svobodnaptica01 Objavljeno December 5, 2010 Deli Objavljeno December 5, 2010 pista najmanj 2x na mesec in to ne le grobnik italia je 10x boljša. so pa stroški. brez prikolice bo bolj improvizacija. zato pa lahko namontiraš nehomologirane komponente in prave gume. da pa ne zanemaris vsakdanjih cest, kjer se tudi veliko dogaja, moraš pač imet najmanj 2 motocikla. ni slabo še kakšen offroad. uff, kje se da kupt tazga sponzorja, jest bi tuuuudddd tolk se vozila BIZIXXX, P182, MihaJ in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 se strinjam edino pista ti da popoln in brezskrben užitek. točke sem že popravljal iz 13 na 9 denarne kazni ne štejem več. pista najmanj 2x na mesec in to ne le grobnik italia je 10x boljša. so pa stroški. brez prikolice bo bolj improvizacija. zato pa lahko namontiraš nehomologirane komponente in prave gume. da pa ne zanemaris vsakdanjih cest, kjer se tudi veliko dogaja, moraš pač imet najmanj 2 motocikla. ni slabo še kakšen offroad. kam pa hodste u italijo? za tavelike piste (mugello misano) so cene za prosti trening na uro astronomske, Valelunga je daaaaleč, edina pista za katero vem da je zmerno daleč je Adria Raceway. tenx za info. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 adira je tudi dokaj draga, včasih zahtevajo še db killer zmonitran. Več info pa tule: www.adriaraceway.com Kor13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Hmm.. se pravi, da so bizu Adria ring,Grobnik in Panonija ring . Mogoče je še kašen v bližini ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 Hmm.. se pravi, da so bizu Adria ring,Grobnik in Panonija ring . Mogoče je še kašen v bližini ???? Novi Marof zraven Varaždina. Sicer ni tako hitra proga kot zgoraj omenjene, ampak vseeno za trenirat je super. bladzo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dogy Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 kaj pa imola....je kdo probal....ali sploh so motocikli dol?? za superbike vem da je tekma dol....avte majo tud freeday.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 6, 2010 Deli Objavljeno December 6, 2010 (popravljeno) Tole sicer verjetno bolj paše pod gume, amapak se mi zdi, da bom tukaj dobila bolj točne odgovore. Za drugo leto bi potrebovala dežne gume za CBR 600RR. S katerimi ste bili zadovoljni, katere niso bile ok in kje se jih da kupit pri nas? Pa mogoče še izkušnje iz okoliških pist, kje se da lepo peljat tudi v dežju (za Grobnik že vem da se da tud s slicki peljat, če nisi prehiter :grim), kje je pa to ne preveč modra odločitev? tnx Popravljeno December 6, 2010. Popravil svobodnaptica01 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Hmm.. se pravi, da so bizu Adria ring,Grobnik in Panonija ring . Mogoče je še kašen v bližini ???? Kolikor vem, bo Zeltweg vsak čas odprt, ta je še bližji kot Grobnik, pa še meje ni (ATA carnet odpade). david764, casper7, biker125 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Tole sicer verjetno bolj paše pod gume, amapak se mi zdi, da bom tukaj dobila bolj točne odgovore. Za drugo leto bi potrebovala dežne gume za CBR 600RR. S katerimi ste bili zadovoljni, katere niso bile ok in kje se jih da kupit pri nas? Pa mogoče še izkušnje iz okoliških pist, kje se da lepo peljat tudi v dežju (za Grobnik že vem da se da tud s slicki peljat, če nisi prehiter :grim), kje je pa to ne preveč modra odločitev? tnx O dežnih gumah sem jaz enkrat lani odprl temo. S tem imajo forumovci precej malo izkušenj (razen tistih, ki so bili v Valenciji za novo leto in so kupovali dežne gume za skoraj enako ceno kot bi kupovali zlato v enaki teži). Obstajajo gume intermediate in full wet. Na suhi stezi pa jih je baje treba TAKOJ dol dat, drugače jih popolnoma uniči v par krogih. Osebnih izkušenj na srečo še nimam (to pomeni da na srečo še nisem naletel na moker event). crusty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Kolikor vem, bo Zeltweg vsak čas odprt, ta je še bližji kot Grobnik, pa še meje ni (ATA carnet odpade). uuu. Zeltweg. To je pa dobra ura od mene. Samo qrc, ker nimam več motorja . Bo treba kak japonski jajc spet kupit nazaj . