poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 No priznam zmanjkal mi je :oops: :oops: :wink:
Kiki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja siher dvasto na uro No ja, se je usaj mal potrudu.... :wink:
Kiki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja tud to je neki ne ? Seveda poldy - drgač smo pa skuar susedi, tku d bi blu ž čudn, č nebi kej pu naše znou, a ni res.... :roll: :wink:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... ampak brez slovarja jaz res tako težko kaj razumem ... :?
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 JA zdej se šele bom mev prilko naučit, ko Štorman odpira gostišče pr vam ( a drži to ?)
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... ampak brez slovarja jaz res tako težko kaj razumem ... :? A misliš podnapise???
Kiki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 JA zdej se šele bom mev prilko naučit, ko Štorman odpira gostišče pr vam ( a drži to ?) Ja točno, zdej bomo pa tud pr ns enga Štormana mel.... :lol:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja pa cev kup savinjčanov bo od začetka tam! Tk de ahti de se ne boš kičesa nalezla. (Sej veš; De se nevš s kalisom čez Šempiter pilala)
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja točno, zdej bomo pa tud pr ns enga Štormana mel.... :lol: ... sedaj se bo pa Štorman "spufal" ... bo moral dati celo premoženje, da mu bodo jedilne liste v zasavščino prevedli ... :twisted:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja točno, zdej bomo pa tud pr ns enga Štormana mel.... :lol: ... sedaj se bo pa Štorman "spufal" ... bo moral dati celo premoženje, da mu bodo jedilne liste v zasavščino prevedli ... :twisted: Ha ha ha ha boli!!! Eto pubec dons maš pir v dobrim
Ervina Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja točno, zdej bomo pa tud pr ns enga Štormana mel.... :lol: Pa ne še tuki o tem. :? Sm tuk sr'čna, če mi ni treba puslušat kako paše nou zimski vrt na gradič, pa če je pugodba OK... :evil:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ja točno, zdej bomo pa tud pr ns enga Štormana mel.... :lol: Pa ne še tuki o tem. :? Sm tuk sr'čna, če mi ni treba puslušat kako paše nou zimski vrt na gradič, pa če je pugodba OK... :evil: Kaj maš pa ti s tem???????????????
Ervina Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... sedaj se bo pa Štorman "spufal" ... bo moral dati celo premoženje, da mu bodo jedilne liste v zasavščino prevedli ... :twisted: Dej no, saj veš da su ti že gedore oblublal, če boš tuk težiu.
Kiki Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 (Sej veš; De se nevš s kalisom čez Šempiter pilala) Ahm, ahm....dej mi podnapise kr nč n štekam... :roll:
Ervina Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Kaj maš pa ti s tem??????????????? Hvala bogu nč. Zato me pa mot, če težijo, kut da je tu živenskiga pumena za Trboule. PS :? http://www.trbovlje.org/forum/viewforum.ph...php?forum=1&282
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Ahm, ahm....dej mi podnapise kr nč n štekam... :roll: S tem sem mislil sledeče; da se slučajno ne bi nalezla govorice Savinčanov, oz. Šempetranov, ki potegnejo vse na "i". OK V redu raztolmačeno??? :wink:
Ervina Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 (Sej veš; De se nevš s kalisom čez Šempiter pilala) Ahm, ahm....dej mi podnapise kr nč n štekam... :roll: A s piciklam čez Š'mpjetr p'lala? :wink:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 (Sej veš; De se nevš s kalisom čez Šempiter pilala) Ahm, ahm....dej mi podnapise kr nč n štekam... :roll: ... a sedaj razumeš, kako se jaz počutim, ko sodelujem v vaših pogovorih??? :lol:
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Kaj maš pa ti s tem??????????????? Hvala bogu nč. Zato me pa mot, če težijo, kut da je tu živenskiga pumena za Trboule. PS :? http://www.trbovlje.org/forum/viewforum.php?forum=1&282 hja pa vas je mal štihnal? Sam po moje to tudi ni dobra naložba nevem no samim seb bit konkurenca????? :?
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 Dej no, saj veš da su ti že gedore oblublal, če boš tuk težiu. ... besede besede besede ... sem prišel, pa niste imeli NIČ s seboj ... na mojo srečo ...
poldy Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 (Sej veš; De se nevš s kalisom čez Šempiter pilala) Ahm, ahm....dej mi podnapise kr nč n štekam... :roll: A s piciklam čez Š'mpjetr p'lala? :wink: EVO PREVOD IZ SAVINJSKE ŠPRAHE V TRBOVLSKO
Ervina Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 hja pa vas je mal štihnal? Sam po moje to tudi ni dobra naložba nevem no samim seb bit konkurenca????? :? Konkurenca komu? :twisted:
easyrider Objavljeno Oktober 1, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2002 ... porkamotorka ... sedaj bom pa rabil še Slovensko-savinjski dvosmerni slovar ... :twisted:
Priporočene objave