premza Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 V NEDELJO OB 18h V POLNI LUNI Men pa tale termin nč ne paše :?
Ervina Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Men pa tale termin nč ne paše :? Ja kaj bi pa ti rad (muzičko željo :?: ) al tam okrog kusila. Nared anketo, pa bom glasoval. :wink:
Kiki Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Kuga pa, če bi bla ura taka kot prej... al pa recimo okol 17.00... a to bi pa šlo... :roll:
Ervina Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Mjan je usejen. Tisto ub šjastih sem krt tku napisala. Sam dejmo se zd'le zmant, kr gremo hmal dumou. :wink: Premzata pa muri zatu, ker se buji, da mu bo auto ceu dan guar stau. :twisted:
premza Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Kuga pa, če bi bla ura taka kot prej... al pa recimo okol 17.00... a to bi pa šlo... :roll: Tko ko prej, torej ob 16:00, men prou paše. :D
Kiki Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Tko ko prej, torej ob 16:00, men prou paše. :D O.K. jst sem ZA... :wink: ... torej se vidmo v nedeljo ob 16.00 v Polni luni.... :D
Ervina Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Tko ko prej, torej ob 16:00, men prou paše. :D Učas ub štirih še spiš. :twisted: Pa Gianni tud. Ustal smo pa mnde bulj zgodn.
Ervina Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 V NEDELJO OB 18h V POLNI LUNI POPRAVJAM NA NEDELJO OB 16h V POLNI LUNI A je zdej uredu? Od zdej naprej prtožbe pušilite na tramvaj kumando :twisted: Kej je zdej ud premzata ukrugla miza na temo sobotni večer?
premza Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Kej je zdej ud premzata ukrugla miza na temo sobotni večer? Usako nedelo druguot :D :D :D
Gianni Objavljeno Oktober 30, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Koj zde bandaaaa.....kdajj ??? Ub štirih u Pouni..duaber, sje muguče vidmo :wink: Premza pa ukrugla miza :roll: :?: ..kuga a kej nja vem mugče :oops: :P Koj zde BAAAAAAaaaaaaKkkkkkkkkIIII, mat kurja Zagurjan a uš kr prituhnjeno gledu pa bral pa listu, pa kr nč se nauš prjavu smle guor :x . Te mo kr naublal, :twisted: če se čimprej na nalimaš smle guor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No sej pol dobiš en vlk Huraaaaaa, za BAKITA :wink:
Ervina Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 Premza pa ukrugla miza :roll: :?: ..kuga a kej nja vem mugče :oops: :P Premza je imel umes en post, ki ga je zbrisal v cajtu, ku sem jst pisal svojga. U tistem postu je napisal, da ob 17h oz. 18h ne mure prit, ker imajo ukruglo mizo na temo sobotni večer. Je mislu, da nou nbjan vidu :twisted:
easyrider Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 ... a boste imeli zasavski želodec tudi???
Ervina Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 ... a boste imeli zasavski želodec tudi??? Ne sam konce in jetrnce. Za tjabe pa bure.
easyrider Objavljeno Oktober 30, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2002 ... konce? ... jetrnce? ... tjabe? ... bure? ... dobro, tjabe še rezumem, ampak ostalo ... :?
BAKI Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 KJE STE ZDEJ ZASAVCI? SKORAJ ENO URO SEM ŽE PRIJAVLJEN PA NIKJER NIKOGAR--------PA MENDA ŠE NE SPITE?
premza Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 KJE STE ZDEJ ZASAVCI? SKORAJ ENO URO SEM ŽE PRIJAVLJEN PA NIKJER NIKOGAR--------PA MENDA ŠE NE SPITE? Kje pa, smo se že zbudil (glihkar) :shocked!: :crazyeyes: :morning: Rana ura, zlata ura :wink:
BAKI Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Glej,glej glej kdo se j tapru zbudu. A prideš u polno luno da poveš kako kaj premze :?:
Gianni Objavljeno November 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2002 BAKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.......ČESTITAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO......PRJAVA RATAAAAAALAAAAAAAA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lega MK se če se pa še neb prjavu, teb pa naublal ku..... :twisted: :twisted: HURA ZA BAKITA :P HURA ZA BAKITA :P
Gianni Objavljeno November 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2002 Tkule lde......no zdej bom probu lepš pisat :oops: Čist za začetk, a ste muguče upazl...upss..opazili, da ma naš topic največ odgovorov in največ strani :P :P Jeeessss zasavci zmagujemo :D Jst jutr zjutri letimm v Ljubljano (ojej...ob petih zjutraj morm že vstat :? :? :(...Rana ura slovenskega Giannita grob :oops: ) in me do četrtka ne bo :cry: :cry: ...tko da, če me boste kej šinfal... :evil: :evil: :evil: :lol: ...bom šele v četrtek zvečer prebral :? :lol: .. :roll: Ervina hvala za "material" in vsem hvala za kavico....,Bobek le glej da bojo slike fajn skenirane...(če bodo lepe, pol bo mogoče še Premzi všeč ratu :oops: :oops: :wink: )..če ne..grrr :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: ...no kukr kol vnaprej hvala tudi tebi :D Aja..še to...SAMOOOOO...sm te klicu pa si imel spet telefon izklopljen :evil: , škoda ko te ni blo :( smo bli na kufeti...no pa naslednjo Nedeljo :D
Gianni Objavljeno November 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2002 Upsss...zajebu, FS na Ivarčkem ma več ogledov :oops: No kar se tiče odgovorov pa definitivno ZMAGUJEMO :lol: :lol: :lol: No kar se tiče ogledov smo pa na drugem mesti :D
Kiki Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Jst jutr zjutri letimm v Ljubljano (ojej...ob petih zjutraj morm že vstat :? :? :(...Rana ura slovenskega Giannita grob :oops: ) in me do četrtka ne bo :cry: :cry: ...tko da, če me boste kej šinfal... :evil: :evil: :evil: :lol: ...bom šele v četrtek zvečer prebral :? :lol: .. :roll: Gianniiiiiii - nč nisi puvedu, da te tolk časa ne bo :( ..... zdej te bomo pa spet pogrešal.... :cry: :cry: :cry: .... upam, da si zvezke s seboj nesu :wink: Ha, ste vidl.... zdej mamo pa še BAKI - ta.... sam fajn smo se moral potrudit pa smo ga le prepričal, da se je prjavu..... :lol:
premza Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Ha, ste vidl.... zdej mamo pa še BAKI - ta.... sam fajn smo se moral potrudit pa smo ga le prepričal, da se je prjavu..... :lol: Kdo je BAKI? :shock:
easyrider Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 ... mene pa včeraj ni bilo ... :cry: ... pa tako sem se veselil koncev, jetrnc in bure ... :twisted:
Ervina Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Bravo Baki! Ha, ste vidl.... zdej mamo pa še BAKI - ta.... sam fajn smo se moral potrudit pa smo ga le prepričal, da se je prjavu..... :lol: Kdo je BAKI? :shock: A te prst tuk buli, da ti spumin ne dela.
Kiki Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 Ha, ste vidl.... zdej mamo pa še BAKI - ta.... sam fajn smo se moral potrudit pa smo ga le prepričal, da se je prjavu..... :lol: Kdo je BAKI? :shock: Ha, ha, ha.... :lol: :lol: :lol: .... učjeri je zraven tebe sedel :wink: ..... nism vedla, da radenska tolk slabo na tebe upliva..... :roll: :twisted:
Priporočene objave