SiR Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 :topic: Nekatere pa vročina full zajebava PRAVI BIKER JE TISTI KI PREŽIVI !!!!!! godfather, opozoru bi te na velik "pravih bajkerjev", ki pa so že pokojni, eni clo zarad nesreče z motorjem ... dejte vsaj mal razmislt, preden take okol stresate ... k res nikakor ne držijo vode. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 (popravljeno) :topic: PRAVI BIKER JE TISTI KI PREŽIVI !!!!!! oz. tisti ki dočaka starost :) . Predvsem pa mora imeti svoj motor ne sposojenega :D Popravljeno Julij 29, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Predvsem pa mora imeti svoj motor ne sposojenega :D pa da mu v kartoteki piše "spol: M" ;) oz. tisti ki dočaka starost :) . PS: ampak take izjave so pa res neumne. RAzen, če so bajkerji samo nad recimo 60 ali 70 let starosti, do takrat so pa vsi motopiščanci, al kaj? ČE lahko malo razložiš, ti bomo verjetno vsi hvaležni za ta novi vpogled v bistvo bajkerstva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 (popravljeno) pa da mu v kartoteki piše "spol: M" ;) PS: ampak take izjave so pa res neumne. RAzen, če so bajkerji samo nad recimo 60 ali 70 let starosti, do takrat so pa vsi motopiščanci, al kaj? ČE lahko malo razložiš, ti bomo verjetno vsi hvaležni za ta novi vpogled v bistvo bajkerstva. zaradi mene lahko piše tudi S. Tega pa ti ne boš nikoli razumel :grrr Popravljeno Julij 29, 2006. Popravil TinaRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 rembrant, boticeli, da vinci, bruneleschi, michelangelo so samo nekateri izmed monogih umetnikov, ki so delai predvsem kot obrtniki.... predvsem nizozemski slikarji os znai po tem da so imeli ogormne delavnice v katerih so večino del narislai vajenci, podisal jih je mojster....danes pa so dela cenjena kot vrhunska umetnost..... Ko so zaceli, so bili neznani. Potem, ko so pokazali svoj talent in se dokazali, ko so si "ustvarili ime" ali pa "trejdmark" (ce je komu bolj vsec), so lahko imeli vajence, ki so delali namesto njih. Zato pa njihova imena poznamo, imena vajencev pa ne. ...poznam fanta, ki je pred leti svojega serijeskeg vmaxa obrnil na glavo ter ... moped pa je večino časa preživel v delavnicah, lakirnicah in pitajboga kje še vse....no pa tudi v garaži, ker ni imel časa se vozit, ker takrat, ko ga je imel, pa ni imel motorja ker je bil ta v prafaktorjih....baje je bil dve leti nazaj pravi bajker..danes pa je samo navaden motorist.... :photo: Ce bi tale fant imel dva motorja hkrati, enega za vozit, drugega za predelave, bi bil hkrati bajker in motorist. Pa lahko bi se vozil, bi pac kaksno leto ali dve dlje predeloval.... Kaj pa je par let v primerjavi z vecnostjo? P.S. Sym, nehi folk zafrkavat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Ker smo v SLOveniji in vozimo motorje (motorna kolesa), smo MOTOristi!!! Bikerje pa sem srečal na otoku ... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Sym, nehi folk zafrkavat ;) Ma sej se trudim, pa ne gre ... Ne znam si niti predstavljat orjaške količine morfija, ki bi bila potrebna, da se ne bi vsaj smejal ob enih objavah... če že ne napisal kakšno provokacijo čez :) Predpišem pa lahko marskomu ogled dokumentarnega filma Hells Angels Forever (1983), ki so ga fantje posneli sami ... No, in po tem, kar človek tam vidi in sliši ... se lohk vi tuki vsi na glavo postavljamo, še posebej slabifotr Baddad lahko pa v kotu tiho zaihti ob videnem ... bo namreč hitro jasno, kaj so korenine bajkerstva... pol pa za foro priporočam še Knight Riders (1981), tam se pa vidi nekaj zlo hudih predelav in čist nov pogled na vse skupaj, tisti bolj viteški ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Ma sej se trudim, pa ne gre ... :D :OK: :D