Frips Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 S tem da so tisto nalepke na vodni osnovi.....kar ni isto.
Tony Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 tony men rec ti bom dav un kos plastike da ti bo lazji Bom za naslednjič vedu :OK: thx
cdploscek Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Če misliš poliranje do surovega aluminija na visoki sijaj, je najhitreje in najlepše, če vpneš platišče v stružnico in tam uporabiš smirkov papir (da najprej odstraniš barvo), ali še boljše bormašino ali biax z smirkovim nastavkom (z zrnatostjo stopnuješ od npr.60 do npr. 600). Do sijaja spoliraš z nastavkom za poliranje (filc) in polirno pasto za aluminij. Če misliš uporabljat samo bormašino in s to drgnit po feltni bo to poliranje izpadlo tako, da se ne bo videla lepa, gladka površina, ampak se boš namesto tja lahko gledal v svetlečih grbinah in dolinah... Z malo iznajdljivosti pa lahko feltno vpneš za os v npr. kakšno black&drecker mizo tako, da se bo vrtela ko boš drgnil po njej z bormašino .) Tdi mene to zanima,če je že gdo sam poliral rob platišča se pravi odstranil barvo in poliral do sijaja, pa kako pol ohraniti ta sijaj.
Demon Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 Na avtomobile nalepke lepijo gor tako, da prej površino pošpricajo z milnico. Bi se to tudi v tem primeru obneslo? Milnica namreč omogoča popravke pri nanašanju nalepke. Ko je v pravi poziciji, se vodo/milnico izpodrine izpod nalepke. Točno tako! :worship:
Scremer Objavljeno Julij 21, 2008 Opozori Objavljeno Julij 21, 2008 Še vedno zbiram voljo in pogum, da nalepim na motor te trakove :) . So pa vmes prispeli že druge nalepke... Ah, delo se mi nabira samo,... Hja nobenga pridnega ne najdemi da bi mi to naredu :unsure:
GT4turb0 Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 Mi lahko kdo svetuje kje bi dobil te trakove skupaj z držalom (da se zadevo lepo zalepi) ki je na zgornji sliki, pa da se trak ne odlepi čez par dni? hvala
KUŠČAR Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Mi lahko kdo svetuje kje bi dobil te trakove skupaj z držalom (da se zadevo lepo zalepi) ki je na zgornji sliki, pa da se trak ne odlepi čez par dni? hvala U ljublan-rudnik je tip k ti proda in zmontira trakce za zelo pametno ceno. :OK:
classic Objavljeno Avgust 19, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2008 U ljublan-rudnik je tip k ti proda in zmontira trakce za zelo pametno ceno. :OK: Kakšen naslov?
KUŠČAR Objavljeno Avgust 20, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2008 Kakšen naslov? Nimam naslova samo tel. 041-639-301
izismolic Objavljeno November 1, 2008 Opozori Objavljeno November 1, 2008 Zdravo Jaz imam pa drug problem, ko sem kupil motor so bili trakovi že gor vendar so zelo postrani nalimani, tako da bi jih sedaj rad zamenjal z drugimi. Vendar tu pa nastane problem kako tega hudiča spraviti dol, po uri in pol sedenja, gretja z fenom in drgnenja z nohti, sem odtrgal dol ŽE polovico traku na eni strani feltne :headbang: . Tako da se sedaj obračam na vas ima kdo kako idejo kako spraiti to dol? :worship:
Andro82 Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Zdravo Jaz imam pa drug problem, ko sem kupil motor so bili trakovi že gor vendar so zelo postrani nalimani, tako da bi jih sedaj rad zamenjal z drugimi. Vendar tu pa nastane problem kako tega hudiča spraviti dol, po uri in pol sedenja, gretja z fenom in drgnenja z nohti, sem odtrgal dol ŽE polovico traku na eni strani feltne :headbang: . Tako da se sedaj obračam na vas ima kdo kako idejo kako spraiti to dol? :worship: Probaj s kakim topilom, da razgradi lepilo. Samo nitro bi bil verjetno premočen, bi še barvo od feltne poškodoval?? Probej na kakšnem delu.
and051602 Objavljeno November 5, 2008 Opozori Objavljeno November 5, 2008 lp mene pa zanima s čim nej očistim feltno preden grem limat tele trakce gor.
HONDAMANIA Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 lp mene pa zanima s čim nej očistim feltno preden grem limat tele trakce gor. Petrolej..? :rolleyes:
bna Objavljeno November 15, 2008 Opozori Objavljeno November 15, 2008 Petrolej..? :rolleyes: ne čistit z petrolejem ker je masten . očisti z bencinom ali alkoholom .
