motosmrk Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 I Tata bi sine, i Tata bi.... :lol: AHTUNG!!!! Stene majo ušesa! SDV
Mačica Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 :twisted: Jst sam neki vem, ker sem devica po horoskopu, menim da bl ko seksam bl sm nedolzn pa naj kdo rece da ni res. Ostalo si pa sami razlagite kokr veste in znate. :!: :?: :!: :?: :D Hm, od kdaj pa si ti devica?
Thundercat Objavljeno Oktober 2, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2002 Biti nedolžen je lahko, zgubiti nedolžnost s PRAVO osebo to pa je težko!!
jhribar1 Objavljeno Januar 3, 2003 Opozori Objavljeno Januar 3, 2003 star sem 17 let,bi se katera dala z mano dol???kaksen je sploh obcutek pri sexu(tist ta PRAV) se posebej me zanima for WOMEN!!??
Manu Objavljeno Januar 3, 2003 Opozori Objavljeno Januar 3, 2003 Biti nedolžen je lahko, zgubiti nedolžnost s PRAVO Ja, se popolnoma strinjam..... jaz sem jo zgubila natanko mesec dni nazaj :D ... po tvoji teoriji seveda 8) kako lepo je končno NE BITI več nedolžen :wink: :D
SiR Objavljeno Januar 4, 2003 Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 No da vidimo gdaj ste jo izgubili,če ste jo.Men je ratalo kar hmal pri 14. :D Jaz sem še zmeraj nedolžen :twisted: Do poroke pač :twisted:
Sanda7 Objavljeno Januar 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 Vsak po svoje boga moli bi rekli :wink:
smeško Objavljeno Januar 4, 2003 Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 jest bom pa devičnik umrl :oops: :twisted: :lol:
Sanda7 Objavljeno Januar 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 Ma ne no,pol sploh ne veš kaj boš spustu :wink:
johan Objavljeno Januar 4, 2003 Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 Biti nedolžen je lahko, zgubiti nedolžnost s PRAVO Ja, se popolnoma strinjam..... jaz sem jo zgubila natanko mesec dni nazaj :D ... po tvoji teoriji seveda 8) kako lepo je končno NE BITI več nedolžen :wink: :D Oh, kje so ti lepi časi. :D :D :D
jhribar1 Objavljeno Januar 4, 2003 Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 Kaksne so bile pa okoliščine ko ste jo izgubili,KDAJ,KJE,...???
smeško Objavljeno Januar 4, 2003 Opozori Objavljeno Januar 4, 2003 Ma ne no,pol sploh ne veš kaj boš spustu :wink: kako, kaj? :roll: ja a sem jest kriv, da sem se avgusta rodil :twisted: :twisted: :wink:
johan Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Ma ne no,pol sploh ne veš kaj boš spustu :wink: kako, kaj? :roll: ja a sem jest kriv, da sem se avgusta rodil :twisted: :twisted: :wink: Ti ne ,štorkla pač.
smeško Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Ma ne no,pol sploh ne veš kaj boš spustu :wink: kako, kaj? :roll: ja a sem jest kriv, da sem se avgusta rodil :twisted: :twisted: :wink: Ti ne ,štorkla pač. a tko? :roll: pol pa sam da jo dobim v roke ji bom vrat zavil :evil: :twisted:
SiR Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Vsak po svoje boga moli bi rekli :wink: Tehnično gledano sem jo izgubil nekje pri 16 letih, pravi seksualni freak pa sem postal okoli 23. leta :D JOKE Vse že od 16. leta hehe :twisted:
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Vse že od 16. leta hehe :twisted: kaj to? ......si izgubil nedolznost,si postal nedolzen ali si ostal nedolzen?! :P :twisted: :lol:
SiR Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 kaj to? ......si izgubil nedolznost,si postal nedolzen ali si ostal nedolzen?! :P :twisted: :lol: Saj veš - tisti najbolj pokvarjeni perverzneži so taki packi, da so že kar nedolžni - :wink: :twisted: Saj veš, da je človek lahko v bistvu perverzen že preden ga prvič "vtakne" :lol:
klimbra Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 kaj to? ......si izgubil nedolznost,si postal nedolzen ali si ostal nedolzen?! :P :twisted: :lol: Saj veš - tisti najbolj pokvarjeni perverzneži so taki packi, da so že kar nedolžni - :wink: :twisted: Saj veš, da je človek lahko v bistvu perverzen že preden ga prvič "vtakne" :lol: Si sploh ne morem predstavljat........bit perverzen še predn ga vtakneš......kam ......med podboje vrat,pol pa en zaloputne....a je to tut perverzno????????
RAN Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 kaj to? ......si izgubil nedolznost,si postal nedolzen ali si ostal nedolzen?! :P :twisted: :lol: Saj veš - tisti najbolj pokvarjeni perverzneži so taki packi, da so že kar nedolžni - :wink: :twisted: Saj veš, da je človek lahko v bistvu perverzen že preden ga prvič "vtakne" :lol: Si sploh ne morem predstavljat........bit perverzen še predn ga vtakneš......kam ......med podboje vrat,pol pa en zaloputne....a je to tut perverzno???????? Vsak odklon od normale naj bi bila perverznost. Torej, če se vrata zaskočijo, povesijo ali kako drugače poškodujejo, je to perverznost, ker normalno vrata niso taka. :?
smeško Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 Vsak odklon od normale naj bi bila perverznost. Torej, če se vrata zaskočijo, povesijo ali kako drugače poškodujejo, je to perverznost, ker normalno vrata niso taka. :? aja? :roll: ja pol si jest to tko razlagam: če vozim prehitro (kar je odklon od normale) potem vozim perverzno?? :P (sej v resnici sem še bolj butast :oops: :roll: )
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Opozori Objavljeno Januar 5, 2003 kaj to? ......si izgubil nedolznost,si postal nedolzen ali si ostal nedolzen?! :P :twisted: :lol: Saj veš - tisti najbolj pokvarjeni perverzneži so taki packi, da so že kar nedolžni - :wink: :twisted: Saj veš, da je človek lahko v bistvu perverzen že preden ga prvič "vtakne" :lol: Si sploh ne morem predstavljat........bit perverzen še predn ga vtakneš......kam ......med podboje vrat,pol pa en zaloputne....a je to tut perverzno???????? samo,ce si tisti,ki ga vtika. :shock: :crazyeyes: :shocked!: ce si tisti,ki loputa,potem si samo zloben. :twisted: :twisted:
SiR Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Si sploh ne morem predstavljat........bit perverzen še predn ga vtakneš......kam ......med podboje vrat,pol pa en zaloputne....a je to tut perverzno???????? Jah, vtakneš ga v rotafelco a ne :D
RAN Objavljeno Januar 7, 2003 Opozori Objavljeno Januar 7, 2003 Vsak odklon od normale naj bi bila perverznost. Torej, če se vrata zaskočijo, povesijo ali kako drugače poškodujejo, je to perverznost, ker normalno vrata niso taka. :? aja? :roll: ja pol si jest to tko razlagam: če vozim prehitro (kar je odklon od normale) potem vozim perverzno?? :P (sej v resnici sem še bolj butast :oops: :roll: ) Zdej me že mal hecaš. A se nismo pogovarjali o sexsualnih odnosih. Če ti je vožnja tovrstni stimulans, potem poskušaj do orgazma pridet v okviru predpisov, drugač boš preveč kazni plačal. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se