Pa je res lustno, ko kdo prevec zagrabi, ane? Ga je treba malo zbosti....da ne recem celo O:-) Aja, kdo je bajker? To pa res ni noben problem, samo pogledas koliko casa porabis za kaksno stvar. Evo, recimo na konkretnem primeru: Jest recimo najvec casa porabim za alko (in zdravljenje macka) -> se pravi sem v prvi vrsti alkoholik Naslednja stvar: droge -> se pravi sem tudi narkoman Potem: prazno buljenje v steno ob spremljavi (poljubno izbrane) glasbe -> se pravi sem stenogledalec (ali pa glasboposlusalec) Potem: prazno buljenje v strop -> mogoce pa meditiram? Potem sluzba, pa tisoc drugih stvari.... in potem cisto na koncu opazim, da celo kdaj odprem vrata od garaze. A sem motorist? Nisem. Bajker? Se manj. Kaj sem? Skupek mesa, kit, kosti, zil, krvi, speha....vode celo. Baje imam celo ime. Delam, v kar me prisilijo. Drugi ali okoliscine. Ali v kar se sam prisilim, zato, da lahko placam poloznice. Jebat ga, lastnina je tudi odgovornost. Vcasih delam pa celo tisto, kar mi je vsec. Le redki si lahko privoscijo, da delajo samo tisto, kar jim pase. Civilizacija....razvoj druzbe, nemara? Nehite se preseravat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Julij 29, 2006 Deli Objavljeno Julij 29, 2006 Eh ja, tole se.... Robert M. Pirsig:ZEN IN UMETNOST VZDRŽEVANJA MOTORNEGA KOLESA 'In kaj je dobro, Fajdros, in kaj ni dobro – Mar moramo spraševati druge o teh rečeh?' Roman o poletnem motorističnem popotovanju očeta in sina se razvije.... v osebno in filozofsko odisejado v temeljna vprašanja o življenju. Skozi spretnost vzdrževanja motornega kolesa nas avtor uvede v proces združitve znanosti, religije in humanizma..... ... toda kaj je kakovost? Bla, bla, bla....Nakladanje o motorizmu, podkrepljeno z neko "filozofsko" knjigo? Ne brat recenzij, ker ne ves, kako je razvit um pisca. Cesarkoli. Na poti z motorjem? Pa kaj pol? Med voznjo (ali pa kar tako) tip razmislja, hkrati se mu pa budijo spomini na osebnost, ki so mu jo ubili v norisnici z elektrosoki. Pa malo spominov na druzino, ki je trpela ob njegovi norosti. In se hoce odkupiti sinu s pocitnicami. Pa tudi sin ni cisto gladek. A to je bajker? A ni bilo stotisoc nasvetov in postov, da moras biti med voznjo skoncentriran na cesto? In na promet? :baa: Ne seri! Kaj je kakovost? Ucitelj retorike (bajker) je to odkril. Pa ne v Zenu. V anticni Grciji. Sina mu pa vseeno ubijejo. V Ameriki, dezeli priloznosti. No, pa knjigo mu objavijo. Je bilo vredno? Jest sem se na to knjigo skozlal. BMK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 30, 2006 Deli Objavljeno Julij 30, 2006 (popravljeno) Pravi bajker je tisti, ki z nasmehom zre v v škarje prehitevajoči šleper. Popravljeno Julij 30, 2006. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Abuse of power come as no surprise!!! :devil: inglish ?! Saj to je point moje debate , da so po motorjih ki jih vozijo v glavnem tole touring klubi ne pa MC in ? ce je to tvoj "point", kaj je sele kontrapunkt pri tebi. motorje vozimo taksne, kot so nam vsec in si jih lahko privoscimo. mogoce/najbrz ne ravno vedno v tem vrstnem redu, but life ain´t perfect. :) Skratka, če nimaš argumentov, potem uporabiš silo. Že videno. Forum je mišljen za debato - diskusijo. Če ti debata ni bila po tvojem okusu , jo ni treba brati. Zlorabljaš tvoj položaj! debatiraj, argumentiraj in predvsem drzi se lastnih nasvetov. BTW :lol1: nekaj tageka kot ta tema je odlicno branje v ponedeljek zjutraj. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Zenit slo bajkerske scene je bila Lendava in Tromostovje 5- 6 let nazaj. Tole danes je en MONOSVET :) HAUGH!!!!!!!! OK. S tem se ti tudi smejat neham... To je pa cista debilija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 pa da mu v kartoteki piše "spol: M" ;) PS: ampak take izjave so pa res neumne. RAzen, če so bajkerji samo nad recimo 60 ali 70 let starosti, do takrat so pa vsi motopiščanci, al kaj? ČE lahko malo razložiš, ti bomo verjetno vsi hvaležni za ta novi vpogled v bistvo bajkerstva. