Mary Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Kvalitetne nalepke se bolj obnesejo kot vezenine, ki se lahko pri pranju "scufa". Imam izkusnje, majica bo prej razpadla kot nalepka, ta pa zgleda kot nova. Čao, res dobr zgleda to mogoče že vete kdo bi to nam natisnil še boljše pa bi bilo če bi bilo vezeno. lp Aleš Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dm Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 men je sicer malo žal da se ni odločla za prvo verzijo sam punce že vejo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 men je sicer malo žal da se ni odločla za prvo verzijo sam punce že vejo :evilgrin: DM, najprej hvala za to mojstrovino, da si si vzel cas. Naj omenim, da je DM pravi naslov za tiskanje tistih kvalitetnih nalepk, ki sem jih omenila. Pa cimprej te moramo spravit na motor, da se nam pridruzis. :) Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dm Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 :eek: :nono: :hmm: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 (popravljeno) :eek: :nono: :hmm: :BUA: No, no. Samo un spodnji drobni tisk PA NE GRE V PRINTANJE!!! Matr si zlobn! :headbang: WD-40, halooooo, se dobr da samo jaz vem za kaj gre!!!!! :headbang: Popravljeno Julij 31, 2008. Popravil Mary Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 pred enim tednom sem postal lastnik cbf in mi je zamisel o majicah zelo všeč prav tako o skupnih furah, mogoče pa bi bil napis nad obročkom HONDA, v obročku CBF, in pod obročkom KLUB. Lepo pozdravljen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Ja pozdravljen :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Trbiz Objavljeno Julij 31, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 31, 2008 Živjo, kar nekaj dobrih predlogov čim prej moramo to realizirat! lp Aleš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 men je sicer malo žal da se ni odločla za prvo verzijo sam punce že vejo :evilgrin: men je tole full dobr :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Julij 31, 2008 Deli Objavljeno Julij 31, 2008 zdravo Dans sem vas našu pa se vam pridružujem. js sm lastnik cbf 1000.Za majice in predlog tiskovine se strinjam. Sedaj le upam d ase dogovorimo za kakšno furo za ta vikend 3.08 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 Ja noro noro :headbang: :worship: The best je tale logo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 kaj je zdej kam ste vsi šli a bo kakšna skupna fura? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 Ja zdaj ta vikend ni bilo nič kej. Ker je bilo slabo napovedan. Jaz jutri delam, tak da ne grem na furo. Grem pa na furo v ponedeljek in torek popoldan, če bo vreme, če ne pa od srede naprej, ko sem na dopusto se začnemo redno vozit, ker bo malo več časa :naughty: . Sam res kje ste ostali kdaj gremo na kako furo? Pa ti planiras kaksen gir? kdaj in kam? Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 Tud jaz sem ta vikend zaseden. Mogoče mi uspe jutri popoldan ene par kilometrov nardit. Vaj upam. Lep pozdrav in dobrodošel Isko Igor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Zivjo, zelja je, da se nas to soboto v kar najvecjem stevilu zbere za eno lustno furico. Rezervirajte si cas, plan sledi... :worship: Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 ja super, jaz imam čas v soboto :naughty: Že kdo ve kam bi se šlo na gir? Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Lahko podas kak predlog, oziroma ti predlagam, da kar kontaktiras Alesa. Skupaj se dogovorita za turo po avstriji, ne pozabita na plan B, v primeru slabega vremena v gorskem svetu. Potem se dogovorimo za uro in mesto zbiranja. PAZI TO: zgodnje jutranje ure niso vec problem! :yea1: ja super, jaz imam čas v soboto :naughty: Že kdo ve kam bi se šlo na gir? Lp, Sanja Dr.Kitty 28 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Lahko podas kak predlog, oziroma ti predlagam, da kar kontaktiras Alesa. Skupaj se dogovorita za turo po avstriji, ne pozabita na plan B, v primeru slabega vremena v gorskem svetu. Potem se dogovorimo za uro in mesto zbiranja. PAZI TO: zgodnje jutranje ure niso vec problem! :yea1: :naughty: the best!!! :worship: ja ga bom kontaktirala. Lp,Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Slabo naj bi kazalo vreme za soboto v Avstrijo: http://www.weatheronline.co.uk/Austria.htm Poglejte si mal. Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Bi sli nekaj takega bo madžarski? http://www.edelweissbike.com/4DACTION/web_...ebDetailPage=03 Če je kaj boljse vreme? Poglejte si spletno stran in ostale mape pa povejte. Če ima se kdo kak predlog? Lp, Sanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Ali tole: http://www.admo-tours.com/motorcycle/tours/europe_tours.html Če kdo dobi kaksno asociacijo ali idejo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Sobota rezervirana za skupni izlet. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
isko Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Žal jaz ta vikend in naslednja dva ne morem ker grem na dopust. Planiram pa iti zadni vikend 28-31.v Pulo na moto zbor.Kdor je zainteresiran naj se javi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apache Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 Žal jaz ta vikend in naslednja dva ne morem ker grem na dopust.Planiram pa iti zadni vikend 28-31.v Pulo na moto zbor.Kdor je zainteresiran naj se javi. Hvala za povabilo. Bomo premislili :naughty: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 5, 2008 Deli Objavljeno Avgust 5, 2008 MAJCKE! Izdelala sem prototip zase, tako da vidim kaj se fali. Opravicujem se za slabo kvaliteto slike (fotkic.. ). Lahko se kar zacnete prestevati (pobiram narocila -> PM). Rabim naslednje podatke: - kolicina - barva majice (bela/crna) - velikost - spol :lol: (moska ali zenska z airbag-i) - namen uporabe (za na njivo al za v vitrino) Ko se bo prestel zadnji, se pripravi predracun. Manj kvalitetni tisk + majica za 1 kom je cca 8,x eur, kvalitetnejsi pa cca. 15 eur. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se