KUK679 Objavljeno November 16, 2008 Opozori Objavljeno November 16, 2008 Sigurno ste že opazili, če kaj spremjlate GP, da ima npr. Rossi felne oranžno obrobljene. Pa Jaque jih je imel, ko je bil še v 250 klasi (če ima še zdaj ne vem). Eeeee že kompliciram. Bom raje slikico pripopal! Zdaj pa sledeče: ker sem si nekako zabil v glavo, da bi to jaz tudi na mojem konjičku naredil, prosim za predloge. Kako, z čem......???? Ajde, bodite kreativni. http://www.reklam-art.hr/galerija.html dobi se za kupiti original trak za kolesa motorjev pa še šablona ,da je vse ravno je zraven!
tihii Objavljeno Januar 15, 2009 Opozori Objavljeno Januar 15, 2009 V TC motoshopu imajo lepilni trak, ki je že montiran na šabloni. Ubistvu moraš samo obrisati rob platišča in enosavno ( s pomočjo šablone ) potegneš trak okoli platišča. Jest mam trak zaliman ze ob začetka lanske sezone pa drži kot pribit in tudi zgleda vredu...
rot Objavljeno Januar 16, 2009 Opozori Objavljeno Januar 16, 2009 lp mene pa zanima s čim nej očistim feltno preden grem limat tele trakce gor. Z antisilikonom,lahko pa tudi narahlo obrišeš z nitro razrečilom.
Spider™ Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Mogoče to tud tle paše :), feltne glih nevem če bi lepu, bi pa na gumah pobarval napis z belo, kaj priporočate?
Jure Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Za to namenjen flomaster, ki da dobiš za par € v A3M, Louisu,...
danixxx Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Mogoče to tud tle paše :), feltne glih nevem če bi lepu, bi pa na gumah pobarval napis z belo, kaj priporočate? Ja sam sm takole uštimu,rob platišča sm polimu z selotejpom(original za to) no pol sem pa še poštrihu napis na gumi in tu je moj rezultat,priznam da je bila bela barva čez čas mal bol rumena ampak je bla pa skos gor do zamenjave z drugo gumo. :OK: :OK: Za obe gumi sm pa porabu 1 dan,in enga šestorčka :beer1:
Spider™ Objavljeno Marec 1, 2009 Opozori Objavljeno Marec 1, 2009 Za to namenjen flomaster, ki da dobiš za par € v A3M, Louisu,... Hvala, bom nabavu če bo prilka. Danixx, nisi nč napisal s čim si poštrihal, s pirom vidm da nisi, k ni zeleno :D
danixxx Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Hvala, bom nabavu če bo prilka. Danixx, nisi nč napisal s čim si poštrihal, s pirom vidm da nisi, k ni zeleno :D Joj oprosti ker nism napisu s čim. :o Najprej uzameš čopič (tak ko smo ga mel v šoli za risat)in ga obrežeš da ma sam tolk nitk kolker je debel napis na gumi. Pol uzem bel sprej in pihn sprej v eno posodico da dobiš barvo,barva pa mora bit skos redka tak da velikrat ponovi postopek,zaradi mene lahka tut uzemeš barvo iz piksne sam ta ni tak redka. Pa ne pozabt gume prej očistit,svetujem ti pa še da uzem felgo dol. Pa 1 al pa 2 šestorčka ne pozabi :beer1: :beer1:
Spider™ Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Joj oprosti ker nism napisu s čim. :o Najprej uzameš čopič (tak ko smo ga mel v šoli za risat)in ga obrežeš da ma sam tolk nitk kolker je debel napis na gumi. Pol uzem bel sprej in pihn sprej v eno posodico da dobiš barvo,barva pa mora bit skos redka tak da velikrat ponovi postopek,zaradi mene lahka tut uzemeš barvo iz piksne sam ta ni tak redka. Pa ne pozabt gume prej očistit,svetujem ti pa še da uzem felgo dol. Pa 1 al pa 2 šestorčka ne pozabi :beer1: :beer1: Hvala za tvoj dragocen čas, že letim po :beer1:
Barracuda Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Hvala za tvoj dragocen čas, že letim po :beer1: Za to na gumah štrihat se dobi pravo tako pisalo ko kr stresesš pa ke ko en bel flumaster ki pač ma v sebi belo barvo, ki je prav za gume štrihat. Verjemi z njim gre hitreje, jaz sem na avtu pobarval napise MICHELIN pa je kr držalo en čas.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se