Kiki Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Misl'm, d' je Gianni nmal zatajil (prešpricu) tale izpit. Ah ne .... kje pa... Gianni pa že ni tak :lol: ... verjetno bomo moral še mal pučakat na odgovor, ker verjetno zdejle še spančka... :wink:
Ervina Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Ah ne .... kje pa... Gianni pa že ni tak :lol: ... verjetno bomo moral še mal pučakat na odgovor, ker verjetno zdejle še spančka... :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
BAKI Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Gianni.... Mi smo držal pesti zdej pa povej, a bomo nazdravil od veselja :D al od žalosti.... :( Pa sej po moje itak ni dileme... normalno, da boš naredu.... :wink: Dej Gianni zbud se ž pa puvej kakšna j zadeva ...al bomo...al ne bomo- sej veš kuga (jst sm tuk pesti držu)
Gianni Objavljeno December 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2002 Bandaaaaaaa zasavska :lol: Jp........taktika je potrebna :oops: :shock: :lol: Jst sm se udloču, de en mesc še pučakam, pa de Mramor med politike stup, pol pa Konc Januarja na juriš, zdej ste že mal potreniral kaku držat pesti, vam bo pol šlo bolj od rok, jih boste bul stiskal :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Zapil ga bomo pa itak...namest Mramorja pa Mraka....sej sta oba na M..osemko je treba zalit :lol: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Pa še to....Senjur je menda odnehal...zdaj bo sestavu izpit Rasto Ovin...Mariborski faks. Uuuuuuuuuuuuu...jeeeeeeeeesssssssssssss 8)
Ervina Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Bandaaaaaaa zasavska :lol: Jp........taktika je potrebna :oops: :shock: :lol: Jst sm se udloču, de en mesc še pučakam, pa de Mramor med politike stup, pol pa Konc Januarja na juriš, zdej ste že mal potreniral kaku držat pesti, vam bo pol šlo bolj od rok, jih boste bul stiskal :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Zapil ga bomo pa itak...namest Mramorja pa Mraka....sej sta oba na M..osemko je treba zalit :lol: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Pa še to....Senjur je menda odnehal...zdaj bo sestavu izpit Rasto Ovin...Mariborski faks. Uuuuuuuuuuuuu...jeeeeeeeeesssssssssssss 8) Mjan pa nbjan ni vrjeu, d' ni šou pisat. :? Gianni 3x lažje mi je blu Senjurja nrdit, kut na podiplomci Ovina. Tku de pazi. :cry: Ampak 8ko je pa treba zalit. Premza že medico kuha.
Kiki Objavljeno December 20, 2002 Opozori Objavljeno December 20, 2002 Midva z vikingom sva že v nizkem štartu.... :D Samo še obdarovanja v službi, enih par jegerčkov in kakšna kavica... pol pa gas v KG.... :multi: Glejte, da jutri pridete hmal, ker drugač bo težka tolk vsega spit pa pojest tko, da bo treba še kako fešto zrihtat.... :wink: Pa NE pozabte majčke s sabo met... ker so obvezna oprema na NFS :x-mas:
premza Objavljeno December 28, 2002 Opozori Objavljeno December 28, 2002 Gianni, a prid'š u pouno luno u n'delo? D vem usnje prnjast.
Ervina Objavljeno December 28, 2002 Opozori Objavljeno December 28, 2002 Gianni, a prid'š u pouno luno u n'delo? D vem usnje prnjast. Če neb vedla za kuga gre, bi si l'hk kej missla. :twisted: Č' bo cajt tud midva prideva. Ampak bul puazn.
Gianni Objavljeno December 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2002 Puzdrauleni ! :lol: Zdej pa stvar tkule....jst grem u Nedelo na Koroško na prednovoletni obisk k hordi sošolcev s faksa. Tku de če bom do ukul šestih, al pa puol sedmih že nazaj...prletim še kvam u pouno luno, udvisn do kdaj se boste u pouni lun zadržal....Premza, ti za vsak slučaj kr prnes usne. :wink: Sjerbussss... :P
BAKI Objavljeno December 29, 2002 Opozori Objavljeno December 29, 2002 Gianni, a prid'š u pouno luno u n'delo? D vem usnje prnjast. Kuga to zdej pumen ta usne (Gianni a si boš tangice naredu) :?:
poldy Objavljeno December 31, 2002 Opozori Objavljeno December 31, 2002 Uf, uf, vidim, de ste še VSI ful aktivni, sicer pa ni panike prjatli če žiher vsim srečnga pa zdravga ....
