RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 :zzz: :zzz: :yawn: Eh...treba prvo kufe spit...pol pa kej pisat.... :doze: L8R a nehaj.... :rolleyes: :rolleyes: spal 2 uri...bemti jet lag... :whistle: :whistle: ob pol dveh zjutraj pa avto prestavo v naravno pralnico iz garaže... :naughty: :naughty: :naughty: zdej mi pa že grejo bedarije po glavi... :evilgrin: :evilgrin: btw, špedicija laufa? Zeeeh... :alien1: A je letos kaj komarjev zunaj? Komarjev bol mal, komarice pa sekajo... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 a nehaj.... :rolleyes: :rolleyes: spal 2 uri...bemti jet lag... :whistle: :whistle: ob pol dveh zjutraj pa avto prestavo v naravno pralnico iz garaže... :naughty: :naughty: :naughty: zdej mi pa že grejo bedarije po glavi... :evilgrin: :evilgrin: btw, špedicija laufa? Komarjev bol mal, komarice pa sekajo... :naughty: :naughty: :naughty: Špedicija laufa, dober sta se ujela :slap: Glede komarjev bi pa mogli mal preverit, lahko gremo jutri mal pogledt, sej mnde bo tolk vreme da bojo lahka letali okoli :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Špedicija laufa, dober sta se ujela :slap: Glede komarjev bi pa mogli mal preverit, lahko gremo jutri mal pogledt, sej mnde bo tolk vreme da bojo lahka letali okoli :whistle: šefe...če bote rekli...bomo pa šli v kontrolo ne... :whistle: :naughty: jest pa ja vas ubogam :unsure: :krneki: (morembitmalnegotovčenebuunzmajrekudasamprotinjemdržimpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Potem pa jutri kontrola :naughty: (lepodadržišznjoampakglavnodaubogaššefa) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Potem pa jutri kontrola :naughty: (lepodadržišznjoampakglavnodaubogaššefa) :devil: šefe, sm nevtralen...mal na eno mal na drugo stran...kar pomeni...vedno najebem.... :whistle: :headbang: ampak za rezervne dele naročat sem pa vedno za... :whistle: :whistle: btw, nekam mir je v tej temi, se je Greenninji tipkovnica pokvarla.... :krneki: :alien1: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Kwa pa vem, mnde majo gužvo na šihtu :headbang: Da pa vedno najebemo, to pač tk je, če smo pa dedci (in pol) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 (morembitmalnegotovčenebuunzmajrekudasamprotinjemdržimpress) No, da ne bo gužve- vi2 jutri, jaz v petek? :naughty: Lp. Zmaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 No, da ne bo gužve- vi2 jutri, jaz v petek? :naughty: Lp. Zmaj. a joj...zdej se boš pa kujala al kva....pa nam je dolgčas brez tebe....nimama kom živce pit... :rolleyes: a to nas tud u petek na kavo vabiš al kaj? :winkiss: :evilgrin: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 a joj...zdej se boš pa kujala al kva....pa nam je dolgčas brez tebe....nimama kom živce pit... :rolleyes: a to nas tud u petek na kavo vabiš al kaj? :winkiss: :evilgrin: :rolleyes: Oj ludi teden mam na šihtu. Ma bom nadoknadila lapanje ko se vidimo. In ne nista vabljena. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Oj ludi teden mam na šihtu. Ma bom nadoknadila lapanje ko se vidimo.In ne nista vabljena. ;) o hvala...decaf...v petek na servisu pri meni....je una ta blond smena s slike... :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Hehe, ja pridem pomagat kaj pa češ, servis je treba narest, da kaj ne zariba :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Mislim da boma midva kmal morala začet neprobojne jopiče nosit...ker bo kaka ploha kmal prletela :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 :zzz: :zzz: :zzz: Adijooo kaki dan bo spet... Kava. Jutri. Nujno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2008 :zzz: :zzz: :zzz: Adijooo kaki dan bo spet... Kava. Jutri. Nujno! A ja? Pa si rekla da nisva vabljena... :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Jah sej veš da na koncu brez nas ne gre :worship: Če pa res nisma vabljena :( je pa servis dost velik in sma lahko pr svoji mizi na drugi strani terase.... :naughty: Saj res kako je kaj tam.... :hmm: to bi pa bilo treba iti u kontrolo že kaki dan prej...pa se naročit na servis. rezervirat trmin...da ne bova pol stala :lol1: Pa jutro....danes bol glasen (že spil kufe) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Ne, sej veš kaj je blo...se je spomnila da je pr nas ta blondi serviser... :naughty: :naughty: pa je pol nas povabla... Kar se pa tiče kontrole...šefe sam rečte kdaj... :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Po šihtu žal (15:30)...čeprav že zdajle nebi mel nč proti, se zmenimo tokom dneva (beri hudega garanja na šihtu).... Drugače me še mika it na eni drugi servis danes....ampak tam ni nič blontno-črnega je pa nekaj strupeno rdečega in hitrega za sprobat...uffff :worship: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2008 jap šefe...samo reci kaj pa kako... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 (popravljeno) jap šefe...samo reci kaj pa kako... Jaz grem na servis jutri. Pa če sta zraven ali ne. :glare: p.s.: lahko mi pa gresta danes kavč rezervirat. Da nebom na onih visokih čudih s5 rit mela. Popravljeno Junij 19, 2008. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Jaz grem na servis jutri. Pa če sta zraven ali ne. :glare: p.s.: lahko mi pa gresta danes kavč rezervirat. Da nebom na onih visokih čudih s5 rit mela. Sej nas nisi povabila, tko da...a je teško rečt....alo vidva mujota, jutr na servisu zbor...mislim kaj... :alien1: :alien1: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Mogoče se pa smatra, da naju ni treba več vabit (inventar pa to...ampak tudi inventar kdaj manjka, smo vidl zadnjič :) ) :naughty: :lol: Ps: Pa vseeno je povabla, da naj se zmeniva za juter....tko da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 Mogoče se pa smatra, da naju ni treba več vabit (inventar pa to...ampak tudi inventar kdaj manjka, smo vidl zadnjič :) ) :naughty: :lol: Ps: Pa vseeno je povabla, da naj se zmeniva za juter....tko da... Okrog 17? Šefe, ti si pa star leder daj gor, ker mi boš kufre pelal s servisa domov. Sploh si pa v tanovem prejeb*hvaten SPLOH PA TE LAHKO NA SERVISU UMAŽEJO.. :evilgrin: @ šefe: :wub: @ RAF: A še ni moja smena za z meno držat? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 P.S.: Zdi se mi da hodimo na edini servis, na katerem je gužva zaželjena.. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Junij 19, 2008 @ RAF: A še ni moja smena za z meno držat? :hmm: JUTER :naughty: :worship: :evilgrin: :rolleyes: Sicer pa cel čas s tabo držim....sej veš, da je šefu z mano v družbi tko, kot da bi dal kočevskem medvedu ovce merkat :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: nimaš nobenih skrbi :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 19, 2008 Deli Objavljeno Junij 19, 2008 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se