pegaso Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Lep pozdrav! Poškodovano oz. udarjeno imam feltno (bližnje srečanje z robnikom), pa me zanima, če kdo te stvari popravlja oz. ali se splača ter kakšna je kvaliteta popravila (da ne bi slučajno potem vse trrreeesloo). Feltna je aluminijasta (neka vrsta duro aluminija), in je ubočena za cca 1cm.
FP Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Zbite feltne popravla Jerman iz Depale vasi pri Domžalah. Najbol, da se tja zapeleš pa ti bojo zrihtal.
igralec Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 točn to sem mislu rečt... on mi je vilice in vijak sprednje osi poravnal skor zastonj :D
Onim Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Še ceneje, Kuret v Kamniku. Lp, Onim
easyrider Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Še ceneje, Kuret v Kamniku. Lp, Onim ... se pravi zastonj, če je bilo že prej skoraj zastonj ... :lol:
Onim Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 Vprašanje je bilo okoli "feltne", ne osi ali vilic. Res je cenejši, lani bi za moj motor pri Jermanu stalo cca5-7KSIT, pri KURETU (tip si je moral še stružnico podrejat, preveliko kolo-19") pa me je stalo 3000 SIT. Torej? Tudi Sitar v Kamniku je dražji. Lp, Onim
pegaso Objavljeno Avgust 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2002 :D Hvala za odgovore in pomoč. Ko stvar uredim, poročam o zadevi.
dave the wave Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Pozdrav... Mojo uniceno felno, po poletu preko skale, je popravljal Kuret v Kamniku. Potrbno je bilo varjenje in struzenje. Na felni je sedaj sicer nekaj vec utezi, ampak brez kaksnega tresenja. Z ceno sem pa tudi bil zadovoljen.
.T. Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Fantje hvalijo Jermana in Kureta! Tadej
dane Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Kaj pa naslov od Jermana in Kureta. Vsi ne vejo kje je sta.
dave the wave Objavljeno Avgust 20, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2002 Jaz vem samo za Kureta: Tel.: 041 646 216 http://www.geocities.com/kuretiztok/ lp dave_tw
dreamhunter Objavljeno Avgust 24, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2002 Hvala fantje mam iste probleme kot prvi pa nisem vedel kam se obrnit. :P :P :P :P :P :P JUPIIIII! pa nebo vec treslooooooooo!
Roman Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Jerman Vinko s.p. Depala vas 47 1230 Domžale 01/724 83 66 041/675 192
dane Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 A je treba dat gumo dol ko jim prineseš al majo mojstri ofnarje in napravo za uravnoteženje.
Onim Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Gumo daš dol, treba feltno še malo lepotilno obdelat (prefarbat). Sicer pa mislim, da ti jo tudi majstri dol vzamejo.
Drekavac Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Kuret (ki je, btw, predsednik MK Kamnik, motorist s srcem in dušo) je tudi vulkanizer, tako da 'zrihta' vse, tudi gumo dol vzame in namontira nazaj. Priporočam, vsi ki jih poznam, da so pri njem menjali gume ali da jim je popravljal 'feltne', so izredno zadovoljni, tako s storitvijo kot s ceno.
necy Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Zdravo! Zanima me če je že kdo od vas dal na novo lakirat platišča... jaz bi rad zej čez zimo mal spremenil barvo (zej so bele barve pa še mal so popraskane) zej bi pa dal cele pobarvat na modro barvo (barva suzukija) in me zanima če kdo pozna kvalitetnega ličarja al kak se temu reče :), ker tu pri nas jih je ker nekaj tako imenovanih mojstrov tak da vse zajebejo :) no hvala za odgovore, pa predvsem kakšno tel. bi imel hvala Necy
Gianni Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Puzdraulen ! Jst poznam enga v Mengšu...on je men barval, lakiral, kital plastike, ukvarja pa se tudi z airbrushem, morm rečt da je pravi profii. On je naredil tisti motor, ki je bil na prejšnjem moto-boom-u v Celju izbran za najlepšo predelavo in unikat..to je bil West mobil-motor. Pol se je prodal v ZDA. Men je pa motorja (ZZR-600), tko opedenu, da noben ne more verjet, da je bil štrihan...sploh ne boš opazil, če se na te zadeve, res dobr ne spoznaš. Zadnje nalepke je kr z airbrushem naredil...so popolnoma identične kot originalne, ne morš opazit. Bi mogu videt. 041-651-744 (Emil). Jst bom dal zdej, čez zimo felgne štrihat in jih bom dal njemu naredit.
necy Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 :) te boma pa zgleda oba dala čez zimo felge štrihat :) hehe, ga bom poklical in se mal pomenil, hvala za informacije, lp Necy
gapec Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Mene tud ful mot k mam bele samo me je pa strah, da jih pobarvam mu pa ne bodo pasala. bi mogu prej na komu videt
vulcan Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 LP. Koliko poskodovane feltne se se pa da popravit, da ti potem ne trese motorja pri voznji?
YZFgeorge Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 Sigurno ste že opazili, če kaj spremjlate GP, da ima npr. Rossi felne oranžno obrobljene. Pa Jaque jih je imel, ko je bil še v 250 klasi (če ima še zdaj ne vem). Eeeee že kompliciram. Bom raje slikico pripopal! Zdaj pa sledeče: ker sem si nekako zabil v glavo, da bi to jaz tudi na mojem konjičku naredil, prosim za predloge. Kako, z čem......???? Ajde, bodite kreativni. http://www.reklam-art.hr/galerija.html
Aleron Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 hm, to bi še šlo - s čim. Ampak pomojem je bolj problem, kako naredit lepo linijo - enakomerno debelo lepo ravno črto, da se res vidi lepo. hmmmmm
yankee Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 Mogoce bi se dalo nalepit gor lepilni trak od 10mm.....tak,ki se ga dobi za lepit na avte....sem se slucajno spomnil da sem ga videl na enmu stantu na avtosejmu v lj v nedeljo....ce zdrzi na avtu,bi moral tudi na feltni...in ce se premislis,ga je tudi enostavno dat dol.... 8)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se