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) OK. S tem se ti tudi smejat neham... To je pa cista debilija... :grim jest se pa še kar naprej smejim.... :grim zenit :kva2: .... lendava :kva2: .... tromostovje :kva2: kaj še ? ivarčko? gornja radgona? :kva2: 1. forumsko ? Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 OK. S tem se ti tudi smejat neham... To je pa cista debilija... OK, Glede na to, da sem se preselil, možno da so viri mojih informacij nepravi. Povej kateri zbor je obiskalo več kot 10000 ljudi, več kot polovico tujih bajkerjev in je imelo na odru bende svetovnega kalibra (Clawfinger, Leningrad Cowboys....)? Povej mi kje se v Sloveniji TEDENSKO zbere po parsto motorjev tako kot včasih na Tromostovju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Povej mi kje se v Sloveniji TEDENSKO zbere po parsto motorjev tako kot včasih na Tromostovju? tromostovje je kot kak motosalon ... sami serijski motorji, maximum predelave je par prask na plastikah al pa kufer, v katerega se čelado pospravi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Povej kateri zbor je obiskalo več kot 10000 ljudi, več kot polovico tujih bajkerjev in je imelo na odru bende svetovnega kalibra (Clawfinger, Leningrad Cowboys....)? Vsak glasbeni festival vecjega kalibra... Poleg tega je Lendava zal pri koncu ratala zgolj samo to in so bili bikerji samo obiskovalci festivala, kateri so prisli z motorjem... Za moje pojme, to ni bil vec bikerski zbor... Povej mi kje se v Sloveniji TEDENSKO zbere po parsto motorjev tako kot včasih na Tromostovju? Nikjer in prav je tako. Tam je bikerjev bore malo... je pa veliko starejsih atatov, katerim je to glavni dogodek v tednu, da iz garaze pripeljejo motor na razstavo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) Vsak glasbeni festival vecjega kalibra... Poleg tega je Lendava zal pri koncu ratala zgolj samo to in so bili bikerji samo obiskovalci festivala, kateri so prisli z motorjem... Za moje pojme, to ni bil vec bikerski zbor... Nikjer in prav je tako. Tam je bikerjev bore malo... je pa veliko starejsih atatov, katerim je to glavni dogodek v tednu, da iz garaze pripeljejo motor na razstavo... Kar naenkrat se pogovarjate o enih "kvalitetah". Dajmo raje o številkah! Ha,ha zdej se jaz smejim. Na glasbenem festivalu se ne zbere 5000 motoristov od tega 70% tujcev. Torej Lendava in Tromostovje so postavili ene standarde, ki jih današnji časi nažalost ne presegajo.. Kaj pa je zate bajkerski zbor? Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil baddad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 In kaj sem po tvojem jaz, ki vozim nepredelano (čisto fabriško) vozilo? :hmm: ...MOJ P'RJATU!!! :grim :D :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 Kar naenkrat se pogovarjate o enih "kvalitetah". Dajmo raje o številkah! Ha,ha zdej se jaz smejim. Na glasbenem festivalu se ne zbere 5000 motoristov od tega 70% tujcev. Torej Lendava in Tromostovje so postavili ene standarde, ki jih današnji časi nažalost ne presegajo.. Kaj pa je zate bajkerski zbor? Stevilka obiskovalcev do cca 1000 ljudi (pa ze to je prevec). Srecanje s starimi prijatelji in spoznavanje novih motoristov. Bandi samo za ozadje, da je mal muske. Malo ali nobenih pescev... Najbolje dovolj stran od naselij, da ne morejo pes prit, za avto pa ni parkirisc... Primer tega imajo MC Miners iz Murskega Sredisca ali pa MC Moto Legija iz