marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 to je pa sprejemljivo, dva pod kovtrom, huh je vroče
Tatjana Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 No Tatjanca, kdo je zdej srecnez? (Ze vemo al ne??? :roll: :!: :?: :?: ) :?: :?: :?: :?: :oops: Najbrž ja mogoče pa tudi ne! :twisted:
ak Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Ne ti meni "sam za Matica"!!!!!!!!!!!!!!!! P.s.: Kako pa kaj s tvojim počutjem, je za enkrat še v redu? zelo dobro :lol: , hvala na skrbi. PS Iz preventivnih razlogov se bom v kratkem odčekiru in odšel na Malto 8)
Gallus Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 to pa že ni mačica :oops: :?: :?: :?: :?: :?:
motosmrk Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 to pa že ni mačica :oops: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :twisted: :twisted:
RAF Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 to pa že ni mačica :oops: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :twisted: :twisted: Enkrat jih pustiš skup k šepiću, pa že nepismena ratata!!! :lol: :lol: :lol: Mačica, ja ali ne, važno spljoh več ni!!! Ampak kdorkoli da je, i ja bi to vozio!!! :shock: :shock:
RAF Objavljeno September 20, 2002 Opozori Objavljeno September 20, 2002 to pa že ni mačica :oops: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :twisted: :twisted: Enkrat jih pustiš skup k Šepiću, pa že nepismena ratata!!! :lol: :lol: :lol: Mačica, ja ali ne, važno spljoh več ni!!! Ampak kdorkoli da je, i ja bi to vozio!!! :shock: :shock:
:-) Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Morm rečt ja da se tle pogovarjate sam o nedolžnosti ja....vse ostalo!
aja Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Morm rečt ja da se tle pogovarjate sam o nedolžnosti ja....vse ostalo! Pa ti kaj 'nedolžnega' napiši... :?:
klimbra Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Morm rečt ja da se tle pogovarjate sam o nedolžnosti ja....vse ostalo! Pa ti kaj 'nedolžnega' napiši... :?: Aja.....a tole vela?????? Pomahal sem ji......pa sploh ni opazila.....je dovolj nedolžno?????
aja Objavljeno September 26, 2002 Opozori Objavljeno September 26, 2002 Morm rečt ja da se tle pogovarjate sam o nedolžnosti ja....vse ostalo! Pa ti kaj 'nedolžnega' napiši... :?: Aja.....a tole vela?????? Pomahal sem ji......pa sploh ni opazila.....je dovolj nedolžno????? Ja, a samo, če ji mogoče s predivjim mahanjem (s čim že?) nisi česa predrl... potem je to dekle še vedno (dovolj) nedolžno!!!!
:-) Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Kakšni burni odzivi! :lol: Sj nism nč slabga mislu no! :lol: :lol: :cry: :lol: Da bomo mal bl nedolžni: Kdaj ste zgubil svojo nedolžnost? :?: :?: :twisted:
ak Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Mačica, ja ali ne, važno spljoh več ni!!! Ampak kdorkoli da je, i ja bi to vozio!!! I Tata bi sine, i Tata bi.... :lol:
ak Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Kakšni burni odzivi! :lol: Sj nism nč slabga mislu no! :lol: :lol: :cry: :lol: Da bomo mal bl nedolžni: Kdaj ste zgubil svojo nedolžnost? :?: :?: :twisted: Ker me trenutno nihče za nič ne obdolžuje sem NEDOLŽEN. 8)
diablo666 Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 :twisted: Jst sam neki vem, ker sem devica po horoskopu, menim da bl ko seksam bl sm nedolzn pa naj kdo rece da ni res. Ostalo si pa sami razlagite kokr veste in znate. :!: :?: :!: :?: :D
chris Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Kaj pa ti, smajli? Kdaj si jo pa ti izgubu??? :twisted: LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se