simonsi Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 verjetno da ne. po drugi strani, sem se pa z injekcijo v zaflikani gumi nekaj časa vozil kot po jajcih, sam počas je pa šlo do konca gas po avtocesti kolkor gre, človek se vsega navadi
TBoxer Objavljeno Junij 11, 2012 Opozori Objavljeno Junij 11, 2012 Vseeno imam občutek, da pa le malce pretiravate s to varnostjo... Saj ni to prva feltna, ki jo bi popravili in bi se tu nekaj izumljajo (testiralo) na novo... Enako kot pri opremi (čelade, kombinezoni, škornji, rokavice, želve,... ) , le najdražje je (dovolj) varno... lp P.S. Zgolj moje mnjenje in čisto lahko, da se motim... danci1973 in ciciban 2
Pips Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Pozdravljeni, a mi lahko pomagate najti prodajalca" moment kluča za napere".Hvala za pomoč.
franc Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Google? http://www.motocross-shop.de/motocross-shop/product_info.php?products_id=34233 Najde tole, je pa cena zasoljena. Če je TT feltna ti je verjetno cenejše in lažje, da jih "zateguješ" z notranje strani, za to je dober tudi navaden navorni ključ in nastavek za vijake z zarezo (izvijač) . lp Franc
Pips Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Google? http://www.motocross...oducts_id=34233 Najde tole, je pa cena zasoljena. Če je TT feltna ti je verjetno cenejše in lažje, da jih "zateguješ" z notranje strani, za to je dober tudi navaden navorni ključ in nastavek za vijake z zarezo (izvijač) . lp Franc To iščem, hvala ti Franci in srečno na cesti.
sayo Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Lepo polirane in barvane feltne, postopek: Demon in SLVR 2
Demon Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Lepo polirane in barvane feltne, postopek: Svetovno je naredil!!! partyzan07 1
Zivnorc Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 plave feltne.... ... pa vsaj ventilček bi lahka ven dal... .. ja .. drugače je pa lepo naredu...
Demon Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Edino kar se mi zdi v tem videju kot problem, ker vem iz lastnih izkušenj, da je brušenje z brusnim papirjem na brusilki zelo agresivno, mi ni najbolj jasno kako da ni poškodoval platišča, da je s tem pobrusil samo barvo... :glare:
sayo Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Edino kar se mi zdi v tem videju kot problem, ker vem iz lastnih izkušenj, da je brušenje z brusnim papirjem na brusilki zelo agresivno, mi ni najbolj jasno kako da ni poškodoval platišča, da je s tem pobrusil samo barvo... :glare: Najbrž je mel gor fino brusno gobo ali pa bol fin šmirgel
Demon Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Najbrž je mel gor fino brusno gobo ali pa bol fin šmirgel Pa po moje ni toliko problem v finem ali grobem šmirglu, bolj je problem v tem, da je ta disk, na katerem je šmirgel zalepljen zelo tog, trden, se sploh ne podaja, tako da jaz si ne znam predstavljati, da bi lepo enakomerno lahko z njim posnel samo barvo... :/
avto88 Objavljeno Julij 17, 2013 Opozori Objavljeno Julij 17, 2013 Dobra popravila izvajajo v podjetju Felnar center Ptuj http://www.felnar.si/storitve/popravilo-platisc
shark90 Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 Imam vprašanje glede ravnanja felne na napere.. In sicer felna je bila zvita za 2 do 3mm, popravljat sem jo dal skupaj z vilcami Moto Vomberger-u. po 2 tednih sem dobil felno z odgovorom da ni zadovoljen z popravilom, sedaj felna opleta za centimeter do dva... Ve kdo za kakšnega mojstra, ki bi to poravnal, vsaj tako kot je bilo? Je pa sprednja felna od gs-a..
svobodnaptica01 Objavljeno Marec 30, 2014 Opozori Objavljeno Marec 30, 2014 Imam vprašanje glede ravnanja felne na napere.. In sicer felna je bila zvita za 2 do 3mm, popravljat sem jo dal skupaj z vilcami Moto Vomberger-u. po 2 tednih sem dobil felno z odgovorom da ni zadovoljen z popravilom, sedaj felna opleta za centimeter do dva... Ve kdo za kakšnega mojstra, ki bi to poravnal, vsaj tako kot je bilo? Je pa sprednja felna od gs-a.. Če je obroč cel, se jo da nastaviti, da bo imela minimalni stranski hod (do 1mm). Preizkušeno. Za več informacij me kontaktiraj.
brancisv Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 a je kod že popravljal platišča na cross motorjih, na robu je počena kakšen centimeter po orginalnem zvaru, in me zanima če ima kdo izkušnje z popravili kakšen sitar iz kamnika recimo?
ludiluka Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Jerman depala vas je tapravi naslov za tako tip je majstr in še drago ni
Jure Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 Za popravilo platišč je mojster tudi Kuhar iz Šmarce pri Kamniku.
brancisv Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 (popravljeno) Jerman depala vas je tapravi naslov za tako tip je majstr in še drago ni mogoče kakšna tel.st.? Popravljeno April 23, 2014. Popravil brancisv
Bremzer Objavljeno April 23, 2014 Opozori Objavljeno April 23, 2014 mogoče kakšna tel.st.? Jerman Depala vas GSM: 031 489 074
Aljoša Kiler Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 http://www.bolha.com/avto-moto/tuning/tuning-ostalo/kakovostne-nalepke-za-platisca-vec-barv-neodsevne--1293644002.html Rabi kdo?
Aljoša Kiler Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 Na voljo tudi odsevne: http://www.bolha.com/avto-moto/tuning/tuning-ostalo/kakovostne-nalepke-za-platisca-vec-barv-odsevne--1293645024.html
Ervin93 Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 (popravljeno) Si pa drag! Če mislš kej prodat boš moru konkretno ceno spustit http://www.tc-motoshop.si/si/odsevni-trakovi-za-platisca-neprekinjeni-i13910.shtml Popravljeno Junij 10, 2014. Popravil Ervin93 cikadina 1
Aljoša Kiler Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 To pa sploh nisem videl, mislim moja cena ostana enaka saj so zelo kvalitetne.. za te sem pa že slišal da se lupijo ipd. +mojo so širše in stem bolj vidne
DINAMIK Objavljeno Junij 10, 2014 Opozori Objavljeno Junij 10, 2014 Madonca za en trak tkaj dnarja ...,sj nebi reku nč,če bi bili vsaj taki Demon in cikadina 2
Aljoša Kiler Objavljeno Junij 11, 2014 Opozori Objavljeno Junij 11, 2014 lej naročam jih iz anglije pa pride še poštnina pato, če kupiš naprimer pri uradnem ktm servisu so 35
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se