Karlovca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) tromostovje je kot kak motosalon ... sami serijski motorji, maximum predelave je par prask na plastikah al pa kufer, v katerega se čelado pospravi ;) Mucek, Takrat si se ti ukvarjal z pubertetniškimi mozolji. :grim Takrat so bile razstave custom motorjev in oden od njih (Custom Clinik iz LJ)je bil zmagovalec na Daytoni v ZDA. Temu se reče svetovna klasa :grim Stevilka obiskovalcev do cca 1000 ljudi (pa ze to je prevec). Srecanje s starimi prijatelji in spoznavanje novih motoristov. Bandi samo za ozadje, da je mal muske. Malo ali nobenih pescev... Najbolje dovolj stran od naselij, da ne morejo pes prit, za avto pa ni parkirisc... Primer tega imajo MC Miners iz Murskega Sredisca ali pa MC Moto Legija iz Karlovca. Sem za. Samo večina zborov se je v Sloveniji sprevrgla v vaške veselice. Razglašen cover bend na prikolici, poceni striptizeta in to je to. Lendava je bila na poti, da postane konkurenca Udinam, ne vem kaj se je zgodilo, da je Pero (Road Warrior) nehal delati in je škoda, da Slovenija nima več takega zbora. Sploh zaradi količine tujih motoristov, ko si res imel priložnost videti hude motorje in predelave. Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil baddad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 ne morem nič pisat, se preveč smejim :lol1: :slap: lendava je bila čisto cool ampak zenit?????? res dobra in zabavna masovka z navezavo na motoje in motoriste! meni je blo bolj cool bit moker in premražen v kakih brdih pa čeprav ni blo kaj več kot 100 ljudi in na satanih kjer tudi ni blo kake 1000 cifre - vse tam nekje 97-98 tromostovje?!?!?!?!? WTF :blink: če se prav spomnim so stare garde govorile o zbiranju na LJ gradu (ko še mene ni blo :blush: ) za tromostovje in biker fešto pa ne vem :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 ne morem nič pisat, se preveč smejim :lol1: :slap: lendava je bila čisto cool ampak zenit?????? res dobra in zabavna masovka z navezavo na motoje in motoriste! meni je blo bolj cool bit moker in premražen v kakih brdih pa čeprav ni blo kaj več kot 100 ljudi in na satanih kjer tudi ni blo kake 1000 cifre - vse tam nekje 97-98 tromostovje?!?!?!?!? WTF :blink: če se prav spomnim so stare garde govorile o zbiranju na LJ gradu (ko še mene ni blo :blush: ) za tromostovje in biker fešto pa ne vem :whistle: Veš kaj je zenit? Nisem govoril o tem kaj je komu cool ali ne. Ha, Brda so bila kul, ampak to je drug štos. Se strinjam bolj domača scena, konec sezone.No, ne bodimo preveč nostalgični. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 (popravljeno) motorje vozimo taksne, kot so nam vsec in si jih lahko privoscimo. mogoce/najbrz ne ravno vedno v tem vrstnem redu, but life ain´t perfect. :) Seveda finance so vedno problem, ampak odločitev kaj in kako je bolj stvar fascinacije, fantazij, sanj.... Če si touring usmerjen tip, potem si kupiš motor s zaščitnim oklepom, kupiš si integralko, kufer... ali pa si kupiš brez oklepa, pa še kaj daš dol, na glavo daš odprto čelado in se voziš. Možnost izbire je vedno prisotna.Ti si očitno za prvo varianto, jaz za drugo in ni nobenega problema. Popravljeno Julij 31, 2006. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Julij 31, 2006 Deli Objavljeno Julij 31, 2006 kaj točno naj bi bilo bistvo debate? da je slo custom/biker/nekineki scena v zatonu? da slovenci niso Bikerji? da ni denarja za izvirne predelava? da ni interesa za predelave? da so za vse to krivi klubi? da smo slovenci brez domišlije? da nihče razen baddada ni bil na tromosotvju 6 let nazaj? da nihče razen baddada ne ve kaj in kdo so fantje iz Sadje-zelenjava na tržaški? al kaj pešnajstega? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se