Gianni Objavljeno December 31, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 31, 2002 Srječnga pa zdrauga..mat kurja, mjene pa dons tuk glava boli, grem hitr po en lekadol :oops: :oops: :oops: ...
BAKI Objavljeno December 31, 2002 Opozori Objavljeno December 31, 2002 VSEM SKUPAJ SREČNO 2003 :x-mas:
Ervina Objavljeno Januar 2, 2003 Opozori Objavljeno Januar 2, 2003 mjene pa dons tuk glava boli, grem hitr po en lekadol :oops: :oops: :oops: ... :lol: :lol: Mjan je blu pa tuk fajn. Vrjetn smo bli najbolj zabauna družba u šutori tist vč'jr. :wink:
vrho1679 Objavljeno Januar 2, 2003 Opozori Objavljeno Januar 2, 2003 Srječnga pa zdrauga..mat kurja, mjene pa dons tuk glava boli, grem hitr po en lekadol :oops: :oops: :oops: ... A sam enga si rabu :?: Jest sem jih kar enepar pužru pupoldne - zjutri sem biu še čauknjen, v novo leto pa sma z Meto nazdravla z gostim sokom. SREČNO NOVO LETO ZASAVCI, TAKO NA CESTI KOT DOMA
Kiki Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Ojla... še jst vsem SREČNO 2003 :x-mas: in velik varnih kilometrov v novem letu... Za vse tiste, ki pa ste učjeri mel še obveznosti naj povem, da smo našega giann - sija kr dobr zapil, proslavil... :new-bday: Po petih urah debate v PL smo šli vsak na svoj konc.... (glih komi).... mel smo se superca sam... premzaaaaa.... kako se je pa končal tvoj sestanek z dvema bejbikama... :lol: :lol: :lol:
viking Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Če kjrga zanimajo slike iz NFS-ja so na http://video.seznam.org/motosvet/page_01.htm Sam upam da ne bo Premza podal ovadbo proti storilcu :oops: :oops:
Ervina Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Če kjrga zanimajo slike iz NFS-ja so na http://video.seznam.org/motosvet/page_01.htm Sam upam da ne bo Premza podal ovadbo proti storilcu :oops: :oops: In ti ubjavš use slike! :evil: :evil: :evil: Čaki, da jih Obelix vid! Najbul gruazna je tista, kjer ti jaz kažem uasle.
viking Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 In ti ubjavš use slike! :evil: :evil: :evil: Čaki, da jih Obelix vid! Najbul gruazna je tista, kjer ti jaz kažem uasle. Une ku si naga ukul skakala pa res nism ubjavu......naj ti bo :twisted:
Ervina Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Une ku si naga ukul skakala pa res nism ubjavu......naj ti bo :twisted: :oops: Sej lhka :wink: PS Kuk mescu sm pa mela?
Kiki Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Če kjrga zanimajo slike iz NFS-ja so na http://video.seznam.org/motosvet/page_01.htm Mene pa zanima..... zakaj mam skuar na vsaki slikci rdeče učke.... :roll: ...sej sem sm bla ja čisti abstinent... :wink:.... sto posto je blo kej iz digitalcam narobe.... :twisted: Premzaaaaa..... kaj pa tista pesmica, ko si nam oblubu ene dve kitice... :wink:...sej veš kero mislm ne
Ervina Objavljeno Januar 6, 2003 Opozori Objavljeno Januar 6, 2003 Mene pa zanima..... zakaj mam skuar na vsaki slikci rdeče učke.... :roll: ...sej sem sm bla ja čisti abstinent... :wink:.... sto posto je blo kej iz digitalcam narobe.... :twisted: Premzaaaaa..... kaj pa tista pesmica, ko si nam oblubu ene dve kitice... :wink:...sej veš kero mislm ne Mogoče maš pa kaj ''angora'' u sjab. :twisted:
Priporočene objave