Apache Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Pravkar gledam vremensko napoved, napovedano sončno jutri :worship: . Upam da res :naughty: . Ker danes res ne ves kaj bo s tem vremenom ker je tk muhasto:)) Napovedan celi ta teden dež, razen v sredo lepo, potem pa celi teden lepo sije sonce:))))) Ja nič, upajmo na najboljse!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 To pomeni, da morm od doma ob sedmih. Morda se prej, obvezna jutranja kava na pumpi. To bo malo tezko zame. Jaz bi sla po prvotnem planu. Ce ne gre, bom spustila to furo, pa trdo delala na zgodnejsem vstajanju (je tudi v mojem osebnem interesu). Upam da bo vreme OK, v vsakem primeru. Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2008 To pomeni, da morm od doma ob sedmih. Morda se prej, obvezna jutranja kava na pumpi. To bo malo tezko zame. Jaz bi sla po prvotnem planu. Ce ne gre, bom spustila to furo, pa trdo delala na zgodnejsem vstajanju (je tudi v mojem osebnem interesu). Upam da bo vreme OK, v vsakem primeru. Kaj zdaj Mary si se sputila v smuk boš pa ja vstala ob sedmih in ob osmih na Ljubnem lepo vreme bo http://www.nockalmstrasse.at/ poglejte si to stran sončno 15 stopinj ne bo ti žal če se boš malo potrudila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 (popravljeno) Kaj zdaj Mary si se sputila v smuk boš pa ja vstala ob sedmih in ob osmih na Ljubnem lepo vreme bo http://www.nockalmstrasse.at/ poglejte si to stran sončno 15 stopinj ne bo ti žal če se boš malo potrudila. uuuuuuuuuuuuu :D vreme bo :OK: Popravljeno Julij 18, 2008. Popravil Apache Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Kaj zdaj Mary si se sputila v smuk boš pa ja vstala ob sedmih in ob osmih na Ljubnem lepo vreme bo http://www.nockalmstrasse.at/ poglejte si to stran sončno 15 stopinj ne bo ti žal če se boš malo potrudila. Vreme bo, luštno bo samo še Mary mormo prepričat, da vstane mal bolj zgodaj :naughty: In potem gremo. A ne? lp, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Vreme bo, luštno bo samo še Mary mormo prepričat, da vstane mal bolj zgodaj :naughty: In potem gremo. A ne? lp, Igor Jaz itak sem za akcijo tako da grem, čeprav se nikogar osebno ne poznam. Danes se na mobitel kontakriram Aleša. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Ob kateri uri je potem zbor. Ob 8 pri Alešu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 18, 2008 čao, kdo zdaj pride,da vem kako in kaj midva greva okoli 8ih sporočite mi prosim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 čao, kdo zdaj pride,da vem kako in kaj midva greva okoli 8ih sporočite mi prosim? Jaz bom ob 8 pri tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 en mesec obstaja ta tema pa jo komaj sedaj opazil :headbang: kdaj gremo ????? kam gremo????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 uuu... tudi jest šele zela... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 čao. za jutri smo zmenjeni ob 8 v Mislinji. potem pa naprej nekam po avstriji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 20, 2008 Deli Objavljeno Julij 20, 2008 pa smo s peljali. Prav lep izlet je bil in s prijetno družbo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 21, 2008 Kot je napisal že Igor lep izlet lepe ceste predvsem v Avstriji na naši strani pa nepopisna gužva evo še mojih nekaj slik iz Nockalmstraße. PS.Za konec tedna pa gremo na Grossglockner , če bo vreme malo spremljajte vreme na http://www.grossglockner.at/ lp Aleš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Zivjo, ob kateri uri je odhod, in kje je mesto odhoda? Lp, mary Kot je napisal že Igor lep izlet lepe ceste predvsem v Avstriji na naši strani pa nepopisna gužva evo še mojih nekaj slik iz Nockalmstraße. PS.Za konec tedna pa gremo na Grossglockner , če bo vreme malo spremljajte vreme na http://www.grossglockner.at/ lp Aleš Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Čao. Po današnji napovedi naj bi jutri na Grossglocknerju deževalo. Kaj bomo pa sedaj? Gremo kam drugam? lp, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 (popravljeno) Ja res, po napovedih je dez jutri napovedan. Gremo kam drugam kaki predlog? Spodaj prilagam en katalog moto poti po Avstriji, če kdo dobi kaksno idejo, poglejte si. Lp, Sanja motorradfolder_2008_1_.pdf Popravljeno Julij 25, 2008. Popravil Apache Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ja ,res je za jutri napovedan dež tako da ne bo nič škoda jaz drugi teden nastopim dopust tri tedne tako ,da se lahko zmenimo tudi med tednom.Sanja lepa priloga eno pot smo prevozili v soboto eno pa bi to če bi bilo vreme,ker vreme pa mora biti sigurno ,če ne je brez veze riniti gor nimaš nič od tega preizkušeno na lastni koži lani na Grossglocknerju SNEG,POLEDICA .drugače pa so to dobri predlogi katere sem jaz že skoraj vse prevozil samo ne vse hkrati eneo po eno,ker mi je plačevanje prenočišča malo drag šport.Lahko pa se dogovorimo za kako drugo varjanto in kot sem rekel tudi med tednom ŽIVIJO DOPUST. LP Aleš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Čao. Po današnji napovedi naj bi jutri na Grossglocknerju deževalo. Kaj bomo pa sedaj? Gremo kam drugam? lp, Igor jaz k sm z cukra , bom kar doma :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Živjo, evo jaz in Mary glede na vreme predlagava, da gremo jutri do Baške na Krku. Če je kdo za, naj pove, da se zmenimo kdaj in kje se dobimo. Predviden odhod, tokrat iz Ljubljane, bi bil okoli 8:00 lp, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 ja ,res je za jutri napovedan dež tako da ne bo nič škoda jaz drugi teden nastopim dopust tri tedne tako ,da se lahko zmenimo tudi med tednom.Sanja lepa priloga eno pot smo prevozili v soboto eno pa bi to če bi bilo vreme,ker vreme pa mora biti sigurno ,če ne je brez veze riniti gor nimaš nič od tega preizkušeno na lastni koži lani na Grossglocknerju SNEG,POLEDICA .drugače pa so to dobri predlogi katere sem jaz že skoraj vse prevozil samo ne vse hkrati eneo po eno,ker mi je plačevanje prenočišča malo drag šport.Lahko pa se dogovorimo za kako drugo varjanto in kot sem rekel tudi med tednom ŽIVIJO DOPUST. LP Aleš Ja sej meni tudi, jaz sem to prilogolo pogledala zgolj zaradi tur, prenočišč ne toliko, ajde če že zagusti pol da malo veš, drugače, mi ej pa všeč, ker so lepo poti oz. ture narisane. Ko bi se še kdo spomnil kaj takega za naso Slovenijo. Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 jutri itak avtrija odpade, grozno vreme: http://www.weatheronline.co.uk/Austria.htm. Nič ne bo:((((( Hja, nič bo treba kaj drugega splanirat. Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 jutri itak avtrija odpade, grozno vreme: http://www.weatheronline.co.uk/Austria.htm. Nič ne bo:((((( Hja, nič bo treba kaj drugega splanirat. Lp, Sanja Plan: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...t&p=1421497 Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Jutri gremo v Baško na Krk. zbor je ob 8 uri na Petrolovi črpalki na Dolenjski cesti na Rudniku. Kdor želi zraven je z veseljen vabljen. Trenutno smo 3. Ne pozabite na kopalke. se bomo mal namakal :naughty: lp, Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 25, 2008 Deli Objavljeno Julij 25, 2008 Ha ha, vam se ni treba depilirat :kva2: Naj me kdo poklice ob 7:30. In ne mi verjet, ce slucajno recem da sem vstala. Ponavadi pomaga, ce se me vprasa kej ful zapletenega. :P Salo na stran. Se vidimo. Jutri gremo v Baško na Krk. zbor je ob 8 uri na Petrolovi črpalki na Dolenjski cesti na Rudniku. Kdor želi zraven je z veseljen vabljen. Trenutno smo 3. Ne pozabite na kopalke. se bomo mal namakal :naughty: lp, Igor Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se