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 O dežnih gumah sem jaz enkrat lani odprl temo. S tem imajo forumovci precej malo izkušenj (razen tistih, ki so bili v Valenciji za novo leto in so kupovali dežne gume za skoraj enako ceno kot bi kupovali zlato v enaki teži). Mislim da kar nekaj motosvetovcev vozi/je vozilo Juro, in sem 100% da se je blo treba kdaj tud v dežju zapeljat. Amapak ponvad je tko, da tisti, ki kaj vedo ponavadi ne odgovarjajo na te teme Drugač pa počutim skor nepismeno, ko iščem kera guma sploh paše na moj motor, če mi že uspe najt ustrezno dimenzijo feltne je pol še zmer neki različnih dimenzij,k kao pašejo gor. DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 (popravljeno) evo: http://cgi.ebay.co.uk/DUNLOP-RADIAL-WET-RAIN-TYRES-125-190-/190473269603?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item2c59177163 Popravljeno December 7, 2010. Popravil lmperator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david764 Objavljeno December 7, 2010 Deli Objavljeno December 7, 2010 Kolikor vem, bo Zeltweg vsak čas odprt, ta je še bližji kot Grobnik, pa še meje ni (ATA carnet odpade). Hvala za info !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno December 8, 2010 Deli Objavljeno December 8, 2010 Še par slik mojih priprav,menjava ispuha,poliestri,nastavitve motorja,..... casper7, biker125, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m1ha Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Mislim da kar nekaj motosvetovcev vozi/je vozilo Juro, in sem 100% da se je blo treba kdaj tud v dežju zapeljat. Amapak ponvad je tko, da tisti, ki kaj vedo ponavadi ne odgovarjajo na te teme Drugač pa počutim skor nepismeno, ko iščem kera guma sploh paše na moj motor, če mi že uspe najt ustrezno dimenzijo feltne je pol še zmer neki različnih dimenzij,k kao pašejo gor. V dežnih gumah ni neke velike razlike, vozil dunlop in bridgestone, eni so se celo z continental vozili in pravijo da ni bistveno slabše! Je pa tako da če na grobniku ni luž so gp dovolj, na drugih pistah jih pa rabiš takoj ko se dež pokaže! Če boš volila v dežju je dobro imet še kakšen rezerven kombinezon in plastike Pa srečno! BIZIXXX, iom in svobodnaptica01 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava m1ha Objavljeno December 10, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno December 10, 2010 Tako pa izgleda suzuki, iom, Roky994 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno December 10, 2010 Deli Objavljeno December 10, 2010 Mene pa zanima kok konjev dosežes s pc commanderjem in kakšen je navor. Recimo za suzukija K2.Hvala :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jero848 Objavljeno December 15, 2010 Deli Objavljeno December 15, 2010 evo prodam hondo cbr 600 rr namenjeno dirkališču če koga zanima http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=3995936 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Evo,motor skoraj nared za štart,edino vreme in temperature še počakamo Poliestri so prirejeni in zmontirani,cevi za zrak v air box podaljšane,akrapovič evolution,K&N filter,narejen servis,menjan zobnik spredaj -1,pri Gašperju narejen dyno ki je pokazal 156 KM in 119 NM navora na kolesu,mislim da bo teh nekaj konjev in navora dost malakai, suzuki, casper7 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Pa še nekaj slik supermoto00, benny0104, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 (popravljeno) in še nekaj Popravljeno Januar 2, 2011. Popravil bagio malakai, suzuki, sesir in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 in še nekaj awsome zadeva stroj je hud, kje boš pa vozil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 (popravljeno) awsome zadeva stroj je hud, kje boš pa vozil? Probal bom čim več na pisti,vsaj 15x,UPAM,Panonnia,Slovakia,kakšen Brno,sem pa namontiral luč če se bom mogoče 5x na leto peljal po cesti. Popravljeno Januar 2, 2011. Popravil bagio supermoto00 in Prix 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Probal bom čim več na pisti,vsaj 15x,UPAM,Panonnia,Slovakia,kakšen Brno,sem pa namontiral luč če se bom mogoče 5x na leto peljal po cesti. sm mislil če se boš dirkal za kak pokal ali prvenstvo? jura, bobo ima letos tud nek točkovni sistem, ali modra državno prvenstvo in podobno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 sm mislil če se boš dirkal za kak pokal ali prvenstvo? jura, bobo ima letos tud nek točkovni sistem, ali modra državno prvenstvo in podobno? Ne ne,izključno za svojo dušo,sem že malo prestar in z preveč obveznosti za takšne podvige suzuki in Prix 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se