RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :zzz: Dobro jutro...kufeee, pivo...jeger...šnops :zzz: :zzz: :yawn: tea sir???? :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 tea sir???? :whistle: :whistle: :whistle: E bejž, da mu bo slabo. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 E bejž, da mu bo slabo. :nono: No, naslednjo pesem pa s Šefom namenjava šefici...s poudarkom, da jo posluša...ko boma prihajala s kave... :whistle: :whistle: :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=eqOR8Gi9yWE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 No, naslednjo pesem pa s Šefom namenjava šefici...s poudarkom, da jo posluša...ko boma prihajala s kave... :whistle: :whistle: :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=eqOR8Gi9yWE Miroslav Skoro Otvor zeno kapiju :yea1: :yea1: Od Pozege i Zupanje sve do Vukovara nema nigdje ovaki becara Ref. 2x Otvor zeno kapiju man se ocenasa evo mene i moji pajdasa Mi smo momci veseli srce nase tuce ko kad zica na tamburi puce Ref. 2x Kad se kuci vracamo probudimo pjetle cjelim putem krjesnice nam svjetle Ref. 2x I donesi rakiju neka case zvece pa nek pisma sokacka potece :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Ups i did it again.... :evilgrin: :krneki: šefe...da se otkupima.... jaz bom igral....ti pa poj....pa ne fušaj... :naughty: :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=h3rffVbHXk0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :eek: :eek: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :eek: :eek: :krneki: :inlove: Don´t worry honey. 4 now. To sem samo neke recepte našla.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 :inlove: Don´t worry honey. 4 now. To sem samo neke recepte našla.. če so taki za torto...kaki so šele za gibanico :eek: :eek: :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Pol pa bod vesel :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) Pol pa bod vesel :cry: To bo samo sladica dobrodošlice ob vrnitvi iz Dubrovnika, čakta da najden recept za glavno jed.. :naughty: Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 To bo samo sladica dobrodošlice ob vrnitvi iz Dubrovnika, čakta da najden recept za glavno jed.. :naughty: Ne ne sej se ni treba matrat...bova na dieti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 nova garderoba..ko bom šel na obisk.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 mater danes se nisem kafeja spil :headbang: pa sem se mimo enih 100 kafan peljal, aja pa kadim tudi ne vec :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 3, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2008 mater danes se nisem kafeja spil :headbang: pa sem se mimo enih 100 kafan peljal, aja pa kadim tudi ne vec :krneki: CAR!!!!!! Upam da se kmalu pridružim... :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 3, 2008 Deli Objavljeno Julij 3, 2008 Qrc...učer paldlo drajsanje po Mirnski :P BTW, tudi meni uspelo dozo kofeta zmanjšat na 2x/dan :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 :blink: WUUUF KAKI JAKI KAFE.. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2008 :blink: WUUUF KAKI JAKI KAFE.. :blink: vidim...ti je kr oke ven vrglo :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 JUTROOO!!! Danes malo manjša potreba po kufeju...me gor drži to da je končno petek....otvor ženo kapiju.... :naughty: Uff qrc....sam na šiht je pa še treba....laufam, L8R! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2008 JUTROOO!!! Danes malo manjša potreba po kufeju...me gor drži to da je končno petek....otvor ženo kapiju.... :naughty: Uff qrc....sam na šiht je pa še treba....laufam, L8R! :krneki: Šefe...jutri bi mi na owermuramowing cake šli...a boš mel čas (tudi vi presvetla šefica...klanjam se.. :worship: :worship: )....šefe pa svinčnik doma pusti!!!!!!! :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Šefe...jutri bi mi na owermuramowing cake šli...a boš mel čas (tudi vi presvetla šefica...klanjam se.. :worship: :worship: )....šefe pa svinčnik doma pusti!!!!!!! :whistle: :whistle: Ki si pa še vidu svinčnik v informatiki....certifikata pa tko nimam za elektronski podpis, ker to pa spet ni ziher, hackerji pa tou... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 4, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 4, 2008 Ki si pa še vidu svinčnik v informatiki....certifikata pa tko nimam za elektronski podpis, ker to pa spet ni ziher, hackerji pa tou... :whistle: hja...veš prav pride za une male reset gumbke stiskat.... :naughty: :krneki: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 4, 2008 Deli Objavljeno Julij 4, 2008 hja...veš prav pride za une male reset gumbke stiskat.... :naughty: :krneki: :naughty: :hmm: glej ga zlomka jaz pa mislu, da je tole za reset gumbke :slap: , mal razviješ, zravnaš pa paše u lukno ko... :whistle: sam zakaj je pa zdej tole...za ušesa??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se