Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Pravi bajker nardi preko 10 000 km na leto in se vozi tut v slabem ali hladnem vremenu, rad spije kak pir po furci in nabriše kako vsake tolk cajta:)

Pičkice so tisti k sam glancajo in zapeljejo motor na cesto le ob nedeljah popoldne za pol urce in še to če je temperatura med idealnih 22-27 stopinj. :whistle:

jst se vozm sam ko je od 19 do 23.6 stopinj. Se bojim da ga pregrejem k je zračno hlajen :>>>>>>>>>>>>

Objavljeno

Pravi bajker je tisti, ki v prvo nardi izpit za motor :evilgrin: :naughty: :alien1: :krneki:

Objavljeno

Pravi bajker ma zmeri kj med nogami...motor,babo al pa polna jajca :P

Objavljeno
Pravi bajker nardi preko 10 000 km na leto in se vozi tut v slabem ali hladnem vremenu, rad spije kak pir po furci in nabriše kako vsake tolk cajta:)

Pičkice so tisti k sam glancajo in zapeljejo motor na cesto le ob nedeljah popoldne za pol urce in še to če je temperatura med idealnih 22-27 stopinj. :whistle:

:yea1:

Objavljeno
Pravi bajker ma zmeri kj med nogami...motor,babo al pa polna jajca :P

met polna jajca na motorju ni priporočljivo(žuli v kesl-tank), tk da je pametno spraznat pred furo :D

Objavljeno

Moj motor ma vse kar rabim, hmm... "fuklukne " pa res nima. :P

Objavljeno

Pravi bajker je non-stop zarezan! :worship:

Objavljeno
Moj motor ma vse kar rabim, hmm... "fuklukne " pa res nima. :P

Odstrani db killer.

Objavljeno

Pravi bajker vsak dan spuca motorja in se pelje do prvega bifeja! :slap:

Objavljeno
Odstrani db killer.

Mogoče bo pa bolje, če ga vstavi. :evilgrin:

Objavljeno

to so že lahk otroc :naughty:

Objavljeno
Če ene tritisoč bejb ne pofukaš :rolleyes: nisi pravi bajker :yawn:

Meni še manjkajo tri, da postanem... :whistle:

Objavljeno

ravno se Treznim(bil brez motorja) B)

Objavljeno
met polna jajca na motorju ni priporočljivo(žuli v kesl-tank), tk da je pametno spraznat pred furo :D

kr neki...zato pa je tank anatomsko oblikovan...enga na levo,druzga na desno...če pa ne gre pa na zadnje tačke fukneš pa je ...samo pol ne polagat do kolena...oz.do jajca :lol1: :lol1:

Objavljeno
kr neki...zato pa je tank anatomsko oblikovan...enga na levo,druzga na desno...če pa ne gre pa na zadnje tačke fukneš pa je ...samo pol ne polagat do kolena...oz.do jajca :lol1: :lol1:

Ti morš bit pa res bogi med vožnjo :evilgrin: , raje posluš @flatron-a. (rabš ukrainko?)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mene vsi ki me dobro poznajo kličejo kot bikerja in se tudi sam tako počutim. Motor mi je (za razliko od nekaterih) filozofija življenja.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Pravi bajker gre v petek na Sardinijo! :yea2:

Objavljeno
Pravi bajker gre v petek na Sardinijo! :yea2:

Ampak danes je šele sobota :unsure:

Objavljeno

Nič hudega, do petka bom že počakal.. :naughty:

Objavljeno

Pravi bajk"r gre sedaj na morje eno rukn"t. :naughty:

Objavljeno
Pravi bajk"r gre sedaj na morje eno rukn"t. :naughty:

Pivo al babo?

Objavljeno
Pivo al babo?

Najprej babo. In če je ta vredi, se po sexu spremeni v kišto pira in 3 prijatle :evilgrin: :whistle:

:beer2: :beer2:

Objavljeno
Pivo al babo?

Vse troje :naughty:

• 3 let pozneje...
Objavljeno

Evo naš podmladek :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Roberto je bil "pravi bajker", ker se je z mopedom najrajši peljal sam (brez družbe), "daleč stran" ... :yes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!